Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sende çok güzel vermişin cnm maşallah

Bu Yarışma gerçekten hepimiz için çok iyi insanı daha hırslandırıyor bide takım sorumluluğu var işin içinde

Tabiki sımsıkı değil yumuşaklık var
Ben çoğunlukla yürüyüş yaptım şimdiye kadar
6 lara düşünce sıkılaşmaya ağırlık verecem

dedigiim gibi siz boyle mutluysaniz ne mutlu size.
yani biz genelde birlikte bisiler yapmaya bayiliriz alisveris dahil ama bazen ayri takilmakta guzel oluyor ben ayda 1 de olsa arkadaslrimla bulusurum aksam bulurusamda gec gitmem eve esim.gelir alir beni keza oda ayni sekilde.
yilda 1 yada 2 kere sirketinde eglencesine gider gece en gec 2 de gelir onu dinlerim birlikte uyuruz ickisi falan zaten yok. zaten ona kisitlama koymadigimdan benden bagimsizligi aramiyor ama birbirjmizden habersiz hicbirsey yapmayiz oda ayri
ayrica ev isi konusuna hic girmiyorum Allah ondan bin kere razi olsunn

ahah nenaa kiz 2 ortalik karistiralim dedim hemen yan cizdin heee
yemem bende hih

kızlar canınızı cektirmek gibi olmasın ama instagramda şimdi vişneli mi artk neliyse bir chees cake vardı aman allahımmm cıldırdım suan ama yiemem tabisi ayyy fena oldum görünce

su ic suu

Selam kızlar yine ben sizin adınıza çok sevinçliyim çünkü ikinciliğinizi belki de üçüncülüğünüzü kutlamanıza az kaldı. Bizimle rakip olmak kolay mı en az 3. olursunuz merak etmeyin

ahah 9.takima bak sen nasilda yuklenmislerrr.
Kizlar hayirdir sizin takimda isler kotu gidiyorda bizi kontrolemi geldiniz ?

Yarışma yok ama şimdiden 3500 adim yaptım bile :)

aferın kosss devam et grubumuzu cok övdüm rezil olmayım valla

Sende çok güzel vermişin cnm maşallah

Bu Yarışma gerçekten hepimiz için çok iyi insanı daha hırslandırıyor bide takım sorumluluğu var işin içinde

ya kesinlikle cok motive edio

Tabiki sımsıkı değil yumuşaklık var
Ben çoğunlukla yürüyüş yaptım şimdiye kadar
6 lara düşünce sıkılaşmaya ağırlık verecem

hmm ne güzel bnde dun aksam 1 saat 15 dkka yurudum tempolu bugun evde spor yapcam calısıorm ben ve hep aksamları yapmak zorundayım sporumu gunduz bsy yapamıorm aslında tuvalette gizliden yapablrm iyi fikir birazdan yaparm evet istedgn kg yu verdıkten sonra sııkılasmaya gecersn süper fikir

Selam kızlar yine ben sizin adınıza çok sevinçliyim çünkü ikinciliğinizi belki de üçüncülüğünüzü kutlamanıza az kaldı. Bizimle rakip olmak kolay mı en az 3. olursunuz merak etmeyin

Yok canım, biz 2. ve ya 3.-lüğü size sakladıkkkkkk

9. takim cok iddiali bu hafta:) Ne dersiniz guzeller bizi gecebilecekler mi?:)

Tabiii kiiii hayırrrrrrrrrrr

Hepinizden ayrı ayrı tebrik çiçekleri bekliyorum

Hiç belli olmaz ablacımm, beklerken bir bakarsın sen vermiş olursunn

Şarkını seveyimmmm
bsy sorcam kızlar gunde 2-3 er lt sular ıcılıo ya kac defa wc ye gdıosnz ben 10 defadan fazla gdıorm normalmı resmen wcyle ahbap oldum

Çok normal canımm, 1 litrede bile 4-5 defa gidiyorum..

