- 20 Aralık 2015
- 313
- 1.448
- 28
- 33
Geç başlamadım kaptanım bi kaç saat uyudum sabahtanda yaptım devam ediyorum 11bini geçtim şuanCok gec basladin. Yenebilecek misin?:)
Noom Walk mükemmel indirin diğerleri berbat ötesiTelefona indirdigim programlar calismiyor gulum. Ancak kosu bandinda 1 saat yururum. Yarisin siz:)
Geç başlamadım kaptanım bi kaç saat uyudum sabahtanda yaptım devam ediyorum 11bini geçtim şuan
Noom Walk mükemmel indirin diğerleri berbat ötesi
Hahaha gaza gelsin (gerçeği tabiki bu değil moral bozuyorum)Shhhh soyleme:)
Yok bitanesi içime sinmedi biri güzel gibi geldi ama emin değilim özel okul az zaten buca da yan ilçelere bakmak lazım daha yeni başladım bulcaz inşallah devlet okulları zaten çok kötü olmuş adres gösterenler filan 30 kişilik sınıf oluyo 40 kişi. özelde de işte oturmuş eğitimi rağbet gören bi okul olmalı bence. bugün baktıklarımdan biri 4 yıllık bi okul bilim ağırlıklı eğitim veriyoruz dedi bilmiyorum bakıcam dahaSecmesi mi zor canim, yoksa icine mi sinmedi?
Bende şimdi yicem bişeyler bugün dengesiz oldu başım ağrıdı biraz hadi tabana kuvvet@Hayaller35 yoruldum atıştırmalık ve su arası verdim sen walk walk walk maşallah
Neeee 11 bin mi azme bak beni yakalamışGeç başlamadım kaptanım bi kaç saat uyudum sabahtanda yaptım devam ediyorum 11bini geçtim şuan
Seni numaracı bende tongaya düştüm döküldüm az önceHahaha gaza gelsin (gerçeği tabiki bu değil moral bozuyorum)
Iyiyiz canım yürüyoruz yürüyoruz bitmiyor bu yollar sen nasılsınSelamlar canlar, nasilsiniz, nasil geciyor gununuz?
Kahvalti edip bir yandan gecmisi okuyorum:)
Selamlar canlar, nasilsiniz, nasil geciyor gununuz?
Kahvalti edip bir yandan gecmisi okuyorum:)
Canım bence sabah fazla spor yap eşini kırma ama porsiyonuna karışmasın atıyorum yaş pasta aldı ince bir dilim ye baklava aldı 1 tane ye ama 2. Olmasın yada şöyle bişi de haftada 1 gün öyle yapalım de hergün hergün alma de . Tabi gönül ister ki hiç yeme ama eşin sana küsecek kırılacaksada dediğini yapbana sormazki ne getireceğini dün gece gitti künefe aldı gece 11,30 da küstüm konuşmuyordum gözümü böyleayıra ayıra konuştum ki uzatıp ye demesin diye bahanem oldu sonra da öyle dedi işte bugünlük böyle olsun asya hanım diye başladı sabahta tekrar söylendi öyle genelde tatlı falan alır o
Muhtesemsin Elifim bu hafta tarti yuzunu guldurecek epey:)Iyiyiz canım yürüyoruz yürüyoruz bitmiyor bu yollar sen nasılsın
Afiyet olsun canım
iyiyim canim cok sukur.Bisikletteyim, diziyi bekliyorum. Gunaydin, keyifler nasil?:)
Yok abla araştırma aşamasındayım:))Tercih yaptin mi?:)
Evet ablacım okul seçiyoruz çok zormuşMavibocuk tercihler universite sinavi gibi mi, yani tercihin atanmani etkileyecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?