Ah tamamen benim tersi durumum işteDogma buyume izmirliyim canim ben ailem herkes hala izmirde bi ben aydindayimtatillerde geliyoruz kislari.yazlari
Tatlim o tarafa hic gecmedik engelli parkunda kostuk agaca tirmandik deniz kabugu topladikHaber verseydin oğluşla gelirdik müze gemi duruyomu buse ben epeydir gelmiyorum
kumruyu izmire gittigimizde askla yerdim:)Okul işi zormuş be özgem başıma ağrı dikildi inan.Kumruyla aranızda ne var söyleeeee :))dün onbeşbindi
Tatlim o tarafa hic gecmedik engelli parkunda kostuk agaca tirmandik deniz kabugu topladik
Canım benim allah gönlüne göre hayırlısını versin sıkma bukadar kendiniInşallah özgemm yaa ah çok stresli şuanki halimde bide üniversite tercih ederken olmuştum
Iyi eğlenceler canımCanlar 2 saattir oglan bunaldi biz bir market alisverisine, oradanda parka gideriz.
Dondugumde uyumus olursaniz, hepinize iyi geceler..
Uyumazsanizda kaynatiriz accik daha, optummm:)
Asya cok riskli bir durum. Iki ucu coklu denklem gibi olmus canim. Ben kavgayi goze alirdim ama sizin durumunuz hassas biraz. Sen biraz diyet muhabbeti yapma bari evde unutsun esin. Yiyormus gibinyap normallestir yavas yavas gozunde az yemeyikızlarr sizdende fikir istiyorum kaptanlarada soruyorum eşim diyorki yediğin yemeğe karışmıyorrum ama akşam eve tatlı mı tuzlu mu çerez mi yani ne gitirirsem getireyim benle yiceksin ben napim şimdi tartışacak
Anladım canım nostaljik bi durum yanikumruyu izmire gittigimizde askla yerdim:)
sonra afyon kocatepe universitesinde okudum, orada bir abi vardi, izmirliymis kendisi bir kumru yapardi, ki meshurdu, sira olurdu onunde.
off off ne yedim o kumrulardan, Allah razi olsun o adamdan..
Bu yaz afyona gittik, hemen kosa kosa gittim kumrucuya sukur yerindeydi yine:)
yani demem o ki aramizda cok duygusal bir iliski varrr:)
Rakibe :))Yok cicegim ye sen aklinda durana kadar karninda dursun
benim indirdiğimde o gülümNoom Walk mükemmel indirin diğerleri berbat ötesi
Anladım canım olsun .havanın güzel olduğu bi zaman gidicem bendeTatlim o tarafa hic gecmedik engelli parkunda kostuk agaca tirmandik deniz kabugu topladik
Yani asya bu esinin yaptigi biraz inatlasma gibi olmus. Sana su kadar soyleyim o saatte sana kunefe yedirmesi sana zorla alkol aldirmasindan cok daha zararli bedeninebana sormazki ne getireceğini dün gece gitti künefe aldı gece 11,30 da küstüm konuşmuyordum gözümü böyleayıra ayıra konuştum ki uzatıp ye demesin diye bahanem oldu sonra da öyle dedi işte bugünlük böyle olsun asya hanım diye başladı sabahta tekrar söylendi öyle genelde tatlı falan alır o
normal yemeğine karışmıyorum dedi zatende ya ben elimden geldiğince atlatmaya çalışıcam hep yoksa beni çok gerer bu durum ben istikrarlı gidiyorum çünkü budurum bozar istikrarımı dimiCanım bence sabah fazla spor yap eşini kırma ama porsiyonuna karışmasın atıyorum yaş pasta aldı ince bir dilim ye baklava aldı 1 tane ye ama 2. Olmasın yada şöyle bişi de haftada 1 gün öyle yapalım de hergün hergün alma de . Tabi gönül ister ki hiç yeme ama eşin sana küsecek kırılacaksada dediğini yap
zaten o yüzden gülüm bağardı mı milleti topluyor başımızasIKILmadan yapiyorsan devam et canim:)
insallah kaptanim sagolasin:)
evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim:)
canim 4 gunu ust uste girince karistirdim heralde kusuruma bakma:)
ben aileden erzincan kemaliyeliyim, ama dogma buyume ankaraliyim canim:)
esinin terfisi hayirli olsun kuzum, darisi icine sinen bir isle sana insallah:)
Hay Allah Ebrusum dr ilac onerdiyse bebege bir zarari yoktur canim, cok zorda kalacagina kullan gulum..
Sagol canim benim, ev kiralik olacagi icin cok ustune dusmuyoruz.
aydinlik, ici guzel bir olsun yeter:)
sagol canim benim:)
yardimci olmus kadar oldun:)
hadi hayirlisi oglus icin canim, icinize sinen guzel egitim veren bir okul olur insallah:)
cok az kaldi yaaa, ne heyecanli bir durum:)
gozun aydin canim eksiler gormussun:)
Dogumdan sonra kabiz olmustum cok afedersiniz ve sonrasinda hemoroite yakin bir sIKInti yasamistim.
doktorum preparation h isimli bir krem vermisti.
hem hamilelikte, hem emzirirken kullanilabiliyor.
Turkiyede direk bu isimli krem belki yoktur ama icerigi ayni ya da yakin olan illaki vardir canim bir bak istersen.
benim icin mucizevi bir kremdi..
https://www.google.com/search?q=pre...hUKEwj80dyRzdnKAhXBTCYKHRt6Ax8Q_AUIBygC&dpr=1
oyy ne guzel, hayat onlara guzel, tadini cikarsinlar:)
cek benim yerimede, cok ozendim sana gerci sukur yeni tasinacagim yer deniz kenari:)
oyy cumaya az kaldi biraz dayan odul ogunu olarak yersin boyozu:)
benim cuma gunu sansim nedir senin karsinda kaptanim:)
hadi canim 1 barkdak daha ic su:)
gecmis olsun asyam
ahh o kumru yok muuu o kumruuuu:)
canim esinle arani acmamaya calis bu sebepten oturu.
zaten seker rahatsizligin var, yiyebilecegin kadar az ye sirt huzur kacmasin...
ben senin yerinde olsam kuzum gaza gelirim daha cok esimin bu davranisindan oturu, incecik dal gibi olurum:)
yarin gorusmek uzere canim:)
canim insallah tercihlerin hayirlisiyla, gonlunce hallolur mavisim.
bak cogu gitti azi kaldi:)
waaaaaaaat 11 bin mi:)
bende noom walk kullaniyorum, memnunum:)
sagol Elifim:)Iyi eğlenceler canım
evet canim genelde Turk Filmlerinde kavusamayan sevgililer gibiyiz artikin:)Anladım canım nostaljik bi durum yani
Yani asya bu esinin yaptigi biraz inatlasma gibi olmus. Sana su kadar soyleyim o saatte sana kunefe yedirmesi sana zorla alkol aldirmasindan cok daha zararli bedenine
canim esinin karakterini, huyunu en iyi sen bilirsin.zaten o yüzden gülüm bağardı mı milleti topluyor başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?