ben tam bele oturmalı birşey istiyorum ve etekleri kabar kabar olmalı anam daha çok zayıflamam gerek
Iyi geceler
Tebrikler canim:)Gunaydin canlar, hayirli cumalar:)Yawrukush iyi uykular canim:)
Gecen hafta:55.1
Bugun:54.6
Fark:0.5
Yuzde:0.91
Haftaya hedef:54 ve mezuniyet
bu hafta kacamak yok degil mi ablacim:)Günaydinlar kizlar
Gecen hafta:66,9
Bu hafta:67,2
Yüzde:-0,41
Haftaya hedef:66,5
O kadar pastaya ragmen bence iyi 300 gram fazla sadece adette devam ediyo cumaya bakacaz artiki
cicegim nasil gidiyor yeni hafta:)günaydın kızlar dün akşama doğru fena başım ağrıdı, duşaldım iyi gelir diye sonra yattım uyumuşum, halada ağrıyor gibi
Geçen hafta: 60,900
bu hafta :61,300
Fark : +400
yüzde : -0,657
Haftaya hedef 60,00 telafi edeceğim inşallah
canim aramiza katil arada gider o azicik fazlalik uzulme:)Günaydın herkese
Bu hafta üzülerek bildirim yapıyorum
Gecen hafta 77.5
Bu hafta 77.9
Fark +0.4
Yuzde - 0.51
Galiba kendime çeki düzen vermenin vakti geldi de geçiyor
Sporumu düzenli yapmıyorum malesef bazı akşamlar da kaçamaklar yapıyorum derken kilolar sanki geri geliyor
Size ve kendime söz veriyorum haftaya hedef 77.0
Ve bu hedefe ulasacagim
İnsan isterse olur biliyorum
Geçmişi okuyamiyorum geçen cumadan bugüne 1600 küsür mesaj var :)
Umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir
Ben aynen devam bildiginiz gibi
Sadece bu aralar bir anlam bulma derdindeyim hayatı daha anlamlı yaşayabilme mücadelesi içerisindeyim
Bom boş yaşarken hayatı kendime ediyorum ne ediyorsam hep başkalarını memnun etme hep bir başkalarının istediği kılığa girme... yoruldum....
Hayat çok kısa ve bir kere geliyoruz hayata bir daha olmayacak suan. O yüzden dilediğimce yaşıyorum animi. Sadece kendim istiyorum diye kilo vermek istiyorum artık. Bir başkası beni beğensin diye değil. Kendime ve bedenime olan saygimdan vereceğim bu kiloları.
Sabah sabah biraz uzatmis olabilirim lütfen kusura bakmayın.
Sadece içimden geçenleri aktarmak istedim
Biraz işlerim var onları halletmem gerek bugün ara ara uğrarım sayfaya
Tekrar görüşmek üzere
Bu arada kilo verenleri tek tek tebrik ediyorum harikasiniz kızlar
hastaliklar vs normal Elifim, daha iyi misin??Kızlar Günaydın dün gece çok ateşlendim çok başım dönüyor şimdi hazırlandım doktora gidiyoruz ne yazık ki durumum kötü her yönden
Geçen hafta 72
Bu hafta 72.9
Fark +900 nası bu kadar oldu anlamış değilim çok Üzgünüm
Yüzde mi sizden biri hesaplayalar mi rica etsem arkadaşlar
cok tebrik ediyorum canim:)Gecen hafta: 72.2
Bu hafta: 71
Fark:1.2
Yuzde:1.6
Hedef: 69 (Daha birkac ay once 67 idim.Ne ara 7 lere ciktigimi bile fark etmedim.O yuzden bu hafta umarm 6 lari gormeyi planliyorum.)
tebrikler canim, nasilsin??Kizlar gemen kilomu bildirip cikicam bugun hem cuma gem ayin son is gunu oldukca yogun gececek ama ilk firsatta gelicem
Gecen hafta :60.2
Bu hafta:59.8
tebrikler amazonum:)Gh 65.4
Bh 65.0
F 400 gr
Y 0.61
Hh 64.8 :)))
Iznire gidiyorum guvenemiyorum haftalik hedefimi ona gore koydum :)))
Nasilmis canim Ela kuzu??Kuzumuz geldi, bana benziyormus:) Halasinin bir tanesi
Adetti, hastalikti vs arti ile gelene laf soz yok. Ama bile bile kacamak yapanlara da musamaha gosteremiyorum. Cok uzdunuz beni...
tebrikler ablacim, kiloyu korumak gercekten basari:)günaydın herkese bugün tartıldığımda kilom yine aynı 77 bir değişiklik yok
canim hizla gidecek kilolar bak gorursun:)Kilo bidirimi
Gecen hafta ..74.300
Bu hafta .........74.300
İdeal kilo .......66
tebrikler canim:)Kilo bildirimi
0azartesi 66.5
Cuma 66.3
fark 0.2
yuzde 0.3
gozunaydin mavisim adet gelmis:)Günaydın kızlarr sonunda regl oldum
Haftalık bildirim
Geçen hafta:65.8
Bu hafta:65.8
Adet geldi yaa olsun mutluyum ben en azından kilom yerine otursungeçmişi okuyacağım birazdan önce spor yapayım
NAsil oldun Sibelim??Günaydın canlar. Baba oğul el birliğiyle bana da bulastirdilar hastalığı. Her yanim dökülüyor.
