Ah kuzum bende çok tembelim aslında koltuga yatıp tv izlemeye bayılırdım eskiden tabi iş güç tv izlemeye bile vaktim kalmıyor:))) aynrn sevdiğin sporları yap canım o zaman daha devamlılık sağlarsın:) ama kendinide Şartlandır canım şu kadar hareket etmeliyim diyeTembel birisi olarak spora işkence gibi bakıyordum açıkcası, sevdirmeye çalışıyorum kendime artık, zorlamıyorum kendimi illa şunu yapayım diye, neye dayanabiliyorsam, neyi seversem onu yapıyorum
Ne olsa yap tatlim ya spor olmadan verdigin kilo hiiic gorunmuyor. Gecen kis da 9 kilo verdim karatayla ben ama hic sporsuz inan var ya kimse anlamiyordu. Bu sene cok iyi oldu zayifladigimi hissediyorum hissettirmeyi gectim milletin gozune sokuyorum :)))Tembel birisi olarak spora işkence gibi bakıyordum açıkcası, sevdirmeye çalışıyorum kendime artık, zorlamıyorum kendimi illa şunu yapayım diye, neye dayanabiliyorsam, neyi seversem onu yapıyorum
Doğru buna katılıyorum canım tatlı yerine spor ikiside serotonin salgılatıyormuş
Iyiyim bebeğim sen nasılsın bu ara işin çok sanki gelen giden :)ablişim nasılsın
hafta sonu kosusturmayla geçti biraz dışarıda da yiyince böyle oldu. dikkat edicem canım 50 leri görmek istiyorum artık:)Iyi aman bende bişey var sandım yarından itibaren biraz sık bari canım biliyosun durum kritik
Ne güzel buse ya benim basende de sertlik vardı hafiften onlar gitmiş ya nası sevindimNe olsa yap tatlim ya spor olmadan verdigin kilo hiiic gorunmuyor. Gecen kis da 9 kilo verdim karatayla ben ama hic sporsuz inan var ya kimse anlamiyordu. Bu sene cok iyi oldu zayifladigimi hissediyorum hissettirmeyi gectim milletin gozune sokuyorum :)))
Hadi canım inşallah görürsün :)hafta sonu kosusturmayla geçti biraz dışarıda da yiyince böyle oldu. dikkat edicem canım 50 leri görmek istiyorum artık:)
Ah kuzum bende çok tembelim aslında koltuga yatıp tv izlemeye bayılırdım eskiden tabi iş güç tv izlemeye bile vaktim kalmıyor:))) aynrn sevdiğin sporları yap canım o zaman daha devamlılık sağlarsın:) ama kendinide Şartlandır canım şu kadar hareket etmeliyim diye
Ne olsa yap tatlim ya spor olmadan verdigin kilo hiiic gorunmuyor. Gecen kis da 9 kilo verdim karatayla ben ama hic sporsuz inan var ya kimse anlamiyordu. Bu sene cok iyi oldu zayifladigimi hissediyorum hissettirmeyi gectim milletin gozune sokuyorum :)))
Bende iyim ablacım yatacaktım dolanıyorum internet :))Iyiyim bebeğim sen nasılsın bu ara işin çok sanki gelen giden :)
Yaparsın sen kuzum giymek istediğin gelinliği düşün tatlışŞartlandırdım zaten, 50 dk egzersiz yapıyordum, 10 dakika daha artıracaktım.. ama bunlar video izleyerek yaptıklarım, bunların dışında squat, mekik, zıplama bir de fırsat buldukça yürümek.. bakalım yarın iyi olayım da inşaAllah bunların yarısını bile yapmaya razıyım...
Sıkılaşmadıkça kilo vermek belli olmuyor demek ki..
Sağolun ya gece vakti motivasyonum yükseldiii :))
Güzel işte biz burda yalnızız oda zor oluyor canım.ben yatıyorum artık yarın işim çok dışardayım bütün gün öpüyorum canımBende iyim ablacım yatacaktım dolanıyorum internet :))
Aynen abla yaaa biz hep yoğunuz yaaaseviyorum yoğunluğu ama yorgunluk fazla oluyor
Ah ablişimmm her iki durumında kendine göre çok zorlukları varGüzel işte biz burda yalnızız oda zor oluyor canım.ben yatıyorum artık yarın işim çok dışardayım bütün gün öpüyorum canım
Yaparsın sen kuzum giymek istediğin gelinliği düşün tatlış
Haklısın güzelim napcan hayat neyi gerekiyorsa onu yaşıyorsun mecburen.Sağol canımAh ablişimmm her iki durumında kendine göre çok zorlukları vartmm ablacım hadi iyi geceler şimdiden kolay gelsin
Evettt 36 bedennn.. beden düşünmem yetiyor banaa
Iyi geceler tatlışlar
Gidiyo elif ben de cok mutluyum sukur bu kiloyu gordum en son belki lisede 65 tim burda artmaz insallah wc sorunum var yer degisikligi oluncaNe güzel buse ya benim basende de sertlik vardı hafiften onlar gitmiş ya nası sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?