Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunun nasil gecti, bugunku yarista iddiali misin?:)

Yemedim valla cok sevdigim can arkadaşım ama beni anlamasi lazim.

Arkadaşın söylediğine cevap olarak yazmıştım canım okumadın galiba. Ayrıca zaten yüzdelerle yarışacağız. Herkes kilosunu kendi için veriyor amaç birbirimizi motive etmek.

Daim olsun kuzum. 9. takim hirsli ve istikrarli bir takim. Yarin tarti gununuz sanirim. Bol bol eksi gorursunuz insallah, basgul sizi de guldursun:)

ayyy kıskanıomus kız asyaaa ne romatikkk ama yinede kg illa görüntü demek deil saglık acısındanda zararlı eşine ozamn şu perspektften bakmasnı söyle askım ben görüntğmden ziyade saglıgım için ileride işte ne bilim alalh kısmet ederse olacak cocukta şekerden korunmak için vs dersen ozaman sana yedrmz kanısındayım

su ic sen su sattin beniii
yumusak olmak bence sorun lop lop et hic sevmem yumusaklik icin spor sart duzenli spor lazim bi ara düzenli yapiyordumda koptum gittim simdi ara ara basladim

spor sart canım hayr ben suan mevcut olan kılomdan oturu dıorm zayf olım yumusak olım emın ol kg olsa sende suan ki halini terch ederdn...yoksa bnde loplop et e bayılmıorm aşkitom... hem seni satmam hedef kg ma gelip mezun olım senınle pasta cılgınlgı yapalım hatta pizzada yeriz

Inşallah canım hepimiz fit olalım biz bunu hakediyoruz
Daim olsun kuzum. 9. takim hirsli ve istikrarli bir takim. Yarin tarti gununuz sanirim. Bol bol eksi gorursunuz insallah, basgul sizi de guldursun:)
Çok sağol canım biz istiyoruz ki hep birlikte eksi görelim inşallah

Yemedim valla cok sevdigim can arkadaşım ama beni anlamasi lazim.

istikrarlı olman güzel hedef kg na geldgnde herkesn gonlunu bırazcık bırazcık yaparsn

aminnnnyarın nıe tartı gunleri kaptanım

Inşallah canım hepimiz fit olalım biz bunu hakediyoruz

Çok sağol canım biz istiyoruz ki hep birlikte eksi görelim inşallah

Insallah canim. Takim isimleri farkli olsa da cuma yarismalarinda hepimiz kocaman bir aileyiz. Hepimiz hedeflerimize ulasip kurtulalim fazlaliklardan:)

Ah kaptanim onu hedefe ulasyiktan sonra hergun yersem bi haftada geri donerim:))
Bocugume yardimim dokunmaz tatlim zira cok degismis sistem tamamen farkki artik daha kolaydi ben atanırken.

Ah kaptanim onu hedefe ulasyiktan sonra hergun yersem bi haftada geri donerim:))
Bocugume yardimim dokunmaz tatlim zira cok degismis sistem tamamen farkki artik daha kolaydi ben atanırken.

Donmezsin bir tanem. Egzersizini ihmal etmezsen hic birsey olmaz. Surekli diyet modunda yasanmaz. Duzenli egzersizle koruyacagiz kilomuzu:)

Evet kuzum normal, atlatırım inşallah.
İnşallah ablacım bütün hafta raporluyum, almanyada rapor sınırı yok, 6 haftaya kadar işveren maaşını ödüyor, 6 haftadan sonrada sigorta maaşının %67'sini ödüyor.

Cok iyi o zaman canim. Bugun nasilsin, doktor ne onerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…