G.hafta 68.4
B. Hafta 68.1
Fark 0.3
Yüzde 0.44
nasil gidiyor canim diyetin?günaydın kızlar dün regl olmuştum bu hafta geçen haftaki gibi değil kilo düşüşü
G.hafta 62,70
B. Hafta 62,50
Fark 0.20
Yüzde 0.34
Gelecek hafta hedef kilo 62
asya harikasin 6lar hosgeldi:)kızlar günaydınn
geçen hafta;70
bu hafta;69
fark;1
yüzde;1,42
haftaya hedef;68,5 diyorum çünkü tam haftaya cuma regl günüme denk geliyor bir kaza bela çıkmaz sa iyi ama şükürrrr gördümm 69
ne guzel gitmis ablacim:)gunaydin canlar
Gecen hafta 63.5
Bu hafta 62.9
Giden 600 gr
Yuzde 0.944
Kilo veren ve koruyan heresi tebrik ederim
Bilgisayar yine arizali
Ceptende alinti yapamadim
Haftaya 61.9 olmak istiyorum
nasilsin gorusmeyeli canim??herkese günaydın geçmişi okudum veeee geldimmmm
nena'nın dün ki menüsü
sabah 1 salatalık-küçücük peynir-çay-3 zeytin
ara kahve ve ıhlamur
öğlen 3 tane makarna ama bildiginiz her catala 1 tane batırdım dusunun 3 makarna 3 tane patlıcan musakka cok yaglı oldgu icin ve gözüm kaldıgı için yine catala birer taneden 3 tane dusunun 1 tabak salata 1 kase corba
ara ayran ve yarım armut
aksam 2 kornişon tursu 1 tatlı kasıgı barbunya 1 çorba kaşıgı cerkez tavugu 1 adet kuzu incik 1 yudum fanta
gece 2 bardak çay
maşallah çok azimlisin ve bayada inceymişsin kendini koruman cok guzel tebrik ederim
korkma ablacım vermesen bile almamış ol korumuş olurusun
eyvah eyvah azıcık alıcaksn belkide almazsn hemen karamsar olma lütfen
ya her hafta kg verilmeye bilir üzülme bazen cok verirsn bazen 1 ay bile dikkat et sen koskoca 1 ay da 1 kg ya verrsn ya veremezsn metabolızma hızı bazen yavaslıo
zeyzeycim eşin nasıl daha iyi olmustur umarım.... bu arada hiç bsy yememişsin belki esine uzuldn onun stresımı var acaba
:) kim bilir neler getirecek
zeynep nie bu kadr umutsuzsn ki bak ben 93 kg la doguma gtttimki bundan 4-5 sene once cok deıl 4-5 sene47-52 kg aralgndaydm hep smdı verıorm yavas yavas ilk hedefm 60 moralımı bozmuorm cunku zaten guzelm allah bana saglık vermıs dıetımı sporumu yapar verırım
10 kg luk un un oldgu markete goturme bıda annecıgını yawrukush :) anne o market kapandı de ama o sana dıl torununa yapar kekler kurabıyeler allah kavustrsn sımdıden
kaptanımı alıntılayamadm kaptanım allah bebegınıze saglık versn uzun omru olsun kocaman musmutlu bır aıle olmanız dileğiyle hala olmussun hayrlı olsn yenı unvanın :)
iyi gitmis yine seherim:)öf kızlar dün 59 u görmüştüm ne sevinmistim bugün olmadı 3 gündür wc yok .ama yine iyi diyorum 3 gündür pasta börek vardı menude:)
geçen hafta 60.4
bu hafta 60.00
fark 0.4
yüzde0.66
haftaya ne olur bilemiyorum eşim şehir dışına çıkacak annemle kalacagim:) anladiniz siz
ne guzel gitmis yaa sok oldum:)kg bildirimim geliyor
geçen hafta :77
bugun 73,9
fark 3,1
tartıyı annemden aldım digital değil bnmkini yeni sipariş ettim. hafta içi ulasır elime
yukarıda belirtmeyi unuttum 1,5 lt su içtim dün
yarım saat tempolu yürüyüş
sac rengine bayildim, sende cook guzelsin masallah:)kızlar dün atamamıştım resim sizce bu saç rengi nasl duruyor bende ???
nasilsin canim??ben gecen hafta 70.7 demistim bu hafta da 69.9 ciktim az ama buna da sükür
Gonca ablacim nasil oldun??Günaydınlar kilomu bildireyim kızlar. Tabiki artıdayım spor yok malum iki haftadır.
