sagol canimGunaydin canlar, keyifli carsambalar:)Yawrukush iyi uykular guzelim, Allah rahatlik versin
@zeynepela07 gozumuz aydin canim cok sevindim. Enfeksiyon kaynakliydi o zaman?
Z zeynebim111 disse emzir sik sik canim. Rahatlar yavrun. Kac aylikti?
Teşekkürler canımYENI EGZERSIZLERIMIZ
Canlar bu hafta kol ve karin egzersizlerimiz biraz yogun.Ama ilac gibi egzersizler
Kolay gelsin bol ter atmalar.
Dipnot: Agirlik gerektiren egzersizleri varsa agirlik ile, yoksa su sisesi veya hicbir agirlik kullanmadan yapabilirsiniz.
1)Ilk egzersizimiz karin kaslarimiz icin bir coklu egzersiz.Toplam 4 egzersizden olusuyor.Jillian ozleyenlere gelsin:)
4 egzersizide her yone 15tekrar yapiyoruz.
2)Ikinci egzersizimiz kalca ve bacaklar icin pop squat egzersizi.20 tekrar yapiyoruz.
3)Bu egzersizimizde bacaklar icin, 15 tekrar her iki bacagida.
4)Son egzersizimizde bir coklu egzersiz, kola kaslarimiz icin.Her bir egzersizi 15 sefer tekrarliyoruz.
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
belindamm | MUAF | MUAF | MUAF | - | - | ||
hawar | - | - | - | ||||
Yseeminn | - | - | - | ||||
melinda23 | - | - | |||||
pakizee | - | - | - | - | |||
zeynepRK | - | - | |||||
Tombikminyon | - | - | - | - | - | ||
edsofi | - | - | |||||
Slm09 | - | - | - | - | - | ||
AKovser | - | - | |||||
zey zey | - | - | - | ||||
Zeynepela07 | - | - | - | - | - | - | - |
Hayaller35 | - | - | |||||
Asyaca | - | - | |||||
tiffany20 | - | - | |||||
saricicek123 | - | - | |||||
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | |
Mavibocuk | - | - | |||||
D3S1R3 | - | - | |||||
seyhan77 | - | - | |||||
haeshin | - | - | |||||
yawrukush | - | - | |||||
shrr | - | - | |||||
asya_01 | - | - |
bol ter atmalar cicegim:)Teşekkürler canım
Bir dakikam bir dakikamı tutmuyor kuzum, şuan iyiyim ama yarım saat sonrasının garantisini veremiyorum. Doktora gideceğim rapor almak için.
sabah sporu en sevdigimdenn :)
canim zeytinyagibi bi pamuk yardimiyla sür sahsen denemedim ama biri önermisti.bendede var ancak rahatsizlik boyutunda degil malesef baharattan uzak duramiyorum hele pul biberdenn
ay kiyamam yaa ne zormus kiz suan ki durumun Allah sabir versin vallahi
tatlim cok gecmis olsun
menunu gördüm biseyde yememissin nasil ilaca alacaksin ki bu halde.
bak ac karnina ilac icip zehirlenen biri olarak uyarmak isterimki bisey yemeden lutfen ilac icme
kiz ilk defa duyuyorum meyve kaynatmayi tadi nasil oluyorki
hadi hayirlisi kuzucugum tartinin yuzunu guldurmesine sevindim hadi bakalimm
cerez olsa secer yersinde tatli secemezsin.
kendinize bi hun belirleyin mesela cuma ve onu kirmadan ye belli bi zaman sonra zaten dikkat etmeyecektir.
daha oncede soyledim bizde sorun yasadik bi dönem ve cuma aksamlarini keyif alsami seçtik ilk zamanlar bi suru sey alip keyif yapiyorduk simdi eve gelirken istediğimiz bisey aliyoruz yiyor yada yemiyoruz farkinda bile olmuyoruz. meyve tabagi hazirliyoruz daha miss.
esin bence evde olmasinin verdigi bi seylede sana sariyor olabilir tatlim seni kiskanmasini anlarim falan ama senin kendini daha ii hissetmen cok daha önemli hakkinda hayirlisi ve bence senin esini ufak ufak reddetmelerinin cenemesi bunlar. dogum günün olsun bir onceki tekliflerini reddetmen olsun simdi topluca koydu önüne bunlari
oyy kiyamam insallah kazanirsinda yersin cikilatayi esracimm
ebrumm cok mu kötüsün yaa
ki en büyük yememe sebebin aslinda ama bence sen surekli diyet olayini sey ettiysen takti kafaya zaar
bocugum Allah zihin acikligi versin kuzumm kendine dikkat et sana bisey olmasin
hayirdir canim hasta falanmi ben mi kacirdim
ahahah buse yavv cok güldüm
kizlar tebrik ederim vallahi yarisin hakkini vermissiniz
Geçmiş olsun Seher'imSağol canım benim aynen çocukla zor olucak iki kucakladim kaldırdım agri arttı zaten
Gözünüz aydın canım gelmiş geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın.Slm kızlar nasılsıniz?Ben mutluyum kızımın sonuçlarını aldım bugün çok şükür enzim değerini düşmüş. ...msj.ini cevaplayamadigim arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ilgileri için ...
