Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kandada pozitifse tepkimi saklayamam ki istemsiz tepkiler verrim yani

Allah razı olsun gülüm bak sabahta yaptım dünkü resimde var atıyorum resmi Eki Görüntüle 1804534
Hamilesin bebegim sen
Hayirli olsun cok net
Benimkiler belli bile degildiiiii
Esine bakma sen
Erkekler oyledir
Onlar cocuklar baba demeden anlayamaz bizim gibi degil
Esime hep derim cok zavallilar bizim hislerimizi bagimizi asla yasayamayacaklar

Hamilesin bebegim sen
Hayirli olsun cok net
Benimkiler belli bile degildiiiii
Esine bakma sen
Erkekler oyledir
Onlar cocuklar baba demeden anlayamaz bizim gibi degil
Esime hep derim cok zavallilar bizim hislerimizi bagimizi asla yasayamayacaklar
ya tamam kanda kesinleşmedi ama hani hiç tepkisiz duruyor aslında kanda negatif çıkarsa kötü olacağımı bildiği için ben daha da heycanlanmayayım diyede yapıyor,o garantici nerdeyse çocuk baba dediği zaman inanıcam dicekinş dediğin gibidir de kanda da kesinleşir gülüm

E-brulim
@Saadetim33 sizler nasilsiniz canlar?:) Yegenlerimiz tekmelemeye basladi mi
Ablacim iyiyiz cok sükür ben henüz hic bir sey hissetmiyorum
Oglusunun dogum günü kutlu olsun ablam, nice saglikli, mutlu yillari olsun kivircik kuzumun

Kuzum iyiyim hamd olsun, bebis de iyimis cok sükür. Cinsiyet henüz belli degil, doktorcugum emin olamadi Hayirlisi bakalim... Iyi gecmesine begendim kuzum. Son anda bir sey mi oldu hayirdir?
DM'i cok seviyorum, acayip al benisi var

E-brulim nerelerdesin gulum, yegenimiz nasil?
Cuma ve pazartesi tatildi gülüm ondan istifade evde temizlige sivadik kollari
Sen nasilsin? Tasinma telasin ne durumda?

E-brulim cinseyetini öğrenecekti ne yaptı acaba, görünürdede yok iyimisin canım
Cicegim doktorum emin olamadi, önce dedi kiz sonra dedi erkek

Evde iş, işte iş :)) Kadınlık zor zanaat vesselam:)
Agzina saglik ne güzel demissin öyle... is de hic bitmiyor

kandada pozitifse tepkimi saklayamam ki istemsiz tepkiler verrim yani
Hamismiymis benim asyam gülüm hic bir zaman umudunu kesme, hic ummadigin anda gelecek melegin demedik mi Hadi bakalim hayirlisi olsun, ne zaman kan vereceksin?

dün akşamüstüydü kan verdim bugün 1 buçukta alıcam gülüm,daha kesin değil gülüm inşallah hayırlısıyla vardır

dün akşamüstüydü kan verdim bugün 1 buçukta alıcam gülüm,daha kesin değil gülüm inşallah hayırlısıyla vardır
Hayirlisi olsun canim, Rabbim gönlüne göre versin insallah. Testini gördüm ve eger orada silik bile olsa bir cizgi varsa hamilesin :) Senin ki de masallah belirgin :) Insallah sonucun cok güzel cikar kuzum :)

Hayirlisi olsun canim, Rabbim gönlüne göre versin insallah. Testini gördüm ve eger orada silik bile olsa bir cizgi varsa hamilesin :) Senin ki de masallah belirgin :) Insallah sonucun cok güzel cikar kuzum :)
ebruş pozitifse benim kadın doğuma ne zaman gitmem gerek adetim geçeli 4. gün bugün kese falan ne zaman gözüküyor

ebruş pozitifse benim kadın doğuma ne zaman gitmem gerek adetim geçeli 4. gün bugün kese falan ne zaman gözüküyor
Canim hesapladim, ben gecikmenin 19. günü gitmisim. Doktorlar genelde 2 hafta sonra cagiriyorlar burda, daha önce bir sey gözükmez diyorlar.

Saatte gwçmio he bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…