66.8 bu hafta
Geçen hafta 66.4
Yüzde -0.60
Tebrikler canim:)Geçen hafta; 83.700
Bu hafta; 82.500
Fark;1.200
Günaydınlar efendiiimmm :) buraya davet edildim işte geldim
Kullanıcı Adı : Tombikminyon
İsim (İsteğe Bağlı ): Büşra
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Istanbul
Boyunuz : 1.55
Kilonuz: 60
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Ev hayatına kolay adapte, rahatlık, uyku fazlalığı, stres
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Tartıdaki eksinin verdiği mutluluğu hiç bir çikolata vermiyor :) Yeni iş hayatıma başlamama çok az kaldı. Diplomamı da aldım geriye özgüven eksikliğini yok etmek aynalarla barışmak kaldı. He bide 36 beden 2 ay önce aldığım kalem etek içinde güzel olmak istiyorum...
Takıma geldiğimde rahatsızdım. Iylesmem uzun sürdü tartıya da pek yansımadı. Sınav haftası stres derken çok fazla mesaj ve paylaşım yapamadım listeye girmeden ayrıldım. Şuanda iyiyim. Sınavlarım bitti. Şimdi vakit bol bol ayirabilirim. Burdayım...Yeniden hos geldin canim:) 1 ay kadar once 9. takimda 1 hafta denemen olmus. Listeye girmeden ayrilmissin sanirim. Neden ara vermistin?
Takıma geldiğimde rahatsızdım. Iylesmem uzun sürdü tartıya da pek yansımadı. Sınav haftası stres derken çok fazla mesaj ve paylaşım yapamadım listeye girmeden ayrıldım. Şuanda iyiyim. Sınavlarım bitti. Şimdi vakit bol bol ayirabilirim. Burdayım...
Kolaymış. Kabul ediyorum. Zaten sporuda eklerim. Tek bi konuda yardım istiyorum Su Icmek... Benimde sorunum bu 1litreyi zor tamamlıyorum. Arkadaşlardanda sizdende ricam su içmem gerektiğini ara ara da olsa hatırlatmanız. Diyetime ve sporuma sadık kalırım ama su için söz veremem hem unutuyorum hem canım istemiyor.Anladim canim. Grupta her aksam yedigimizi, ictigimizi ve egzersizimizi liste seklinde yaziyor birbirimizin menusune yorum yaparak yardimci olmaya calisiyoruz. Cuma sabahlari da kahvaltidan once, wc sonrasi ciplak tartilip kilo bildirimi yapiyoruz.
Kolaymış. Kabul ediyorum. Zaten sporuda eklerim. Tek bi konuda yardım istiyorum Su Icmek... Benimde sorunum bu 1litreyi zor tamamlıyorum. Arkadaşlardanda sizdende ricam su içmem gerektiğini ara ara da olsa hatırlatmanız. Diyetime ve sporuma sadık kalırım ama su için söz veremem hem unutuyorum hem canım istemiyor.
Sevindim :) Aslında erkenci değilimdir. Sınavlara geceleri sabahlardım huy edindim. Sabaha kadar oturup öğlene kadar uyuyorum. Bu durumdan çok sıkıldım. Bugün hiç uyumayıp gece erken uyumayı alışkanlık haline getirebilirim. Kilo almamada sebep oluyor tabiHatirlatiriz canim:) Ailemiz hayli genis. Yavas yavas uyanip gelir onlar da:) Sen de benim gibi erkencisin:)
Hoşgeldin canımGünaydınlar efendiiimmm :) buraya davet edildim işte geldim
Hoşbuldum canım :)Hoşgeldin canım
Hoşgeldin canımGünaydınlar efendiiimmm :) buraya davet edildim işte geldim
Hoşgeldin Büşra , kısa zamanda hedefine ulaşırsın umarım :)Kullanıcı Adı : Tombikminyon
İsim (İsteğe Bağlı ): Büşra
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Istanbul
Boyunuz : 1.55
Kilonuz: 60
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Ev hayatına kolay adapte, rahatlık, uyku fazlalığı, stres
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Tartıdaki eksinin verdiği mutluluğu hiç bir çikolata vermiyor :) Yeni iş hayatıma başlamama çok az kaldı. Diplomamı da aldım geriye özgüven eksikliğini yok etmek aynalarla barışmak kaldı. He bide 36 beden 2 ay önce aldığım kalem etek içinde güzel olmak istiyorum...
Hoşbuldum inşallah ulaşırız hep beraber hedeflerimize :)Hoşgeldin Büşra , kısa zamanda hedefine ulaşırsın umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?