- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
Aynen veriyorum ablacm. Sert ne varsa pirasa havuc elma tutusturuyorun. Sagolasin9 bittiyse eline yesil sogan havuc ver gulum. Rahatlatir, kasintisina iyi gelir.
günaydın arkadaşlar
dün giremedim geç geldik kızları uyuturken uyuya kalmışım
menümü yazayım
sabah tereyağında 2 yumurta,
1 dilim çavdar, 1 kk peynir, 4 zeytin
ara 2 etifom bisküvi
1 şekerli türk kahvesi
15 te yedik artık akşama saydım
3 köfte, 4-5 dilim patates ( fırında )
yarım bardak meyve suyu, 1 dilim ekmek
akşam 1 elma
spor yok
1,5 lt su,çay
dün geçmişi okudum ama yazamadan çıktım
D3S1R3 canım benim ufaklık çok sık su içiyor korktum o yüzden bir dr götürelim dedik, kan verdik idrarı da bu sabah anca, eşim alıp götürdü, sonuçları dr gösterip gelecek daha gelmedi, umarım bir şey yoktur
sabah uyandım 2 mil leslie yaptım 4 mil açmıştım bitiremeden ufaklık uyandı
şimdi kahvaltı yapalım
biz Cuma aydına gelcez cumartesi köyde olcaz pazar ordan döneriz artIk canım ama birdahakine görüşürüz inşallahCumartesi ogle donecegiz biz de elif pazar koye gidecegim cumartesi aksama ayarlayabilirsek kahve icelim
Çok sevindim canım allah bidaha yaşatmasın yavrularımız her daim sağlık versin.hem atılmak ne demek daha çok katıl canım aramıza.Slm kızlar nasılsıniz?Ben mutluyum kızımın sonuçlarını aldım bugün çok şükür enzim değerini düşmüş. ...msj.ini cevaplayamadigim arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ilgileri için ...
Hala atilmadiysam gruptan bundan sonra burdayım
Bazen herkes aynı şeyleri yaşıyor Zeynepcim herzaman mutlu olamıyorum umarım hemen atlatırsınGunaydin kizlarrr
Son 3 gundur cok keyifsiz kalkiyorum
Ki ben sabahlari nemrut cekilmez olan insanlardan hic degilim güleryüzlü mutlu enerjigimdir. Allahin izni ile bu günlerde geride kalacak.
Haftanin tam ortasi cumaya son 2 gün kala hepinize musmutlu günler dilerimm
Allah herseyi hepimizin gönlüne göre versin canlarr
Kızlar ıyı akşamlar bu günlerde bir ugursuzluk var bizde:) misafirlikteydik ayağımı esige vurdum parmagimi c atlattim.az önce geldik hastaneden acayip agriyor.
Menümu yazayim
2 sucuklu yumurta 10 zeytin peynir 2 tbe 4 lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara
muz
Aksam
1 kase mercimek corbasi yarım etliekmek bol maydanoz ayran(misafirlikteydik az yedim:)
Ara
orta Türk kahvesi portakal
şu 3lt
Egzersiz yok
Ya sorma hic yapmadim kacamak bugun bool antep fistikli sarma getirmis arkadasim hep getirir ben hep yerdim ve cok mutlu olurdu. Bugun de buyuk bir hevesle yeni bi tatlicidan almis bana ve yemedim. Kustu bana. Bildigin koca adam kustu. Asyanin kocasi bir benim bu arkadasim iki. Neyse kizlar esim falan biraz yedi de cuma yicem diye soz verdim bi de yoksa bizim ikramlari yemicekti yine de az yedi
Slm kızlar nasılsıniz?Ben mutluyum kızımın sonuçlarını aldım bugün çok şükür enzim değerini düşmüş. ...msj.ini cevaplayamadigim arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ilgileri için ...
Hala atilmadiysam gruptan bundan sonra burdayım
Gunaydin kizlarrr
Ki ben sabahlari nemrut cekilmez olan insanlardan hic degilim güleryüzlü mutlu enerjigimdir. Allahin izni ile bu günlerde geride kalacak.
