Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

giremedim yazmışım girdim foruma ama yazamadım,
bide saat 17 gibi 4-5 kestane yemiştim onu yazmamamışım

Son düzenleme:

Birseyi yoktur insallah canim. Bizi de haberdar et sonuclardan.

hawar geçmiş olsun tatlım..
günaydın kızlar dün gece benim tospis 2 de bi kalktı 5:30 a kadar uyumadı hal böyle olunca bende yarı uyudum yarı tv izledim aptal gibiyim bugün akşama da misafirim var yemekli sağolsun kayınvalidem halledecek yemek işini :)

dünkü menü bildirim
sabah omlet peynir zeytin yarım dilim ekmek
ara : ayran
öğle : musli yoğurt 3 fındık 3 kuru üzüm karışımı
ara: yeşil elma +1 tane ceviz içi
akşam : yarım porsiyon bulgur pilavı yarım porsiyon yeşil mercimek
yatmadan önce : 3 kaşık yoğurt üzeri tarçınlı

2 lt den fazla su + yeşil çay

Çok sevindim canım allah bidaha yaşatmasın yavrularımız her daim sağlık versin.hem atılmak ne demek daha çok katıl canım aramıza.

Bazen herkes aynı şeyleri yaşıyor Zeynepcim herzaman mutlu olamıyorum umarım hemen atlatırsın

huhuuu genç ve fittt arkadaşlarımmm günaydınlarrr
nasılsınızzz bugünde çok enerjiğim her zaman oldugu gibi

ay shrr cim geçmiş olsun canım bugün naslsın gece agrında olmuştur tühh çaabucak iyileş canımcım

yaaa nie alındıki ben hiç alınamzdım yada madem alındı 4/1 ni yerim yani çatalın ucu kadar

ayyy maşallah bebiş toparlıyor çok sevindim

nein var canım nie keyfszsin hasta mı olcaksın yoksa işlerle alakalı mı

Kizlaaar esimle bugin kilomdan konu acildi da ilk tartildigimda 66.6 oldugim konusinda cok emiin. Cuma baska yerde tartildim. O yuzden 65.3 gorduN tartilar farkli cikiyir. Evimizdeki Dogru diyor. Bebegin dr la ayni cikiyor cunku. Moralim. Dahda bozuldu tartil gor dedi moralim cok bozuldu. Cumqya kadar cikmam cikamam. Kilomu guncelleyin isterseniz uff ya

Anlamadım ben kuzum. Cuma günü kendi tartında tartılmadın mı?

sanada mutlu gunler guzelim:)

tesekkurler tatlim

sanirim bi kac ay normalmis dimi umarim bugunlerde gecerde rahat geçirirsin hamileligini

gecmis olsun canim bizi haberdar edersin biseyi yoktur umarim

Bazen herkes aynı şeyleri yaşıyor Zeynepcim herzaman mutlu olamıyorum umarım hemen atlatırsın

elbette oyle elifim zaten bunun bilincinde oldugumdan cokda takmamaya calisiyorum ya yoksam pert olurdum
halimize şükür diyelim

nein var canım nie keyfszsin hasta mı olcaksın yoksa işlerle alakalı mı

isle alakali tatlim zamanla çözeceğim insallahhh

bende cok mutsuzum çalıştgm yerde malesef 70 yıllık köklü bir fabrika ama 6 tane patronum var ve hepsi birbirinden agref asabi dengeleri bozuk bir günüm süper geçiosa 3 günüm ya azar yiyerek ya başka türlü yani burda herkes bu durumda herkesi köle gibi görüolar eşim işi bırak dıoda ben alısık deılım evde oturmaya 1 ay otururum 2.ay sıkıldm die dünyayı ayaga kaldırırım o sebeple daha huzurlu bir iş arıyorum ama şimdi erkenden tatilimide ayarladm tatile kadr sabredip ozaman daha iyi bir iş bakacagım malesef.....sende üzme canım anlattım cunku her yerde sıkıntılar oluo yalnız değilsin bilmeni istedim umarım kısa zamanda cözersn problemlerini

iyiyim canim cok sukur.
cumaya piskiletimi surecegim.
tek musait gunum cuma:)
sen nasilsin canim, Ela kuzu nasil??

Iyi maşallah canım. İlk kontrolüne gidiyor bugun. Geceleri mızmızmış. Annesini uyutmuyormuş:)

Evet ablacım okul seçiyoruz çok zormuş anca geçmişi bitirdim ablacım kusura bakma

Deneyimli birinden fikir al gülüm. Stratejik olman lazım sanırım seçerken. haeshin de yapmıştır. Yardım et deniz gözlüme amazonum:)

Nöbetten çıktım sabah öğlene kadar uyudum daha akşam yemeği yemedim. Bu ara bi süredir benimde aram bozuk eşimnen mutfakta bişeyler yapıyo girmedim. Ne yisem acaba.

Hayırdır ablam. Allah yuvanıza huzur mutluluk versin inşallah.

Döktürmüşsün yine:) Benim pogaca tarzı hamur işlerini canım çekmez hiç. Hedefe ulaşınca hergün ye istersen:)

Hem de ne heyecanlı. Gün sayıyorum:)

Vakit bulup ta yapsan benim km yi 5 e katlarsın

normal yemeğine karışmıyorum dedi zatende ya ben elimden geldiğince atlatmaya çalışıcam hep yoksa beni çok gerer bu durum ben istikrarlı gidiyorum çünkü budurum bozar istikrarımı dimi

Canım olay sadece beraber yemekten keyif alması degil. İletişim sorununuz var, birbirinizin kararlarına saygı duymuyorsunuz. Bugun yemek istemedigin birşeyi dayatan kişi, yarın x arkadaşınla görüşmene hayır der öbür gün başka bir istegine. Aynı evi/hayatı paylaşan yetişkin insanlarsınız. Çözülmesi gereken probleminiz akşam bir porsiyon tatlı yemekle hallolacak birsey degil...

Okul için mi döndün canım?:)

Keyfince bir iş bulana kadar calışmasan zeynep? Oraya harcadıgın zamanda belki daha kolay iş bulursun. Keyfin motivasyonun da yerine gelir.

Teşekkürler güzelim

Kısa sürede gecer inşallah bulantıların bir tanem. Rapor kaç günlük hakkın var?

ne kadar zamandir orda calisiyorsun ve ne is yapiyorsun canim.
benim.is sorunum hic bitmiyor yavv ama vaktim olursa bi gun anlatirim burada fazlasiyla bi sorun yasiyorum.
bakalim.kökünden halledicemde son 4 aydir sabrima hayranim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…