Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tekrar merhaba 400 e yakın msj okudum begendım ve geldim cok birikmiş işler duruo ama merakta ettim napim :)
napıosunz bakalım
alıntılarımı cevaplım dunki menumu yazıcam en son

ben menuyu begendm,yagsz tuzsuz mısırnda kg aldrmadgnı duymustum bide ıyı spor yapmıssn tebrikler

bravo bol sporlu bir gün olmus sekerim

asyacım cok gecmıs olsn malesef bu senekı grıp gecmek bılmıo cok dıkat et saglıklı dunler dilerim bitaanem bide bol c vitamini lütfen evet kalorisi cok olcak sureklı meyve yemenın ama anca oyle toparlarsn

ahhh ahhh vallahi çok sevndm senn adına emınım bu gazla uzun bi süre daha dıet ve spora devam edersn suan yerınde olmak ıstedim sekerim

4 yıllık evlisiniz ve bebeğiniz olmuyor anladıgım kadaryla eşin bu durumumu aılesyle paylasmak ıstıyor asyacım...malesef ınsanlarımız çok cahil ve anlayıssız eşinin ailesi için demiyorum genel anlamda öyleler idrak sıfır,anlayış sıfır,arkadan konuşma had safhada nedir bu tatszlık nedir bu terbiesizlik arkadsgerçekten cok sinirlendgm bir mevzudur sen hiç canını sıkma eşinlede aranı bozma güzel bir dille anlatmasnı istemedgni söyle he anlatmak istiyorsa paşa gönlüne bırak ama biri gelir sana hakaret eder yada düsünmeden ters laf eder ozamanda susmaman kanısındayım ben böyledurumlarda insanlara hadlerini bildirirm yasananlar ve yasanacakalr çiftleri ilgilendrir baska hiç kimseyi ilglendrmz eskiden peşpeşe 10 ar cocuk yapılıodu soruolarmıymıs nıe yapıuosn vay efendm nıe korunmuosn herkes bildgni okuodu ve halada ole kimseye izahatvermek durumunda deılsnz sakın uzulme o bir kusur vs baska bsy deıl allahın takdiri yüce allah kim e ne zamn uygun görürse ozaman verir belki hiç vermz sakın uzulme söylenenlere kulak tıka

2 gündür böyeleydi hep hiç bilmiyorum ki birden açtı konuyu napıcam ben ya laf anlamaz söz anlamazlar söyleyelim bilsinler arkamızdan konuşuyolardır şimdi diyor

saol yawrukush um sennaslsn işte diet miet geçio günler bu arada sacımı begenmene sevndm cok tesekkure derım

Günaydınlar efendiiimmm :) buraya davet edildim işte geldim

hg canım naslsn aramıza geldin memnunolduk diet yolculugundabasarılar diliyorum

Bende bu guzel izinli mi bugun diyorum:)

ay yok şekerim yaaa vallahi gezmelere gittik dedim hava sahaneydi dedim geçmişi aksam okurum bari dietimi yazıp cıkayım yazmısım cevaplada yaptm ama cevaplamadan kalmıs yazdgm yerde metin sabah acınca gördüm te allaem

asya ve ebrunun d.gunuymusss

asyacım alıntılamayı unuttum bu sekıldeyazıyorum saglıklı sıhatlı eşinle mutttluuuu bir ömrün olsun bu yeni yılda inşallah bir bebek size sürpriz yapar her şey gönlünce olsun yukardada yazmıstım sıkma canını lütfend.gunun tekrar kutlu olsun şekerim....

