Iyi bari bir sey cikmamis gozun aydin. Nerde çalışıyorsunEşim ilşe görüştüm hatta dr ilede görüştüm, korktuğum gibi değilmiş, şeker falan yokmuş, ama kan depğerleri düşük çıkmış ailede kansızlık falan varmı dedi bende vardı dedim ama siğarayı bırakınca geçti
şimdi ilaç yazmıyacağım dedi ama protein ağırlıklı besle dedi, kırmızı et yeşil sebze, gibi
biraz rahatladım, arada kontrole getir takip edilim dedi
iş meselelerini konuşmuşsunuz, iş yerindeki huzur gerçekten çok önemli
benim ilk iş yerim de çok sıkıntı çektim, sonra geldiğim yer iyidi, sonra başka bir yere gittim 2 yıl yine çok sıkıntı çektim, bide ben devlette çalışıyorum
herkes farklı sıkıntılar yaşabiliyor, ama insanı çok yıpratıyorsa gerek yok o kadar sıkıntıya
Hosgeldinmerhaba ben yeni geldim benide aranıza kabul edermisiniz: )
86 doğumluyum
76.6 kiloyumilk hedefim 65 sonrası 57 inşallah hem olmak istediğim kilo 57 :)
öğrenciyim
Aramıza hoşgeldin canım:)merhaba ben yeni geldim benide aranıza kabul edermisiniz: )
86 doğumluyum
76.6 kiloyumilk hedefim 65 sonrası 57 inşallah hem olmak istediğim kilo 57 :)
öğrenciyim
Doktor randevusuz olduğu için uzun sürdü ablacım, eve gelince uyumuşum :)E-brulim ne yaptin gulum?
Meyvesuyu veya alkol farketmez nena ikisi de ayni zrari verecek vucuduna ikisini de icme soda ickaptanım c.tesi bar a gidicem ne önerirsin bir kadeh bsyler hüpletebilirimiyim meyve suyu yoktur heralde varsada meyvesuyu içerim belki
İyiyim şükür ablacım, arada bir bulantım oluyor. Doktor ilaç kullanma papatya ve rezene çayı iç dedi.Cok iyi o zaman canim. Bugun nasilsin, doktor ne onerdi?
Kuzum bebişi göremedik sadece rapor almak için gittim. Sen nasılsın?kızlar nabersnz yoktunz bugun pek ebrulım bebiş nasıl ne dedi dr
İyiyim şükür ablacım, arada bir bulantım oluyor. Doktor ilaç kullanma papatya ve rezene çayı iç dedi.
Kuzum bebişi göremedik sadece rapor almak için gittim. Sen nasılsın?
Aramıza hoşgeldin canım:)
Doktor randevusuz olduğu için uzun sürdü ablacım, eve gelince uyumuşum :)
Anca geldim 200 mesaj birikmiş.
Hadi bakalim cumartesi donecegiz biz de nasil gecti antalya tatilinizMerhabalar salı kahvaltı Kaşarlı bir dilim ekmek zeytin salata çay
Elma portakal
Aksam ciğer kavurma az erişte cacık su 1,5 lt yürüyüş tempolu yoldayiz dönüyoruz aydina
Gecebileceklerini dusunsunler ya cunku cok uzulecegim ben sonra onlar adina surda iki gun daha sevinsinler. He he 9. Takim şampiyon sevinin siz9. takim cok iddiali bu hafta:) Ne dersiniz guzeller bizi gecebilecekler mi?:)
Tatlim jiliani hedefin3 biraz yaklasip yapman daha iyi olur kas yapiyor hemde ne biçim sikilastiriyor mukemmel. Ama kg vermeden nereni sikilastiracaksin. Ben 2 kg kala bi daha yapmayi dusunuyorum aralikta bitirdim ikinci olacak.Yok dün gece erken uyudum yürüyüş iyi geldi 10da uyandım. Jillian kasmı yapıyo ozaman adım sayayim en iyisi
İyiyim şükür ablacım, arada bir bulantım oluyor. Doktor ilaç kullanma papatya ve rezene çayı iç dedi.
Kuzum bebişi göremedik sadece rapor almak için gittim. Sen nasılsın?
o yazarken ben nerdeydm hiç görmedim
kızlar napıosunuz ben gözden mi kaçırdım biz diğer gruplarla yarışıyomuyuz :)
anammm kız yarısıozz tabiii eyvahlar olsun haberın yokmu 2 gün sonra tartlcz bırıncı olmamız sart kaçamak yapma sakınkızlar napıosunuz ben gözden mi kaçırdım biz diğer gruplarla yarışıyomuyuz :)
hmm rapor almak ıcın gttın ıyı ettın kuzusss dınlenırsın bırazcık valla uzan keyf yap sekerım
o yazarken ben nerdeydm hiç görmedim
Napim anca uyuttum sipalari kardesimin evindeyim tepelerinde sizi okuyorum. Sabah mandalina yemistim aciktirdi simdi de ekinezya yapmis annem ama icinde tatlimsi hafif bi tat var anlamadim. Karnim gurulduyor. 9. Takim duysun bu hafta kulagimiza gelen en guzel sesler bu gurultularHahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?