Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba ben yeni geldim benide aranıza kabul edermisiniz: )
86 doğumluyum
76.6 kiloyum ilk hedefim 65 sonrası 57 inşallah hem olmak istediğim kilo 57 :)
öğrenciyim

Gonca ablanin arkadasi miydin canim?:)

Hos geldin. Ilk sayfada kurallarimiz ve katilim formumuz var. Doldurup burada mesaj olarak paylasir misin gulum:)

saglik olsun canim ama aciktan okumana neden karsilar onu anlamadim

Hayir devlet yurdu ama okuluma cok uzak asiri uzak.Ayni sekilde baska bir universiteye de cok cok yakin.Bende merkezi bir yurtta kalip benim yurdumun yakinindaki universitede okuyan biriyle yer degistirmek istiyorum.

Anladim canim. Bulursun insallah. Git geller bitiriyor insanin tum enerjisini.

mali işler müdürümde bi emrivakilik yap et ara sor getir götür bu da okumus ayı adap sıfır böyle bir ortam ömrümde görmedim kalitesizlik akıo her yerden ama dısına baksan plaza

ahah bi cok yer artik oyle be gülüm maleseff

kesinlikle canim eğer durumun el veriyorsa az da olsa idare edebileceksen strese gerek yok isteyene is var gercekten.herci bu aralar piyasa düşük ama olsun

evet gonca ablanın arkadaşı tamamhemen :)
teşekkür ederim

Canim her aksam yedigimizi ictigimizi egzersizimizi liste halinde yaziyoruz. Birbirimizin menulerine de yorum yapip yardimci olmaya calisiyoruz. Cuma sabah wc den sonra ac karnina ve ciplak tartilip kilo bildirimi yapiyoruz.

Burada sohbet muhabbet cuma heyecani derken bir bakmissin 57 olmussun. Hangi bolumde okuyorsun?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…