Oda atama bekliyor ablacım ama olmayacak gibi onunki lise mat. Oldugu için biraz zor onunkiHayirlisi olsun tatlim nisanlinin meslegi neydi ileride es durumu falan olaylari olur degisiklikler
ikinizde matematik ogretmenisiniz ne guzel, meslektaslar sizi:)Oda atama bekliyor ablacım ama olmayacak gibi onunki lise mat. Oldugu için biraz zor onunkiayrıca yüksek lisans yapıyor
Evet çok güzel oluyor sınava hazırlanırken çoksoru çözdük telde :)) kızlar bana kızardı o senin sevgilin kızım ne soru soruyorsun diye çok sıkıcısınız derlerdi ama ben çok severdim :))ikinizde matematik ogretmenisiniz ne guzel, meslektaslar sizi:)
Iyi geceker TatlimGuzeller hepinize iyi geceler, Allah rahatlik versin
iyi geceler canim:)Iyi geceker Tatlim
iyi geceler mavisim:)İyi geceler kızlar
yok canm sujur hasta degikde dis cikariyor. Ondan mi bilmem. Ok huzursuz durduk here icli icli agliyor. Yirmi dakika boyunca aglar mi bi cocuk. Agladi.yuzu gozu sisti aglamaktan
sabah sporu en sevdigimdenn :)
canim zeytinyagibi bi pamuk yardimiyla sür sahsen denemedim ama biri önermisti.bendede var ancak rahatsizlik boyutunda degil malesef baharattan uzak duramiyorum hele pul biberdenn
ay kiyamam yaa ne zormus kiz suan ki durumun Allah sabir versin vallahi
tatlim cok gecmis olsun
menunu gördüm biseyde yememissin nasil ilaca alacaksin ki bu halde.
bak ac karnina ilac icip zehirlenen biri olarak uyarmak isterimki bisey yemeden lutfen ilac icme
kiz ilk defa duyuyorum meyve kaynatmayi tadi nasil oluyorki
hadi hayirlisi kuzucugum tartinin yuzunu guldurmesine sevindim hadi bakalimm
cerez olsa secer yersinde tatli secemezsin.
kendinize bi hun belirleyin mesela cuma ve onu kirmadan ye belli bi zaman sonra zaten dikkat etmeyecektir.
daha oncede soyledim bizde sorun yasadik bi dönem ve cuma aksamlarini keyif alsami seçtik ilk zamanlar bi suru sey alip keyif yapiyorduk simdi eve gelirken istediğimiz bisey aliyoruz yiyor yada yemiyoruz farkinda bile olmuyoruz. meyve tabagi hazirliyoruz daha miss.
esin bence evde olmasinin verdigi bi seylede sana sariyor olabilir tatlim seni kiskanmasini anlarim falan ama senin kendini daha ii hissetmen cok daha önemli hakkinda hayirlisi ve bence senin esini ufak ufak reddetmelerinin cenemesi bunlar. dogum günün olsun bir onceki tekliflerini reddetmen olsun simdi topluca koydu önüne bunlari
oyy kiyamam insallah kazanirsinda yersin cikilatayi esracimm
ebrumm cok mu kötüsün yaa
ki en büyük yememe sebebin aslinda ama bence sen surekli diyet olayini sey ettiysen takti kafaya zaar
bocugum Allah zihin acikligi versin kuzumm kendine dikkat et sana bisey olmasin
hayirdir canim hasta falanmi ben mi kacirdim
ahahah buse yavv cok güldüm
kizlar tebrik ederim vallahi yarisin hakkini vermissiniz
cok sukur cok sevindim canim, gozunuzaydin olsun:)Slm kızlar nasılsıniz?Ben mutluyum kızımın sonuçlarını aldım bugün çok şükür enzim değerini düşmüş. ...msj.ini cevaplayamadigim arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ilgileri için ...
Hala atilmadiysam gruptan bundan sonra burdayım
dis bayagi zorluyor cocuklari canim..yok canm sujur hasta degikde dis cikariyor. Ondan mi bilmem. Ok huzursuz durduk here icli icli agliyor. Yirmi dakika boyunca aglar mi bi cocuk. Agladi.yuzu gozu sisti aglamaktanannelik cok zor sorup ilgilebdigin icin tesekkur ederim zeynepcim
Amin zeynepimm inşallah bişi olmaz 40tercihten biri gelir:)
yok canm sujur hasta degikde dis cikariyor. Ondan mi bilmem. Ok huzursuz durduk here icli icli agliyor. Yirmi dakika boyunca aglar mi bi cocuk. Agladi.yuzu gozu sisti aglamaktanannelik cok zor sorup ilgilebdigin icin tesekkur ederim zeynepcim
Slm kızlar nasılsıniz?Ben mutluyum kızımın sonuçlarını aldım bugün çok şükür enzim değerini düşmüş. ...msj.ini cevaplayamadigim arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ilgileri için ...
Hala atilmadiysam gruptan bundan sonra burdayım
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
belindamm | MUAF | MUAF | MUAF | - | - | ||
hawar | - | - | - | ||||
Yseeminn | - | - | - | ||||
melinda23 | - | - | |||||
pakizee | - | - | - | - | |||
zeynepRK | - | - | |||||
Tombikminyon | - | - | - | - | - | ||
edsofi | - | - | |||||
Slm09 | - | - | - | - | - | ||
AKovser | - | - | |||||
zey zey | - | - | - | ||||
Zeynepela07 | - | - | - | - | - | - | - |
Hayaller35 | - | - | |||||
Asyaca | - | - | |||||
tiffany20 | - | - | |||||
saricicek123 | - | - | - | ||||
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | |
Mavibocuk | - | - | |||||
D3S1R3 | - | - | |||||
seyhan77 | - | - | |||||
haeshin | - | - | |||||
yawrukush | - | - | |||||
shrr | - | - | |||||
asya_01 | - | - |
sanada mutlu gunler guzelim:)Gunaydin kizlarrr
Son 3 gundur cok keyifsiz kalkiyorum
Ki ben sabahlari nemrut cekilmez olan insanlardan hic degilim güleryüzlü mutlu enerjigimdir. Allahin izni ile bu günlerde geride kalacak.
Haftanin tam ortasi cumaya son 2 gün kala hepinize musmutlu günler dilerimm
Allah herseyi hepimizin gönlüne göre versin canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?