Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar günaydın Kızım iyice ateşlendi çok derin uyuyor kıyamadım birazdan kaldıracağım hastaneye götüreceğim
Okulu arayıp iş için izin isteyeceğim
Öğlene kadar kuzum çok hasta ya
Neden böyle oldu anlamadım zaten çok ufak tefek geçen sınava girdiğinde herkesten ufaktı
O hasta olunca ben çok üzülüyorum ya

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy ---
CheGuevera ---
melinda23- ----
abesle_istigal ---
sevimlicadi0 - ---
Tombikminyon-------
edsofi MUAF---
ddanes-------
AKovser MUAF---
zey zey- ----
Asyaca ----
tiffany20 200 IA ---
herazeus-------
gogo2405 ---
Mavibocuk -- ---
haeshin MUAF---
asya_01- - 15 DK Y---

TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]

canim benim gotur doktora uyansin kuzun.
baska bir belirti var mi?
uzme kendini iyi olacak insallah Deryam.

edsofi oglan nasil oldu gulum?
Harpy kizin nasil oldu canim, insallah guzel bir gece gecirmissinizdir.
haeshin sen nasil oldun amazonum?
@AKovser bugun nasil uyandin guzelim, iyi misin?
E-brulim nerelerdesin gulum, yegenimiz nasil?
asya_01 aklim duam sende canimin ici, insallah doktordan guzel haberler getir bize.
Asyaca kaptanim dun ugrayamadin, halledebildin mi islerini?

canim benim gotur doktora uyansin kuzun.
baska bir belirti var mi?
uzme kendini iyi olacak insallah Deryam.
Kaptanım bugün doğum günü ya bir aydır hevesleniyordu ona üzüldüm yoksa çocuk ateşlenecek düşecek normal şeyler Allah ım dermansız dert vermesin kimseye

Gunaydin canlar keyifli salilar:) Derya_idil kuzunun dogum gunu kutlu olsun canim. Nice yillara, saglikla insallah:)

B belindamm hos geldin canim. Neden moralsizsin bir tanem? Dogum gunu guzel gecti, hafta sonu kardeslerimle beraber kutladik:)

Yawrukush kaptanim, iyi uykular Allah rahatlik versin

Sen ne alemdesin guzellik?:)
İyiyim canım aynı koşturmaya devam bakalım, sen nasılsın nasıl gidiyor zaten yoğundun evde çıkınca katmerlendi yoğunluğun

E-brulim @Saadetim33 sizler nasilsiniz canlar?:) Yegenlerimiz tekmelemeye basladi mi
E-brulim cinseyetini öğrenecekti ne yaptı acaba, görünürdede yok iyimisin canım

Allah razı olsun abla ben hala inanmıyorum sudan çıkmış balık gibiyim yarın kantestinden sonra kendime gelirim heralde sonuç 1 buçukta inş dönüşte yazarım
Hayırlısı inşallah canım, heyecanla bekliyoruz

Hoşbuldum canım hasret gidereyim az dedim :))

Geçmiş olsun Buse, benimde dünden beri kasıklarım ağrıyor çok fena iyileşiriz inşallah

Allah korusun canım çok geçmiş olsun

İyi olmaya çalışıyorum canım bende, kendime göz değdirdim heralde hastalanmıyorum diye acısı çıkıyor 2 gündür, Zayıflayınca alışveriş daha bi güzel ve zevkli oluyor, güle güle kullan canım :))

Canım geçmiş olsun

Ve bugün doğum günü kızımın
İyi ki doğmuş prenses, Rabbim sağlıklı uzun ömür versin inşallah
Günaydın canım

canim diyorum ya burada doktorlar kan testi yapmiyorlar.
silik dahi ciksa 2. cizgi varsa gebesin diyorlarrrr:)
ayy yarin takimimiza bir bebis haberi daha mi geliyor nedirrrrr:)
Haydi insallah gulummm, hemen yaz bizeeeeeee:)
sonucu alır almaz yazıcam hemenn

Ay bu hamile ya kız çok sevindim çok hemen kan tahlili yaptır doktora git kalk ya bekleme
dün eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım ya gülüm silik olunca hemen öğleden sonra kan vermeye gittim bugün 1 buçukta çıkıcak sonuç.kız inş öyledir ya benim tereddütüm var inanamıyorum hala

cansınnngelir gelmez yazıcaminş pozitiftir de güzel haber olur

Dünde yazdım kaçırdın sanırım
Doktor demişti bana silikte çıksa pozitifse doğrudur idrar testi
Negatif çıkınca yanılma payı olur diye
Allahım hevesimizi görür inşallah
Hayırlısı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…