inşallahhh gülüm bu ay o kadar zor günlerde geçirdimki rabbim rahmet etti heralde,inşallah pozitiftirr de sonuç sonrasını düşünemiyorum bile şu anDünde yazdım kaçırdın sanırım
Doktor demişti bana silikte çıksa pozitifse doğrudur idrar testi
Negatif çıkınca yanılma payı olur diye
Allahım hevesimizi görür inşallah
Hayırlısı kuzum
Tesekkur ederim Demetim:)Gunaydin canlar keyifli salilar:) @CheGuevera kuzunun dogum gunu kutlu olsun canim. Nice yillara, saglikla insallah:)
@belindamm hos geldin canim. Neden moralsizsin bir tanem? Dogum gunu guzel gecti, hafta sonu kardeslerimle beraber kutladik:)
Yawrukush kaptanim, iyi uykular Allah rahatlik versin
gecmis olsun canim sanada.İyiyim canım aynı koşturmaya devam bakalım, sen nasılsın nasıl gidiyor zaten yoğundun evde çıkınca katmerlendi yoğunluğun
E-brulim cinseyetini öğrenecekti ne yaptı acaba, görünürdede yok iyimisin canım
Hayırlısı inşallah canım, heyecanla bekliyoruz
Hoşbuldum canım hasret gidereyim az dedim :))
Geçmiş olsun Buse, benimde dünden beri kasıklarım ağrıyor çok fena iyileşiriz inşallah
Allah korusun canım çok geçmiş olsun
İyi olmaya çalışıyorum canım bende, kendime göz değdirdim heralde hastalanmıyorum diye acısı çıkıyor 2 gündür, Zayıflayınca alışveriş daha bi güzel ve zevkli oluyor, güle güle kullan canım :))
Canım geçmiş olsun
İyi ki doğmuş prenses, Rabbim sağlıklı uzun ömür versin inşallah
Günaydın canım
yaz guzelim 2 testinde pozitif cikmis, bu testler cogunlukla dogru oluyor gulumsonucu alır almaz yazıcam hemenn
cok heyecanlandim asyammmm, bebis geliyor takimimiza insallahhhhhhAllah razı olsun gülüm bak sabahta yaptım dünkü resimde var atıyorum resmi Eki Görüntüle 1804534
4. takim ailesi olarak bebis varsa havalara ucacagiz haberin olsun gulumcansınnn gelir gelmez yazıcam inş pozitiftir de güzel haber olur
Asya hiç silik falan değilAllah razı olsun gülüm bak sabahta yaptım dünkü resimde var atıyorum resmi Eki Görüntüle 1804534
cok guzel temizlikle sporu bile yapmissin:)
sporun goz kamastiriyor canim, dunku kacamaklari yakiyorsun:)
cumartesi gunu dogru durust bisey yememissin canim..
:) sen cok yasa...
temizlik bitti canim ama kolileme bitmedi, bitmeyecek bu gidisle..
yegenimiz nasil Saadetim:)
bitmis canim cumadan bu yana..
estagfirullah hic sismedi kafam canim:)
@abesle_istigal istigal onceden haber vermisti dogru ama haber verilsede, cuma tartidan sonra kacamak yapilsa da menu tablosuna isliyorum.
Menu tablomuzu ilk yapmaya basladigimiz gunden beri kuralimiz bu sekilde.
Kacamaklarin hepsini tabloya isliyoruz.
Kilosu sabit olan arkadaslara da boyle bir uygulama yapabiliriz, ya da imkanlari varsa egzersizi arttirmalarini da onerebiliriz elbette:)
ohh gozunaydin canim:)
pasamin dogum gunu kutlu olsun, sizlerle hayirli, guzel omru olsun insallah Demetim.
Evinizide Allah icinize sindirsin:)
2 bardak meyve suyu olmamis guzelim:)
fakat adimlar goz kamastiriyor:)
cok gecmis olsun canim nesi var??
Hay Allah nedir canim rahatsizligi kizizin?
Biran evvel iyilesir insallah..
