- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
Yok ablacm. Cuma misafirlikte tartilmistim.. Ben pazartrsi katildim.o gun tartildigim da da 66.6Ymisim Ben 65.6 diye hatirliyordum.Anlamadım ben kuzum. Cuma günü kendi tartında tartılmadın mı?
Benim notlarımda başlangıç kilon 65.6. Gecen cuma bildirimin 66.3 canım. Bu sabah tartıldın mı evde?Yok ablacm. Cuma misafirlikte tartilmistim.. Ben pazartrsi katildim.o gun tartildigim da da 66.6Ymisim Ben 65.6 diye hatirliyordum.o
canım ben muhasebeciyim büyük bir cam fabrikasının genel muhasebesine bakıorm bu departmanda 5 kişiyiz 300 tane calısanı olan kocaman bir yer aslında ama sosyal haklar özel durumlar vs cok kotu işleyiş berbat önümzdeki ay 2. senem doluyor burada c.tesi 3 e kadr calısıorz büyük baş çok 6 patron var tam tımarhane gibi bir yer ....
ne kadar zamandir orda calisiyorsun ve ne is yapiyorsun canim.
benim.is sorunum hic bitmiyor yavv ama vaktim olursa bi gun anlatirim burada fazlasiyla bi sorun yasiyorum.
bakalim.kökünden halledicemde son 4 aydir sabrima hayranim
canım üzülme olablr tartı farkettirir belki misafirlikte gttgn yerin tartısı dogurydu ama sen kendı tartnı baz al ve ona göre zayflamaya calıs ben bu hafta yeni tartmla son sonucu söylicem gecen 3.10 vermiştim ama bu yenisinde değişik çıktı onuda cuma günü söylicem kaptanlarımız ona göre bi mutabakat yapsınlar aralarnda birazck farketti kg ayarımYok ablacm. Cuma misafirlikte tartilmistim.. Ben pazartrsi katildim.o gun tartildigim da da 66.6Ymisim Ben 65.6 diye hatirliyordum.o
canım ben muhasebeciyim büyük bir cam fabrikasının genel muhasebesine bakıorm bu departmanda 5 kişiyiz 300 tane calısanı olan kocaman bir yer aslında ama sosyal haklar özel durumlar vs cok kotu işleyiş berbat önümzdeki ay 2. senem doluyor burada c.tesi 3 e kadr calısıorz büyük baş çok 6 patron var tam tımarhane gibi bir yer ....
@shrr. Seher canm gecms olsun. Umarim yardimci olacak birisi vardir. cocukla cok zor Hastalik .
Sağolun kizlarhuhuuu genç ve fittt arkadaşlarımmm günaydınlarrr
nasılsınızzz bugünde çok enerjiğim her zaman oldugu gibi
ay shrr cim geçmiş olsun canım bugün naslsın gece agrında olmuştur tühhçaabucak iyileş canımcım
yaaa nie alındıki ben hiç alınamzdım yada madem alındı 4/1 ni yerim yani çatalın ucu kadar
ayyy maşallah bebiş toparlıyor çok sevindim
nein var canım nie keyfszsin hasta mı olcaksın yoksa işlerle alakalı mı
canım üzülme olablr tartı farkettirir belki misafirlikte gttgn yerin tartısı dogurydu ama sen kendı tartnı baz al ve ona göre zayflamaya calıs ben bu hafta yeni tartmla son sonucu söylicem gecen 3.10 vermiştim ama bu yenisinde değişik çıktı onuda cuma günü söylicem kaptanlarımız ona göre bi mutabakat yapsınlar aralarnda birazck farketti kg ayarım
Iyi maşallah canım. İlk kontrolüne gidiyor bugun. Geceleri mızmızmış. Annesini uyutmuyormuş:)
Deneyimli birinden fikir al gülüm. Stratejik olman lazım sanırım seçerken. @haeshin de yapmıştır. Yardım et deniz gözlüme amazonum:)
Hayırdır ablam. Allah yuvanıza huzur mutluluk versin inşallah.
Döktürmüşsün yine:) Benim pogaca tarzı hamur işlerini canım çekmez hiç. Hedefe ulaşınca hergün ye istersen:)
Hem de ne heyecanlı. Gün sayıyorum:)
Vakit bulup ta yapsan benim km yi 5 e katlarsın
Canım olay sadece beraber yemekten keyif alması degil. İletişim sorununuz var, birbirinizin kararlarına saygı duymuyorsunuz. Bugun yemek istemedigin birşeyi dayatan kişi, yarın x arkadaşınla görüşmene hayır der öbür gün başka bir istegine. Aynı evi/hayatı paylaşan yetişkin insanlarsınız. Çözülmesi gereken probleminiz akşam bir porsiyon tatlı yemekle hallolacak birsey degil...
Okul için mi döndün canım?:)
Keyfince bir iş bulana kadar calışmasan zeynep? Oraya harcadıgın zamanda belki daha kolay iş bulursun. Keyfin motivasyonun da yerine gelir.
Teşekkürler güzelim
Kısa sürede gecer inşallah bulantıların bir tanem. Rapor kaç günlük hakkın var?
aslinda keyfimce degilde insana saygi gosteren bir yer istiyorum dedigim gibi bi ara detayli anlatinca anlayacaksiniz ne demek istedigimi.
bunayin sonuna dogru istifami vericem zaten bu sartlar altinda calismayi düşünmüyorum
anladim canim ama 2 yilinida hibe etme madem cikmayi planliyorsun tazminatin icinde konus
Senin alanin da guzel. Devlette imkan yok mu gulum?
benim asil yaptigim is egitmenlik bir onceki sirketimde egitimkalite müdür/uzmani olarak calisiyordum.
ama mezuniyetim turizm uzerine
suan bankanin tahsilat alanindayim.
devlet cokzor malesef ama bu senede kpss hazirlanip hazirlanmama arasinda gidip geliyorum
Simdi. Tartildim evdeyim.65.7Benim notlarımda başlangıç kilon 65.6. Gecen cuma bildirimin 66.3 canım. Bu sabah tartıldın mı evde?
Kizlar is konusu acilmis ben bekarkern calisiodum ewliyken calismak nasil ??? oglum buyudukten sonra bende mecbur calisicam onun glecegi icin ama ne is yaparim bilmiorum aslinda cok istiyorum aile is yerimiz olsunn esim ben cocugumuz , esimde ozel sektorde ve insanin cwnini cikariolar bi maas veriyorlar 3 maas isi yaptiriyorlar cok zor brnde pastacilik kursu gormek istiyorum ilerde belki , bilmiyorum allh hayrlisini nasip etsin insallah yaaaa zor tek maasla gecinmek
Sen daha iyi bilirsin gulum ama 1 sene sikinti cekip hazirlansan sonra omur boyu rahat edersin. Esin de destekliyorsa, 1 sene bir omur icin goze alinabilir bir yatirim.
Simdi. Tartildim evdeyim.65.7
canim cok dogru söylüyorsun ancak 1 sene evde oturup calismak maddi anlamda bize zarar verir. esime bunu söylesem hayir demez benim icin destek verir ancak maddi anlamda sikinti yasariz.
Tamam ablacmTamam sen hep evinde tartil kuzum. Sabah wc sonrasi ac ve ciplak tartil ki asil kilonu gorelim. Baslangicin 65.6.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?