Ben uşaklıyım eskişehirde yaşıyorum.Bu arada ben kimsenin nereli oldunu bilmiyorum daHem daha iyi tanismak icin hem belki hemserim falan da cikar.Herkese sormus olayim buradan :)
Geçmiş olsun canım eşinede tebrikler darısı başına.Herkese merhaba
kizlar dun benim icin cok kötü bigündü mesaimde vardi 9da evdeydim ve inanilmaz bir bas agrisiyla kivrandim 9da bi yattim sabah kalktim.Tabi hala keyifsizim neyse hersey gelip gecici.
Beni en mutlu eden sey ise esimin terfi almis olmasi oldu cok şükür uzun zamandir bekliyorduk.
Hemen dunku menumu yazayim
Sabah
Peynir salata domatesten olusan sandvic
sekersiz cay
Ara
Yesilcay
Oglen
Sinitzel tavuk 1.5 parca
makarna 5 yk
Ara
1 avuc beyaz leblebi
Aksam
Yok
Su :2 lt
Spor :65 dk yürüyüş
Nette vardı patlıcanın yeşil kısımlarını kaynatıp suyunu içmek iyi geliyomuş.Kizlar ankarada havasahane. Ana kizyuruduk geldik.. ama hic iyi degilim kizlqr. hamilelikten kalma. Hemoroitim var.cok illet birseymis. 'ok kotuyum . Care biLen var mi. Ilaclar etki etmiyor.
Senin diyabetin yokmuydu tip 1 mi 2 mi şeker yememen lazım ama diğerlerini tırtıklarsın yiyomuş gibi kırmadan.kızlarr sizdende fikir istiyorum kaptanlarada soruyorum eşim diyorki yediğin yemeğe karışmıyorrum ama akşam eve tatlı mı tuzlu mu çerez mi yani ne gitirirsem getireyim benle yiceksin ben napim şimdi tartışacak
Evet işe yaramıyor pek bişey ben 12 hafta bitene kadar ağzıma ne alsam çıkarmıştım kilpda vermiştim.Bir işe yaramıyor ablacım, artık dayanabildiğim kadar dayanacağım.
Ooo süper8. Takimdan selam hanimlar
ip atlama yarismasi duzenledik asagidaki linkten katilabilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ip-atlama-yarismasi.901061/
Haydi bakalim hem yarisip hem kilo verelim
Boyoz mu ne boyyoooz mu neee???Boyoz ne? Gecici gulum. Ideal kilona gelince keyfince yersin. Nefsine agir geliyor suan ama, hafifledikce yuzun gulecek. Bak 65 sin. Senin azmin sayesinde:)
sIKILmadan yapiyorsan devam et canim:)Zumba cok yorucu olmadigi icin daha kolay yapabiliyorum sıkılmadan tek sıkıntı suresi uzun biraz.
insallah kaptanim sagolasin:)Eki Görüntüle 1761035
Afiyet olsun:)
Yawrukush içine sinen bir yuva bulursun inşallah güzelim:)
@belindamm nasılsın kuzum. Ugramamışsın dün, aklım sende.
@zeynepela07 doctor ne dedi gülüm?
evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim:)Kizlar net bitti anca donebildim gunaydin. Mwnulerimi yazayim.
pazar
1 kk peynir
3-4 zeytin
omlet
sekersiz cay
Ara sarimsak cayi
Oglen firinda sebze iki uc Kasik Ustunr sarimsakli yogurt salata
ara meyveli cay
Aksam yine sebze yemegi ve iki uc kasik kisir
Iki dilimde pasta yedim ama ev yapimi.( evlilik yildonumumuz oldugu icin mecbur)
2.5 lt Su
spor yapamadm ama cocuk cok huysuzdu evde biton is vardi onu yaptim
Pazartesi
Peynir.zeytin. portakal suyu. 1 yumurta sarisi
oglen bir dilim borek
Ara sut ve bitki cayi
Aksam mercimek corbasi salata biraz pancar
3lt Su 150 mekik
canim 4 gunu ust uste girince karistirdim heralde kusuruma bakma:)ozgecim ozledik eline sağlık canim ben pazartesi aksam spor yapamadım? ?? Koymussun ben cezalarimi yaparim kendim :)))
ben aileden erzincan kemaliyeliyim, ama dogma buyume ankaraliyim canim:)Bu arada ben kimsenin nereli oldunu bilmiyorum daHem daha iyi tanismak icin hem belki hemserim falan da cikar.Herkese sormus olayim buradan :)
esinin terfisi hayirli olsun kuzum, darisi icine sinen bir isle sana insallah:)Herkese merhaba
kizlar dun benim icin cok kötü bigündü mesaimde vardi 9da evdeydim ve inanilmaz bir bas agrisiyla kivrandim 9da bi yattim sabah kalktim.Tabi hala keyifsizim neyse hersey gelip gecici.
