- 20 Aralık 2015
- 313
- 1.448
- 28
- 33
Sende çok güzel vermişin cnm maşallahvalla tebrik ederim nasıl bir azim sendeki gecen hafta bende 77 kg dum 1 hafta da 3.10 kg verdim benden 93 lerden indim ama ilk hedefim 60 sonra kısmetse 56-57olmak ıstıorum sureklı al ver al ver hep dıettyım bu gruplar bana ıyı gelcek kacamak yapmama fırsat vermicek
Tabiki sımsıkı değil yumuşaklık varhe o anlamda açlıktan miden yapıştı ole desen anlıcaktm mıdem yapıstı dıınce alla alla bı operasyonmu gecırdı acaba dicektm o yuzdena nalayamadm peki sarkmalarn varmı bnm karnım gögüslerm sarktı malesef işte pilates bılmem ne bogusuorum evde
Aynen canm ama ozgurluk kavrami kisiden kisiy degisiyor bn kalkip arkadslarim kafelere gideim alisversmerkezlerine gideim sevmem ve sevmedigim gibi esiminde asla gitmesine izin vermem yok balik tutacak yok hali saha gidcek yok ole bisey oturck asaga , bende fenayim cok :) 5 buuck snedir iyiyiz bakalim ve uyguladigim bu metotla esim ewe yapisik bi adam ewin hesini kndi yapar hp ewle ugrasir arkadslarida is yerinde kalir ewe bi tane usta girmistr tesisat elektrik hersei kendi yapar , ben bi yer gideim ewi temizler siler supurur
hahahaytttt bulusalım ama pastayı sen ye cınıııımmmm ben su içerim sana eşlik babında şekertoş
hay masallah bi hamarat koca da sende var hamaratlık konusunda yarıstrtalımmı naberrr bnm kı yatak nevresmlernı bile değişirşaka bi yana sosyal aktiviteleriniz olsun ya bence biz 8 yıldr beraberz 2.5 yıldr evlıyız afedrsnz sevglıyken çişe bile nerdeyse beraber gderdk her allahn gunu gorusulurmu ya bızım ayrı gecrdgmz gun yoktu ama evlennce onun da arkdslarna vakıt ayırmasna ızın verıorm bnde bıcok arkdsmla ılıskımı kestm ama kesmedıklermle gorusurum mutlaka kızkıza bıkahve ıcmek bazen cok keyf verıo eşimin mesela öyle cok arkds cevresı yoktur ama bir sosyal aktıvıte gurubu var 40 kişilk ayda 2 toplantıları olur ne bilim okullara kitap dagıtmaya gderler durumu olmayan cocuklara kıyafet vs ıstanbul un ucra koylerne gderler öyle bir grupla görüşüo kız erkek karısık azcık ucundan kıskanıormda napayım arkds baglayamam yaa adamı evden cıkmadan tembıhlıorm gozlerını oyarım burnunu keserim o güzelim tipinden eser kalmaz die salllıom tehditleri...sizde bence kendinize fırsat tanıyın arada arkdslarnzla gezin
kızlar canınızı cektirmek gibi olmasın ama instagramda şimdi vişneli mi artk neliyse bir chees cake vardı aman allahımmm cıldırdım suanama yiemem tabisi ayyy fena oldum görünce
Huuu Huuu kızlar
Duydumki bazılarınız çok güzel spor yapıyormuş
Ama benim gördüğüm eksiye ulaşmanız için daha çooook çalışmanız gerekiyor
Hadi bakalım son 2 gün görelim sizleride
Ama biz 2.olmaya razıyız dersiniz siz bilirsiniz tabi
9.takımdan iyi şanslar diliyorum
Çünkü buna ihtiyacınız olacak
Selam kızlar yine bensizin adınıza çok sevinçliyim çünkü ikinciliğinizi belki de üçüncülüğünüzü kutlamanıza az kaldı. Bizimle rakip olmak kolay mı en az 3. olursunuz merak etmeyin
Yarışma yok ama şimdiden 3500 adim yaptım bile :)
Sende çok güzel vermişin cnm maşallah
Bu Yarışma gerçekten hepimiz için çok iyi insanı daha hırslandırıyor bide takım sorumluluğu var işin içinde
Tabiki sımsıkı değil yumuşaklık var
Ben çoğunlukla yürüyüş yaptım şimdiye kadar
6 lara düşünce sıkılaşmaya ağırlık verecem
Selam kızlar yine bensizin adınıza çok sevinçliyim çünkü ikinciliğinizi belki de üçüncülüğünüzü kutlamanıza az kaldı. Bizimle rakip olmak kolay mı en az 3. olursunuz merak etmeyin
9. takim cok iddiali bu hafta:) Ne dersiniz guzeller bizi gecebilecekler mi?:)
Hepinizden ayrı ayrı tebrik çiçekleri bekliyorum
bizim için üzülmeye erken başlamışsınız kızlar şimdiden kendi halinize üzülün bakalım 2 günde nasıl toparlıcaksınız meraklar içerisindeyim yahuilahi mefkurem
