Hay allah yaa olsun bir dahaki sefere o zamanbiz Cuma aydına gelcez cumartesi köyde olcaz pazar ordan döneriz artIk canım ama birdahakine görüşürüz inşallah
daha öncede söylemiştim abla eşim böyle değildi önceden dün gece yarısını geçmişti çay istedi yaptım baktım keyfi iyi niye böyle yapıyorsun önce böyle degildin dedim ay baktım ne var ne yok döküldü kiskaniyorum asya açık açık soyleyimmi illa dedi dedim bana güvendiği biliyorum ama sebep dedim insanların bakması bile beni delirtiyor anla gerisinde dedi hoşuma gitmedi desem yalan olur ama urktugumu söyledim ona seni korumaya çalışıyorum dedi o erkek olarak o taraftan bende kadın olarak bu taaftan bakıyorum oda sıkıntı yaratıyor
senin söylediğine cevap olarak yazmıştım işler iyi yaniAyrıca zaten yüzdelerle yarışacağız. Herkes kilosunu kendi için veriyor amaç birbirimizi motive etmek.
Yemedim valla cok sevdigim can arkadaşım ama beni anlamasi lazim.huhuuu genç ve fittt arkadaşlarımmm günaydınlarrr
nasılsınızzz bugünde çok enerjiğim her zaman oldugu gibi
ay shrr cim geçmiş olsun canım bugün naslsın gece agrında olmuştur tühhçaabucak iyileş canımcım
yaaa nie alındıki ben hiç alınamzdım yada madem alındı 4/1 ni yerim yani çatalın ucu kadar
ayyy maşallah bebiş toparlıyor çok sevindim
nein var canım nie keyfszsin hasta mı olcaksın yoksa işlerle alakalı mı
Arkadaşın söylediğine cevap olarak yazmıştım canım okumadın galiba. Ayrıca zaten yüzdelerle yarışacağız. Herkes kilosunu kendi için veriyor amaç birbirimizi motive etmek.
daha öncede söylemiştim abla eşim böyle değildi önceden dün gece yarısını geçmişti çay istedi yaptım baktım keyfi iyi niye böyle yapıyorsun önce böyle degildin dedim ay baktım ne var ne yok döküldü kiskaniyorum asya açık açık soyleyimmi illa dedi dedim bana güvendiği biliyorum ama sebep dedim insanların bakması bile beni delirtiyor anla gerisinde dedi hoşuma gitmedi desem yalan olur ama urktugumu söyledim ona seni korumaya çalışıyorum dedi o erkek olarak o taraftan bende kadın olarak bu taaftan bakıyorum oda sıkıntı yaratıyor
su ic sen su sattin beniii
yumusak olmak bence sorun lop lop et hic sevmem yumusaklik icin spor sart duzenli spor lazim bi ara düzenli yapiyordumda koptum gittim simdi ara ara basladim
Inşallah canım hepimiz fit olalım biz bunu hakediyoruzkoş koş bak 9. takım bi havalara grdi aksam bnde spor yapcam merak etmeın jıllıan mıllan plates benı beklıo totoştan terler akana kadr yapcam şimdlk oturuorm ama aksam anam agliciiikkkk
aman nazar degmesınama siz güzellik görmemişsinz sekerm cuma günü tüm fitliğimzle karsınzda olacagz
Çok sağol canım biz istiyoruz ki hep birlikte eksi görelim inşallahDaim olsun kuzum. 9. takim hirsli ve istikrarli bir takim. Yarin tarti gununuz sanirim. Bol bol eksi gorursunuz insallah, basgul sizi de guldursun:)
Yemedim valla cok sevdigim can arkadaşım ama beni anlamasi lazim.
Daim olsun kuzum. 9. takim hirsli ve istikrarli bir takim. Yarin tarti gununuz sanirim. Bol bol eksi gorursunuz insallah, basgul sizi de guldursun:)
Inşallah canım hepimiz fit olalım biz bunu hakediyoruz
Çok sağol canım biz istiyoruz ki hep birlikte eksi görelim inşallah
Ah kaptanim onu hedefe ulasyiktan sonra hergun yersem bi haftada geri donerim:))Iyi maşallah canım. İlk kontrolüne gidiyor bugun. Geceleri mızmızmış. Annesini uyutmuyormuş:)
Deneyimli birinden fikir al gülüm. Stratejik olman lazım sanırım seçerken.haeshin de yapmıştır. Yardım et deniz gözlüme amazonum:)
Hayırdır ablam. Allah yuvanıza huzur mutluluk versin inşallah.
