Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tembel birisi olarak spora işkence gibi bakıyordum açıkcası, sevdirmeye çalışıyorum kendime artık, zorlamıyorum kendimi illa şunu yapayım diye, neye dayanabiliyorsam, neyi seversem onu yapıyorum
Ah kuzum bende çok tembelim aslında koltuga yatıp tv izlemeye bayılırdım eskiden tabi iş güç tv izlemeye bile vaktim kalmıyor:))) aynrn sevdiğin sporları yap canım o zaman daha devamlılık sağlarsın:) ama kendinide Şartlandır canım şu kadar hareket etmeliyim diye

Tembel birisi olarak spora işkence gibi bakıyordum açıkcası, sevdirmeye çalışıyorum kendime artık, zorlamıyorum kendimi illa şunu yapayım diye, neye dayanabiliyorsam, neyi seversem onu yapıyorum
Ne olsa yap tatlim ya spor olmadan verdigin kilo hiiic gorunmuyor. Gecen kis da 9 kilo verdim karatayla ben ama hic sporsuz inan var ya kimse anlamiyordu. Bu sene cok iyi oldu zayifladigimi hissediyorum hissettirmeyi gectim milletin gozune sokuyorum :)))

Ne güzel buse ya benim basende de sertlik vardı hafiften onlar gitmiş ya nası sevindim

Şartlandırdım zaten, 50 dk egzersiz yapıyordum, 10 dakika daha artıracaktım.. ama bunlar video izleyerek yaptıklarım, bunların dışında squat, mekik, zıplama bir de fırsat buldukça yürümek.. bakalım yarın iyi olayım da inşaAllah bunların yarısını bile yapmaya razıyım...

Sıkılaşmadıkça kilo vermek belli olmuyor demek ki..
Sağolun ya gece vakti motivasyonum yükseldiii :))

Yaparsın sen kuzum giymek istediğin gelinliği düşün tatlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…