hiç yani dimi grupça ninni de söyleriz size yada bir slow patlatırızz üzülmeyin üzülmeyin sonunda ayrılık var dieee yediniz yediniz şiştiniz şimdi aglamayınnn kim dedi size yiin yiin kg alın dieeeeaahah şarkı yazdm size fena olmadı be
ah canım ne kadannnn dusuncelı takımsınzzz aklınz hep bızde saolun var olun ama kendımıze okadr guvenıoruzki ne desenz boşşş la la laylay lommmmsiz kendinize bakın ikinci olursanız birer fincan yeşil caylarnz bizden şişkinliğizi alır azcık ödem atarsnz ahahahahaayytttt
he geçerler canım hatta sollar larama rüyalarında
şekeri sıfıra ındır hiç şekersiz yapamıosan su dan baska ıcıcek ıcme baksana kız 9. takım sımdıden dalga gecıo bızımle sen sekerlı kahveden bahssedıosn tombıkmınyonum
bsy sorcam kızlar gunde 2-3 er lt sular ıcılıo ya kac defa wc ye gdıosnz ben 10 defadan fazla gdıorm normalmı resmen wcyle ahbap oldum
dedigiim gibi siz boyle mutluysaniz ne mutlu size.
yani biz genelde birlikte bisiler yapmaya bayiliriz alisveris dahil ama bazen ayri takilmakta guzel oluyor ben ayda 1 de olsa arkadaslrimla bulusurum aksam bulurusamda gec gitmem eve esim.gelir alir beni keza oda ayni sekilde.
yilda 1 yada 2 kere sirketinde eglencesine gider gece en gec 2 de gelir onu dinlerim birlikte uyuruz ickisi falan zaten yok. zaten ona kisitlama koymadigimdan benden bagimsizligi aramiyor ama birbirjmizden habersiz hicbirsey yapmayiz oda ayri
ayrica ev isi konusuna hic girmiyorum Allah ondan bin kere razi olsunn
ahah nenaa kiz 2 ortalik karistiralim dedim hemen yan cizdin heee
yemem bende hih
su ic suu
ahah 9.takima bak sen nasilda yuklenmislerrr.
Kizlar hayirdir sizin takimda isler kotu gidiyorda bizi kontrolemi geldiniz ?
bsy sorcam kızlar gunde 2-3 er lt sular ıcılıo ya kac defa wc ye gdıosnz ben 10 defadan fazla gdıorm normalmı resmen wcyle ahbap oldum
ay sekerım sen fit sin tatlıda yersn pizzada bende popo göbek ayrı oynuo kacamagn k sını yapamam su ıcıorm zaten kupa kupa hep çişim gelio artk wc ye grmeye utanıom tak tak topuklu ayakkabılarla sureklı wc modundayım
ben dedim profil resmlerndeki sen dilmisin sen oldgnu düsünüyorum ve gayet iyi görünüosun ve buna ragmen dikkat edıosun ve tbrık edermmm
benimde oyleki :))
yürü be Büşraaa
kim demişssss aa
Hangi program 5000 yaptım az dinleneyimBen de yeni program buldum telefonda, çok şükür sonunda adam gibi çalışıyor :)))
açk konuşayımm 2000-in başındaym, yarışalım hadiiiiiiiiii
Saati söyle sen, kaça kadar yürüyoruzz ?
Yarışmak isterdim ama bugün 6000de birakicam çünkü kombi bozuldu sıcak su yok üst katın anahtarı var amcam gelmeden duş alayım akşam evde oluyoDag cayi afiyet olsun:) @melinda23 ben de saat basi giderim wc canim:)
Tombikminyon Dahlia_ bugun de siz ikiniz yarisin:) @Hayaller35 ve asya_01 yarisiyorlar zaten:) Bugun yuklenin, yarin egzersizi hafif tutun:)
Canımsın bizim takım sizin hayallerinizin bile ulaşamayacağı güzellikte Maşallah Barekallah Sübhanallah
dedigiim gibi siz boyle mutluysaniz ne mutlu size.
yani biz genelde birlikte bisiler yapmaya bayiliriz alisveris dahil ama bazen ayri takilmakta guzel oluyor ben ayda 1 de olsa arkadaslrimla bulusurum aksam bulurusamda gec gitmem eve esim.gelir alir beni keza oda ayni sekilde.
yilda 1 yada 2 kere sirketinde eglencesine gider gece en gec 2 de gelir onu dinlerim birlikte uyuruz ickisi falan zaten yok. zaten ona kisitlama koymadigimdan benden bagimsizligi aramiyor ama birbirjmizden habersiz hicbirsey yapmayiz oda ayri
ayrica ev isi konusuna hic girmiyorum Allah ondan bin kere razi olsunn
ahah nenaa kiz 2 ortalik karistiralim dedim hemen yan cizdin heee
yemem bende hih
su ic suu
ahah 9.takima bak sen nasilda yuklenmislerrr.