Beni en mutlu eden sey ise esimin terfi almis olmasi oldu cok şükür uzun zamandir bekliyorduk.
Hemen dunku menumu yazayim
Sabah
Peynir salata domatesten olusan sandvic
sekersiz cay
Ara
Yesilcay
Oglen
Sinitzel tavuk 1.5 parca
makarna 5 yk
Ara
1 avuc beyaz leblebi
Aksam
Yok
Su :2 lt
Spor :65 dk yürüyüş
Hay Allah Ebrusum dr ilac onerdiyse bebege bir zarari yoktur canim, cok zorda kalacagina kullan gulum..İki gündür evdeyim ablacım, yarın duruma göre bakacağım. Her gün olmasada arada istifra ediyorum.
Sagol canim benim, ev kiralik olacagi icin cok ustune dusmuyoruz.Bizim tek sorunumuz senden ayrı kalmak olabilir canım allah kolaylık versin umarım istediğiniz gibi bi ev bulursunuz :)
sagol canim benim:)aaaYawrukush a yorum yapmaı unuttum canım yaaaa allah gönlğnğze göre bir ev versin nereden bakıyorsunuz gerçi sen yurtdışında yaşıodun dimi bnde sanki yardmcı olcakmısım gibi soruyorum cok alemım
hadi hayirlisi oglus icin canim, icinize sinen guzel egitim veren bir okul olur insallah:)Iyiyim canım spordan geldim bişeyler atıştırdım şimdi leslie yapcam sonrada oğlan için özel okul bakmaya gidicez oğluşla
cok az kaldi yaaa, ne heyecanli bir durum:)Iyiyiz hamdolsun. Kagittan ucak yaptik ucuruyoruz:) Ay sonu ya da mart basi baslarim Allah izin verirse canim. Evde son gunlerim:)
gozun aydin canim eksiler gormussun:)Hayırlı günler kızlar :)
Sonunda tartıda eksi gördüm gayet keyifli başladım güne gerisi de gelir inşaAllah
Anladım canım, çok teşekkür ederim, ben de zaten kas egzersizlerini merak ediyordum
Sağol canımmmm
Dogumdan sonra kabiz olmustum cok afedersiniz ve sonrasinda hemoroite yakin bir sIKInti yasamistim.Kizlar ankarada havasahane. Ana kizyuruduk geldik.. ama hic iyi degilim kizlqr. hamilelikten kalma. Hemoroitim var.cok illet birseymis. 'ok kotuyum . Care biLen var mi. Ilaclar etki etmiyor.
oyy ne guzel, hayat onlara guzel, tadini cikarsinlar:)Iyiyiz demet kizlari gezdiriyoruz bugunn de inciraltina geldik meyve agaclarina tirmaniyor Çılgınlar :))) sanki.onlar somestirde :))) sen nasilsin oglun nasil:) etci paşa :)
cek benim yerimede, cok ozendim sana gerci sukur yeni tasinacagim yer deniz kenari:)Devre arasi mi oldu :)) herkesin yerin3 miss gibi deniz havasini icime cekiyorum:)
oyy cumaya az kaldi biraz dayan odul ogunu olarak yersin boyozu:)Kac gundur tartilmadim bugun yeni baskulu alacagim cok merak ediyorum durum ne ama kacamak yapmadim bu sinav cok zorlu geldi evde pisenleri anlatamam bugun aksam misafir var simdi eve gidince kek yapacagim dun borek yapildi benden baska herkes yedi huhuhujuu en cok koyan da ilk defa izmirde boyozsuz kahvalti yapiyorum uy
benim cuma gunu sansim nedir senin karsinda kaptanim:)Ozle, ozle ki benim karsimda biraz sansin olsun
hadi canim 1 barkdak daha ic su:)3 bardak içtim bu sefer canım da istedi valla 2 bardakta sabah içtim 1 litreyi tamamladım 2 olucak gibi bugün
gecmis olsun asyamburdayım abla çooookk hastayım ölüyorumm
ahh o kumru yok muuu o kumruuuu:)Botox bol yağlı telaş gibi dökülen izmir in en ünlü hamur işlerinden ve de Kumru Of ya
