Azmedip geçmişsin büşra bravo kazandın senle yarışmak zevkti beklerim yine canım yarınki hedefim senin rakamı geçmek olsun istersen katıl asya yla yarışıyoruzEki Görüntüle 1762209
Buda benden ufff çok yoruldum
Fotodaki sensen çok küçük gözüküyorsun büşra çok tatlısınMenümü yazayım koşarak duş alayım
Sabah: 1 dilim çavdar, 2 yk lor, 3 çeri domates, yeşilçay
Ara: 1 kase yoğurt
Öğlen: müsli
Ara: Activea bademli
Akşam: 5-6 yk ıspanak,yoğurt, salata
Ara: Sade Türk kahvesi, minik muz
Su: 2 litre olduuuu (ben şok)
Spor: 17393 adım 2.5 saat
Ayyyy teşekkür ederimFotodaki sensen çok küçük gözüküyorsun büşra çok tatlısın
226 adımla galipsin bugün çok işim vardı canım belki yapardım ama vaktsizdim:)@Hayaller35 aaaa geçmişim 20bini geçersin sen diyodum ama cidden azmettim hamlamisim uzun zamandan sonra bacak kaslarim ağrı yaptı
@melinda23 az bi sayıyla kupayı kaldırıyorum
Evet 18 gibisin maaşallah:)Ayyyy teşekkür ederim25 diyen yok zaten
Sen eşine iyi günde kötü günde yanında olacağına söz verdin, çiftlerin biri diğerine arka çıkmak zorunda gülüm.eşim bu sıralar iş ten sıkıntısı var ve evde... evde kalınca daha zormuş asya sana kızıyordum ben çalışıyorken niye bu kadar takıyorsun kafaya diye ama ne kadar strese giriyor insan beni alttan al psikolojim iyi değil dedi..yani hem tedaviyi ben görüp sinir strese katlanıcam hem eşimi alttan alıcam
Acik okulalar belli oldu mu tatlım merak ettim nerelere bakıyorsun sen ailene yakin yerlere bakarsin de miEvet ablacım okul seçiyoruz çok zormuşanca geçmişi bitirdim ablacım kusura bakma
Aaa cok gecmis olsun seher zor olur cocukla ya kucagina alma koyma falan tüh kuzum ya üzüldümKızlar ıyı akşamlar bu günlerde bir ugursuzluk var bizde:) misafirlikteydik ayağımı esige vurdum parmagimi c atlattim.az önce geldik hastaneden acayip agriyor.
Menümu yazayim
2 sucuklu yumurta 10 zeytin peynir 2 tbe 4 lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara
muz
Aksam
1 kase mercimek corbasi yarım etliekmek bol maydanoz ayran(misafirlikteydik az yedim:)
Ara
orta Türk kahvesi portakal
şu 3lt
Egzersiz yok
Ya sorma hic yapmadim kacamak bugun bool antep fistikli sarma getirmis arkadasim hep getirir ben hep yerdim ve cok mutlu olurdu. Bugun de buyuk bir hevesle yeni bi tatlicidan almis bana ve yemedim. Kustu bana. Bildigin koca adam kustu. Asyanin kocasi bir benim bu arkadasim iki. Neyse kizlar esim falan biraz yedi de cuma yicem diye soz verdim bi de yoksa bizim ikramlari yemicekti yine de az yedibu siirler artik aliskanlik yapti takimcak bizde Busem:)
yeni kahvalti yapmis halimle bile canim istedi :))
Sagol yoldasim sagol gardasim derdime derman ol hemserimBuse şuan Boyoz diye yerlerde sürünesim geldi derbeder oldum 60 olunca ben sana getireyim yavrum Boyoz un benden olsun
Merhaba bizim takimmm :)
Sabaha kadar uyuyamadim baktım canım sıkılıyor Leslie 500 adım bi de güzel kahvaltı yaptım bi kaç saatte uyudum gece erken yatarim malum yarış var yorulmak iyi gelicek geçmişi bi okuyayım :)
Kizlar ankarada havasahane. Ana kizyuruduk geldik.. ama hic iyi degilim kizlqr. hamilelikten kalma. Hemoroitim var.cok illet birseymis. 'ok kotuyum . Care biLen var mi. Ilaclar etki etmiyor.
