Kesen gözükür canm bende 4cü gün yada 3cü gün girmiştim sanırım ya 3 ya 4tü silik çıkınca doktorumu aradım hemen gel dedi çıktı keseebruş pozitifse benim kadın doğuma ne zaman gitmem gerek adetim geçeli 4. gün bugün kese falan ne zaman gözüküyor
yaaKesen gözükür canm bende 4cü gün yada 3cü gün girmiştim sanırım ya 3 ya 4tü silik çıkınca doktorumu aradım hemen gel dedi çıktı kese
Asyam heyecanla bekliyorum, insallah takimda güzel haberinle beraber bayram havasi yasanacak :)))anladım gülüm benim gecikmenin 4. günü daha
Kızlar günaydın Kızım iyice ateşlendi çok derin uyuyor kıyamadım birazdan kaldıracağım hastaneye götüreceğim
Okulu arayıp iş için izin isteyeceğim
Öğlene kadar kuzum çok hasta ya
Neden böyle oldu anlamadım zaten çok ufak tefek geçen sınava girdiğinde herkesten ufaktı
O hasta olunca ben çok üzülüyorum ya
]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - - - CheGuevera - - - melinda23 - - - - - abesle_istigal - - - sevimlicadi0 - - - - Tombikminyon - - - - - - - edsofi MUAF - - - ddanes - - - - - - - AKovser MUAF - - - zey zey - - - - - Asyaca - - - - tiffany20 200 IA - - - herazeus - - - - - - - gogo2405 - - - Mavibocuk - - - - - haeshin MUAF - - - asya_01 - - 15 DK Y - - -
TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]
Ve bugün doğum günü kızımın
edsofi oglan nasil oldu gulum?
@Harpy kizin nasil oldu canim, insallah guzel bir gece gecirmissinizdir.
@haeshin sen nasil oldun amazonum?
Dahlia_ bugun nasil uyandin guzelim, iyi misin?
E-brulim nerelerdesin gulum, yegenimiz nasil?
asya_01 aklim duam sende canimin ici, insallah doktordan guzel haberler getir bize.
Asyaca kaptanim dun ugrayamadin, halledebildin mi islerini?
kızlar ben şimdi kaçıyorum hazırlanıp çıkmam lazım
bir iş görüşmesine gidicem kafam allak bullak insallah bir kaç saate netleşecek hersey bana hayırlısı yönünde dua edin emi.
Günaydın canlarımNasılsınız?
Cuma ve pazartesi paskalya nedeniyle tatildeydik bende kendimi ev işlerine verdim... Bugün yine iş hayatıma dönüyorumevde olmak pek güzeldi...
Şimdi hazırlanıyorum, işe geçince görüşürüz :*
Bizde doktora gidicez canm gece hiç uyumadı ağır gecirio gribi ya
Güüünnnnaayyyydddinnnlaaarrr kizlar@asya1 hamileymis oleyyy@haeshin gecmis olsun canim @Yawrukush um iyiyim canim sen nasilsin D3S1R3 demetim kolay gelsin oglusuna mutlu saglikli uzun yillar dilerim yarismamiz baslasin kizlar
Aynn kuzum yaaa inşallah yaa Bismillah :))Nişanıda atlattın tabi daha rahatladın şükür, gelsin 60 :))
Amin kuzum :)Evet evde depom olduğu halde dokunmuyorum kuzumTatlim hayirli olsun
Rabbim tamamina erdirsinnnn
Etiformsuz menuler bekliyorum kendi adima
Can'ım basıl bir diyet uyguluyorsun bilmiyorum kilonu da hatırlamıyorum ama ben kısırı karbonhidrat Hakkı'm yerine kullanıyorum mesela 3 yk bulgur 1 ekmek ediyor ya da 2 yk pirinç . Mesela akşam 3 yk kısır yiyebilirsin bence tabi kaptanımız karar versin..
Süt olabilir bir meyve olabilir, bulabilirsen biraz çerez olabilir..
Böyle durumları önceden planlamak kaçamak ihtimalini azaltır..
ablaaaaaa bugün idrar da test yaptım silik 2. çizgi çıktı gittim kan verdim yarın sonuç çıkacakkeşim umutlanma silik diyor
Menü yok bugün :))
Yemek yiyemedim, öğlen 2 fincan çay, 7 hurma, 6-7 kayısı kurusu yedim bu kadar..
