Canm yanında paket helvamı taşıon oda ilginçmiş :)canım bernde acıktım paket helva vardı ondan yedim.. aldım cezamı yani.. hazırlıklı gelmek lazım aslında işyerine..
Saol kaptanım inşallah yaiyi geceler canim, gidecek bak o 5 kilo hic merak etme sen:)
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | ||||
CheGuevera | - | - | - | ||||
melinda23 | - | - | - | - | - | ||
abesle_istigal | - | - | - | ||||
sevimlicadi0 | - | - | - | - | |||
Tombikminyon | - | - | - | - | - | - | - |
edsofi | - | - | - | ||||
ddanes | - | - | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | ||||
zey zey | - | - | - | - | - | ||
Asyaca | - | - | - | - | |||
tiffany20 | 200 IA | - | - | - | |||
herazeus | - | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | ||||
Mavibocuk | - | - | - | - | - | ||
haeshin | - | - | - | ||||
asya_01 | - | - | - | - | - |
canim benim gotur doktora uyansin kuzun.Kızlar günaydın Kızım iyice ateşlendi çok derin uyuyor kıyamadım birazdan kaldıracağım hastaneye götüreceğim
Okulu arayıp iş için izin isteyeceğim
Öğlene kadar kuzum çok hasta ya
Neden böyle oldu anlamadım zaten çok ufak tefek geçen sınava girdiğinde herkesten ufaktı
O hasta olunca ben çok üzülüyorum ya
oyy canim benim annesi insallah saglikli, huzurlu, mutlu, basarili guzel omru olsun kuzucugun..Ve bugün doğum günü kızımın
Kaptanım bugün doğum günü ya bir aydır hevesleniyordu ona üzüldüm yoksa çocuk ateşlenecek düşecek normal şeyler Allah ım dermansız dert vermesin kimseyecanim benim gotur doktora uyansin kuzun.
baska bir belirti var mi?
uzme kendini iyi olacak insallah Deryam.
Kendini iyi hissederse kutlayin Deryam.Kaptanım bugün doğum günü ya bir aydır hevesleniyordu ona üzüldüm yoksa çocuk ateşlenecek düşecek normal şeyler Allah ım dermansız dert vermesin kimseye
İyiyim canım aynı koşturmaya devam bakalım, sen nasılsın nasıl gidiyor zaten yoğundun evde çıkınca katmerlendi yoğunluğunSen ne alemdesin guzellik?:)
Hayırlısı inşallah canım, heyecanla bekliyoruzAllah razı olsun abla ben hala inanmıyorum sudan çıkmış balık gibiyim yarın kantestinden sonra kendime gelirim heralde sonuç 1 buçukta inş dönüşte yazarım
Hoşbuldum canım hasret gidereyim az dedim :))Canlarim nasilsiniz?
Bugun bol bol sohbetler edilmis ne guzel ne guzel
Mezunlarimizda gelmisler, hos gelmisler @shrrr , @seyhan77 ,saricicek123
Asyaaaaaaa agzim kulaklarimda, canim Allah bilir ama idrar testlerinde 2. cizgi goruldugunde test cok buyuyk ihtimal dogru oluyor:)
Doktorum bana kan testi yapmamisti bile, idrar yeterli demistiasya_01 ay insallah guzel haberini bekliyoruz canimin ici, dualarimdasin
D3S1R3 canim senin adet hic gecikmezdi, yoksa senden de guzel bir haber mi gelecek
Hemen alintilarimi cevaplayayim :)
Geçmiş olsun Buse, benimde dünden beri kasıklarım ağrıyor çok fena iyileşiriz inşallahKizlar iyi aksamlar rahatsizdim dun aksam asiri karin agrisi ates vs oldu sabah sa pek iyi degildim ogle gittim okula simdi hala agrim var dr bi suru ilac verdi amoklovin 1000 vermis yaicmedim henuz ama agrim var bilmiyorum napcam.
Dunku menum
Sabah
2 yumurta sucuklu
Bol peynir
Bol cokelek
Bol zeytin
Tere ve roka
Iki portakal
Aksam
Etli nohut
Salata
Çiğ fıstık
Spor yok koydeydim su 3 lt bulmustur anca koyde icemiyorum pek.
