Tatlim esimden okdsr memnunumki hic itiraz falan etmedim , bazi erkeklerde ole komplexler var esimde ortaokl mezunu bnm lise mezunu olmam rahatsiz edebilir :) kurana bile beni yollamadida gizliden gittim :) daha sonra iznin verdi arapcaya :) erkekler cogu bole sekerim , evlilikte herzamn bardagi dolu tarafndan bakmaliyiz ben super ozgurluk isteseydim zatrn neden ewlenimmm
Wayyy bu bi itirafmicaanli canli itiraf kacamaklar ,, kaptanima seni sikayet edicem
Aynen canm ama ozgurluk kavrami kisiden kisiy degisiyor bn kalkip arkadslarim kafelere gideim alisversmerkezlerine gideim sevmem ve sevmedigim gibi esiminde asla gitmesine izin vermem yok balik tutacak yok hali saha gidcek yok ole bisey oturck asaga , bende fenayim cok :) 5 buuck snedir iyiyiz bakalim ve uyguladigim bu metotla esim ewe yapisik bi adam ewin hesini kndi yapar hp ewle ugrasir arkadslarida is yerinde kalir ewe bi tane usta girmistr tesisat elektrik hersei kendi yapar , ben bi yer gideim ewi temizler siler supurur
sen memnunsan sorun yok ama evliligi ozgurluk kisitmasi vs gibi gormek bana sacma geliyor tatlim. elbette bazi seylere dikkat edilmeli ortak kararlar alinmali bir yere 2 gozle bakilmali ancak kisinin kendini ii hissetmeside onemli.
e birazcik uzakmisiz.
bulusalimda buyuk bir dilim pasta yiyelimm
hay masallah bi hamarat koca da sende var hamaratlık konusunda yarıstrtalımmı naberrr bnm kı yatak nevresmlernı bile değişirAynen canm ama ozgurluk kavrami kisiden kisiy degisiyor bn kalkip arkadslarim kafelere gideim alisversmerkezlerine gideim sevmem ve sevmedigim gibi esiminde asla gitmesine izin vermem yok balik tutacak yok hali saha gidcek yok ole bisey oturck asaga , bende fenayim cok :) 5 buuck snedir iyiyiz bakalim ve uyguladigim bu metotla esim ewe yapisik bi adam ewin hesini kndi yapar hp ewle ugrasir arkadslarida is yerinde kalir ewe bi tane usta girmistr tesisat elektrik hersei kendi yapar , ben bi yer gideim ewi temizler siler supurur
Kaptanım ben çok yoğun ders çalışıyorum sınavım yaklaştı çok yazamama sorun olur mu
Wayyy bu bi itirafmicaanli canli itiraf kacamaklar ,, kaptanima seni sikayet edicem
Slm kızlar nasılsıniz?Ben mutluyum kızımın sonuçlarını aldım bugün çok şükür enzim değerini düşmüş. ...msj.ini cevaplayamadigim arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ilgileri için ...
