Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar pc den girip alıntı yapmak nede kolay yahu bayaa olmuş pc den girmeyeli.

Telefonumun paketi bu gece yenileniyor insallah evin netide yarın akşam çözülecekk kızlar.

Aşağıdaki komsumuz fiber bağlattı bizim burdan ekmiyor ama sağolsun eşlerimiz kablo ile binanın bi tarafını delip hallettiler. kablo az geldiğinden bir kaç işlemi daha kaldı yarın akşama çözülecek diye umuyorum . Şimdi laptopu aldım yatak odasından alt kata bağlandı tek diş çekiyor size yazıp cıkıcam

E-brulim ve asya_01 canlarr sevdiklerinizde ve ailenizle nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere
yeni yaşınız size istediklerinizi yapma gücü versin kızlarrr hep bizimle kalın iyi ki doğdunuz

Zeynebin Menüsü

Sabah
2 peynirli tost (A101deki kepekli sandvic ekmeği küçük olanlar )
Portakal suyu
Ara
10 badem
10 kaju
Tek sekerli kahve
Ara
Türk kahvesi
2 minnacık kurabiye (midpointtekilerden )
Akşam
2 yk bulgur pilavı
2 kanat tavuk
yogurt

Su : 1.5 lt
Spor:5,5 km yürüyüş

oyy kuzummm kıyamam sana
biraz daha sıksaydı dişini tedavinin güzel bir aşamasındasınız ne oldu ki birden aileye duyurma meselesi açıldı yine

oyy kuzummm kıyamam sana
biraz daha sıksaydı dişini tedavinin güzel bir aşamasındasınız ne oldu ki birden aileye duyurma meselesi açıldı yine
2 gündür böyeleydi hep hiç bilmiyorum ki birden açtı konuyu napıcam ben ya laf anlamaz söz anlamazlar söyleyelim bilsinler arkamızdan konuşuyolardır şimdi diyor

4 sene gülüm 8 ay önce bir kürtajım oldu düştü bebeğim

ve bu durumu herkes biliyor.
yahu benim anlamadıgım Allahın izniyle bir yere kaçmıyorsunuz henüz yeni yaşanmış bir durumun üzerine bu ne acele
siz kendinizi hazır hissediyormusunuz sen iyi misin neden bunlar düşünülmüyor ??
Elbette tedavi sürecin var ancak bunu kimse bilmiyor ama neden konuya birde bu açıdan bakmıyor etrafındakiler?
Gerçekten sinirlerim bozuluyor bu sekilde olunca

4 sene gülüm 8 ay önce bir kürtajım oldu düştü bebeğim
Benmde 2 sene sonra oldu o iki seneyi bana sor bakislar yetio zaten , ayiptir ya , rabbmden gln sinavin ustun sinav ekliyolar , benm yakin arkadasimin aha 6 sene olmadi smdi dogurmak uzre 2 tanede dusuk oldu rabbim smdi ol dedi oldu, o istemesse olmaz , n bu sana yapilan nedir ya allah sanada sabir versin vallahi sinirleniorum

Ah kuzum kıyamam sana sakin ol bol bol dua et hayırlısı olsun bitanem

Pilav sarma ah ah canımm yaaa su da çok az olmuş

Ben bugün dağıttım iyice farkındayım..
Hem adet, hem hastalık, hem nişanlımla konuşma heyecanı bitirdi bugün beni
Öğlen pilavı neden, nasıl yediğimi hatırlamıyorum.. Mesaj geldi, sonra da annem sofraya çağırdı, çorba içecektim aslında ama unuttum, mesajın etkisinden hiç farketmeden 1 tabak pilavı yemişim.. Güleyim mi ağlayayım mı halime bilmiyorum valla
Üstelik spor da yok, az biraz hareket etmeye çalıştım ama saymıyorum..

Biz 4 sene denemedik sonra deneyince 7. Ayda oldu ama oda düşük oldu sonra da oğluşum geldi. kime ne yani insanlar başkalarıyla o kadar meşgul ki kendi dertlerinin tesellisini bulmaya çalışıyorlar ama yanlış işte karşındakini kırıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…