canim esinle arani acmamaya calis bu sebepten oturu.kızlarr sizdende fikir istiyorum kaptanlarada soruyorum eşim diyorki yediğin yemeğe karışmıyorrum ama akşam eve tatlı mı tuzlu mu çerez mi yani ne gitirirsem getireyim benle yiceksin ben napim şimdi tartışacak
ben senin yerinde olsam kuzum gaza gelirim daha cok esimin bu davranisindan oturu, incecik dal gibi olurum:)canım kestane cekıo daha bu sene agzıma sürmedim alalımmı dıorm sen kendını frenlıemıosn oturup 1 kg yersın dıo almasak daha iyi dioöyle deyince ölsem yemem yani bazen cok cok artık mutsuz oluorm istedgm bsyı yıemeynce ozamn anca kıyamam uzulme der gder alır ama o raddeye gelmek ıcın 3-4 saat caba sarf edıorm
yarin gorusmek uzere canim:)benım mesaim bitio kızlar bucukta cıkıcam net paketm bitti bildgnz üzre yarın sabah ilk işim sizi okuyup alıntılamak olcakkk
kaptanım ben bugunki menumuyazdm bilgine sunarım çok optum
canim insallah tercihlerin hayirlisiyla, gonlunce hallolur mavisim.Kızlar selamlarr :) vallaha bu hafta çok yorucu 9dan 4:10 dersim var çok yorucuymuşbide tercihler başladı onunda stresi var çok giremiyorum sayfaya ama gelebildiğim zaman hemen damlıyorum oda geçmişi okumakla geçiyor
Inşallah ablacım biran önce zayıflarızda:)
waaaaaaaat 11 bin mi:)Geç başlamadım kaptanım bi kaç saat uyudum sabahtanda yaptım devam ediyorum 11bini geçtim şuan
bende noom walk kullaniyorum, memnunum:)Noom Walk mükemmel indirin diğerleri berbat ötesi
bu siirler artik aliskanlik yapti takimcak bizde Busem:)Boyoz mu ne boyyoooz mu neee???
O vakit dinle demetim (fonda yasar ustanin fabrika mudurune ayar verdigi sahnedeki muzik var bu arada)
O her sabah kahvaltimin cicegiydi
Bir isrigi onlarca kilo marula ispanaga bedeldi
Ama o verdigi hazzz yerken icim titrerdi
Beynimde patlayan havai fisekler midemdeki kelebekler
Bu zevke kim hayir diyebilirdi
Aramiza kim girdi Boyoz! !!
Kim bizi birbirimize hasret birakti ha!!!
Simdi soruyorum kaptanima
60 olunca haftada bir yesem noluuuur haaa???
canim bol krepli ve kekli bir menu olmus..Menum
Sbah
1 haslanmis yumurta
zeytun
1 kk peynir iki krep
Ara sut ve yulaf ezmesi
Oglen iki kasik yogurt
1 krep
Aksam bir dilim kek
2.5 Su oldu daha icerim
1 saat yuruyus. Parkurda 6 tur attm ama kac adim kac km bilmiuorum
Bugun menum cok tuhaf oldu
sIKILmadan yapiyorsan devam et canim:)
insallah kaptanim sagolasin:)
evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim:)
canim 4 gunu ust uste girince karistirdim heralde kusuruma bakma:)
ben aileden erzincan kemaliyeliyim, ama dogma buyume ankaraliyim canim:)
esinin terfisi hayirli olsun kuzum, darisi icine sinen bir isle sana insallah:)
Hay Allah Ebrusum dr ilac onerdiyse bebege bir zarari yoktur canim, cok zorda kalacagina kullan gulum..
Sagol canim benim, ev kiralik olacagi icin cok ustune dusmuyoruz.
aydinlik, ici guzel bir olsun yeter:)
sagol canim benim:)
yardimci olmus kadar oldun:)
hadi hayirlisi oglus icin canim, icinize sinen guzel egitim veren bir okul olur insallah:)
cok az kaldi yaaa, ne heyecanli bir durum:)
gozun aydin canim eksiler gormussun:)
Dogumdan sonra kabiz olmustum cok afedersiniz ve sonrasinda hemoroite yakin bir sIKInti yasamistim.
doktorum preparation h isimli bir krem vermisti.
hem hamilelikte, hem emzirirken kullanilabiliyor.
