Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Senin söylediğine cevap olarak yazmıştım canım işler iyi yani Ayrıca zaten yüzdelerle yarışacağız. Herkes kilosunu kendi için veriyor amaç birbirimizi motive etmek.

biliyorum tabiki canim benim takiliyorum bende.

insallah sende bi an once verirsin tatlim bu azimle cok surmez zatenn.
pizza ve pasta cilginligi mi aaa nena cok ayippp

9kg kalmis ablam. Odem vs cikartirsan 1 ayda verirsin sen. Takipteyim seni:)
Evet ya ben de ona takildim Mefkurem o kadar kiloyu verip son kilolarda takilmak olur mu tebrikler bu arada darisi bizlerin basina da o ayri yaris ayri simdiden verdigimiz uzuntu icin ozurlerimi kabul edin ikincilik de iyidir.

Fayda gorursun insallah gulum. Azalarak gecer.
Âmin ablam
haeshin yazdi hep. Sabahtan beri cenesi durmadi
Çenesine kuvvet maşallah :)))

hmm rapor almak ıcın gttın ıyı ettın kuzusss dınlenırsın bırazcık valla uzan keyf yap sekerım

o yazarken ben nerdeydm hiç görmedim
Öyle yapıyorum kuzum :) çalışmamak pek güzel :)

Boyunuz kac

Hangi program 5000 yaptım az dinleneyim
zey zey yürüyorummm bitmiyo yollar @melinda23 gaza getirdin övdün @AKovserle ben uydum bi

Step Counter Pro :)

Dag cayi afiyet olsun:) @melinda23 ben de saat basi giderim wc canim:)

Tombikminyon Dahlia_ bugun de siz ikiniz yarisin:) @Hayaller35 ve @asya_01 yarisiyorlar zaten:) Bugun yuklenin, yarin egzersizi hafif tutun:)

Yarın tembellik günü ablacımm :)))
Şaka maka egzersiz yapmayı düşünmüyorum, sonra yüklenirim :))

Yarışmak isterdim ama bugün 6000de birakicam çünkü kombi bozuldu sıcak su yok üst katın anahtarı var amcam gelmeden duş alayım akşam evde oluyo

Benim de başın çok kötü dönüyor, 6000 olur bugünlük , fazlasını yapamam gibi geliyor
Yarını atlatalımm sonra yarışırızzzz

Geçen haftaki performansının devamını bekliyorummm sendennn

Evetttttt:) 10 ayri takima karsi yarisiyoruz. Bu hafta 9. takima karsi ayrica yarisiyoruz. Liste disi olanlar da dahil:)

Peki nasıl karar veriliyor hangi takım hangi takımla yarışacağına ?

O ne mesaj sayisi

Eskiden bizde de vardı, takım kuralıydı, her gün en az 5 mesaj yazmak zorunluydu.. Sonra tabii 1 haftanın mesajını saymak işkence gibi birşey

Donmezsin bir tanem. Egzersizini ihmal etmezsen hic birsey olmaz. Surekli diyet modunda yasanmaz. Duzenli egzersizle koruyacagiz kilomuzu:)
Egzersiz isi kolay ben oldum olasi severim ama cocuklar oldugundan beri yapamiyorum ondan aldi basini gitti kilolar. Annem dahil kimse bakmak istemiyor ben spor yapacagim diyince keyfi birsey yapiyormusum hissiyatlari var. Hic birakamadim cocuklari onlara spor icin. Ihtiyac olarak görmüyorlar ki hepsi obez ve cok sagliksiz besleniyorlar ne yazik ki. Ondan geceleri yapiyorum sporu cocuklar uyuyunca. Geçen sene kis ve yaz sagolsun annemler vardi hep yanimizda onlar evdeyken gece de yapmama izin vermiyorlardi dunyanin lafi saka gibi. Bu sene daha duzenli şükür. Ay cok dert yandim. Ama durum bu bizde

Canim her hafta tum takimlar yarisiyor zaten. Siralama yapiliyor yuzdelerimize gore. Gecen hafta 7. olduk mesela. Ikili yarismalarda da takim motivasyonunu arttirmak icin kaptanlar teklif ediyor birbirine.

Hep ayni gulum. Ben de cocuktan once duzenli yururdum. Simdi aksam esimi bekliyorum. Onda da surekli kapiya geliyorlar hadi bitmedi mi diye:)

ahah 9.takima bak sen nasilda yuklenmislerrr.
Kizlar hayirdir sizin takimda isler kotu gidiyorda bizi kontrolemi geldiniz ?
tam aksi tatlım
Bu hafta öyle bi enerji patlaması yaşıyoruz ki
Bu hızla cuma roket olup uçacaz

Aman tatlım Akşam akşam bide işten gelince spor çekilirmi hiç
Sen al eline çayını pastanı cipsini Kultur keyfi yap

aman nazar degmesın ama siz güzellik görmemişsinz sekerm cuma günü tüm fitliğimzle karsınzda olacagz
Arkamıza dönüp size Selam vermeyi unutmayız şekercik

Daim olsun kuzum. 9. takim hirsli ve istikrarli bir takim. Yarin tarti gununuz sanirim. Bol bol eksi gorursunuz insallah, basgul sizi de guldursun:)
Artık bizde cuma tartılıyoruz cnm

Size tabikisi cicek gonderecegiz kirik kalplerinize bir nebze mutluluk versin diye. Bak mefkurem yeniyoruz sizi ama yanlis anlama seviyoruz da:)
Sevgiler karşılıklı bitanem

Biz o hatayı 1 kere yaptık ve hatalarımızdan ders alıp bidaha yenilme yanlışına düşmeyiz Tatlıcım

Evet ya ben de ona takildim Mefkurem o kadar kiloyu verip son kilolarda takilmak olur mu tebrikler bu arada darisi bizlerin basina da o ayri yaris ayri simdiden verdigimiz uzuntu icin ozurlerimi kabul edin ikincilik de iyidir.
Boyum 170 cnm

Aynen öyle tatlım 1 senedir diyette olunca haliyle bıkkınlık geliyor
Inşallah bu ay halledecem

Biz bu hafta 2 cephede savaşıyoruz cnm
Bu bizi dahada motive etti
Artık cuma iyi olan kazansın

Canim her hafta tum takimlar yarisiyor zaten. Siralama yapiliyor yuzdelerimize gore. Gecen hafta 7. olduk mesela. Ikili yarismalarda da takim motivasyonunu arttirmak icin kaptanlar teklif ediyor birbirine.

Yok ablam genel yarıştığımızı biliyorum, takip ediyorum kaçıncı olduk diye :)
İkili yarışı merak ettim :)

Birakma ablam bir solukta ver kalani da kurtul:)

Yok ablam genel yarıştığımızı biliyorum, takib ediyorum kaçıncı olduk diye :)
İkili yarışı merak ettim :)

Biz rica ettik 9. takima bu hafta. Iki takima da iyi gelir diye dusunduk. Gerci onlar 3. takimla da yarisiyorlar bu hafta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…