Ya çok severim buse senin yerinde olmak istemezdim ama haftasonu bende yemeklerle savaşcam yaYa sorma hic yapmadim kacamak bugun bool antep fistikli sarma getirmis arkadasim hep getirir ben hep yerdim ve cok mutlu olurdu. Bugun de buyuk bir hevesle yeni bi tatlicidan almis bana ve yemedim. Kustu bana. Bildigin koca adam kustu. Asyanin kocasi bir benim bu arkadasim iki. Neyse kizlar esim falan biraz yedi de cuma yicem diye soz verdim bi de yoksa bizim ikramlari yemicekti yine de az yedi
Olmam mı düşenin halinden düşen anlarmış hedefi görelim de çay demler götürürüz aman allahım ne diyorum ben !Sagol yoldasim sagol gardasim derdime derman ol hemserim
Teşekkürler canım öyle oldu
sabah sporu en sevdigimdenn :)
canim zeytinyagibi bi pamuk yardimiyla sür sahsen denemedim ama biri önermisti.bendede var ancak rahatsizlik boyutunda degil malesef baharattan uzak duramiyorum hele pul biberdenn
ay kiyamam yaa ne zormus kiz suan ki durumun Allah sabir versin vallahi
tatlim cok gecmis olsun
menunu gördüm biseyde yememissin nasil ilaca alacaksin ki bu halde.
bak ac karnina ilac icip zehirlenen biri olarak uyarmak isterimki bisey yemeden lutfen ilac icme
kiz ilk defa duyuyorum meyve kaynatmayi tadi nasil oluyorki
hadi hayirlisi kuzucugum tartinin yuzunu guldurmesine sevindim hadi bakalimm
cerez olsa secer yersinde tatli secemezsin.
kendinize bi hun belirleyin mesela cuma ve onu kirmadan ye belli bi zaman sonra zaten dikkat etmeyecektir.
daha oncede soyledim bizde sorun yasadik bi dönem ve cuma aksamlarini keyif alsami seçtik ilk zamanlar bi suru sey alip keyif yapiyorduk simdi eve gelirken istediğimiz bisey aliyoruz yiyor yada yemiyoruz farkinda bile olmuyoruz. meyve tabagi hazirliyoruz daha miss.
esin bence evde olmasinin verdigi bi seylede sana sariyor olabilir tatlim seni kiskanmasini anlarim falan ama senin kendini daha ii hissetmen cok daha önemli hakkinda hayirlisi ve bence senin esini ufak ufak reddetmelerinin cenemesi bunlar. dogum günün olsun bir onceki tekliflerini reddetmen olsun simdi topluca koydu önüne bunlari
oyy kiyamam insallah kazanirsinda yersin cikilatayi esracimm
ebrumm cok mu kötüsün yaa
ki en büyük yememe sebebin aslinda ama bence sen surekli diyet olayini sey ettiysen takti kafaya zaar
bocugum Allah zihin acikligi versin kuzumm kendine dikkat et sana bisey olmasin
hayirdir canim hasta falanmi ben mi kacirdim
ahahah buse yavv cok güldüm
kizlar tebrik ederim vallahi yarisin hakkini vermissiniz
Benimde geldi ama kısıtlı zaman araya kaynak yapmak istemedim:) bu haftasonu aydın dayım cuma gitcez pazar döncez bakalım elbet denk geliriz canımKuzum benim aklima geldi de program cok dolu cocuklarla cikiyoruz onlarin uykulari 2 3 gibi geliyir apar topar eve kosuyoruz akrabalara bile gitmedim bu sefer ama elifi aydina geldiginde yakalicam kacirmicam annesinin eviyle benim evim yurume mesafesinde
Çok iyi canım ya genetiğin güzelmiş@Hayaller35 Hehehe yaş alsamda farkedilmiyor
@melinda23 30a gelince 20 derler :)
zey zey teşekkür ederiz iyi bi rekabet oldu
Cok iyi yurumussun elif tebrikler ama yetmemis sanirim olsun baya iyi yurudunuz ikiniz deYawrukush Spor 17189 adım (590 kalori 10.31 km)
Tebrikler su icEki Görüntüle 1762209
Buda benden ufff çok yoruldum
Hayirlisi olsun tatlim nisanlinin meslegi neydi ileride es durumu falan olaylari olur degisikliklerAçıklandı ablacım hem aileme hemde bizimkine yakın yerlere bakıyorum iki tarafın gönlü olsun diye biraz ora biraz bura yapacam:))
Cumartesi ogle donecegiz biz de elif pazar koye gidecegim cumartesi aksama ayarlayabilirsek kahve icelimBenimde geldi ama kısıtlı zaman araya kaynak yapmak istemedim:) bu haftasonu aydın dayım cuma gitcez pazar döncez bakalım elbet denk geliriz canım
Çok iyi canım ya genetiğin güzelmiş
Sana daaaIyi geceler kızlar
Amin zeynepimm inşallah bişi olmaz 40tercihten biri gelir:)
sabah sporu en sevdigimdenn :)
canim zeytinyagibi bi pamuk yardimiyla sür sahsen denemedim ama biri önermisti.bendede var ancak rahatsizlik boyutunda degil malesef baharattan uzak duramiyorum hele pul biberdenn
ay kiyamam yaa ne zormus kiz suan ki durumun Allah sabir versin vallahi
tatlim cok gecmis olsun
menunu gördüm biseyde yememissin nasil ilaca alacaksin ki bu halde.
bak ac karnina ilac icip zehirlenen biri olarak uyarmak isterimki bisey yemeden lutfen ilac icme
kiz ilk defa duyuyorum meyve kaynatmayi tadi nasil oluyorki
hadi hayirlisi kuzucugum tartinin yuzunu guldurmesine sevindim hadi bakalimm
cerez olsa secer yersinde tatli secemezsin.
