Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Taa cuma gunku alintilarla basliyorum alintilarima ne cok mesaj biriktirdim...

Gunaydin canlar, hayirli cumalar:) Yawrukush iyi uykular canim:)

Gecen hafta:55.1
Bugun:54.6
Fark:0.5
Yuzde:0.91
Haftaya hedef:54 ve mezuniyet
Tebrikler canim:)

Günaydinlar kizlar
Gecen hafta:66,9
Bu hafta:67,2
Yüzde:-0,41
Haftaya hedef:66,5
O kadar pastaya ragmen bence iyi 300 gram fazla sadece adette devam ediyo cumaya bakacaz artiki
bu hafta kacamak yok degil mi ablacim:)

cicegim nasil gidiyor yeni hafta:)

canim aramiza katil arada gider o azicik fazlalik uzulme:)

hastaliklar vs normal Elifim, daha iyi misin??

Gecen hafta: 72.2
Bu hafta: 71
Fark:1.2
Yuzde:1.6
Hedef: 69 (Daha birkac ay once 67 idim.Ne ara 7 lere ciktigimi bile fark etmedim.O yuzden bu hafta umarm 6 lari gormeyi planliyorum.)
cok tebrik ediyorum canim:)

Kizlar gemen kilomu bildirip cikicam bugun hem cuma gem ayin son is gunu oldukca yogun gececek ama ilk firsatta gelicem

Gecen hafta :60.2
Bu hafta:59.8
tebrikler canim, nasilsin??

Gh 65.4
Bh 65.0
F 400 gr
Y 0.61
Hh 64.8 :)))
Iznire gidiyorum guvenemiyorum haftalik hedefimi ona gore koydum :)))
tebrikler amazonum:)

Kuzumuz geldi, bana benziyormus:) Halasinin bir tanesi

Adetti, hastalikti vs arti ile gelene laf soz yok. Ama bile bile kacamak yapanlara da musamaha gosteremiyorum. Cok uzdunuz beni...
Nasilmis canim Ela kuzu??

günaydın herkese bugün tartıldığımda kilom yine aynı 77 bir değişiklik yok
tebrikler ablacim, kiloyu korumak gercekten basari:)

Kilo bidirimi
Gecen hafta ..74.300
Bu hafta .........74.300
İdeal kilo .......66
canim hizla gidecek kilolar bak gorursun:)

Kilo bildirimi
0azartesi 66.5
Cuma 66.3
fark 0.2
yuzde 0.3
tebrikler canim:)

Günaydın kızlarr sonunda regl oldum
Haftalık bildirim
Geçen hafta:65.8
Bu hafta:65.8

Adet geldi yaa olsun mutluyum ben en azından kilom yerine otursun geçmişi okuyacağım birazdan önce spor yapayım
gozunaydin mavisim adet gelmis:)

Günaydın canlar. Baba oğul el birliğiyle bana da bulastirdilar hastalığı. Her yanim dökülüyor.

G.hafta 68.4
B. Hafta 68.1
Fark 0.3
Yüzde 0.44
NAsil oldun Sibelim??

günaydın kızlar dün regl olmuştum bu hafta geçen haftaki gibi değil kilo düşüşü
G.hafta 62,70
B. Hafta 62,50
Fark 0.20
Yüzde 0.34
Gelecek hafta hedef kilo 62
nasil gidiyor canim diyetin?

kızlar günaydınn
geçen hafta;70
bu hafta;69
fark;1
yüzde;1,42
haftaya hedef;68,5 diyorum çünkü tam haftaya cuma regl günüme denk geliyor bir kaza bela çıkmaz sa iyi ama şükürrrr gördümm 69
asya harikasin 6lar hosgeldi:)

gunaydin canlar
Gecen hafta 63.5
Bu hafta 62.9
Giden 600 gr
Yuzde 0.944

Kilo veren ve koruyan heresi tebrik ederim

Bilgisayar yine arizali
Ceptende alinti yapamadim

Haftaya 61.9 olmak istiyorum
ne guzel gitmis ablacim:)

nasilsin gorusmeyeli canim??

iyi gitmis yine seherim:)

ne guzel gitmis yaa sok oldum:)

kızlar dün atamamıştım resim sizce bu saç rengi nasl duruyor bende ???
sac rengine bayildim, sende cook guzelsin masallah:)

ben gecen hafta 70.7 demistim bu hafta da 69.9 ciktim az ama buna da sükür
nasilsin canim??

