Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel ve fit bi gün diliyorum efendiimmm

Geçmişi okudum çocuğu hasta olanlara acil şifalar diliyorum.

İş konusunda özel sektör benim için kraldan çok kralcıların nemalandığı sektör diye tanımlanır.

Gece kalktım 4 bardak su içtim(uzuun zamandır icmemistim böyle istekli)

Ayy her yerim ağrıyor ama bugün hava mikkkemmmelll missss

Betül hosgeldin...

Dünkü menümü yazmadım yazayım özge kızmasın
Sabah 2 dilim tbe peynir zeytin çay

Ara yarım muz çeyrek portakal mandalina

Akşam bi parça kırmızı et 2 kaşık pilav yoğurt salata

Ara 6-7 kuru üzüm.

Su 2 lt
Spor biraz hareket yaptım ama spor sayılmaz bemce.

Kimse hicbir seyle ilgilenmiyor ki...Benim bulup yapmam lazim.Herkes kendi basinin caresine bakmak zorunda maalesef.Oyle zor durumda kaldim ki...

Cok iyi anliyorum seni canim. Keske elimden birsey gelse. Insallah degismek isteyen biri cikar karsina hemen. Arkadaslarindan mi sorup sorusturuyorsun?

Liseyi bitir disaridan canim. Yine girersin kpss. Esin hala mi olumsuz bakiyor?
Yok tatlim hala ayni fikirde fikri anca cok ilerde degisir ozamna kadar bnm caslismam gerekir mutlaka cunku ilk evlendigimizde aslaaaaaaaa calsmicaksin dien insandi cocuk olunca degsti isler maluuummmm aslinda ben ewde oglumla cok mutluyum bole hic calsmak istrmuiorum :) ama oglum icin hersey yaparim

Ayyy inşallah ne güzel olur :)

saglik olsun canim ama aciktan okumana neden karsilar onu anlamadim
Tatlim esimden okdsr memnunumki hic itiraz falan etmedim , bazi erkeklerde ole komplexler var esimde ortaokl mezunu bnm lise mezunu olmam rahatsiz edebilir :) kurana bile beni yollamadida gizliden gittim :) daha sonra iznin verdi arapcaya :) erkekler cogu bole sekerim , evlilikte herzamn bardagi dolu tarafndan bakmaliyiz ben super ozgurluk isteseydim zatrn neden ewlenimmm

Selamlarrrrrrr sevgili rakip takım

Tartıya son 2 gün
Bizde herşey süper gidiyor sizde durumlar nasıl

Ama sizde çok uslu bi rakipsiniz hiç bizi tahrik edip galeyana getircek bişeyler yapmıyosunuz

Birinin cani ceker de yer diye korkarim, hic yapamam ablam:) Yesil cay getiririm ogleden sonra. Odem varsa gitsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…