kendinize bi hun belirleyin mesela cuma ve onu kirmadan ye belli bi zaman sonra zaten dikkat etmeyecektir.
daha oncede soyledim bizde sorun yasadik bi dönem ve cuma aksamlarini keyif alsami seçtik ilk zamanlar bi suru sey alip keyif yapiyorduk simdi eve gelirken istediğimiz bisey aliyoruz yiyor yada yemiyoruz farkinda bile olmuyoruz. meyve tabagi hazirliyoruz daha miss.
esin bence evde olmasinin verdigi bi seylede sana sariyor olabilir tatlim seni kiskanmasini anlarim falan ama senin kendini daha ii hissetmen cok daha önemli hakkinda hayirlisi ve bence senin esini ufak ufak reddetmelerinin cenemesi bunlar. dogum günün olsun bir onceki tekliflerini reddetmen olsun simdi topluca koydu önüne bunlari
oyy kiyamam insallah kazanirsinda yersin cikilatayi esracimm
ebrumm cok mu kötüsün yaa
ki en büyük yememe sebebin aslinda ama bence sen surekli diyet olayini sey ettiysen takti kafaya zaar
bocugum Allah zihin acikligi versin kuzumm kendine dikkat et sana bisey olmasin
hayirdir canim hasta falanmi ben mi kacirdim
ahahah buse yavv cok güldüm
kizlar tebrik ederim vallahi yarisin hakkini vermissiniz
Spor harikaZeynebin Menüsü
Sabah
Mercimek corbasi
1 dilim kepekli ekmek
Ara
Yesilcay
Oglen
Kofte ekmek
ayran
Aksam
yok
Su :Henuz 1lt +devamm
Spor:45 dk yuruyus+ 50 sguat +100 ip atlama + 8 dk esneme hareketleri
uyuyakalmazsam süt icmeyi planliyorum
Sporuma 50 şer kez yan hareket, 20 mekik 40 yarim mekik ekliyorummSabah; tel peynir eritmesi
Zeytin
Mor lahana
Tarcinli süt
Ceviz,Badem
Öğlen;sütlü türk kahvesi(sekersiz)
2 fincan hibiskus
Aksam; Balık, salata
Su;2.5 litre,
Spor; 1 saat pilates, leslie 3 mil
ooo tebrikler ne guzel adimlamissin canim:)Eki Görüntüle 1762195
Benden bugünlük bu kadar yarın @asya_01 le yarışımız var katılmak isteyenleri bekleriz
supersinnn :)Yawrukush Spor 17189 adım (590 kalori 10.31 km)
ozledin bizi degil mi sekerim:)Bugünü babyler how are you gençlik koçusun Tlf aldım sizden uzak kalamadım sahılde bıraz koştuk sevglimle smdı duş aldım ve uzandım
ooooo 1.lik madalyasi Busraya, tebrikler canim:)Eki Görüntüle 1762209
Buda benden ufff çok yoruldum
Seherim ne oldu ayagina catkal, kirik vs yok insallah...Kızlar ıyı akşamlar bu günlerde bir ugursuzluk var bizde:) misafirlikteydik ayağımı esige vurdum parmagimi c atlattim.az önce geldik hastaneden acayip agriyor.
Menümu yazayim
2 sucuklu yumurta 10 zeytin peynir 2 tbe 4 lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara
muz
Aksam
1 kase mercimek corbasi yarım etliekmek bol maydanoz ayran(misafirlikteydik az yedim:)
Ara
orta Türk kahvesi portakal
şu 3lt
Egzersiz yok
hayret dogrusu benim esim hiv israrci degildir yemek konusunda.Ya sorma hic yapmadim kacamak bugun bool antep fistikli sarma getirmis arkadasim hep getirir ben hep yerdim ve cok mutlu olurdu. Bugun de buyuk bir hevesle yeni bi tatlicidan almis bana ve yemedim. Kustu bana. Bildigin koca adam kustu. Asyanin kocasi bir benim bu arkadasim iki. Neyse kizlar esim falan biraz yedi de cuma yicem diye soz verdim bi de yoksa bizim ikramlari yemicekti yine de az yedi
neyse canim illaki karsilasirsiniz siz:)Kuzum benim aklima geldi de program cok dolu cocuklarla cikiyoruz onlarin uykulari 2 3 gibi geliyir apar topar eve kosuyoruz akrabalara bile gitmedim bu sefer ama elifi aydina geldiginde yakalicam kacirmicam annesinin eviyle benim evim yurume mesafesinde
borekler olmamis guzelim:)Dünkü menüm
sabah
1 adet yumurta
1 kibrit peynir
2 dilim ekmek
2 bardak çay şekersiz
ara
yoğurt
öğle
3 küçük parça börek
ayran
ara
1 elma
2 mandalina
akşam
ızgarada tavuk
marul (1 çanak dolusu)
su 2.5 litre 30 mekik kol egzersizi 10 dk
ahh bugunde kek bozmus bu guzel menuyu:)bugünkü menüm
Sabah
6 adet zeytin
1 dilim ekmek
küçük parça açma
3 bardak çay şekersiz
1 kibrit kutusu peynir
ara
1 porsiyon meyve
öğle
1 parça dana eti
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
3 adet köfte
ara
1 dilim kek
1 bardak meyve
su 1.5 litre 50 mekik 200 zıplama
not:Bugün yolculuktaydım.Biraz menüyü abarttım :))))
gece gec uyuyanlardansin sen canim :)Spor harika
Sporuma 50 şer kez yan hareket, 20 mekik 40 yarim mekik ekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?