Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ikinizde matematik ogretmenisiniz ne guzel, meslektaslar sizi:)
Evet çok güzel oluyor sınava hazırlanırken çoksoru çözdük telde :)) kızlar bana kızardı o senin sevgilin kızım ne soru soruyorsun diye çok sıkıcısınız derlerdi ama ben çok severdim :))

Menu

Sabah
Kiymali omlet, salata ve sut

Ara
Sade turk kahvesi ve 3 ceviz

Ogle
Zeytinyagli kereviz ve yogurt

Ara
Yesil cay ve greyfurt

Aksam
Firinda kabak musakka ve yogurt

Su:3 litre
Egzersiz: 80 dk bisiklet (500 kalori) ve haftalik egzersizler

yok canm sujur hasta degikde dis cikariyor. Ondan mi bilmem. Ok huzursuz durduk here icli icli agliyor. Yirmi dakika boyunca aglar mi bi cocuk. Agladi.yuzu gozu sisti aglamaktan annelik cok zor sorup ilgilebdigin icin tesekkur ederim zeynepcim

cok sukur cok sevindim canim, gozunuzaydin olsun:)

yok canm sujur hasta degikde dis cikariyor. Ondan mi bilmem. Ok huzursuz durduk here icli icli agliyor. Yirmi dakika boyunca aglar mi bi cocuk. Agladi.yuzu gozu sisti aglamaktan annelik cok zor sorup ilgilebdigin icin tesekkur ederim zeynepcim
dis bayagi zorluyor cocuklari canim..
insallah sIkIntisiz cikar incileriniz...

Amin zeynepimm inşallah bişi olmaz 40tercihten biri gelir:)

insallah bocugum hakkinda hayirlisi olsun insallahh
ne zaman sonuclanacak peki ?

ne demek canim benim
benim cocugum yok ama dis cikaran cocugun fazlasiyla huysuz oldugunu biliyorum Allah yardimcin olsun.
Belki yapilabilecek bi seyler varsa diger arkadaslar bi oneride bulunmak isterler. simdi ben ne desem yalan olur hic bi fikrim yok cunku

Gunaydin kizlarrr

Son 3 gundur cok keyifsiz kalkiyorum
Ki ben sabahlari nemrut cekilmez olan insanlardan hic degilim güleryüzlü mutlu enerjigimdir. Allahin izni ile bu günlerde geride kalacak.

Haftanin tam ortasi cumaya son 2 gün kala hepinize musmutlu günler dilerimm
Allah herseyi hepimizin gönlüne göre versin canlarr

hadi gözun aydin canim Allahim saglikla buyutmeni nasip etsin

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim

Haftalik egzersizlerimiz 17655. sayfada, gogus ve evde yapabilecegimiz egzersizlerimiz de 17791. sayfadadir.

SALI GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
belindamm MUAF MUAFMUAFMUAFMUAF--
hawar ---
Yseeminn ---
melinda23 --
pakizee - ---
zeynepRK --
Tombikminyon--- --
edsofi --
Slm09- ----
AKovser --
zey zey- --
Zeynepela07-------
Hayaller35 --
Asyaca --
tiffany20 --
saricicek123 ---
gogo2405--- ---
Mavibocuk --
D3S1R3 --
seyhan77 --
haeshin --
yawrukush --
shrr --
asya_01 --

[/td][/td][/td][/td]

sanada mutlu gunler guzelim:)

YENI EGZERSIZLERIMIZ

Canlar bu hafta kol ve karin egzersizlerimiz biraz yogun.Ama ilac gibi egzersizler
Kolay gelsin bol ter atmalar.
Dipnot: Agirlik gerektiren egzersizleri varsa agirlik ile, yoksa su sisesi veya hicbir agirlik kullanmadan yapabilirsiniz.

1)Ilk egzersizimiz karin kaslarimiz icin bir coklu egzersiz.Toplam 4 egzersizden olusuyor.Jillian ozleyenlere gelsin:)
4 egzersizide her yone 15tekrar yapiyoruz.

2)Ikinci egzersizimiz kalca ve bacaklar icin pop squat egzersizi.20 tekrar yapiyoruz.

3)Bu egzersizimizde bacaklar icin, 15 tekrar her iki bacagida.

4)Son egzersizimizde bir coklu egzersiz, kola kaslarimiz icin.Her bir egzersizi 15 sefer tekrarliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…