Hala iştahım yok, zorla 1 kase yoğurt yerim o da belkii, gece acıkmamak adına :))
Su 800 ml ama içicem 1.5 yaparım hiç değilse..
canim diyorum ya burada doktorlar kan testi yapmiyorlar.
silik dahi ciksa 2. cizgi varsa gebesin diyorlarrrr:)
ayy yarin takimimiza bir bebis haberi daha mi geliyor nedirrrrr:)
Haydi insallah gulummm, hemen yaz bizeeeeeee:)
Kizlar iyi aksamlar rahatsizdim dun aksam asiri karin agrisi ates vs oldu sabah sa pek iyi degildim ogle gittim okula simdi hala agrim var dr bi suru ilac verdi amoklovin 1000 vermis yaicmedim henuz ama agrim var bilmiyorum napcam.
Dunku menum
Sabah
2 yumurta sucuklu
Bol peynir
Bol cokelek
Bol zeytin
Tere ve roka
Iki portakal
Aksam
Etli nohut
Salata
Çiğ fıstık
Spor yok koydeydim su 3 lt bulmustur anca koyde icemiyorum pek.
Bugunku menum
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
Cokelek
Tere
7 zeytin ve zeytinyagi
Ogle
Sade kahve
Ara
Yesil cay
Aksam
Salata
2 haslanmis yumurta
Zeytinyagi
Spor yapamayacagim agrim var sagdan sola zor donuyorum
Su 2.5 lt gecti simdilik
Kızımı soranlar olmuş malesef çok iyi değil bugün toplamda 5 ölçü mama içti öylece yattı şimdi. yatağına da yatırmadık koltuğuna yatırdık.. Kusarsa en azından Boğaz'ına kaçmasınöğlen uyurken öksürüğüne koştum bi baktım sırt üstü yatıyor ağzı kusmuk dolu öksürmeye çalışıyor uykusunun içinde biraz daha geç kalsam düşünmek bileistemiyorum...
Mavibocuk kuzum hayırlı olsun nişanin . Allah tamamına erdirsin. Düğün ne zman?
D3S1R3 ablam sen nasılsın? Oglanin doğum günü nasıl geçti?
@shrr canım nasıl gidiyor mezuniyet prenses nasıl?
@seyhan77 ablam iyisindir inşallah. Pek beğendim sizin memleketi.
@haeshin görDüm fotolarini kuzum çöp gibi olmuşsun . Yeter gari... Az kalmıştır mezuniyetinine usta amazon.
@Saadetim33 kuzum sen ve bebisinde iyisinizdir inşallah.
@melinda23 tatlım sen nasılsın gidiyor mu kilocuklar?
Kızlar menümü yazayım
Kahvaltı tulum peyniri çok az bir dilim ekmek. Çay
Ara bir elma
Öğlen bir bardak sütlü kahve
Bir elma
Akşam bir dilim kömbe 8 tane ceviz domates salatalık bir bardak ayran
Egzersiz Leslie bir mil
10 dakika zumba
30 dakika fitness
8 dakika karın egzersizi
3 litre su
Kızım ateşlendi 39 a yaklaşmış ateşi bize hastane yolu göründü sonra tekrar girmeye çalışırım
Eksik bişey yazmadım umarım
Ha birde Türk kahvesi orta şekerli
Kızlar günaydın Kızım iyice ateşlendi çok derin uyuyor kıyamadım birazdan kaldıracağım hastaneye götüreceğim
Neden böyle oldu anlamadım zaten çok ufak tefek geçen sınava girdiğinde herkesten ufaktı
Ve bugün doğum günü kızımın
dün eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım ya gülüm silik olunca hemen öğleden sonra kan vermeye gittim bugün 1 buçukta çıkıcak sonuç.kız inş öyledir ya benim tereddütüm var inanamıyorum hala
canım eşim rahatsızdı ya o bişey yemeyince benimde bişey yiyesim gelmedi
evettt sabahın 6 sında uyandım bugün yaaeşim çok törpülüyor beni ama yaa işte varsada keseyi görmeden heveslenme,kalp atışını duymadan heveslenme sinir etti
kızlar ben şimdi kaçıyorum hazırlanıp çıkmam lazım
bir iş görüşmesine gidicem kafam allak bullak insallah bir kaç saate netleşecek hersey bana hayırlısı yönünde dua edin emi.
takımlar yeniden nasıl oluşturuluyor. Bende katılmak istiyorum
Canım takıma her zaman katılabilirsin önce 1. Sayfadaki katılım forumunu dolduracaksın kuralları okuyup kabul etmelisin sonra seni gözlemleyecek kaptanlarımız ve kaptan yardımcılarımız:))takımlar yeniden nasıl oluşturuluyor. Bende katılmak istiyorum
takımlar yeniden nasıl oluşturuluyor. Bende katılmak istiyorum
Biricigim iyiyim hamd olsun sen nasilsin? Askerinden güzel haberler var mi?Ablaların bitanesiii nasılsınnn ?