Niyee yokkk ben varımm yarışalım mıııııııııı

ay sekerım sen fit sin tatlıda yersn pizzada bende popo göbek ayrı oynuo kacamagn k sını yapamam su ıcıorm zaten kupa kupa hep çişim gelio artk wc ye grmeye utanıom tak tak topuklu ayakkabılarla sureklı wc modundayım

bsy sorcam kızlar gunde 2-3 er lt sular ıcılıo ya kac defa wc ye gdıosnz ben 10 defadan fazla gdıorm normalmı resmen wcyle ahbap oldum

benimde oyleki :))

yürü be Büşraaa

kim demişssss aa

Ben de yeni program buldum telefonda, çok şükür sonunda adam gibi çalışıyor :)))
açk konuşayımm 2000-in başındaym, yarışalım hadiiiiiiiiii
Saati söyle sen, kaça kadar yürüyoruzz ?
Hangi program 5000 yaptım az dinleneyim
zey zey yürüyorummm bitmiyo yollar @melinda23 gaza getirdin övdün @AKovserle ben uydum bi

Canımsın bizim takım sizin hayallerinizin bile ulaşamayacağı güzellikte Maşallah Barekallah Sübhanallah

zey zey yürüyorummm bitmiyo yollar @melinda23 gaza getirdin övdün @AKovserle ben uydum bi
koş koş bak 9. takım bi havalara grdi aksam bnde spor yapcam merak etmeın jıllıan mıllan plates benı beklıo totoştan terler akana kadr yapcam şimdlk oturuorm ama aksam anam agliciiikkkk

Canımsın bizim takım sizin hayallerinizin bile ulaşamayacağı güzellikte Maşallah Barekallah Sübhanallah

aman nazar degmesın ama siz güzellik görmemişsinz sekerm cuma günü tüm fitliğimzle karsınzda olacagz

ben dedim profil resmlerndeki sen dilmisin sen oldgnu düsünüyorum ve gayet iyi görünüosun ve buna ragmen dikkat edıosun ve tbrık edermmmçok kıskandm

evet kuzum benim ama benim görünmeyen yerlerim var yumusagim benn
hem Allah sana daha guzel fizik nasip etsin tatlim ayipsin

bu yollardan azmi gectikkk
en iyisini yapiyorsun tatlim yürü tabiki hava misss

guzellik ayriiii yatis ayri canimmm
her takimin guzelligi kendine kiloyla yuzdelerle konusalim.
Allah guzelliginize guzellik katsin

ahaha yumusak olablrsn ama zayfsında bn azcık yumusakolmaya razıyım keske zayf olsam ama olacammm canım her ne kadr cheese cake ceksede birazdan 1 portakl hupleticem tatlı nietine

daha öncede söylemiştim abla eşim böyle değildi önceden dün gece yarısını geçmişti çay istedi yaptım baktım keyfi iyi niye böyle yapıyorsun önce böyle degildin dedim ay baktım ne var ne yok döküldü kiskaniyorum asya açık açık soyleyimmi illa dedi dedim bana güvendiği biliyorum ama sebep dedim insanların bakması bile beni delirtiyor anla gerisinde dedi hoşuma gitmedi desem yalan olur ama urktugumu söyledim ona seni korumaya çalışıyorum dedi o erkek olarak o taraftan bende kadın olarak bu taaftan bakıyorum oda sıkıntı yaratıyor

ahaha yumusak olablrsn ama zayfsında bn azcık yumusakolmaya razıyım keske zayf olsam ama olacammm canım her ne kadr cheese cake ceksede birazdan 1 portakl hupleticem tatlı nietine

su ic sen su sattin beniii
yumusak olmak bence sorun lop lop et hic sevmem yumusaklik icin spor sart duzenli spor lazim bi ara düzenli yapiyordumda koptum gittim simdi ara ara basladim

guzellik ayriiii yatis ayri canimmm
her takimin guzelligi kendine kiloyla yuzdelerle konusalim.
Allah guzelliginize guzellik katsin
Senin söylediğine cevap olarak yazmıştım canım işler iyi yani Ayrıca zaten yüzdelerle yarışacağız. Herkes kilosunu kendi için veriyor amaç birbirimizi motive etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…