Hala atilmadiysam gruptan bundan sonra burdayım
Eşim ilşe görüştüm hatta dr ilede görüştüm, korktuğum gibi değilmiş, şeker falan yokmuş, ama kan depğerleri düşük çıkmış ailede kansızlık falan varmı dedi bende vardı dedim ama siğarayı bırakınca geçti
şimdi ilaç yazmıyacağım dedi ama protein ağırlıklı besle dedi, kırmızı et yeşil sebze, gibi
biraz rahatladım, arada kontrole getir takip edilim dedi
iş meselelerini konuşmuşsunuz, iş yerindeki huzur gerçekten çok önemli
benim ilk iş yerim de çok sıkıntı çektim, sonra geldiğim yer iyidi, sonra başka bir yere gittim 2 yıl yine çok sıkıntı çektim, bide ben devlette çalışıyorum
herkes farklı sıkıntılar yaşabiliyor, ama insanı çok yıpratıyorsa gerek yok o kadar sıkıntıya
merhaba ben yeni geldim benide aranıza kabul edermisiniz: )
86 doğumluyum
76.6 kiloyumilk hedefim 65 sonrası 57 inşallah hem olmak istediğim kilo 57 :)
öğrenciyim
Aslında böyle şeyler kızları daha çok hırslandırıyor
Tatlı atışmalar olunca daha zevkli oluyor
Aman kuzum yorgunsan yat uyu ne gerek var kalkacanayırlı günler canlarrrr :)
Öğlen oldu ama ben hala uyanmamış gibiyim, gözlerim kapanıyor, uyumak istiyorummmm
Şimdi temizliğe başlamam gerek, elektrik süpürgesi beni ayıltır
Aman kuzum yorgunsan yat uyu ne gerek var kalkacan
Tabi nevresimleri unutmusum cam silme herturlu :)))) yok tatlim okdsr sosyeliz ama ailece gezeriz :) bnmde var arkads ama ewden ewe kahve iceriz onlar bana ben onlas sadce esimin kuzeni cocuklari disari cikarz bi egleniriz bi egleniriz bnm oglan bitaz daha buyuyydi iiiyidi :))hahahaytttt bulusalım ama pastayı sen ye cınıııımmmm ben su içerim sana eşlik babında şekertoş
hay masallah bi hamarat koca da sende var hamaratlık konusunda yarıstrtalımmı naberrr bnm kı yatak nevresmlernı bile değişirşaka bi yana sosyal aktiviteleriniz olsun ya bence biz 8 yıldr beraberz 2.5 yıldr evlıyız afedrsnz sevglıyken çişe bile nerdeyse beraber gderdk her allahn gunu gorusulurmu ya bızım ayrı gecrdgmz gun yoktu ama evlennce onun da arkdslarna vakıt ayırmasna ızın verıorm bnde bıcok arkdsmla ılıskımı kestm ama kesmedıklermle gorusurum mutlaka kızkıza bıkahve ıcmek bazen cok keyf verıo eşimin mesela öyle cok arkds cevresı yoktur ama bir sosyal aktıvıte gurubu var 40 kişilk ayda 2 toplantıları olur ne bilim okullara kitap dagıtmaya gderler durumu olmayan cocuklara kıyafet vs ıstanbul un ucra koylerne gderler öyle bir grupla görüşüo kız erkek karısık azcık ucundan kıskanıormda napayım arkds baglayamam yaa adamı evden cıkmadan tembıhlıorm gozlerını oyarım burnunu keserim o güzelim tipinden eser kalmaz die salllıom tehditleri...sizde bence kendinize fırsat tanıyın arada arkdslarnzla gezin
YENI EGZERSIZLERIMIZ
Canlar bu hafta kol ve karin egzersizlerimiz biraz yogun.Ama ilac gibi egzersizler
Kolay gelsin bol ter atmalar.
Dipnot: Agirlik gerektiren egzersizleri varsa agirlik ile, yoksa su sisesi veya hicbir agirlik kullanmadan yapabilirsiniz.
1)Ilk egzersizimiz karin kaslarimiz icin bir coklu egzersiz.Toplam 4 egzersizden olusuyor.Jillian ozleyenlere gelsin:)
4 egzersizide her yone 15tekrar yapiyoruz.
2)Ikinci egzersizimiz kalca ve bacaklar icin pop squat egzersizi.20 tekrar yapiyoruz.
3)Bu egzersizimizde bacaklar icin, 15 tekrar her iki bacagida.
4)Son egzersizimizde bir coklu egzersiz, kola kaslarimiz icin.Her bir egzersizi 15 sefer tekrarliyoruz.
Huuu Huuu kızlar
Duydumki bazılarınız çok güzel spor yapıyormuş
Ama benim gördüğüm eksiye ulaşmanız için daha çooook çalışmanız gerekiyor
Hadi bakalım son 2 gün görelim sizleride
Ama biz 2.olmaya razıyız dersiniz siz bilirsiniz tabi
9.takımdan iyi şanslar diliyorum
Çünkü buna ihtiyacınız olacak
akowser naber cnm kalk kız yataktan mefkurem neler dıo baksana hadi daha kg vercez cok ısımız varJillianı hiç özlemesem de çok sağol canımmm
Canım, güzel bir esneme videosu alabilir miyimm?
akowser naber cnm kalk kız yataktan mefkurem neler dıo baksana hadi daha kg vercez cok ısımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?