ya zayıfladıkça çıktı bu alışkanlıkları ben onu 16 yaşımdan beri tanıyorum 26 yaşıma girdim hiç böyle değildi sanırım kıskançlığına yenik düşüyorrYani asya bu esinin yaptigi biraz inatlasma gibi olmus. Sana su kadar soyleyim o saatte sana kunefe yedirmesi sana zorla alkol aldirmasindan cok daha zararli bedenine
Tmm özgemm inşallah ah ah kafam bi milyon olducanim hic stres yapma, bir suru emek verdin simdi insallah karsiligini alacaksin.
sakin, soguk kanli bir sekilde istedigin yerleri tercih et guzelim:)
canim icerigi internette her yerde yaziyor illaki benzeri vardir.
ben kisa sureli de olsa yasadim off off cok zordu
birde doktor ilik suyla kuveti doldur otur demisti bana, oda rahatlatmisti:)
Inşallah ablacım ama olmuyor midemde kelebekler var sanki ahCanım benim allah gönlüne göre hayırlısını versin sıkma bukadar kendini
Haklısın kuzum eşini en iyi sen tanırsın onun gönlünüde kırmadan ayarlanormal yemeğine karışmıyorum dedi zatende ya ben elimden geldiğince atlatmaya çalışıcam hep yoksa beni çok gerer bu durum ben istikrarlı gidiyorum çünkü budurum bozar istikrarımı dimi
Tatlış yavaş ye ki çok yemiş süsü verya zayıfladıkça çıktı bu alışkanlıkları ben onu 16 yaşımdan beri tanıyorum 26 yaşıma girdim hiç böyle değildi sanırım kıskançlığına yenik düşüyorrzorla yedirmeye çalışıyorr ben ilk zayıflamaya karar verdiğimde bu kadar vereceğime o da inanmıyodu kararlılığımı bozmaya çalışıyorr
Afiyet olsun :)
Aslen Çankırı ama doğma büyüme Istanbul
Tebrikler canım ilaç gibi gelmiştir.
Su konusunu Düzelticem tatlım söz
Before Afterlar mükemmel ya
Selaaaam iyiyim sen nasılsın canım?
Tebrikler canim
Diyelim canım başka çare yok zaten bekleyip dua etmekten
Naptın canım başladın mı
Ben uşaklıyım eskişehirde yaşıyorum.
Geçmiş olsun canım eşinede tebrikler darısı başına.
Nette vardı patlıcanın yeşil kısımlarını kaynatıp suyunu içmek iyi geliyomuş.
Senin diyabetin yokmuydu tip 1 mi 2 mi şeker yememen lazım ama diğerlerini tırtıklarsın yiyomuş gibi kırmadan.
Evet işe yaramıyor pek bişey ben 12 hafta bitene kadar ağzıma ne alsam çıkarmıştım kilpda vermiştim.
Ooo süper
sIKILmadan yapiyorsan devam et canim:)
insallah kaptanim sagolasin:)
evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim:)
canim 4 gunu ust uste girince karistirdim heralde kusuruma bakma:)
ben aileden erzincan kemaliyeliyim, ama dogma buyume ankaraliyim canim:)
esinin terfisi hayirli olsun kuzum, darisi icine sinen bir isle sana insallah:)
Hay Allah Ebrusum dr ilac onerdiyse bebege bir zarari yoktur canim, cok zorda kalacagina kullan gulum..
Sagol canim benim, ev kiralik olacagi icin cok ustune dusmuyoruz.
aydinlik, ici guzel bir olsun yeter:)
sagol canim benim:)
yardimci olmus kadar oldun:)
hadi hayirlisi oglus icin canim, icinize sinen guzel egitim veren bir okul olur insallah:)
cok az kaldi yaaa, ne heyecanli bir durum:)
gozun aydin canim eksiler gormussun:)
Dogumdan sonra kabiz olmustum cok afedersiniz ve sonrasinda hemoroite yakin bir sIKInti yasamistim.
doktorum preparation h isimli bir krem vermisti.
hem hamilelikte, hem emzirirken kullanilabiliyor.
Turkiyede direk bu isimli krem belki yoktur ama icerigi ayni ya da yakin olan illaki vardir canim bir bak istersen.
benim icin mucizevi bir kremdi..
https://www.google.com/search?q=preparation+h&rlz=1CAASUD_enUS669US669&espv=2&biw=1366&bih=657&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj80dyRzdnKAhXBTCYKHRt6Ax8Q_AUIBygC&dpr=1
oyy ne guzel, hayat onlara guzel, tadini cikarsinlar:)
cek benim yerimede, cok ozendim sana gerci sukur yeni tasinacagim yer deniz kenari:)
oyy cumaya az kaldi biraz dayan odul ogunu olarak yersin boyozu:)
benim cuma gunu sansim nedir senin karsinda kaptanim:)
hadi canim 1 barkdak daha ic su:)
gecmis olsun asyam
ahh o kumru yok muuu o kumruuuu:)
canim esinle arani acmamaya calis bu sebepten oturu.
zaten seker rahatsizligin var, yiyebilecegin kadar az ye sirt huzur kacmasin...
ben senin yerinde olsam kuzum gaza gelirim daha cok esimin bu davranisindan oturu, incecik dal gibi olurum:)
yarin gorusmek uzere canim:)
canim insallah tercihlerin hayirlisiyla, gonlunce hallolur mavisim.
bak cogu gitti azi kaldi:)
waaaaaaaat 11 bin mi:)
bende noom walk kullaniyorum, memnunum:)
Oh yarasın koşun. iyi yapmışsın canımBugünü babyler how are you gençlik koçusun Tlf aldım sizden uzak kalamadım sahılde bıraz koştuk sevglimle smdı duş aldım ve uzandım
Çok iyi yapmışsın sende bu yaptığım tüm gün canımHayaller naber napmıssın 17 bin küsür arım Wales'e tebrık ederim ben okadar yürüdüm 8167 mi ne adım atmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?