Hala atilmadiysam gruptan bundan sonra burdayım
Ellerine sağlık ÖzgemYENI EGZERSIZLERIMIZ
Canlar bu hafta kol ve karin egzersizlerimiz biraz yogun.Ama ilac gibi egzersizler
Dipnot: Agirlik gerektiren egzersizleri varsa agirlik ile, yoksa su sisesi veya hicbir agirlik kullanmadan yapabilirsiniz.
1)Ilk egzersizimiz karin kaslarimiz icin bir coklu egzersiz.Toplam 4 egzersizden olusuyor.Jillian ozleyenlere gelsin:)
2)Ikinci egzersizimiz kalca ve bacaklar icin pop squat egzersizi.20 tekrar yapiyoruz.
4)Son egzersizimizde bir coklu egzersiz, kola kaslarimiz icin.Her bir egzersizi 15 sefer tekrarliyoruz.
rica ederim kuzum.Günaydın kızlar herkese hayırlı günler
Bir dakikam bir dakikamı tutmuyor kuzum, şuan iyiyim ama yarım saat sonrasının garantisini veremiyorum. Doktora gideceğim rapor almak için.
Geçmiş olsun Seher'im
Gözünüz aydın canım gelmiş geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın.
Ellerine sağlık Özgem
Kaptanim hayrola birdden menunu vermedigin aklina geldi ve sicrayarak uyanaraktan bi telas menu nu yaxdin:)) bu saat kaac :)))Menu
Sabah
Kiymali omlet, salata ve sut
Ara
Sade turk kahvesi ve 3 ceviz
Ogle
Zeytinyagli kereviz ve yogurt
Ara
Yesil cay ve greyfurt
Aksam
Firinda kabak musakka ve yogurt
Su:3 litre
Egzersiz: 80 dk bisiklet (500 kalori) ve haftalik egzersizler
Cabim gozun aydin cok sevindim gelmis gecmis olsunSlm kızlar nasılsıniz?Ben mutluyum kızımın sonuçlarını aldım bugün çok şükür enzim değerini düşmüş. ...msj.ini cevaplayamadigim arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ilgileri için ...
Sagol canim benim bunlari aksam yapacagim tam ihtiyacim olan egzersizlerYENI EGZERSIZLERIMIZ
Kaptanim hayrola birdden menunu vermedigin aklina geldi ve sicrayarak uyanaraktan bi telas menu nu yaxdin:)) bu saat kaac :)))
Sağol canım evet fazlasiyla kisitladitüh ya seher çok fena bütün hareketlerini kısıtlar şimdi geçmiş olsun canım
ayak 2. parmagim catladi canım emzirdiğim için ilaç almakda istemedim aşırı ağrım varooo tebrikler ne guzel adimlamissin canim:)
supersinnn :)
ozledin bizi degil mi sekerim:)
ooooo 1.lik madalyasi Busraya, tebrikler canim:)
Seherim ne oldu ayagina catkal, kirik vs yok insallah...
Cok gecmis olsun canim, sen surekli oku ve sadaka ver guzelimm..
hayret dogrusu benim esim hiv israrci degildir yemek konusunda.
boyle sizlerden duyunca yeni bir erkek turunu tanimis oluyorum:)
neyse canim illaki karsilasirsiniz siz:)
borekler olmamis guzelim:)
ahh bugunde kek bozmus bu guzel menuyu:)
Sağol mavisimAh kızlar hakkınızı helal edin yaa bölük pörçük girdim geçmişi hızlıca okudum bazı şeyler aklımda kalmamış olabilir
S shrrr @belindamm canımlarım geçmiş olsun
gözün aydın canimSlm kızlar nasılsıniz?Ben mutluyum kızımın sonuçlarını aldım bugün çok şükür enzim değerini düşmüş. ...msj.ini cevaplayamadigim arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ilgileri için ...
sağolasın ebrusumGünaydın kızlar herkese hayırlı günler
Geçmiş olsun Seher'im
Gözünüz aydın canım gelmiş geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın.
Ellerine sağlık Özgem
Ah ablacim sikca emse keske .tekliff ediyorum amagunde 5 kez max emiyor. geceleri saymiyorm. Gece daha fazla emiyor. Alt iki Cikti Sira ustlrregeldi onun huysuzligu sanirim. 9 u yeni bitti ablacm. Bu gunlerde gececek ins.Gunaydin canlar, keyifli carsambalar:)Yawrukush iyi uykular guzelim, Allah rahatlik versin
@zeynepela07 gozumuz aydin canim cok sevindim. Enfeksiyon kaynakliydi o zaman?
Z zeynebim111 disse emzir sik sik canim. Rahatlar yavrun. Kac aylikti?
Sağol canım evet fazlasiyla kisitladi
ayak 2. parmagim catladi canım emzirdiğim için ilaç almakda istemedim aşırı ağrım var
Sağol mavisim
gözün aydın canim
sağolasın ebrusum
Ah ablacim sikca emse keske .tekliff ediyorum amagunde 5 kez max emiyor. geceleri saymiyorm. Gece daha fazla emiyor. Alt iki Cikti Sira ustlrregeldi onun huysuzligu sanirim. 9 u yeni bitti ablacm. Bu gunlerde gececek ins.
Teşekkür ederim kaptanim çatlak varmış ama oynama yokmuş onun sabitlediler parmagimi.cuma kont.gideceğim tekrar röntgen falan cekilecekGecmis olsun bir tanem. Tedavi sureci nasil olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?