şu an o kadar mutsuzum ki anlatamam eşim yine çocuk mevzusunu açtı ne yiyor ne içiyor surat kırk karış...o güzelim masa başında konuştuğu konu hep tedavi mevzusu oldu ailesine duyuracakmış artık arkamızdan dedikodu edeceklerine söyleyelim diyor offf yüreğim çatlicak sanki
2 gündür böyeleydi hep hiç bilmiyorum ki birden açtı konuyu napıcam ben ya laf anlamaz söz anlamazlar
oyy kuzummm kıyamam sana
biraz daha sıksaydı dişini tedavinin güzel bir aşamasındasınız ne oldu ki birden aileye duyurma meselesi açıldı yine
En son soylencek kisiler tatlm ya2 gündür böyeleydi hep hiç bilmiyorum ki birden açtı konuyu napıcam ben ya laf anlamaz söz anlamazlarsöyleyelim bilsinler arkamızdan konuşuyolardır şimdi diyor
2 gündür böyeleydi hep hiç bilmiyorum ki birden açtı konuyu napıcam ben ya laf anlamaz söz anlamazlarsöyleyelim bilsinler arkamızdan konuşuyolardır şimdi diyor
4 sene gülüm 8 ay önce bir kürtajım oldu düştü bebeğim
kaç sene oldu kuzum evleneli
hemde nasılll gülümm ya varya kara cahillerrEn son soylencek kisiler tatlm ya
Evlenmeden önce özel bi yerde çalışıyordum ama evlendikten sonra kpss sınavına girdim ama olmadı mülakat evresinde elendim sonra da bir daha uğraşmadımCevirmendim canim. Sen?
Annesi bişey mi dedi acaba veya etraftan biri canı sıkıldı sana sardı olabilir mi kaç senelik evlisiniz asya2 gündür böyeleydi hep hiç bilmiyorum ki birden açtı konuyu napıcam ben ya laf anlamaz söz anlamazlarsöyleyelim bilsinler arkamızdan konuşuyolardır şimdi diyor
4 sene gülüm 8 ay önce bir kürtajım oldu düştü bebeğim
Onu biliyorlar mı annesi4 sene gülüm 8 ay önce bir kürtajım oldu düştü bebeğim
Vala canm k,bakmada karsindakide buraz cahil gibi davraniyor yani senin psikolojide esin anlamicakta km anlicakhem de n
hemde nasılll gülümm ya varya kara cahillerr
Benmde 2 sene sonra oldu o iki seneyi bana sor bakislar yetio zaten , ayiptir ya , rabbmden gln sinavin ustun sinav ekliyolar , benm yakin arkadasimin aha 6 sene olmadi smdi dogurmak uzre 2 tanede dusuk oldu rabbim smdi ol dedi oldu, o istemesse olmaz , n bu sana yapilan nedir ya allah sanada sabir versin vallahi sinirleniorum4 sene gülüm 8 ay önce bir kürtajım oldu düştü bebeğim
Ah kuzum kıyamam sana sakin ol bol bol dua et hayırlısı olsun bitanemşu an o kadar mutsuzum ki anlatamam eşim yine çocuk mevzusunu açtı ne yiyor ne içiyor surat kırk karış...o güzelim masa başında konuştuğu konu hep tedavi mevzusu oldu ailesine duyuracakmış artık arkamızdan dedikodu edeceklerine söyleyelim diyor offf yüreğim çatlicak sanki
Pilav sarma ah ah canımm yaaa su da çok az olmuşHayırlı geceler canlar..
Menüm
Öğlen
pilav, balık
Akşam
1 kase çorba
10-15 sarma (çok küçük)
yoğurt
3 fincan çay
1 lt su
Spor yapamadım bugün, dinlenme günü olsun, 100 squat var bugünlük..
Pilav sarma ah ah canımm yaaa su da çok az olmuş
Biz 4 sene denemedik sonra deneyince 7. Ayda oldu ama oda düşük oldu sonra da oğluşum geldi. kime ne yani insanlar başkalarıyla o kadar meşgul ki kendi dertlerinin tesellisini bulmaya çalışıyorlar ama yanlış işte karşındakini kırıyosunBenmde 2 sene sonra oldu o iki seneyi bana sor bakislar yetio zaten , ayiptir ya , rabbmden gln sinavin ustun sinav ekliyolar , benm yakin arkadasimin aha 6 sene olmadi smdi dogurmak uzre 2 tanede dusuk oldu rabbim smdi ol dedi oldu, o istemesse olmaz , n bu sana yapilan nedir ya allah sanada sabir versin vallahi sinirleniorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?