Bugun ne var bu kuzucuklarda yahu??
sizede gecmis olsun canim benim
karatay diyetin cok guzel gidiyor ablacim:)
@belindamm Sibelim nasil gidiyor kilo koruma:)
kalbim çıkacak ya kesinleşmeden tam heycanda yapmak istemiyorum eşim arayıp duruyor bak sakin ol yoksada üzülme diyeTesekkur ederim Demetim:)
Dun yazdim gormedin belki, pasamin dogum gunu kutlu olsun canim.
saglikli, mutlu, basarili omru olsun
gecmis olsun canim sanada.
cok iyi ettin aramiza gelmekle, ozlemistik cok
yaz guzelim 2 testinde pozitif cikmis, bu testler cogunlukla dogru oluyor gulum
cok heyecanlandim asyammmm, bebis geliyor takimimiza insallahhhhhh
4. takim ailesi olarak bebis varsa havalara ucacagiz haberin olsun gulum
kopkoyu değil ya gülüm o beni terddütte bıraktı.dünkü daha silikti bugünkü daha çabuk belirdiAsya hiç silik falan değil
KAn tahlilinde netleşir tabi, umarım yanıltmaz bugün zaman hemen geçsin :)))kopkoyu değil ya gülüm o beni terddütte bıraktı.dünkü daha silikti bugünkü daha çabuk belirdi
evettt sabahın 6 sında uyandım bugün yaaKAn tahlilinde netleşir tabi, umarım yanıltmaz bugün zaman hemen geçsin :)))
asya_01 canım gözün aydın bencede hamilesin, güzel haberlerini bekliyoruz
D3S1R3 kaptanım korsanın doğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu nice nice yılları olsun, dün yazacaktım fırsatım olmadı
@CheGuevera canım geçmiş olsun kızına, onunda doüğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice nice yılları olsun
Evde iş, işte iş :)) Kadınlık zor zanaat vesselam:)Günaydın canlarımNasılsınız?
Cuma ve pazartesi paskalya nedeniyle tatildeydik bende kendimi ev işlerine verdim... Bugün yine iş hayatıma dönüyorumevde olmak pek güzeldi...
Şimdi hazırlanıyorum, işe geçince görüşürüz :*
Evet özgemm döndüm artık son gaz devam edeceğim:))mavisim aramiza dondu :)
Ewet canm götür bakalım belki başka bişi vardır bizde öğleden snra gidicez doktoruna göstereim ne olur ne olmazKızlar günaydın Kızım iyice ateşlendi çok derin uyuyor kıyamadım birazdan kaldıracağım hastaneye götüreceğim
Okulu arayıp iş için izin isteyeceğim
Öğlene kadar kuzum çok hasta ya
Neden böyle oldu anlamadım zaten çok ufak tefek geçen sınava girdiğinde herkesten ufaktı
O hasta olunca ben çok üzülüyorum ya
Bizde doktora gidicez canm gece hiç uyumadı ağır gecirio gribi yaedsofi oglan nasil oldu gulum?
@Harpy kizin nasil oldu canim, insallah guzel bir gece gecirmissinizdir.
@haeshin sen nasil oldun amazonum?
@AKovser bugun nasil uyandin guzelim, iyi misin?
E-brulim nerelerdesin gulum, yegenimiz nasil?
asya_01 aklim duam sende canimin ici, insallah doktordan guzel haberler getir bize.
@Asyaca kaptanim dun ugrayamadin, halledebildin mi islerini?
Bende senin gibi internete verdim ilk defa yapıodum allahııımmmmmmm herkes hamilesinnnn dediAllah razı olsun gülüm bak sabahta yaptım dünkü resimde var atıyorum resmi Eki Görüntüle 1804534
Canm silik çıkması yeni olduğu için silik . eğer 1 hafta daha sonra baksaydın koyu olurdu şimdi HCG midir nedir onun değeri daha yeni yükseldiği için öyle silik . negatif olması çok çok zor ben olanı görmedim . bizzat ben yaşadım . ama eşine söleme yokmuş de sürpriz yap ben öle yaptımmmm şok şok şokk oldukopkoyu değil ya gülüm o beni terddütte bıraktı.dünkü daha silikti bugünkü daha çabuk belirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?