Döktürmüşsün yine:) Benim pogaca tarzı hamur işlerini canım çekmez hiç. Hedefe ulaşınca hergün ye istersen:)
Hem de ne heyecanlı. Gün sayıyorum:)
Vakit bulup ta yapsan benim km yi 5 e katlarsın
Canım olay sadece beraber yemekten keyif alması degil. İletişim sorununuz var, birbirinizin kararlarına saygı duymuyorsunuz. Bugun yemek istemedigin birşeyi dayatan kişi, yarın x arkadaşınla görüşmene hayır der öbür gün başka bir istegine. Aynı evi/hayatı paylaşan yetişkin insanlarsınız. Çözülmesi gereken probleminiz akşam bir porsiyon tatlı yemekle hallolacak birsey degil...
Okul için mi döndün canım?:)
Keyfince bir iş bulana kadar calışmasan zeynep? Oraya harcadıgın zamanda belki daha kolay iş bulursun. Keyfin motivasyonun da yerine gelir.
Teşekkürler güzelim
Kısa sürede gecer inşallah bulantıların bir tanem. Rapor kaç günlük hakkın var?
istikrarlı olman güzel hedef kg na geldgnde herkesn gonlunu bırazcık bırazcık yaparsn
aminnnnyarın nıe tartı gunleri kaptanım
Aminnn hem sizinle yarışmak çok zevkliInsallah canim. Takim isimleri farkli olsa da cuma yarismalarinda hepimiz kocaman bir aileyiz. Hepimiz hedeflerimize ulasip kurtulalim fazlaliklardan:)
Ah kaptanim onu hedefe ulasyiktan sonra hergun yersem bi haftada geri donerim:))
Bocugume yardimim dokunmaz tatlim zira cok degismis sistem tamamen farkki artik daha kolaydi ben atanırken.
hmm onların sistemi değişik demekkiOnlar persembe bildirip yapip listelerini onceden hazirliyorlar canim.
Canım biz de artık Cuma tartılıyoruz BilginizeOnlar persembe bildirip yapip listelerini onceden hazirliyorlar canim.
Evet kuzum normal, atlatırım inşallah.
tesekkurler tatlim
sanirim bi kac ay normalmis dimi umarim bugunlerde gecerde rahat geçirirsin hamileligini
gecmis olsun canim bizi haberdar edersin biseyi yoktur umarim
elbette oyle elifim zaten bunun bilincinde oldugumdan cokda takmamaya calisiyorum ya yoksam pert olurdum
halimize şükür diyelim
isle alakali tatlim zamanla çözeceğim insallahhh
İnşallah ablacım bütün hafta raporluyum, almanyada rapor sınırı yok, 6 haftaya kadar işveren maaşını ödüyor, 6 haftadan sonrada sigorta maaşının %67'sini ödüyor.Iyi maşallah canım. İlk kontrolüne gidiyor bugun. Geceleri mızmızmış. Annesini uyutmuyormuş:)
Deneyimli birinden fikir al gülüm. Stratejik olman lazım sanırım seçerken.haeshin de yapmıştır. Yardım et deniz gözlüme amazonum:)
Hayırdır ablam. Allah yuvanıza huzur mutluluk versin inşallah.
Döktürmüşsün yine:) Benim pogaca tarzı hamur işlerini canım çekmez hiç. Hedefe ulaşınca hergün ye istersen:)
Hem de ne heyecanlı. Gün sayıyorum:)
Vakit bulup ta yapsan benim km yi 5 e katlarsın
Canım olay sadece beraber yemekten keyif alması degil. İletişim sorununuz var, birbirinizin kararlarına saygı duymuyorsunuz. Bugun yemek istemedigin birşeyi dayatan kişi, yarın x arkadaşınla görüşmene hayır der öbür gün başka bir istegine. Aynı evi/hayatı paylaşan yetişkin insanlarsınız. Çözülmesi gereken probleminiz akşam bir porsiyon tatlı yemekle hallolacak birsey degil...
Okul için mi döndün canım?:)
Keyfince bir iş bulana kadar calışmasan zeynep? Oraya harcadıgın zamanda belki daha kolay iş bulursun. Keyfin motivasyonun da yerine gelir.
Teşekkürler güzelim
Kısa sürede gecer inşallah bulantıların bir tanem. Rapor kaç günlük hakkın var?
Evet kuzum normal, atlatırım inşallah.
İnşallah ablacım bütün hafta raporluyum, almanyada rapor sınırı yok, 6 haftaya kadar işveren maaşını ödüyor, 6 haftadan sonrada sigorta maaşının %67'sini ödüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?