- 13 Şubat 2014
- 1.233
- 1.907
- 83
- 35
Az kaldı görüşiciiz bebekbizim için üzülmeye erken başlamışsınız kızlar şimdiden kendi halinize üzülün bakalım 2 günde nasıl toparlıcaksınız meraklar içerisindeyim yahuilahi mefkurem
ah canım ne kadannnn dusuncelı takımsınzzz aklınz hep bızde saolun var olun ama kendımıze okadr guvenıoruzki ne desenz boşşş la la laylay lommmmsiz kendinize bakın ikinci olursanız birer fincan yeşil caylarnz bizden şişkinliğizi alır azcık ödem atarsnz ahahahahaayytttt
he geçerler canım hatta sollar larama rüyalarında
ayy canımmm tabi ayrı ayrı celenk göndeririz size cenaze marsı eslıgınde sizi hep iyi hep fit hatrlayacagm iyi kızlardnz beeeHepinizden ayrı ayrı tebrik çiçekleri bekliyorum
Aaaa bakın hem kaşar hem erişte
Bizde bunları göremezsiniz işte
Az kaldı görüşiciiz bebek
Evet abla Nanipersie di kullanici adım 1 hafta kadar sanırım sizleydim ara verdim burda başladım p.tesiSen önceden bizdemiydin cnm hatırlayamadım
Evet haklısın biz disiplinli bi takımız
Buda başarıyı getiriyor
Yok kuzum sen yanlış anladın niye dalga geçelimkızlar nerdesınız be yalnız kaldım 9. takım bizimle dalga gecıo burda aaaa kosun hucummmmm
kat kat sizin takım pek eksilerle ilginemio sanırım senın fazla calısamn gerekıo haklısınBende artık burda çene çalmayı bırakıp gidiyim biraz spor yapayım
Eksilerime eksi katayım
Yok kuzum sen yanlış anladın niye dalga geçelim
Sadece cuma hayal kırıklığına uğramayın diye sadece uyardık
Tatlıcım inan bu hafta hiç eksi problemimiz yokkat kat sizin takım pek eksilerle ilginemio sanırım senın fazla calısamn gerekıo haklısın
Bu hafta midem yapıştığı için zaten göbek falan kalmadı kuzumhayal kırıklıgımı o da ne hiç ugramadgmz bsy valla hay allah ilahi çok tatlısınız sizzz spor yaparken dikkat et göbegin bi yerlere degmesn
midem yapıştı ne demek kızBu hafta midem yapıştığı için zaten göbek falan kalmadı kuzum
Bizde yapmazdik ama annem yapınca mecbur oldu napalım bu haftada kilo koruyalim yeter haftalar bitmez allah sağlık versinAaaa bakın hem kaşar hem erişte
Bizde bunları göremezsiniz işte
Teşekkür ederim bitanemşaka bi yana mefkurem maşallah ciddi kg lar vermişsin şok oldum 123 ten 76 ya inmişsin sanırım büyük başarı büyük azim cok tebrık ederm
Yani okadar dikkat ediyorumki midemin varlığını unuttummidem yapıştı ne demek kız
valla tebrik ederim nasıl bir azim sendeki gecen hafta bende 77 kg dum 1 hafta da 3.10 kg verdim benden 93 lerden indim ama ilk hedefim 60 sonra kısmetse 56-57olmak ıstıorum sureklı al ver al ver hep dıettyım bu gruplar bana ıyı gelcek kacamak yapmama fırsat vermicekTeşekkür ederim bitanem
3 sene öncesinde 123 ü görmüştüm
O Zaman'da başlamıştım
Verdim geri aldım falan uzun hikaye
Geçen sene 1 ocakta 113.5 la tekrar başladım ve sıfır kaçamakla 6 ayda 34 kilo verdim
Son 6 aydır biraz şımardığım için gel gitler yaşıyorum ama
Inşallah bu haftayla beraber şubat sonunda 6 lara düşersem benim için yeterli olur
Yani okadar dikkat ediyorumki midemin varlığını unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?