Hmm ölemi diosun kaptan ..ben ekmekte yiyim ozman . aynen vücut alıştı aynı şeylere resmen sabitledm kiloyu ya . bi 5 kg daha versemgecmis olsun tekrardan canim..
insallah gerek kalmaz dr. gitmeye canim...
kuzum ara verme, cok az yemek yiyorsun.
biraz yediklerinin miktarini arttir.
hic ekmek yemiyorsun ya gunde 2-3 dilim ye.
vucuda az kalori alinca vucut kitlik var sanip, kendini acil durum moduna aliyor.
ne kadar az yersen ye kilo veremiyorsun.
sen yediklerinin miktarini arttir gulum.
bir kac dilimde ekmek ekle menuye.
bakliyat ye zaten gulum nohut, fasulye vs haftada 1-2 kez yemende hic sakinca yok.Ne bilim eski yemek düzenime dönerim herhaldespor yapmam bakliyat yemeye başlarım gibi gibi sasrtma için bi süre ekmwğide bıraktım kaç gündür tam buğday ekmeğe devam edrm
Daha karpuz. Kesecegedik:) ama yemicez bakıcazİyi geceler canlar ❤ ❤ ❤
iyi geceler canim:)İyi geceler canlar ❤ ❤ ❤
Daha karpuz. Kesecegedik:) ama yemicez bakıcaz
Bakliyatlar karbonhidrat ya ondan yemiodum sırf sebze takılıodum arada et tavuk . demek vücut alıştıbakliyat ye zaten gulum nohut, fasulye vs haftada 1-2 kez yemende hic sakinca yok.
bikac dilim ekmek de ye gunluk.
sporu birakma ama sadece leslie yapma mesela yarin 500 ziplama yap, obur gun yuruyus yap, sonra dinlen, cuma jumping jack hareketi yap.
Surekli degisik egzersizle sasirt vucudu..
verirsin canim kilo sabitlendiyse vucudu sasirtacaksin.Hmm ölemi diosun kaptan ..ben ekmekte yiyim ozman . aynen vücut alıştı aynı şeylere resmen sabitledm kiloyu ya . bi 5 kg daha versemşuan hamile kalmadan önceki kilomdayım :)
Napim ben yemeyip bakacağım karpuzuu ??
Jumping ne canm ozmam ben hergün farklı spor yapimverirsin canim kilo sabitlendiyse vucudu sasirtacaksin.
Ya yediklerini degistireceksin ya da egzersizi canim benim.
sen az once yazdiklari mi oku, vazgecmek yok canim, gidecek o kilolar:)
olsun izlemesi bile doyurur adamı
canim haftada 1-2 kez yiyebilirsin baklagil evet vucudu sasirt guzelim..Bakliyatlar karbonhidrat ya ondan yemiodum sırf sebze takılıodum arada et tavuk . demek vücut alıştı
Jumping ne canm ozmam ben hergün farklı spor yapim
Nese karpuz marpuz karıştrmayalım gece gece .. Biz peynir keselim en iyisiYok bee karpuz, peynir, ekmek 3-lüsünün hastası olan benn izlemekle doyucam ha ?? hiç sanmam
Nese karpuz marpuz karıştrmayalım gece gece .. Biz peynir keselim en iyisi
1 dilim karpuzla, birazcik peynir yiyebilirsiniz yarin :)Nese karpuz marpuz karıştrmayalım gece gece .. Biz peynir keselim en iyisi
Tamam kaptanım :)bu hareket canim.
oldugun yerde ziplama yapabilirsin bir gun.
bir gun mekik cekersin.
birgun squat yaparsin.
birgun jumping jack hareketi.
birgun bacaklari karina cekerek oldugun yerde kosma.
birgun benim paylastigim haftalik egzersizler.
1 gunde dinlenirsin canim.
1 dilim karpuzla, birazcik peynir yiyebilirsiniz yarin :)
ama karpuz cikmadiki daha yaaaa benide sasirttiniz:)
iyi geceler canim, gidecek bak o 5 kilo hic merak etme sen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?