Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar dün eve gelmeyi düşünüyordum ama annemdeydim yine
02.02Menüm
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, peynir, zeytin
Öğlen 1 kepçe mercimek çorbası, yarım tavuk şinitzel
Ara:türk kahvesi
Ara: 1 elma
Akşam: Fırında tavuk, yoğurt, 2 sarma
3lt su,20 dk göğüs-karın egzersizleri aklımda kalanlardan karışık yaptım

Teşekkürler canım

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim

Haftalik egzersizlerimiz 18046. sayfada, gogus ve evde yapabilecegimiz egzersizlerimiz de 17791. sayfadadir.

SALI GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
belindamm MUAF MUAFMUAFMUAFMUAF--
hawar ---
Yseeminn ---
melinda23 --
pakizee - ---
zeynepRK --
Tombikminyon--- --
edsofi --
Slm09- ----
AKovser --
zey zey- --
Zeynepela07-------
Hayaller35 --
Asyaca --
tiffany20 --
saricicek123 --
gogo2405--- ---
Mavibocuk --
D3S1R3 --
seyhan77 --
haeshin --
yawrukush --
shrr --
asya_01 --

[/td][/td][/td][/td]

Günaydın kızlar herkese hayırlı günler

Bir dakikam bir dakikamı tutmuyor kuzum, şuan iyiyim ama yarım saat sonrasının garantisini veremiyorum. Doktora gideceğim rapor almak için.
Sağol canım benim aynen çocukla zor olucak iki kucakladim kaldırdım agri arttı zaten
Geçmiş olsun Seher'im
Gözünüz aydın canım gelmiş geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın.
Ellerine sağlık Özgem

rica ederim kuzum.
sen al raporunu dinlen evde Ebrusum..

Menu

Sabah
Kiymali omlet, salata ve sut

Ara
Sade turk kahvesi ve 3 ceviz

Ogle
Zeytinyagli kereviz ve yogurt

Ara
Yesil cay ve greyfurt

Aksam
Firinda kabak musakka ve yogurt

Su:3 litre
Egzersiz: 80 dk bisiklet (500 kalori) ve haftalik egzersizler
Kaptanim hayrola birdden menunu vermedigin aklina geldi ve sicrayarak uyanaraktan bi telas menu nu yaxdin:)) bu saat kaac :)))

Cabim gozun aydin cok sevindim gelmis gecmis olsun

Sagol canim benim bunlari aksam yapacagim tam ihtiyacim olan egzersizler

tüh ya seher çok fena bütün hareketlerini kısıtlar şimdi geçmiş olsun canım
Sağol canım evet fazlasiyla kisitladi

ayak 2. parmagim catladi canım emzirdiğim için ilaç almakda istemedim aşırı ağrım var
Ah kızlar hakkınızı helal edin yaa bölük pörçük girdim geçmişi hızlıca okudum bazı şeyler aklımda kalmamış olabilir
S shrrr @belindamm canımlarım geçmiş olsun
Sağol mavisim
gözün aydın canim

sağolasın ebrusum

Ah ablacim sikca emse keske .tekliff ediyorum amagunde 5 kez max emiyor. geceleri saymiyorm. Gece daha fazla emiyor. Alt iki Cikti Sira ustlrregeldi onun huysuzligu sanirim. 9 u yeni bitti ablacm. Bu gunlerde gececek ins.

Ah ablacim sikca emse keske .tekliff ediyorum amagunde 5 kez max emiyor. geceleri saymiyorm. Gece daha fazla emiyor. Alt iki Cikti Sira ustlrregeldi onun huysuzligu sanirim. 9 u yeni bitti ablacm. Bu gunlerde gececek ins.

9 bittiyse eline yesil sogan havuc ver gulum. Rahatlatir, kasintisina iyi gelir.

günaydın arkadaşlar
dün giremedim geç geldik kızları uyuturken uyuya kalmışım
menümü yazayım
sabah tereyağında 2 yumurta,
1 dilim çavdar, 1 kk peynir, 4 zeytin

ara 2 etifom bisküvi
1 şekerli türk kahvesi

15 te yedik artık akşama saydım
3 köfte, 4-5 dilim patates ( fırında )
yarım bardak meyve suyu, 1 dilim ekmek

akşam 1 elma

spor yok
1,5 lt su,çay

dün geçmişi okudum ama yazamadan çıktım

D3S1R3 canım benim ufaklık çok sık su içiyor korktum o yüzden bir dr götürelim dedik, kan verdik idrarı da bu sabah anca, eşim alıp götürdü, sonuçları dr gösterip gelecek daha gelmedi, umarım bir şey yoktur

sabah uyandım 2 mil leslie yaptım 4 mil açmıştım bitiremeden ufaklık uyandı
şimdi kahvaltı yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…