Günaydınlar kilomu bildireyim kızlar. Tabiki artıdayım spor yok malum iki haftadır.
66.8 bu hafta
Geçen hafta 66.4
Yüzde -0.60
Gonca ablacim nasil oldun??

Geçen hafta; 83.700
Bu hafta; 82.500
Fark;1.200
Tebrikler canim:)

Kullanıcı Adı : Tombikminyon
İsim (İsteğe Bağlı ): Büşra
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Istanbul
Boyunuz : 1.55
Kilonuz: 60
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Ev hayatına kolay adapte, rahatlık, uyku fazlalığı, stres
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Tartıdaki eksinin verdiği mutluluğu hiç bir çikolata vermiyor :) Yeni iş hayatıma başlamama çok az kaldı. Diplomamı da aldım geriye özgüven eksikliğini yok etmek aynalarla barışmak kaldı. He bide 36 beden 2 ay önce aldığım kalem etek içinde güzel olmak istiyorum...

Yeniden hos geldin canim:) 1 ay kadar once 9. takimda 1 hafta denemen olmus. Listeye girmeden ayrilmissin sanirim. Neden ara vermistin?

Yeniden hos geldin canim:) 1 ay kadar once 9. takimda 1 hafta denemen olmus. Listeye girmeden ayrilmissin sanirim. Neden ara vermistin?
Takıma geldiğimde rahatsızdım. Iylesmem uzun sürdü tartıya da pek yansımadı. Sınav haftası stres derken çok fazla mesaj ve paylaşım yapamadım listeye girmeden ayrıldım. Şuanda iyiyim. Sınavlarım bitti. Şimdi vakit bol bol ayirabilirim. Burdayım...

Anladim canim. Grupta her aksam yedigimizi, ictigimizi ve egzersizimizi liste seklinde yaziyor birbirimizin menusune yorum yaparak yardimci olmaya calisiyoruz. Cuma sabahlari da kahvaltidan once, wc sonrasi ciplak tartilip kilo bildirimi yapiyoruz.

Anladim canim. Grupta her aksam yedigimizi, ictigimizi ve egzersizimizi liste seklinde yaziyor birbirimizin menusune yorum yaparak yardimci olmaya calisiyoruz. Cuma sabahlari da kahvaltidan once, wc sonrasi ciplak tartilip kilo bildirimi yapiyoruz.
Kolaymış. Kabul ediyorum. Zaten sporuda eklerim. Tek bi konuda yardım istiyorum Su Icmek... Benimde sorunum bu 1litreyi zor tamamlıyorum. Arkadaşlardanda sizdende ricam su içmem gerektiğini ara ara da olsa hatırlatmanız. Diyetime ve sporuma sadık kalırım ama su için söz veremem hem unutuyorum hem canım istemiyor.

Hatirlatiriz canim:) Ailemiz hayli genis. Yavas yavas uyanip gelir onlar da:) Sen de benim gibi erkencisin:)

Hatirlatiriz canim:) Ailemiz hayli genis. Yavas yavas uyanip gelir onlar da:) Sen de benim gibi erkencisin:)
Sevindim :) Aslında erkenci değilimdir. Sınavlara geceleri sabahlardım huy edindim. Sabaha kadar oturup öğlene kadar uyuyorum. Bu durumdan çok sıkıldım. Bugün hiç uyumayıp gece erken uyumayı alışkanlık haline getirebilirim. Kilo almamada sebep oluyor tabi

Hoşgeldin Büşra , kısa zamanda hedefine ulaşırsın umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…