Turkiyede direk bu isimli krem belki yoktur ama icerigi ayni ya da yakin olan illaki vardir canim bir bak istersen.
benim icin mucizevi bir kremdi..
https://www.google.com/search?q=pre...hUKEwj80dyRzdnKAhXBTCYKHRt6Ax8Q_AUIBygC&dpr=1
oyy ne guzel, hayat onlara guzel, tadini cikarsinlar:)
cek benim yerimede, cok ozendim sana gerci sukur yeni tasinacagim yer deniz kenari:)
oyy cumaya az kaldi biraz dayan odul ogunu olarak yersin boyozu:)
benim cuma gunu sansim nedir senin karsinda kaptanim:)
hadi canim 1 barkdak daha ic su:)
gecmis olsun asyam
ahh o kumru yok muuu o kumruuuu:)
canim esinle arani acmamaya calis bu sebepten oturu.
zaten seker rahatsizligin var, yiyebilecegin kadar az ye sirt huzur kacmasin...
ben senin yerinde olsam kuzum gaza gelirim daha cok esimin bu davranisindan oturu, incecik dal gibi olurum:)
yarin gorusmek uzere canim:)
canim insallah tercihlerin hayirlisiyla, gonlunce hallolur mavisim.
bak cogu gitti azi kaldi:)
waaaaaaaat 11 bin mi:)
bende noom walk kullaniyorum, memnunum:)
Umarım canım:)Muhtesemsin Elifim bu hafta tarti yuzunu guldurecek epey:)
Yaa cok tesekkur edrrim. Arastiracagm Bu ilaci insallaH ceken bilir Allah dusmanima vermesin duyorum cok kotu bir rahatsixlik cok sagolasin.sIKILmadan yapiyorsan devam et canim:)
Hay Allah Ebrusum dr ilac onerdiyse bebege bir zarari yoktur canim, cok zorda kalacagina kullan gulum..
hadi hayirlisi oglus icin canim, icinize sinen guzel egitim veren bir okul olur insallah:)
Dogumdan sonra kabiz olmustum cok afedersiniz ve sonrasinda hemoroite yakin bir sIKInti yasamistim.
Turkiyede direk bu isimli krem belki yoktur ama icerigi ayni ya da yakin olan illaki vardir canim bir bak istersen.
https://www.google.com/search?q=pre...hUKEwj80dyRzdnKAhXBTCYKHRt6Ax8Q_AUIBygC&dpr=1
cek benim yerimede, cok ozendim sana gerci sukur yeni tasinacagim yer deniz kenari:)
gecmis olsun asyam
ben senin yerinde olsam kuzum gaza gelirim daha cok esimin bu davranisindan oturu, incecik dal gibi olurum:)
Buse şuan Boyoz diye yerlerde sürünesim geldi derbeder oldum 60 olunca ben sana getireyim yavrum Boyoz un benden olsunBoyoz mu ne boyyoooz mu neee???
O vakit dinle demetim (fonda yasar ustanin fabrika mudurune ayar verdigi sahnedeki muzik var bu arada)
O her sabah kahvaltimin cicegiydi
Bir isrigi onlarca kilo marula ispanaga bedeldi
Ama o verdigi hazzz yerken icim titrerdi
Beynimde patlayan havai fisekler midemdeki kelebekler
Bu zevke kim hayir diyebilirdi
Aramiza kim girdi Boyoz! !!
Kim bizi birbirimize hasret birakti ha!!!
Simdi soruyorum kaptanima
60 olunca haftada bir yesem noluuuur haaa???
Dogma buyume izmirliyim canim ben ailem herkes hala izmirde bi ben aydindayimTatlim gezmeyemi geldin buraya
canim hic stres yapma, bir suru emek verdin simdi insallah karsiligini alacaksin.Inşallah özgemm yaa ah çok stresli şuanki halimde bide üniversite tercih ederken olmuştum
canim icerigi internette her yerde yaziyor illaki benzeri vardir.Yaa cok tesekkur edrrim. Arastiracagm Bu ilaci insallaH ceken bilir Allah dusmanima vermesin duyorum cok kotu bir rahatsixlik cok sagolasin.
Okul işi zormuş be özgem başıma ağrı dikildi inan.Kumruyla aranızda ne var söyleeeee :))dün onbeşbindisIKILmadan yapiyorsan devam et canim:)
gecmis olsun asyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?