Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

MENUM
SABAH
Sucuklu 1 yumurta
8 zeytin
Peynir
2 dilim tbe

ARA
Filtre kahve

OGLEN
Ton balikli salata

ARA
Yesil cay
4 ceviz

AKSAM (kizkiza disari yemege gidecegiz arkadaslarla, hep gittigimiz restaurant, genelde ayni seyi yerim hep, farkli yersem guncellerim)
Somon izgara
Haslanmis sebzeler
Kahve

1.5lt su, 2 maden suyu bol limonlu
20dk bisiklet, oglanlada parkta yururuz adimimi yazarim:)

Menum
Sabah
Iki haslanmis yumurta
Peynir
Bol zeytin
Zeytinyagi
Isirganotu
Roka
Tere
Tahin

Aksam
Pirasa
Pancar
Corba

Cay ve kahve icerim misafir gelecek
Spor 2 saat kadar yurudum ama kesintisiz degil işte ara ara duraklayarak aksam baska yaparsam yazarim :)
Su 2.5 lt gecti simdilik icerim daha

Bu arada ben kimsenin nereli oldunu bilmiyorum da Hem daha iyi tanismak icin hem belki hemserim falan da cikar.Herkese sormus olayim buradan :)
Ben uşaklıyım eskişehirde yaşıyorum.
Geçmiş olsun canım eşinede tebrikler darısı başına.
Kizlar ankarada havasahane. Ana kizyuruduk geldik.. ama hic iyi degilim kizlqr. hamilelikten kalma. Hemoroitim var.cok illet birseymis. 'ok kotuyum . Care biLen var mi. Ilaclar etki etmiyor.
Nette vardı patlıcanın yeşil kısımlarını kaynatıp suyunu içmek iyi geliyomuş.
Senin diyabetin yokmuydu tip 1 mi 2 mi şeker yememen lazım ama diğerlerini tırtıklarsın yiyomuş gibi kırmadan.
Bir işe yaramıyor ablacım, artık dayanabildiğim kadar dayanacağım.
Evet işe yaramıyor pek bişey ben 12 hafta bitene kadar ağzıma ne alsam çıkarmıştım kilpda vermiştim.
8. Takimdan selam hanimlar
ip atlama yarismasi duzenledik asagidaki linkten katilabilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ip-atlama-yarismasi.901061/

Haydi bakalim hem yarisip hem kilo verelim
Ooo süper

Boyoz ne? Gecici gulum. Ideal kilona gelince keyfince yersin. Nefsine agir geliyor suan ama, hafifledikce yuzun gulecek. Bak 65 sin. Senin azmin sayesinde:)
Boyoz mu ne boyyoooz mu neee???
O vakit dinle demetim (fonda yasar ustanin fabrika mudurune ayar verdigi sahnedeki muzik var bu arada)
O her sabah kahvaltimin cicegiydi
Bir isrigi onlarca kilo marula ispanaga bedeldi
Ama o verdigi hazzz yerken icim titrerdi
Beynimde patlayan havai fisekler midemdeki kelebekler
Bu zevke kim hayir diyebilirdi
Aramiza kim girdi Boyoz! !!
Kim bizi birbirimize hasret birakti ha!!!
Simdi soruyorum kaptanima
60 olunca haftada bir yesem noluuuur haaa???

Zumba cok yorucu olmadigi icin daha kolay yapabiliyorum sıkılmadan tek sıkıntı suresi uzun biraz.
sIKILmadan yapiyorsan devam et canim:)

Eki Görüntüle 1761035

Afiyet olsun:)

Yawrukush içine sinen bir yuva bulursun inşallah güzelim:)

@belindamm nasılsın kuzum. Ugramamışsın dün, aklım sende.

@zeynepela07 doctor ne dedi gülüm?
insallah kaptanim sagolasin:)

evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim:)

ozgecim ozledik eline sağlık canim ben pazartesi aksam spor yapamadım? ?? Koymussun ben cezalarimi yaparim kendim :)))
canim 4 gunu ust uste girince karistirdim heralde kusuruma bakma:)

Bu arada ben kimsenin nereli oldunu bilmiyorum da Hem daha iyi tanismak icin hem belki hemserim falan da cikar.Herkese sormus olayim buradan :)
ben aileden erzincan kemaliyeliyim, ama dogma buyume ankaraliyim canim:)

esinin terfisi hayirli olsun kuzum, darisi icine sinen bir isle sana insallah:)

İki gündür evdeyim ablacım, yarın duruma göre bakacağım. Her gün olmasada arada istifra ediyorum.
Hay Allah Ebrusum dr ilac onerdiyse bebege bir zarari yoktur canim, cok zorda kalacagina kullan gulum..