Kizlaaar esimle bugin kilomdan konu acildi da ilk tartildigimda 66.6 oldugim konusinda cok emiin. Cuma baska yerde tartildim. O yuzden 65.3 gorduN tartilar farkli cikiyir. Evimizdeki Dogru diyor. Bebegin dr la ayni cikiyor cunku. Moralim. Dahda bozuldu tartil gor dedi moralim cok bozuldu. Cumqya kadar cikmamcikamam. Kilomu guncelleyin isterseniz uff ya
sanada mutlu gunler guzelim:)
Günaydın kızlar herkese hayırlı günler
Bir dakikam bir dakikamı tutmuyor kuzum, şuan iyiyim ama yarım saat sonrasının garantisini veremiyorum. Doktora gideceğim rapor almak için.
Geçmiş olsun Seher'im
Gözünüz aydın canım gelmiş geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın.
Ellerine sağlık Özgem
dün geçmişi okudum ama yazamadan çıktım
D3S1R3 canım benim ufaklık çok sık su içiyor korktum o yüzden bir dr götürelim dedik, kan verdik idrarı da bu sabah anca, eşim alıp götürdü, sonuçları dr gösterip gelecek daha gelmedi, umarım bir şey yoktur
sabah uyandım 2 mil leslie yaptım 4 mil açmıştım bitiremeden ufaklık uyandı
şimdi kahvaltı yapalım
Bazen herkes aynı şeyleri yaşıyor Zeynepcim herzaman mutlu olamıyorum umarım hemen atlatırsın
nein var canım nie keyfszsin hasta mı olcaksın yoksa işlerle alakalı mı
tesekkurler tatlim
sanirim bi kac ay normalmis dimi umarim bugunlerde gecerde rahat geçirirsin hamileligini
gecmis olsun canim bizi haberdar edersin biseyi yoktur umarim
elbette oyle elifim zaten bunun bilincinde oldugumdan cokda takmamaya calisiyorum ya yoksam pert olurdum
halimize şükür diyelim
isle alakali tatlim zamanla çözeceğim insallahhh
iyiyim canim cok sukur.
cumaya piskiletimi surecegim.
tek musait gunum cuma:)
sen nasilsin canim, Ela kuzu nasil??
Evet ablacım okul seçiyoruz çok zormuşanca geçmişi bitirdim ablacım kusura bakma
Nöbetten çıktım sabah öğlene kadar uyudum daha akşam yemeği yemedim. Bu ara bi süredir benimde aram bozuk eşimnen mutfakta bişeyler yapıyo girmedim. Ne yisem acaba.
Boyoz mu ne boyynoooz mu neee???
O vakit dinle demetim (fonda yasar ustanin fabrika mudurune ayar verdigi sahnedeki muzik var bu arada)
O her sabah kahvaltimin cicegiydi
Bir isrigi onlarca kilo marula ispanaga bedeldi
Ama o verdigi hazzz yerken icim titrerdi
Beynimde patlayan havai fisekler midemdeki kelebekler
Bu zevke kim hayir diyebilirdi
Aramiza kim girdi Boyoz! !!
Kim bizi birbirimize hasret birakti ha!!!
Simdi soruyorum kaptanima
60 olunca haftada bir yesem noluuuur haaa???
sIKILmadan yapiyorsan devam et canim:)
insallah kaptanim sagolasin:)
evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim:)
canim 4 gunu ust uste girince karistirdim heralde kusuruma bakma:)
ben aileden erzincan kemaliyeliyim, ama dogma buyume ankaraliyim canim:)
esinin terfisi hayirli olsun kuzum, darisi icine sinen bir isle sana insallah:)
Hay Allah Ebrusum dr ilac onerdiyse bebege bir zarari yoktur canim, cok zorda kalacagina kullan gulum..
Sagol canim benim, ev kiralik olacagi icin cok ustune dusmuyoruz.
aydinlik, ici guzel bir olsun yeter:)
sagol canim benim:)
yardimci olmus kadar oldun:)
hadi hayirlisi oglus icin canim, icinize sinen guzel egitim veren bir okul olur insallah:)
cok az kaldi yaaa, ne heyecanli bir durum:)
gozun aydin canim eksiler gormussun:)
Dogumdan sonra kabiz olmustum cok afedersiniz ve sonrasinda hemoroite yakin bir sIKInti yasamistim.
doktorum preparation h isimli bir krem vermisti.
hem hamilelikte, hem emzirirken kullanilabiliyor.