ebrusss canım senin de d.gününü en içtendileklermle kutluyorummm saglıklı sıhatli yeni dogacak olan evladnla eşinle cok guzel bir yıl seninle olsun sende iyiki dogdun canım

ayhhh artık menümü yazayım dün saçma sapan beslendim

sabah menemen yedm 2 dilim ekmek
çay

ara 2 adet bodrummandalinası

öglen yarım simit ayran
ara 2 mandalina

aksam 1 tabak ıspanak ve uzerne yogurt bol limonlu salata
ara3 mandalina 1 portakal

meyvei abarttm kızlar regl olmaya yaklastm tatlı ıhtycm vardı meyvede kesmıo ama yinede yuklendm kusura bakmaın

su da içemedm 1 ltiçtim içmedm

1 saat pilates
2,5 satt yuruyus (1 saati tempolu,1,5 saati gezme yürüyüşü )

***4. TAKIM 451. Etap ***

D3S1R3 (54.6///%)
Mavibocuk (65.8///%)
haeshin (65///%)
seyhan77(67.2///%)
Yawrukush (55.2///%)
belindamm (68.1///%)
shrrr (60///%)
sarıcicek123 (61.3///%)
Hayaller35 (72.9///%)
hawar (62.9///%)

4. Takim Ortalaması:

***Liste disi yarisanlar***

E-brulim (66.7///%)
asya_01 (69///%)
engindenizz (77.9///%)
gogo2405 (66.8///%)
zey zey (59.8///%)
Slm09 (77///%)

AKovser (57.0///%)
zeynepela07 (76.5///%)
edsofi (74.3///%)
Yseeminn (71///%)
tiffany20 (60///%)
Asyaca (82.5///%)
pakizee (62.5///%)
melinda23 (73.9///%)
zeynepRK (66.3///%)
hsevda (69.9///%)
Tombikminyon (60///%) yeni üye, başlangıç tarihi 1 Subat. Başlangıç kilosu:60, hedef kilosu:50

Ortalama:%

Kizlar cok guzel gunluk egzersiz programi buldum spor sevmeyen bile sever 10 dklikta var 30 dkkalikta ve karin bolgesel kollar heryeri calistyiriosun butun vucut icin cokta guzel tepkiler almis 1 2 haftada sonucta aliniyormus paylasmak istedim google play de spor egzersizleri yazin ilk olan uygulama gunluk egzersizler free olan

Eeee güzeller, nasıl başladınız haftaya bakalım?:) Tartılar eksi gösterdi inşallah. Bu cuma birincilik hedefimiz var. Menu ve egzersizlerimizi ona göre şekillendirelim:) Üstte bu haftanın listesini paylaştım. Denemedeki arkadaşlardan da listeye girecek olanlar var. Cuma günü konuşuruz onu. Herkes gecen haftaki kilosunu görsün ve bu cuma hedefini hatırlasın diye paylaştım:)

Ablam çalışma ortamının avantajını kullan. Bismillah de birkaç haftada hedefindesin. Zaten yogun bir işin var, kilo vermeye de müsait:)

Iyiyiz artık özgecim sen nasılsın canım
Hoşgeldin canım

aa indirim bakalım teşekkürler fıstık

ay allah kolaylık versin meslegin hemsirelik falan mı 24 saat nedir yahadi sana kızıorm hedefe nsy kalmamıs kacamak yapmıosn ve sporu ıhmal etmıosun yoksa dayak var

Annesi bişey mi dedi acaba veya etraftan biri canı sıkıldı sana sardı olabilir mi kaç senelik evlisiniz asya
4 senedir evliyiz canım ama ilk 1 sene biz istememiştik...sabaha kadar gözünü kırpmadı saat 6 da uyudu 2 paket sigara bitirdi ben ona mı üzüleyim kendimemi

düşünmüyor kimmse düşünmüyor sabah diyorki kahvaltıda senin daha önce yaşadığın psikolojik durumu yaşıyorum onuda anlıyorum ama benim yüküm bana yetiyor zaten

4 senedir evliyiz canım ama ilk 1 sene biz istememiştik...sabaha kadar gözünü kırpmadı saat 6 da uyudu 2 paket sigara bitirdi ben ona mı üzüleyim kendimemi
eşine aileden bişey söyleyen var heralde asya ona canı sıkılıyor ama bence ailesine söylemesine engel ol anlayışlı değillerse çok sorun yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…