Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inşallahhh gülüm bu ay o kadar zor günlerde geçirdimki rabbim rahmet etti heralde,inşallah pozitiftirr de sonuç sonrasını düşünemiyorum bile şu an

Tesekkur ederim Demetim:)
Dun yazdim gormedin belki, pasamin dogum gunu kutlu olsun canim.
saglikli, mutlu, basarili omru olsun

gecmis olsun canim sanada.
cok iyi ettin aramiza gelmekle, ozlemistik cok

sonucu alır almaz yazıcam hemenn
yaz guzelim 2 testinde pozitif cikmis, bu testler cogunlukla dogru oluyor gulum

Allah razı olsun gülüm bak sabahta yaptım dünkü resimde var atıyorum resmi Eki Görüntüle 1804534
cok heyecanlandim asyammmm, bebis geliyor takimimiza insallahhhhhh

cansınnngelir gelmez yazıcaminş pozitiftir de güzel haber olur
4. takim ailesi olarak bebis varsa havalara ucacagiz haberin olsun gulum

canım eşim rahatsızdı ya o bişey yemeyince benimde bişey yiyesim gelmedi

kalbim çıkacak ya kesinleşmeden tam heycanda yapmak istemiyorum eşim arayıp duruyor bak sakin ol yoksada üzülme diye

KAn tahlilinde netleşir tabi, umarım yanıltmaz bugün zaman hemen geçsin :)))
evettt sabahın 6 sında uyandım bugün yaaeşim çok törpülüyor beni ama yaa işte varsada keseyi görmeden heveslenme,kalp atışını duymadan heveslenme sinir etti

asya_01 canım gözün aydın bencede hamilesin, güzel haberlerini bekliyoruz
D3S1R3 kaptanım korsanın doğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu nice nice yılları olsun, dün yazacaktım fırsatım olmadı
@CheGuevera canım geçmiş olsun kızına, onunda doüğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice nice yılları olsun

Günaydın canlarım Nasılsınız?
Cuma ve pazartesi paskalya nedeniyle tatildeydik bende kendimi ev işlerine verdim... Bugün yine iş hayatıma dönüyorum evde olmak pek güzeldi...
Şimdi hazırlanıyorum, işe geçince görüşürüz :*

Evde iş, işte iş :)) Kadınlık zor zanaat vesselam:)

Ewet canm götür bakalım belki başka bişi vardır bizde öğleden snra gidicez doktoruna göstereim ne olur ne olmaz

Bizde doktora gidicez canm gece hiç uyumadı ağır gecirio gribi ya

kopkoyu değil ya gülüm o beni terddütte bıraktı.dünkü daha silikti bugünkü daha çabuk belirdi
Canm silik çıkması yeni olduğu için silik . eğer 1 hafta daha sonra baksaydın koyu olurdu şimdi HCG midir nedir onun değeri daha yeni yükseldiği için öyle silik . negatif olması çok çok zor ben olanı görmedim . bizzat ben yaşadım . ama eşine söleme yokmuş de sürpriz yap ben öle yaptımmmm şok şok şokk oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…