Bugunku menum
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
Cokelek
Tere
7 zeytin ve zeytinyagi
Ogle
Sade kahve
Ara
Yesil cay
Aksam
Salata
2 haslanmis yumurta
Zeytinyagi
Spor yapamayacagim agrim var sagdan sola zor donuyorum
Su 2.5 lt gecti simdilik
Allah korusun canım çok geçmiş olsunKızımı soranlar olmuş malesef çok iyi değil bugün toplamda 5 ölçü mama içti öylece yattı şimdi. yatağına da yatırmadık koltuğuna yatırdık.. Kusarsa en azından Boğaz'ına kaçmasınöğlen uyurken öksürüğüne koştum bi baktım sırt üstü yatıyor ağzı kusmuk dolu öksürmeye çalışıyor uykusunun içinde biraz daha geç kalsam düşünmek bileistemiyorum...
İyi olmaya çalışıyorum canım bende, kendime göz değdirdim heralde hastalanmıyorum diye acısı çıkıyor 2 gündür, Zayıflayınca alışveriş daha bi güzel ve zevkli oluyor, güle güle kullan canım :))Gule mın nasılsın bebeğin nasıl? Cinsiyeti öğrendin mi? Bizim Almanya turumuz güzeldi yani son ana kadar. Genel olarak beğendim Stutgart Frankfurt falan ... bir de buraya göre çok ucuz geldi Almanya. DM den bol bol alışveriş yaptim:)
Haklısın özgem ah bu hiperaktif bicirlar. Senin halini düşünemiyorum valla.
Ah esram bu aralar pek bi uzak kaldım buralardan. Pek havamda değilim ne yalan soylim. Sen nasılsın gülüm?
Canım geçmiş olsunKızlar menümü yazayım
Kahvaltı tulum peyniri çok az bir dilim ekmek. Çay
Ara bir elma
Öğlen bir bardak sütlü kahve
Bir elma
Akşam bir dilim kömbe 8 tane ceviz domates salatalık bir bardak ayran
Egzersiz Leslie bir mil
10 dakika zumba
30 dakika fitness
8 dakika karın egzersizi
3 litre su
Kızım ateşlendi 39 a yaklaşmış ateşi bize hastane yolu göründü sonra tekrar girmeye çalışırım
Eksik bişey yazmadım umarım
Ha birde Türk kahvesi orta şekerli
İyi ki doğmuş prenses, Rabbim sağlıklı uzun ömür versin inşallahVe bugün doğum günü kızımın
Günaydın canımGunaydin canlar keyifli salilar:)Derya_idil kuzunun dogum gunu kutlu olsun canim. Nice yillara, saglikla insallah:)
B belindamm hos geldin canim. Neden moralsizsin bir tanem? Dogum gunu guzel gecti, hafta sonu kardeslerimle beraber kutladik:)
Yawrukush kaptanim, iyi uykular Allah rahatlik versin
canim diyorum ya burada doktorlar kan testi yapmiyorlar.
silik dahi ciksa 2. cizgi varsa gebesin diyorlarrrr:)
ayy yarin takimimiza bir bebis haberi daha mi geliyor nedirrrrr:)
Haydi insallah gulummm, hemen yaz bizeeeeeee:)
Allah razı olsun gülüm bak sabahta yaptım dünkü resimde var atıyorum resmiBenimde silikti hayalet gibi bi cizgiydi ama hamileydim
Tatlım hakkında herşein hayırlısı diye dua ediyorum sana
gülüm yok yaa ben bilincindeyim herşeyin merak etme kan sonucunu görene kadar kaptırmam kendimiCanm ümitlndrmek istemem ama hamile sin sanırım ama genelde hakkını helal et olmaya da bilir belki kız çok heycn yorum bende heee
Ay bu hamile ya kız çok sevindim çok hemen kan tahlili yaptır doktora git kalk ya beklemeAllah razı olsun gülüm bak sabahta yaptım dünkü resimde var atıyorum resmi Eki Görüntüle 1804534
dün eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım ya gülüm silik olunca hemen öğleden sonra kan vermeye gittim bugün 1 buçukta çıkıcak sonuç.kız inş öyledir ya benim tereddütüm var inanamıyorum halaAy bu hamile ya kız çok sevindim çok hemen kan tahlili yaptır doktora git kalk ya bekleme
edsofi oglan nasil oldu gulum?
Harpy kizin nasil oldu canim, insallah guzel bir gece gecirmissinizdir.
haeshin sen nasil oldun amazonum?
@AKovser bugun nasil uyandin guzelim, iyi misin?
E-brulim nerelerdesin gulum, yegenimiz nasil?
asya_01 aklim duam sende canimin ici, insallah doktordan guzel haberler getir bize.
Asyaca kaptanim dun ugrayamadin, halledebildin mi islerini?
Dünde yazdım kaçırdın sanırımdün eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım ya gülüm silik olunca hemen öğleden sonra kan vermeye gittim bugün 1 buçukta çıkıcak sonuç.kız inş öyledir ya benim tereddütüm var inanamıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?