merhaba ben yeni geldim benide aranıza kabul edermisiniz: )
86 doğumluyum
76.6 kiloyumilk hedefim 65 sonrası 57 inşallah hem olmak istediğim kilo 57 :)
öğrenciyim
zey zey cim sen ist in neresnde oturuosn
senin işinde zor ya okuyan biri için okulun yakın olması cok onemlı derslere daha konsatre bir biçimde girmek faydalı oluoKimse hicbir seyle ilgilenmiyor ki...Benim bulup yapmam lazim.Herkes kendi basinin caresine bakmak zorunda maalesef.Oyle zor durumda kaldim ki...
İnşallah kaptanım.benim izin ne zaman biterBir dahakine sozun olsun:)
Kimse hicbir seyle ilgilenmiyor ki...Benim bulup yapmam lazim.Herkes kendi basinin caresine bakmak zorunda maalesef.Oyle zor durumda kaldim ki...
Odul ogununu cmrt yap canim:)
hosgeldin betulcum
kagithanedeyim tatlim senn ?
İnşallah kaptanım.benim izin ne zaman biter
Yok tatlim hala ayni fikirde fikri anca cok ilerde degisir ozamna kadar bnm caslismam gerekir mutlaka cunku ilk evlendigimizde aslaaaaaaaa calsmicaksin dien insandi cocuk olunca degsti isler maluuummmmLiseyi bitir disaridan canim. Yine girersin kpss. Esin hala mi olumsuz bakiyor?
Almadım abliş ama çok vermedim deHaftaya cuma biter canim. Kg almadin degil mi? Aldiysan da ver bu hafta. Izne ayrildigin kilo ve altinda olman gerekiyor donmek icin.
Ayyy inşallah ne güzel olur :)Canim her aksam yedigimizi ictigimizi egzersizimizi liste halinde yaziyoruz. Birbirimizin menulerine de yorum yapip yardimci olmaya calisiyoruz. Cuma sabah wc den sonra ac karnina ve ciplak tartilip kilo bildirimi yapiyoruz.
Burada sohbet muhabbet cuma heyecani derken bir bakmissin 57 olmussun. Hangi bolumde okuyorsun?:)
Almadım abliş ama çok vermedim de
tamam tişkir idirim kaptanişkom
hmm pendikteyim bende uzakmışız birazcık
Tatlim esimden okdsr memnunumki hic itiraz falan etmedim , bazi erkeklerde ole komplexler var esimde ortaokl mezunu bnm lise mezunu olmam rahatsiz edebilir :) kurana bile beni yollamadida gizliden gittim :) daha sonra iznin verdi arapcaya :) erkekler cogu bole sekerim , evlilikte herzamn bardagi dolu tarafndan bakmaliyiz ben super ozgurluk isteseydim zatrn neden ewlenimmm
saglik olsun canim ama aciktan okumana neden karsilar onu anlamadim
Selamlarrrrrrr sevgili rakip takım
Tartıya son 2 gün
Bizde herşey süper gidiyor sizde durumlar nasıl
Ama sizde çok uslu bi rakipsiniz hiç bizi tahrik edip galeyana getircek bişeyler yapmıyosunuz
Aslında böyle şeyler kızları daha çok hırslandırıyorBirinin cani ceker de yer diye korkarim, hic yapamam ablam:) Yesil cay getiririm ogleden sonra. Odem varsa gitsin:)
Wayyy bu bi itirafmi
e birazcik uzakmisiz.
bulusalimda buyuk bir dilim pasta yiyelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?