Merak etme ablam bir kaç ay sonra mecbur oturacaksın evde, bebiş izin vermeyecek işe gitmene
valla diyet uygulamıyorum yediklerime dikkat edıyorum hafta sonu ozellıkle pazar gunu dıyet mıyet kalmıo bıraz abartıorm ama dıer gunler cok temkınlıyım
ay asya ohannes sok oldum cok sevndm bnmde silik ötesi silikti hemen kan testi yaptrdm 2 saate cıktı sonuc veee hamıleymısım gercekten
kuzum hıc bsy yememıssın ama ya
aa ozgem amerıkada yapmıolarmı kan testı bncede gereksz bsy burda hemen yapıolar ne gerek varsa orda hamıle kadına seker yuklemesıde yapılmıo dımı
ay canıkom cok geçmiş olsun canımcım benım ya herkes dökülüo bu ara bahar caprmasımıdr neridr
harpy gecmıs olsn sennde evlat hastamı valla off resmen ınsanın omrunden omur gıdıyor onlar hasta olunca
sibelummm canımmm ozledıkkk snei hayatım hg evine nasılsn neler yaptn neler aldn anlat bakalım
deryacıgım cok gecmısler olsun yavruna ınsallah toparlar annesiiii cabucakkk
nice saglıklı husurlu yaslar dılerım hayatı hep başarılarla dolu olsun ınsallahhh
bide sproun ıyımıs dun ki bravo vallahi canım
üzülmezmi insan ama napıcana lalh daha buyuk dert vermesn bunlar gecıcı seyler dııp avutucaz kendımızı napalım
aaayy iyi yaptın baktn heyecanla son 1 saati beklıorz hatta gt bak belkı cıkmıstr sonucun
eşine geçmişler olsn zeynepcim ay herkes hastamı yaaa
ahaha heyecandan uyuyamamısssndr yaaa kıyamam gel öpim seniii
hadi hayrlısıyla ınsallah canım guzel haberlerle gel
hg canım 1. sayfada katılım formu var onu doldurabılrmsn rica etsek seni tanımamız acısından
Canim buraya yazarsan ihtiyaci olan takimdan davet alirsin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...arismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-950
Bizim takima katilmak istersen 1. sayfada ki katilim formunu doldurmani rica ederiz :)
Biricigim iyiyim hamd olsun sen nasilsin? Askerinden güzel haberler var mi?
Agustostan itibaren annelik izni baslayacak, o zamana kadar calismaya devam kuzucum :)
Allah iyilik versin kuzum ♥Çok şükür ben de iyiyim ablacımm :)
O da iyi çok şükürr, fırsat buldukca arıyor işte, acemilik bitiyor daha sık konuşuruz inşaAllah :)
Allah iyilik versin kuzum ♥
Nasil geciyormus günleri?
Iyidir Allahin izniyle gülüm, askerlerimizi Allaha emanet...Amin ablamm, cümlemize :)
Hep iyiyim, iyi geçiyor falan diyor, biraz da merak etmeyelim diye öyle dediğini düşünüyorum açıkcasıHastalanmıştı bir ara ailesiyle konuşurken Fatime bilmesin, merak eder demiş :)) O yüzden şüpheleniyorum bazen iyi olduğundan
Dun gec saatte gelebildim eve, ilce cok uzak merkeze cok yoruldum eve geldim yemek yedim direk uyudumm.. Hemen menumu vereyimedsofi oglan nasil oldu gulum?
@Harpy kizin nasil oldu canim, insallah guzel bir gece gecirmissinizdir.
@haeshin sen nasil oldun amazonum?
Dahlia_ bugun nasil uyandin guzelim, iyi misin?
E-brulim nerelerdesin gulum, yegenimiz nasil?
asya_01 aklim duam sende canimin ici, insallah doktordan guzel haberler getir bize.
Asyaca kaptanim dun ugrayamadin, halledebildin mi islerini?
Çıktı karpuz tabii hormon yüklüdür.1 dilim karpuzla, birazcik peynir yiyebilirsiniz yarin :)
ama karpuz cikmadiki daha yaaaa benide sasirttiniz:)
Geçmiş olsun canım bir an önce götür doktora.Kızlar günaydın Kızım iyice ateşlendi çok derin uyuyor kıyamadım birazdan kaldıracağım hastaneye götüreceğim
Ah canım yaa sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah.Ve bugün doğum günü kızımın
Pozitif bunlar bence hayırlı olsun.Allah razı olsun gülüm bak sabahta yaptım dünkü resimde var atıyorum resmi Eki Görüntüle 1804534
Son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor canım şu an 5 haftalık derler. 7.haftadan sonra kalp atışlarını duyarsınız inşallah. B hcg sonucun çıksın istersen gün aşırı tekrar yaptır gün aşırı ikiye katlaması lazım.ebruş pozitifse benim kadın doğuma ne zaman gitmem gerek adetim geçeli 4. gün bugün kese falan ne zaman gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?