- 20 Aralık 2015
- 313
- 1.448
- 28
- 33
Peki Leslie? O sadece yürüyüş ya ondada mı öyle canım?Evet canim. Hedefine yaklastiktan sonra yaparsan daha rahat edersin:)
3u1arada içtim bende tek bunda şekerden vazgecemem ama suyunu çok koyuyorum agzina kadar şeker tadı azalıyor dene bak
Hepinizden ayrı ayrı tebrik çiçekleri bekliyorumBiz gayet iyiyiz canım yaa sen bizim adımıza üzülme
Daha kimin kime teşekkür edeceği belli değil
Kazandıktan sonra teşekkür mektubu yazıcam size
Tabiki Evetttt9. takim cok iddiali bu hafta:) Ne dersiniz guzeller bizi gecebilecekler mi?:)
Peki Leslie? O sadece yürüyüş ya ondada mı öyle canım?
Herşeyin sadesini içiyorum, yiyorum ama bir tek o öyle. Onunda dediğim gibi suyunu fazla koyuyorum şeker tadı azalıyor bi miktar kalorisi 72 olması lazımSekerden vazgecebilirsin bir tanem. Birkac gun tadi kotu gelir, sonra oyle seversin. Bir faydasi yok vucuduna gulum.
Aaaa bakın hem kaşar hem erişteMerhabalar salı kahvaltı Kaşarlı bir dilim ekmek zeytin salata çay
Elma portakal
Aksam ciğer kavurma az erişte cacık su 1,5 lt yürüyüş tempolu yoldayiz dönüyoruz aydina
Öğrendiğim iyi oldu bu hafta regl de olamadım zaten bi artı yüklemiyim yürüyeyim havada güzelken :)Hangisi olursa olsun egzersize ilk basladigin hafta arti gorme ihtimalin var yogunluga gore canim. Jillian bu konuda tescilli yalniz. Ilk hafta arti ikinci hafta sabit gormustu arkadaslar. Leslie/yurumek daha guzel bir egzersiz rutini olur senin icin. Haftalik egzersizlerimizi de yaparsin:)
Aaaa bakın hem kaşar hem erişte
Bizde bunları göremezsiniz işte
Sizde msj sayısı var ya illet bişey sayamıyorum :) burda free kasmadan hedefe odaklan ohhh missAaaa bakın hem kaşar hem erişte
Bizde bunları göremezsiniz işte
Öğrendiğim iyi oldu bu hafta regl de olamadım zaten bi artı yüklemiyim yürüyeyim havada güzelken :)
Sizde msj sayısı var ya illet bişey sayamıyorum :) burda free kasmadan hedefe odaklan ohhh miss
Evet Zuhal ablayı sevmiştim ilgilenmişti baya :)Zuhal ablayi taniyordun degil mi, unutmusum.
Ahhh kuzum sizin adınıza çok üzgünüm ama
Bu hafta bizim şansa hiç ihtiyacımız yok
Sıfır kaçamaklı bol hareketli ve süper enerjili bi hafta geçiriyoruz
Kız geçen haftalarda yukarı rakamlara uçan ben bile yola geldim daha ne olsun
Bunun için cuma ayrıca teşekkür edecem size
Ohoooo bu saate yatak mı kalırrrrrrr
Sizinkilerin uykusu varsa sen onlara söyle ninni, boşuna spor yapıp uykuları kaçmasınn şimdii
Selam kızlar yine bensizin adınıza çok sevinçliyim çünkü ikinciliğinizi belki de üçüncülüğünüzü kutlamanıza az kaldı. Bizimle rakip olmak kolay mı en az 3. olursunuz merak etmeyin
9. takim cok iddiali bu hafta:) Ne dersiniz guzeller bizi gecebilecekler mi?:)
3u1arada içtim bende tek bunda şekerden vazgecemem ama suyunu çok koyuyorum agzina kadar şeker tadı azalıyor dene bak
bizim için üzülmeye erken başlamışsınız kızlar şimdiden kendi halinize üzülün bakalım 2 günde nasıl toparlıcaksınız meraklar içerisindeyim yahuilahi mefkurem
hiç yani dimi grupça ninni de söyleriz size yada bir slow patlatırızz üzülmeyin üzülmeyin sonunda ayrılık var dieee yediniz yediniz şiştiniz şimdi aglamayınnn kim dedi size yiin yiin kg alın dieeeeaahah şarkı yazdm size fena olmadı be
ah canım ne kadannnn dusuncelı takımsınzzz aklınz hep bızde saolun var olun ama kendımıze okadr guvenıoruzki ne desenz boşşş la la laylay lommmmsiz kendinize bakın ikinci olursanız birer fincan yeşil caylarnz bizden şişkinliğizi alır azcık ödem atarsnz ahahahahaayytttt
he geçerler canım hatta sollar larama rüyalarında
şekeri sıfıra ındır hiç şekersiz yapamıosan su dan baska ıcıcek ıcme baksana kız 9. takım sımdıden dalga gecıo bızımle sen sekerlı kahveden bahssedıosn tombıkmınyonum
Valla öyle oldu güzelimDerece bir yana, en azindan seni yeniden hirslandirabilmisiz. Ne mutlu bize ablacigim:) Her hafta yarisalim, seni tez zamanda mezun da ederiz
Valla öyle oldu güzelim
Listeye girmeyi beceremediğim için disiplinli olamıyorum
Ama söz konusu yarış olunca bende Akan sular duruyor
Anammm korktum ya tamam tamam içmiyorumbizim için üzülmeye erken başlamışsınız kızlar şimdiden kendi halinize üzülün bakalım 2 günde nasıl toparlıcaksınız meraklar içerisindeyim yahuilahi mefkurem
hiç yani dimi grupça ninni de söyleriz size yada bir slow patlatırızz üzülmeyin üzülmeyin sonunda ayrılık var dieee yediniz yediniz şiştiniz şimdi aglamayınnn kim dedi size yiin yiin kg alın dieeeeaahah şarkı yazdm size fena olmadı be
ah canım ne kadannnn dusuncelı takımsınzzz aklınz hep bızde saolun var olun ama kendımıze okadr guvenıoruzki ne desenz boşşş la la laylay lommmmsiz kendinize bakın ikinci olursanız birer fincan yeşil caylarnz bizden şişkinliğizi alır azcık ödem atarsnz ahahahahaayytttt
he geçerler canım hatta sollar larama rüyalarında
şekeri sıfıra ındır hiç şekersiz yapamıosan su dan baska ıcıcek ıcme baksana kız 9. takım sımdıden dalga gecıo bızımle sen sekerlı kahveden bahssedıosn tombıkmınyonum
Sen önceden bizdemiydin cnm hatırlayamadımSizde msj sayısı var ya illet bişey sayamıyorum :) burda free kasmadan hedefe odaklan ohhh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?