Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Az kaldı görüşiciiz bebek

Hepinizden ayrı ayrı tebrik çiçekleri bekliyorum
ayy canımmm tabi ayrı ayrı celenk göndeririz size cenaze marsı eslıgınde sizi hep iyi hep fit hatrlayacagm iyi kızlardnz beee
Aaaa bakın hem kaşar hem erişte
Bizde bunları göremezsiniz işte

aaa tesüf ederim 9. takım komple bizim tkıma girmiş sizi sasırtıo olamazmıyız sizce kandırmasyon yapıoruz burda her soelnene ınanmıyın cınıııımmm

şaka bi yana mefkurem maşallah ciddi kg lar vermişsin şok oldum 123 ten 76 ya inmişsin sanırım büyük başarı büyük azim cok tebrık ederm
Teşekkür ederim bitanem
3 sene öncesinde 123 ü görmüştüm
O Zaman'da başlamıştım
Verdim geri aldım falan uzun hikaye
Geçen sene 1 ocakta 113.5 la tekrar başladım ve sıfır kaçamakla 6 ayda 34 kilo verdim
Son 6 aydır biraz şımardığım için gel gitler yaşıyorum ama
Inşallah bu haftayla beraber şubat sonunda 6 lara düşersem benim için yeterli olur

valla tebrik ederim nasıl bir azim sendeki gecen hafta bende 77 kg dum 1 hafta da 3.10 kg verdim benden 93 lerden indim ama ilk hedefim 60 sonra kısmetse 56-57olmak ıstıorum sureklı al ver al ver hep dıettyım bu gruplar bana ıyı gelcek kacamak yapmama fırsat vermicek

Yani okadar dikkat ediyorumki midemin varlığını unuttum

he o anlamda açlıktan miden yapıştı ole desen anlıcaktm mıdem yapıstı dıınce alla alla bı operasyonmu gecırdı acaba dicektm o yuzdena nalayamadm peki sarkmalarn varmı bnm karnım gögüslerm sarktı malesef işte pilates bılmem ne bogusuorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…