kandada pozitifse tepkimi saklayamam ki istemsiz tepkiler verrim yaniCanm silik çıkması yeni olduğu için silik . eğer 1 hafta daha sonra baksaydın koyu olurdu şimdi HCG midir nedir onun değeri daha yeni yükseldiği için öyle silik . negatif olması çok çok zor ben olanı görmedim . bizzat ben yaşadım . ama eşine söleme yokmuş de sürpriz yap ben öle yaptımmmm şok şok şokk oldu
Nişanıda atlattın tabi daha rahatladın şükür, gelsin 60 :))Evet özgemm döndüm artık son gaz devam edeceğim:))
Hamilesin bebegim senAllah razı olsun gülüm bak sabahta yaptım dünkü resimde var atıyorum resmi Eki Görüntüle 1804534
Nice guzel yaslari olsun saglikla ins.Ve bugün doğum günü kızımın
Tatlim hayirli olsunEvet özgemm döndüm artık son gaz devam edeceğim:))
ya tamam kanda kesinleşmedi ama hani hiç tepkisiz duruyor aslında kanda negatif çıkarsa kötü olacağımı bildiği için ben daha da heycanlanmayayım diyede yapıyor,o garantici nerdeyse çocuk baba dediği zaman inanıcam dicekHamilesin bebegim sen
Hayirli olsun cok net
Benimkiler belli bile degildiiiii
Esine bakma sen
Erkekler oyledir
Onlar cocuklar baba demeden anlayamaz bizim gibi degil
Esime hep derim cok zavallilar bizim hislerimizi bagimizi asla yasayamayacaklar
Ablacim iyiyiz cok sükür
Kuzum iyiyim hamd olsun, bebis de iyimis cok sükür. Cinsiyet henüz belli degil, doktorcugum emin olamadiGule mın nasılsın bebeğin nasıl? Cinsiyeti öğrendin mi? Bizim Almanya turumuz güzeldi yani son ana kadar. Genel olarak beğendim Stutgart Frankfurt falan ... bir de buraya göre çok ucuz geldi Almanya. DM den bol bol alışveriş yaptim:)
Cuma ve pazartesi tatildi gülüm ondan istifade evde temizlige sivadik kollariE-brulim nerelerdesin gulum, yegenimiz nasil?
Cicegim doktorum emin olamadi, önce dedi kiz sonra dedi erkekE-brulim cinseyetini öğrenecekti ne yaptı acaba, görünürdede yok iyimisin canım
Agzina saglik ne güzel demissin öyle... is de hic bitmiyorEvde iş, işte iş :)) Kadınlık zor zanaat vesselam:)
Hamismiymis benim asyamkandada pozitifse tepkimi saklayamam ki istemsiz tepkiler verrim yani
dün akşamüstüydü kan verdim bugün 1 buçukta alıcam gülüm,daha kesin değil gülüm inşallah hayırlısıyla vardırAblacim iyiyiz cok sükürben henüz hic bir sey hissetmiyorum
Oglusunun dogum günü kutlu olsun ablam, nice saglikli, mutlu yillari olsun kivircik kuzumun
Kuzum iyiyim hamd olsun, bebis de iyimis cok sükür. Cinsiyet henüz belli degil, doktorcugum emin olamadiHayirlisi bakalim... Iyi gecmesine begendim kuzum. Son anda bir sey mi oldu hayirdir?
DM'i cok seviyorum, acayip al benisi var
Cuma ve pazartesi tatildi gülüm ondan istifade evde temizlige sivadik kollari
Sen nasilsin? Tasinma telasin ne durumda?
Cicegim doktorum emin olamadi, önce dedi kiz sonra dedi erkek
Agzina saglik ne güzel demissin öyle... is de hic bitmiyor
Hamismiymis benim asyamgülüm hic bir zaman umudunu kesme, hic ummadigin anda gelecek melegin demedik mi Hadi bakalim hayirlisi olsun, ne zaman kan vereceksin?
Hayirlisi olsun canim, Rabbim gönlüne göre versin insallah. Testini gördüm ve eger orada silik bile olsa bir cizgi varsa hamilesin :) Senin ki de masallah belirgin :) Insallah sonucun cok güzel cikar kuzum :)dün akşamüstüydü kan verdim bugün 1 buçukta alıcam gülüm,daha kesin değil gülüm inşallah hayırlısıyla vardır
ebruş pozitifse benim kadın doğuma ne zaman gitmem gerek adetim geçeli 4. gün bugün kese falan ne zaman gözüküyorHayirlisi olsun canim, Rabbim gönlüne göre versin insallah. Testini gördüm ve eger orada silik bile olsa bir cizgi varsa hamilesin :) Senin ki de masallah belirgin :) Insallah sonucun cok güzel cikar kuzum :)
Canim hesapladim, ben gecikmenin 19. günü gitmisim. Doktorlar genelde 2 hafta sonra cagiriyorlar burda, daha önce bir sey gözükmez diyorlar.ebruş pozitifse benim kadın doğuma ne zaman gitmem gerek adetim geçeli 4. gün bugün kese falan ne zaman gözüküyor
Ama canm buda herzamn yaşancak bişi değil ilerde güzel bi hatıra olur konuşulacak :):)kandada pozitifse tepkimi saklayamam ki istemsiz tepkiler verrim yani
Saatte gwçmio he bi türlüya tamam kanda kesinleşmedi ama hani hiç tepkisiz duruyor aslında kanda negatif çıkarsa kötü olacağımı bildiği için ben daha da heycanlanmayayım diyede yapıyor,o garantici nerdeyse çocuk baba dediği zaman inanıcam dicekinş dediğin gibidir de kanda da kesinleşir gülüm
anladım gülüm benim gecikmenin 4. günü dahaCanim hesapladim, ben gecikmenin 19. günü gitmisim. Doktorlar genelde 2 hafta sonra cagiriyorlar burda, daha önce bir sey gözükmez diyorlar.
Ben adetim geceli 2gün olmuştu ben senin kadar bile beklememişimebruş pozitifse benim kadın doğuma ne zaman gitmem gerek adetim geçeli 4. gün bugün kese falan ne zaman gözüküyor
Saatte gwçmio he bi türlü
bana kalsa ben 10 gün rahat beklicektim gülüm eşim sabretmedi forumdan arkadaşımda hadi yap nolacak deyince yaptım.Ben adetim geceli 2gün olmuştu ben senin kadar bile beklememişimsilikti seninki gene koyu :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?