Ahhh kuzum sizin adınıza çok üzgünüm amasporumuzuda güzel yaparız diyetimizide tatlısızlıktan gebersekte yemeyiz...hiç üşengeç bir takım deiliz dimiiiii arkadaşlarrrikinci biz dil siz olucaksınızı cınımmmmm bence biraz daha efor sarf edin heheeheh şansınız bol olsun dicemde şans bizden yana bu hafta şekertoşum başka haftalarda şansınz bol sun dielim bariii sizi hatır hutur yiip alt etcez
Canım 2-si bir arada derken ?Hanımlar 2 si birarada sakıncalı mı diyet için
Uykun kaçtıysa ninni söyliyim bebişimYok canım yaaa yatakda değilim çoktaaann kalktımmm ama uyumak istiyordumm fena gaza geldim uykum kaçtııı
İşimi bitirir bitirmezz spor yapıcammm, dediğin gibi çooook işimizz varrrr
afferin yatıosun sandım hadi kızlar son 2 günnn kaldırın totoları spora başlayın birki birkiYok canım yaaa yatakda değilim çoktaaann kalktımmm ama uyumak istiyordumm fena gaza geldim uykum kaçtııı
İşimi bitirir bitirmezz spor yapıcammm, dediğin gibi çooook işimizz varrrr
Ahhh kuzum sizin adınıza çok üzgünüm ama
Bu hafta bizim şansa hiç ihtiyacımız yok
Sıfır kaçamaklı bol hareketli ve süper enerjili bi hafta geçiriyoruz
Kız geçen haftalarda yukarı rakamlara uçan ben bile yola geldim daha ne olsun
Bunun için cuma ayrıca teşekkür edecem size
Uykun kaçtıysa ninni söyliyim bebişim
Sıcacık yataktan çıkılırmı
Kpss abla
Jilianı hiç denemedim bugün onu yapayım bakalım nasılmış gaza geldim :)
Unutmuşum nescafe :)Canım 2-si bir arada derken ?
Unutmuşum nescafe :)
Çalışıyorum abla ayyy inşallah :)Niye uzgun smiley:) Ne guzel calis iste kuzum. Bak atanma bekleyenMavibocuk kaptanimiz var. Senin de guzel haberlerini aliriz insallah. Hangi bolum?:)
Yok dün gece erken uyudum yürüyüş iyi geldi 10da uyandım. Jillian kasmı yapıyo ozaman adım sayayim en iyisiYeni mi kalktin?:) Tartida arti gorursun. Cuma tarti sonrasi basla
Yok dün gece erken uyudum yürüyüş iyi geldi 10da uyandım. Jillian kasmı yapıyo ozaman adım sayayim en iyisi
3u1arada içtim bende tek bunda şekerden vazgecemem ama suyunu çok koyuyorum agzina kadar şeker tadı azalıyor dene bakUnutmuşum nescafe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?