Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Okul işi zormuş be özgem başıma ağrı dikildi inan.Kumruyla aranızda ne var söyleeeee :))dün onbeşbindi
kumruyu izmire gittigimizde askla yerdim:)
sonra afyon kocatepe universitesinde okudum, orada bir abi vardi, izmirliymis kendisi bir kumru yapardi, ki meshurdu, sira olurdu onunde.
off off ne yedim o kumrulardan, Allah razi olsun o adamdan..
Bu yaz afyona gittik, hemen kosa kosa gittim kumrucuya sukur yerindeydi yine:)
yani demem o ki aramizda cok duygusal bir iliski varrr:)

Asya cok riskli bir durum. Iki ucu coklu denklem gibi olmus canim. Ben kavgayi goze alirdim ama sizin durumunuz hassas biraz. Sen biraz diyet muhabbeti yapma bari evde unutsun esin. Yiyormus gibinyap normallestir yavas yavas gozunde az yemeyi

Anladım canım nostaljik bi durum yani

Yani asya bu esinin yaptigi biraz inatlasma gibi olmus. Sana su kadar soyleyim o saatte sana kunefe yedirmesi sana zorla alkol aldirmasindan cok daha zararli bedenine

normal yemeğine karışmıyorum dedi zatende ya ben elimden geldiğince atlatmaya çalışıcam hep yoksa beni çok gerer bu durum ben istikrarlı gidiyorum çünkü budurum bozar istikrarımı dimi

zaten o yüzden gülüm bağardı mı milleti topluyor başımıza

zaten o yüzden gülüm bağardı mı milleti topluyor başımıza
canim esinin karakterini, huyunu en iyi sen bilirsin.
birazda kilo verdigin icin kiskaniyor ya seni, belki daha fazla diyet yapip kilo verme diye, boyle tatli, cerez vs aliyordur.
sen inatlasirsan olay buyuyecek.
iyisimi yiyormus gibi yap, azar azar tirtikla..
onunda satasacak bir seyi kalmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…