Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

malesef çok kötü eşimde özel sektör ama yabancı firma sosyal haklar yan haklar a dan z ye aklına ne gelirse süper şartlarda çalısıo ne bılım yıllık prim çift maaşlar ben bu kadr olsun istemıorm ama daha saygın ne bileyim insanın titrne saygı duyulabilcek bir yer arıyorum afedersiniz yani ha sokaktaki hayvan ha biz aynı görülüoruz patronlarmz egitimsz ve cok cahiller malesef böyle ayı gibi konusurlar en basiti yeme adapları bile kötü gyimlerni görsen şey pazar sabahı markete ekmek almaya cıkıomus gibi ya her seyi geçtim bize davranışları offside böyle bir kasıntı yürümeler dünyayı ben yarattm modunda koskoca genel mudurumuzu bıle görsenz varya 70 yasındakı adama ısıgı yak dıolar var mı boyle bır konusma seklı sacma sapan berbat ötesi bir yer insanın statüsünü özgüvenini yerle bir eden bir yer dahası varda özeti bu yani

Ariza yoksa tartini degistirmeseydin gulum. Devlette is olanagin varsa ozelde hic yipranma guzelim.

ya 2 yıl önce denedim kazanamadm 70 puan almıstım tanıdık vs olsa belkı o puanla bıle gireblrdm ama düşük bir puan bidahada calısmadm bu yıl bir daha denicem kısmetse bakalım

en dogru tercihi yapıcagna inanıyorum gerçekten bunaldıysan bırakıp başka arayışa girmen en mantıklısı
tazminatta falan değilim aslına baksan iyi bi tazminat alırım en kötü 2 maaş ama vermezler çok çingeneler hem bırakıosun hem tazminat istiosun derler eşime dedm o da sen kurtulmana bak boşver tazminatı demişti en son valla kendimi bilmesem şu dkka bırakırım bunları yuzustu cok umurumda deil ama erken rezv. tatilim tutuo iptal etmekte istemıorm birde oturamam evde gercekten oturamam hiç arkdsm yok hepsi çalısıyor ne yaparm ben ya cıldırırım 10 yıldr bi fiil çalısıorm

Calis gulum. Gerekirse dershaneye git. Kazandiktan ve yerlestikten sonra ne kadar rahat edecegini dusun. Azmin elinden ne kurtulmus. Senin de tuttugunu koparan bir kisiligin var zaten

Eşim ilşe görüştüm hatta dr ilede görüştüm, korktuğum gibi değilmiş, şeker falan yokmuş, ama kan depğerleri düşük çıkmış ailede kansızlık falan varmı dedi bende vardı dedim ama siğarayı bırakınca geçti
şimdi ilaç yazmıyacağım dedi ama protein ağırlıklı besle dedi, kırmızı et yeşil sebze, gibi
biraz rahatladım, arada kontrole getir takip edilim dedi

iş meselelerini konuşmuşsunuz, iş yerindeki huzur gerçekten çok önemli
benim ilk iş yerim de çok sıkıntı çektim, sonra geldiğim yer iyidi, sonra başka bir yere gittim 2 yıl yine çok sıkıntı çektim, bide ben devlette çalışıyorum
herkes farklı sıkıntılar yaşabiliyor, ama insanı çok yıpratıyorsa gerek yok o kadar sıkıntıya

Gozun aydin canim:) Kucuk olan miydi doktora goturdugun?

saol canım
evet canım küçük olan, aslında bizde et obur sayılırız ama, kızım bazen yiyor bazen yemiyor biraz
daha zorlamak lazım sanırım

Zorlamak ise yaramaz ama farkli sekillerde pisirip ilgisini cekebilirsin. O zaman deniyorlar bu nedir acaba diye:)

Tamam sen hep evinde tartil kuzum. Sabah wc sonrasi ac ve ciplak tartil ki asil kilonu gorelim. Baslangicin 65.6.
Ahhhh tatlim ben sizin kadar sansli degildim annrm liseyi okutmadi gerek yok dedi yoksa sinif ogretmenligi okucaktim puanimda cok iyidi ama olmaz dedi annm calis dedi, ben kizdim calistim bi sure kendimi acikogretime yazdrdm 4 sinavmda esimi sevdim ewlendik esimde istemedi bastan soledi zaten , ole tatlim lise terkim yani ,

Liseyi bitir disaridan canim. Yine girersin kpss. Esin hala mi olumsuz bakiyor?

Ayın 11inde canımm

Calis gulum. Gerekirse dershaneye git. Kazandiktan ve yerlestikten sonra ne kadar rahat edecegini dusun. Azmin elinden ne kurtulmus. Senin de tuttugunu koparan bir kisiligin var zaten

işte onu düşündüm hatta dün eşimle tesadüf dershanenin önünden geçioduk yazılimi yazılmimi sonra dusundum cocuk var zaten aksamdan aksama görüorum eger hafta sonum full tatil bir iş bulursam dershaneye gidicem karar verdm eşim çok destekci her konuda saygı duyar dusuncelerime bakalım kısmet

aa iyi maşallah demek sigarayı bırakmakta etkili

Salata yok bir tanem:) Menulerine et ve salata da ekle kuzum. Keyfin nasil bugun, tarti guldurdu mu?:)
Yogurdu daha cok seviyorum sanirim.Et pek sevmiyorum ozellikle tavuk hic sevmiyorum Tarti hic bekledigim gibi degil ama yine de devam ediyorum odem atmam lazim su iciyorum bol bol.Keyfim pek iyi degil yurt sıkıntısı yuzunden.Okul merkezi bir yerde yurt cok uzak ulasim cok zor.Benim yurduma yakin okulu olan biriyle degisim yapmam lazim kimseyi bulamiyorum.

Ozel yurtta mi kaliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…