Bizim tek sorunumuz senden ayrı kalmak olabilir canım allah kolaylık versin umarım istediğiniz gibi bi ev bulursunuz :)
Sagol canim benim, ev kiralik olacagi icin cok ustune dusmuyoruz.
aydinlik, ici guzel bir olsun yeter:)

sagol canim benim:)
yardimci olmus kadar oldun:)

Iyiyim canım spordan geldim bişeyler atıştırdım şimdi leslie yapcam sonrada oğlan için özel okul bakmaya gidicez oğluşla
hadi hayirlisi oglus icin canim, icinize sinen guzel egitim veren bir okul olur insallah:)

Iyiyiz hamdolsun. Kagittan ucak yaptik ucuruyoruz:) Ay sonu ya da mart basi baslarim Allah izin verirse canim. Evde son gunlerim:)
cok az kaldi yaaa, ne heyecanli bir durum:)

gozun aydin canim eksiler gormussun:)

Kizlar ankarada havasahane. Ana kizyuruduk geldik.. ama hic iyi degilim kizlqr. hamilelikten kalma. Hemoroitim var.cok illet birseymis. 'ok kotuyum . Care biLen var mi. Ilaclar etki etmiyor.
Dogumdan sonra kabiz olmustum cok afedersiniz ve sonrasinda hemoroite yakin bir sIKInti yasamistim.
doktorum preparation h isimli bir krem vermisti.
hem hamilelikte, hem emzirirken kullanilabiliyor.
Turkiyede direk bu isimli krem belki yoktur ama icerigi ayni ya da yakin olan illaki vardir canim bir bak istersen.
benim icin mucizevi bir kremdi..
https://www.google.com/search?q=pre...hUKEwj80dyRzdnKAhXBTCYKHRt6Ax8Q_AUIBygC&dpr=1

Iyiyiz demet kizlari gezdiriyoruz bugunn de inciraltina geldik meyve agaclarina tirmaniyor Çılgınlar :))) sanki.onlar somestirde :))) sen nasilsin oglun nasil:) etci paşa :)
oyy ne guzel, hayat onlara guzel, tadini cikarsinlar:)

Devre arasi mi oldu :)) herkesin yerin3 miss gibi deniz havasini icime cekiyorum:)
cek benim yerimede, cok ozendim sana gerci sukur yeni tasinacagim yer deniz kenari:)

oyy cumaya az kaldi biraz dayan odul ogunu olarak yersin boyozu:)

Ozle, ozle ki benim karsimda biraz sansin olsun
benim cuma gunu sansim nedir senin karsinda kaptanim:)

3 bardak içtim bu sefer canım da istedi valla 2 bardakta sabah içtim 1 litreyi tamamladım 2 olucak gibi bugün
hadi canim 1 barkdak daha ic su:)

burdayım abla çooookk hastayım ölüyorumm
gecmis olsun asyam

Botox bol yağlı telaş gibi dökülen izmir in en ünlü hamur işlerinden ve de Kumru Of ya
ahh o kumru yok muuu o kumruuuu:)

canim esinle arani acmamaya calis bu sebepten oturu.
zaten seker rahatsizligin var, yiyebilecegin kadar az ye sirt huzur kacmasin...

ben senin yerinde olsam kuzum gaza gelirim daha cok esimin bu davranisindan oturu, incecik dal gibi olurum:)

benım mesaim bitio kızlar bucukta cıkıcam net paketm bitti bildgnz üzre yarın sabah ilk işim sizi okuyup alıntılamak olcakkk

kaptanım ben bugunki menumuyazdm bilgine sunarım çok optum
yarin gorusmek uzere canim:)

canim insallah tercihlerin hayirlisiyla, gonlunce hallolur mavisim.
bak cogu gitti azi kaldi:)

Geç başlamadım kaptanım bi kaç saat uyudum sabahtanda yaptım devam ediyorum 11bini geçtim şuan
waaaaaaaat 11 bin mi:)

Noom Walk mükemmel indirin diğerleri berbat ötesi
bende noom walk kullaniyorum, memnunum:)

bu siirler artik aliskanlik yapti takimcak bizde Busem:)
yeni kahvalti yapmis halimle bile canim istedi :))

Menum

Sbah
1 haslanmis yumurta
zeytun
1 kk peynir iki krep

Ara sut ve yulaf ezmesi

Oglen iki kasik yogurt
1 krep

Aksam bir dilim kek

2.5 Su oldu daha icerim
1 saat yuruyus. Parkurda 6 tur attm ama kac adim kac km bilmiuorum

Bugun menum cok tuhaf oldu

canim bol krepli ve kekli bir menu olmus..
Yarin telafi edersin guzelim:)

Çok sağol canım :)

Yaa cok tesekkur edrrim. Arastiracagm Bu ilaci insallaH ceken bilir Allah dusmanima vermesin duyorum cok kotu bir rahatsixlik cok sagolasin.

Buse şuan Boyoz diye yerlerde sürünesim geldi derbeder oldum 60 olunca ben sana getireyim yavrum Boyoz un benden olsun

Inşallah özgemm yaa ah çok stresli şuanki halimde bide üniversite tercih ederken olmuştum
canim hic stres yapma, bir suru emek verdin simdi insallah karsiligini alacaksin.
sakin, soguk kanli bir sekilde istedigin yerleri tercih et guzelim:)

Yaa cok tesekkur edrrim. Arastiracagm Bu ilaci insallaH ceken bilir Allah dusmanima vermesin duyorum cok kotu bir rahatsixlik cok sagolasin.
canim icerigi internette her yerde yaziyor illaki benzeri vardir.
ben kisa sureli de olsa yasadim off off cok zordu
birde doktor ilik suyla kuveti doldur otur demisti bana, oda rahatlatmisti:)

Okul işi zormuş be özgem başıma ağrı dikildi inan.Kumruyla aranızda ne var söyleeeee :))dün onbeşbindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…