Turkiyede direk bu isimli krem belki yoktur ama icerigi ayni ya da yakin olan illaki vardir canim bir bak istersen.
benim icin mucizevi bir kremdi..
https://www.google.com/search?q=pre...hUKEwj80dyRzdnKAhXBTCYKHRt6Ax8Q_AUIBygC&dpr=1
oyy ne guzel, hayat onlara guzel, tadini cikarsinlar:)
cek benim yerimede, cok ozendim sana gerci sukur yeni tasinacagim yer deniz kenari:)
oyy cumaya az kaldi biraz dayan odul ogunu olarak yersin boyozu:)
benim cuma gunu sansim nedir senin karsinda kaptanim:)
hadi canim 1 barkdak daha ic su:)
gecmis olsun asyam
ahh o kumru yok muuu o kumruuuu:)
canim esinle arani acmamaya calis bu sebepten oturu.
zaten seker rahatsizligin var, yiyebilecegin kadar az ye sirt huzur kacmasin...
ben senin yerinde olsam kuzum gaza gelirim daha cok esimin bu davranisindan oturu, incecik dal gibi olurum:)
yarin gorusmek uzere canim:)
canim insallah tercihlerin hayirlisiyla, gonlunce hallolur mavisim.
bak cogu gitti azi kaldi:)
waaaaaaaat 11 bin mi:)
bende noom walk kullaniyorum, memnunum:)
normal yemeğine karışmıyorum dedi zatende ya ben elimden geldiğince atlatmaya çalışıcam hep yoksa beni çok gerer bu durum ben istikrarlı gidiyorum çünkü budurum bozar istikrarımı dimi
bugünkü menüm
Sabah
6 adet zeytin
1 dilim ekmek
küçük parça açma
3 bardak çay şekersiz
1 kibrit kutusu peynir
ara
1 porsiyon meyve
öğle
1 parça dana eti
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
3 adet köfte
ara
1 dilim kek
1 bardak meyve
su 1.5 litre 50 mekik 200 zıplama
not:Bugün yolculuktaydım.Biraz menüyü abarttım :))))
Gunaydin kizlarrr
YENI EGZERSIZLERIMIZ
Canlar bu hafta kol ve karin egzersizlerimiz biraz yogun.Ama ilac gibi egzersizler
Kolay gelsin bol ter atmalar.
Dipnot: Agirlik gerektiren egzersizleri varsa agirlik ile, yoksa su sisesi veya hicbir agirlik kullanmadan yapabilirsiniz.
1)Ilk egzersizimiz karin kaslarimiz icin bir coklu egzersiz.Toplam 4 egzersizden olusuyor.Jillian ozleyenlere gelsin:)
4 egzersizide her yone 15tekrar yapiyoruz.
2)Ikinci egzersizimiz kalca ve bacaklar icin pop squat egzersizi.20 tekrar yapiyoruz.
3)Bu egzersizimizde bacaklar icin, 15 tekrar her iki bacagida.
4)Son egzersizimizde bir coklu egzersiz, kola kaslarimiz icin.Her bir egzersizi 15 sefer tekrarliyoruz.
Günaydın kızlar herkese hayırlı günler
Bir dakikam bir dakikamı tutmuyor kuzum, şuan iyiyim ama yarım saat sonrasının garantisini veremiyorum. Doktora gideceğim rapor almak için.
Geçmiş olsun Seher'im
Gözünüz aydın canım gelmiş geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın.
Ellerine sağlık Özgem
bende cok mutsuzum çalıştgm yerde malesef 70 yıllık köklü bir fabrika ama 6 tane patronum var ve hepsi birbirinden agref asabi dengeleri bozuk bir günüm süper geçiosa 3 günüm ya azar yiyerek ya başka türlü yani burda herkes bu durumda herkesi köle gibi görüolar eşim işi bırak dıoda ben alısık deılım evde oturmaya 1 ay otururum 2.ay sıkıldm die dünyayı ayaga kaldırırım o sebeple daha huzurlu bir iş arıyorum ama şimdi erkenden tatilimide ayarladm tatile kadr sabredip ozaman daha iyi bir iş bakacagım malesef.....sende üzme canım anlattım cunku her yerde sıkıntılar oluo yalnız değilsin bilmeni istedim umarım kısa zamanda cözersn problemlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?