Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi bari bir sey cikmamis gozun aydin. Nerde çalışıyorsun

İyiyim şükür ablacım, arada bir bulantım oluyor. Doktor ilaç kullanma papatya ve rezene çayı iç dedi.

Kuzum bebişi göremedik sadece rapor almak için gittim. Sen nasılsın?

Fayda gorursun insallah gulum. Azalarak gecer.

Yok dün gece erken uyudum yürüyüş iyi geldi 10da uyandım. Jillian kasmı yapıyo ozaman adım sayayim en iyisi
Tatlim jiliani hedefin3 biraz yaklasip yapman daha iyi olur kas yapiyor hemde ne biçim sikilastiriyor mukemmel. Ama kg vermeden nereni sikilastiracaksin. Ben 2 kg kala bi daha yapmayi dusunuyorum aralikta bitirdim ikinci olacak.

İyiyim şükür ablacım, arada bir bulantım oluyor. Doktor ilaç kullanma papatya ve rezene çayı iç dedi.

Kuzum bebişi göremedik sadece rapor almak için gittim. Sen nasılsın?

hmm rapor almak ıcın gttın ıyı ettın kuzusss dınlenırsın bırazcık valla uzan keyf yap sekerım

haeshin yazdi hep. Sabahtan beri cenesi durmadi
o yazarken ben nerdeydm hiç görmedim

Napim anca uyuttum sipalari kardesimin evindeyim tepelerinde sizi okuyorum. Sabah mandalina yemistim aciktirdi simdi de ekinezya yapmis annem ama icinde tatlimsi hafif bi tat var anlamadim. Karnim gurulduyor. 9. Takim duysun bu hafta kulagimiza gelen en guzel sesler bu gurultular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…