Kizlar hayirdir sizin takimda isler kotu gidiyorda bizi kontrolemi geldiniz ?
koş koş bak 9. takım bi havalara grdi aksam bnde spor yapcam merak etmeın jıllıan mıllan plates benı beklıo totoştan terler akana kadr yapcam şimdlk oturuorm ama aksam anam agliciiikkkkHangi program 5000 yaptım az dinleneyim
zey zey yürüyorummm bitmiyo yollar @melinda23 gaza getirdin övdün @AKovserle ben uydum bi
Canımsın bizim takım sizin hayallerinizin bile ulaşamayacağı güzellikte Maşallah Barekallah Sübhanallah
ben dedim profil resmlerndeki sen dilmisin sen oldgnu düsünüyorum ve gayet iyi görünüosun ve buna ragmen dikkat edıosun ve tbrık edermmmçok kıskandm
Hangi program 5000 yaptım az dinleneyim
zey zey yürüyorummm bitmiyo yollar @melinda23 gaza getirdin övdün @AKovserle ben uydum bi
evet kuzum benim ama benim görünmeyen yerlerim var yumusagim benn
hem Allah sana daha guzel fizik nasip etsin tatlim ayipsin
bu yollardan azmi gectikkk
en iyisini yapiyorsun tatlim yürü tabiki hava misss
guzellik ayriiii yatis ayri canimmm
her takimin guzelligi kendine kiloyla yuzdelerle konusalim.
Allah guzelliginize guzellik katsin
daha öncede söylemiştim abla eşim böyle değildi önceden dün gece yarısını geçmişti çay istedi yaptım baktım keyfi iyi niye böyle yapıyorsun önce böyle degildin dedim ay baktım ne var ne yok döküldü kiskaniyorum asya açık açık soyleyimmi illa dedi dedim bana güvendiği biliyorum ama sebep dedim insanların bakması bile beni delirtiyor anla gerisinde dedi hoşuma gitmedi desem yalan olur ama urktugumu söyledim ona seni korumaya çalışıyorum dedi o erkek olarak o taraftan bende kadın olarak bu taaftan bakıyorum oda sıkıntı yaratıyorIyi maşallah canım. İlk kontrolüne gidiyor bugun. Geceleri mızmızmış. Annesini uyutmuyormuş:)
Deneyimli birinden fikir al gülüm. Stratejik olman lazım sanırım seçerken. @haeshin de yapmıştır. Yardım et deniz gözlüme amazonum:)
Hayırdır ablam. Allah yuvanıza huzur mutluluk versin inşallah.
Döktürmüşsün yine:) Benim pogaca tarzı hamur işlerini canım çekmez hiç. Hedefe ulaşınca hergün ye istersen:)
Hem de ne heyecanlı. Gün sayıyorum:)
Vakit bulup ta yapsan benim km yi 5 e katlarsın
Canım olay sadece beraber yemekten keyif alması degil. İletişim sorununuz var, birbirinizin kararlarına saygı duymuyorsunuz. Bugun yemek istemedigin birşeyi dayatan kişi, yarın x arkadaşınla görüşmene hayır der öbür gün başka bir istegine. Aynı evi/hayatı paylaşan yetişkin insanlarsınız. Çözülmesi gereken probleminiz akşam bir porsiyon tatlı yemekle hallolacak birsey degil...
Okul için mi döndün canım?:)
Keyfince bir iş bulana kadar calışmasan zeynep? Oraya harcadıgın zamanda belki daha kolay iş bulursun. Keyfin motivasyonun da yerine gelir.
Teşekkürler güzelim
Kısa sürede gecer inşallah bulantıların bir tanem. Rapor kaç günlük hakkın var?
ahaha yumusak olablrsn ama zayfsında bn azcık yumusakolmaya razıyım keske zayf olsam ama olacammm canım her ne kadr cheese cake ceksede birazdan 1 portakl hupleticem tatlı nietine
Senin söylediğine cevap olarak yazmıştım canım işler iyi yaniguzellik ayriiii yatis ayri canimmm
her takimin guzelligi kendine kiloyla yuzdelerle konusalim.
Allah guzelliginize guzellik katsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?