Valla baya çarşı vs dolaştık.eşim dedi oğlu küçükse arama rahatsız etme dedi.yoksa çok isterdim görüşmek.Amannnn. Niye aramadin bak. Gorusurduk. Birkac haftaya baslayacagim kismetse gulum:)
Valla baya çarşı vs dolaştık.eşim dedi oğlu küçükse arama rahatsız etme dedi.yoksa çok isterdim görüşmek.
Hayir devlet yurdu ama okuluma cok uzak asiri uzak.Ayni sekilde baska bir universiteye de cok cok yakin.Bende merkezi bir yurtta kalip benim yurdumun yakinindaki universitede okuyan biriyle yer degistirmek istiyorum.Ozel yurtta mi kaliyorsun?
merhaba ben yeni geldim benide aranıza kabul edermisiniz: )
86 doğumluyum
76.6 kiloyumilk hedefim 65 sonrası 57 inşallah hem olmak istediğim kilo 57 :)
öğrenciyim
Ahhhh tatlim ben sizin kadar sansli degildim annrm liseyi okutmadi gerek yok dedi yoksa sinif ogretmenligi okucaktim puanimda cok iyidi ama olmaz dedi annm calis dedi, ben kizdim calistim bi sure kendimi acikogretime yazdrdm 4 sinavmda esimi sevdim ewlendik esimde istemedi bastan soledi zaten , ole tatlim lise terkim yani ,
Hayir devlet yurdu ama okuluma cok uzak asiri uzak.Ayni sekilde baska bir universiteye de cok cok yakin.Bende merkezi bir yurtta kalip benim yurdumun yakinindaki universitede okuyan biriyle yer degistirmek istiyorum.
Hoşgeldin aramıza betülcümmerhaba ben yeni geldim benide aranıza kabul edermisiniz: )
86 doğumluyum
öğrenciyim
Hoşgeldin canım :)merhaba ben yeni geldim benide aranıza kabul edermisiniz: )
86 doğumluyum
öğrenciyim
mali işler müdürümde bi emrivakilik yap et ara sor getir götür bu da okumus ayıadap sıfır böyle bir ortam ömrümde görmedim kalitesizlik akıo her yerden ama dısına baksan plaza
Eşim ilşe görüştüm hatta dr ilede görüştüm, korktuğum gibi değilmiş, şeker falan yokmuş, ama kan depğerleri düşük çıkmış ailede kansızlık falan varmı dedi bende vardı dedim ama siğarayı bırakınca geçti
şimdi ilaç yazmıyacağım dedi ama protein ağırlıklı besle dedi, kırmızı et yeşil sebze, gibi
biraz rahatladım, arada kontrole getir takip edilim dedi
iş meselelerini konuşmuşsunuz, iş yerindeki huzur gerçekten çok önemli
benim ilk iş yerim de çok sıkıntı çektim, sonra geldiğim yer iyidi, sonra başka bir yere gittim 2 yıl yine çok sıkıntı çektim, bide ben devlette çalışıyorum
herkes farklı sıkıntılar yaşabiliyor, ama insanı çok yıpratıyorsa gerek yok o kadar sıkıntıya
evet gonca ablanın arkadaşı tamamhemen :)
teşekkür ederim
Otobusu ayri dolmusu ayri tek vasitayla ulasilacak mesafe degil, oh bi guzel de zam yaptilar bugun.Ne ben kalicam ne param kalicak...Anladim canim. Bulursun insallah. Git geller bitiriyor insanin tum enerjisini.
Otobusu ayri dolmusu ayri tek vasitayla ulasilacak mesafe degil, oh bi guzel de zam yaptilar bugun.Ne ben kalicam ne param kalicak...
hg canım güzel dietler dilerim inş. yaza fit olcaksnmerhaba ben yeni geldim benide aranıza kabul edermisiniz: )
86 doğumluyum
öğrenciyim
Kimse hicbir seyle ilgilenmiyor ki...Benim bulup yapmam lazim.Herkes kendi basinin caresine bakmak zorunda maalesef.Oyle zor durumda kaldim ki...Okulun kendi ayarlamiyor mu bu ogrenci degisimlerini. Senin mi bulman gerekiyor?
kaptanım c.tesi bar a gidicem ne önerirsin bir kadeh bsyler hüpletebilirimiyim meyve suyu yoktur heralde varsada meyvesuyu içerim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?