Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menümü yazayım koşarak duş alayım

Sabah: 1 dilim çavdar, 2 yk lor, 3 çeri domates, yeşilçay
Ara: 1 kase yoğurt
Öğlen: müsli
Ara: Activea bademli
Akşam: 5-6 yk ıspanak,yoğurt, salata
Ara: Sade Türk kahvesi, minik muz

Su: 2 litre olduuuu (ben şok)
Spor: 17393 adım 2.5 saat

Fotodaki sensen çok küçük gözüküyorsun büşra çok tatlısın

Kızlar ıyı akşamlar bu günlerde bir ugursuzluk var bizde:) misafirlikteydik ayağımı esige vurdum parmagimi c atlattim.az önce geldik hastaneden acayip agriyor.
Menümu yazayim
2 sucuklu yumurta 10 zeytin peynir 2 tbe 4 lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara
muz
Aksam
1 kase mercimek corbasi yarım etliekmek bol maydanoz ayran(misafirlikteydik az yedim:)
Ara
orta Türk kahvesi portakal
şu 3lt
Egzersiz yok

Sen eşine iyi günde kötü günde yanında olacağına söz verdin, çiftlerin biri diğerine arka çıkmak zorunda gülüm.

Aaa cok gecmis olsun seher zor olur cocukla ya kucagina alma koyma falan tüh kuzum ya üzüldüm

bu siirler artik aliskanlik yapti takimcak bizde Busem:)
yeni kahvalti yapmis halimle bile canim istedi :))
Ya sorma hic yapmadim kacamak bugun bool antep fistikli sarma getirmis arkadasim hep getirir ben hep yerdim ve cok mutlu olurdu. Bugun de buyuk bir hevesle yeni bi tatlicidan almis bana ve yemedim. Kustu bana. Bildigin koca adam kustu. Asyanin kocasi bir benim bu arkadasim iki. Neyse kizlar esim falan biraz yedi de cuma yicem diye soz verdim bi de yoksa bizim ikramlari yemicekti yine de az yedi

sabah sporu en sevdigimdenn :)

Kizlar ankarada havasahane. Ana kizyuruduk geldik.. ama hic iyi degilim kizlqr. hamilelikten kalma. Hemoroitim var.cok illet birseymis. 'ok kotuyum . Care biLen var mi. Ilaclar etki etmiyor.

canim zeytinyagibi bi pamuk yardimiyla sür sahsen denemedim ama biri önermisti.bendede var ancak rahatsizlik boyutunda degil malesef baharattan uzak duramiyorum hele pul biberdenn

ay kiyamam yaa ne zormus kiz suan ki durumun Allah sabir versin vallahi

burdayım abla çooookk hastayım ölüyorumm

tatlim cok gecmis olsun
menunu gördüm biseyde yememissin nasil ilaca alacaksin ki bu halde.
bak ac karnina ilac icip zehirlenen biri olarak uyarmak isterimki bisey yemeden lutfen ilac icme

Canm elma mandalina portakal kaynat ama bol karabiber at seker yerinede bardaga bal koy ic sicqk sicak, o karabiber bogazini yakio cok ii yapio

kiz ilk defa duyuyorum meyve kaynatmayi tadi nasil oluyorki

Çok şükür iyiyim ablammm, sen nasılsın, ufaklık nasıl ? :)
Geldi sonunda :))) ama yine de kilom inmiyordu kaç gündür bu gün tartı sevindirdii :)) Cumayı iple çekenlerdenim şu annn :))))

hadi hayirlisi kuzucugum tartinin yuzunu guldurmesine sevindim hadi bakalimm

cerez olsa secer yersinde tatli secemezsin.
kendinize bi hun belirleyin mesela cuma ve onu kirmadan ye belli bi zaman sonra zaten dikkat etmeyecektir.
daha oncede soyledim bizde sorun yasadik bi dönem ve cuma aksamlarini keyif alsami seçtik ilk zamanlar bi suru sey alip keyif yapiyorduk simdi eve gelirken istediğimiz bisey aliyoruz yiyor yada yemiyoruz farkinda bile olmuyoruz. meyve tabagi hazirliyoruz daha miss.
esin bence evde olmasinin verdigi bi seylede sana sariyor olabilir tatlim seni kiskanmasini anlarim falan ama senin kendini daha ii hissetmen cok daha önemli hakkinda hayirlisi ve bence senin esini ufak ufak reddetmelerinin cenemesi bunlar. dogum günün olsun bir onceki tekliflerini reddetmen olsun simdi topluca koydu önüne bunlari

oyy kiyamam insallah kazanirsinda yersin cikilatayi esracimm

Bir işe yaramıyor ablacım, artık dayanabildiğim kadar dayanacağım.

ebrumm cok mu kötüsün yaa

ki en büyük yememe sebebin aslinda ama bence sen surekli diyet olayini sey ettiysen takti kafaya zaar

bocugum Allah zihin acikligi versin kuzumm kendine dikkat et sana bisey olmasin

Iyi aksamlar kizlar bugunku menumu yazayim hemen. Hic aklim yerinde degil. Kizim cok huzursux

hayirdir canim hasta falanmi ben mi kacirdim

ahahah buse yavv cok güldüm

Eki Görüntüle 1762195
Benden bugünlük bu kadar yarın @asya_01 le yarışımız var katılmak isteyenleri bekleriz

kizlar tebrik ederim vallahi yarisin hakkini vermissiniz

haeshin @Hayaller35 yahu siz bulussaniza:)
Ayni sehirdesiniz yahu, bende bu firsat olsa 1 sn durmam.
hadi bulusun, fotoda cekin, yollayin bize:))
Kuzum benim aklima geldi de program cok dolu cocuklarla cikiyoruz onlarin uykulari 2 3 gibi geliyir apar topar eve kosuyoruz akrabalara bile gitmedim bu sefer ama elifi aydina geldiginde yakalicam kacirmicam annesinin eviyle benim evim yurume mesafesinde

Menüm

Sabah
Yoğurtlu peynir, çay

Öğlen
1 büyük parça et, 3-4 nohut

Akşam
2 kase mercimek çorbası
1 çay kaşığı sos

2 lt su
2 fincan çay, 1 limon
Biraz önce 3-4 küçük dilim peynir yedim..

Spor
300 zıplama
100 squat
100 yarım mekik
kol ve bel egzersizleri

tüh ya seher çok fena bütün hareketlerini kısıtlar şimdi geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…