Kac gundur tartilmadim bugun yeni baskulu alacagim cok merak ediyorum durum ne ama kacamak yapmadim bu sinav cok zorlu geldi evde pisenleri anlatamam bugun aksam misafir var simdi eve gidince kek yapacagim dun borek yapildi benden baska herkes yedi huhuhujuu en cok koyan da ilk defa izmirde boyozsuz kahvalti yapiyorum uy
burdayım abla çooookk hastayım ölüyorumm
Canm elma mandalina portakal kaynat ama bol karabiber at seker yerinede bardaga bal koy ic sicqk sicak, o karabiber bogazini yakio cok ii yapio
Çok şükür iyiyim ablammm, sen nasılsın, ufaklık nasıl ? :)
Geldi sonunda :))) ama yine de kilom inmiyordu kaç gündür bu gün tartı sevindirdii :)) Cumayı iple çekenlerdenim şu annn :))))
kızlarr sizdende fikir istiyorum kaptanlarada soruyorum eşim diyorki yediğin yemeğe karışmıyorrum ama akşam eve tatlı mı tuzlu mu çerez mi yani ne gitirirsem getireyim benle yiceksin ben napim şimdi tartışacak
Canım çok çok çooook çikolatalı gofret istiyor ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile cuma yarışmayı kazanayım ilk işim çikolata almak olacak tabi yarısını yiyeceğim kazanamazsam ödül mödül yok
Bak biyerlerim falan şişer yenilin bana emi
Bir işe yaramıyor ablacım, artık dayanabildiğim kadar dayanacağım.
şöyle gülüm ben zayıfladıkça benim şeker sorunum kalmadı benim şu an insülini kullanmamdaki tek sebep çocuk istiyor olmam..şeker ilaçları bebeğe herhangi bir sakatlık durum çıkarmasın diye yani tamamenn annelik içgüdüsüyle olmayan bebeğimi korumaya çalışıyorum ben şu an..eşimde biliyor bu durumu doğal olarak...mesela ekmek yemiyorum çay kahve herşey şekersiz genel olarakta pro beslendiğim için bundan bişey olmaz diye düşünüyor
Kızlar selamlarr :) vallaha bu hafta çok yorucu 9dan 4:10 dersim var çok yorucuymuşbide tercihler başladı onunda stresi var çok giremiyorum sayfaya ama gelebildiğim zaman hemen damlıyorum oda geçmişi okumakla geçiyor
Inşallah ablacım biran önce zayıflarızda:)
Iyi aksamlar kizlar bugunku menumu yazayim hemen. Hic aklim yerinde degil. Kizim cok huzursux
Boyoz mu ne boyyoooz mu neee???
O vakit dinle demetim (fonda yasar ustanin fabrika mudurune ayar verdigi sahnedeki muzik var bu arada)
O her sabah kahvaltimin cicegiydi
Bir isrigi onlarca kilo marula ispanaga bedeldi
Ama o verdigi hazzz yerken icim titrerdi
Beynimde patlayan havai fisekler midemdeki kelebekler
Bu zevke kim hayir diyebilirdi
Aramiza kim girdi Boyoz! !!
Kim bizi birbirimize hasret birakti ha!!!
Simdi soruyorum kaptanima
60 olunca haftada bir yesem noluuuur haaa???
Eki Görüntüle 1762195
Benden bugünlük bu kadar yarın @asya_01 le yarışımız var katılmak isteyenleri bekleriz
Eki Görüntüle 1762209
Buda benden ufff çok yoruldum
Sağol canım benim aynen çocukla zor olucak iki kucakladim kaldırdım agri arttı zatenAaa cok gecmis olsun seher zor olur cocukla ya kucagina alma koyma falan tüh kuzum ya üzüldüm
Kuzum benim aklima geldi de program cok dolu cocuklarla cikiyoruz onlarin uykulari 2 3 gibi geliyir apar topar eve kosuyoruz akrabalara bile gitmedim bu sefer ama elifi aydina geldiginde yakalicam kacirmicam annesinin eviyle benim evim yurume mesafesindehaeshin @Hayaller35 yahu siz bulussaniza:)
Ayni sehirdesiniz yahu, bende bu firsat olsa 1 sn durmam.
hadi bulusun, fotoda cekin, yollayin bize:))
Açıklandı ablacım hem aileme hemde bizimkine yakın yerlere bakıyorum iki tarafın gönlü olsun diye biraz ora biraz bura yapacam:))Acik okulalar belli oldu mu tatlım merak ettim nerelere bakıyorsun sen ailene yakin yerlere bakarsin de mi
tüh ya seher çok fena bütün hareketlerini kısıtlar şimdi geçmiş olsun canımKızlar ıyı akşamlar bu günlerde bir ugursuzluk var bizde:) misafirlikteydik ayağımı esige vurdum parmagimi c atlattim.az önce geldik hastaneden acayip agriyor.
Menümu yazayim
2 sucuklu yumurta 10 zeytin peynir 2 tbe 4 lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara
muz
Aksam
1 kase mercimek corbasi yarım etliekmek bol maydanoz ayran(misafirlikteydik az yedim:)
Ara
orta Türk kahvesi portakal
şu 3lt
Egzersiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?