Hayırlı olsun . Allah tamamına erdirsin . Ikinize de sağlık sıhhat diliyorum.bana kalsa ben 10 gün rahat beklicektim gülüm eşim sabretmedi forumdan arkadaşımda hadi yap nolacak deyince yaptım.
Bu kadar sabrettin iki günçük daha bekliyeceksin ve Allahın izniyle herşey istediğin gibi olacak ve içinde hiç bir tedirginlik kalmayacak.kızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
Kuzum sabrettin inşallah mukafatını alacaksın inşallah 2 güncük bekleriz inşallah güzel haberlerle musmutlu oluruzkızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
Sonuç kaç çıktı canımkızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
104.5 çıktı dün kanı verdiğimde 3. günüydü adetim geçeli ya normal mi sen dr arkadaşlarından falan bilgi alabilirmisin yarın dr uma gidiyorum zatenSonuç kaç çıktı canım
104 kritik bi seviye aslında ama kullanılan solüsyonlara göre farklı sonuçlar çıka bilir bunu yaptırdığın yerde yaptır perşembe günü ikiye katlaması lazım ilk zamanlar her gün aşırı 2 ye katlar.104.5 çıktı dün kanı verdiğimde 3. günüydü adetim geçeli ya normal mi sen dr arkadaşlarından falan bilgi alabilirmisin yarın dr uma gidiyorum zaten
104.5 çıktı dün kanı verdiğimde 3. günüydü adetim geçeli ya normal mi sen dr arkadaşlarından falan bilgi alabilirmisin yarın dr uma gidiyorum zaten
Kötü düşünecek birşey yok ortada sen hamilesin diye düşün pozitif düşün ümitsizliğe kapılma sakın sabrın sonu selamet biliyosunki. 4-5 hamilelik haftasına uygun bu sonuç104 kritik bi seviye aslında ama kullanılan solüsyonlara göre farklı sonuçlar çıka bilir bunu yaptırdığın yerde yaptır perşembe günü ikiye katlaması lazım ilk zamanlar her gün aşırı 2 ye katlar.
Kötü düsünme gülüm, hep dua et. Insallah degerin kat kat artsin, bebisin sana sıkı sıkı tutunsun.kızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
uygun mu diyosun ya ben bu konularda hiç ama hiç bişey bilmiyorum dr gereksiz bir sürü yorum yaptı sanki yorum isteyen oldu.yarın kendi druma gidicem bakim inş o güzel şeyler söyler gülümKötü düşünecek birşey yok ortada sen hamilesin diye düşün pozitif düşün ümitsizliğe kapılma sakın sabrın sonu selamet biliyosunki. 4-5 hamilelik haftasına uygun bu sonuç
Kötü düsünme gülüm, hep dua et. Insallah degerin kat kat artsin, bebisin sana sıkı sıkı tutunsun.
ben her ihtimale karşı perşembe yine yaptıracam gülüm104 kritik bi seviye aslında ama kullanılan solüsyonlara göre farklı sonuçlar çıka bilir bunu yaptırdığın yerde yaptır perşembe günü ikiye katlaması lazım ilk zamanlar her gün aşırı 2 ye katlar.
Ayyyy doktor da felaket tellalı cıktı ilk defa böle bişi duyuyorum hamilesin ama düşük yapabilir sin demek istiyo saçma ... Sen hamilesin şekerim yat dinlen 7/24 yat ilk 3 ay cnkü ilk düşüğün var dikkat et hiçbisey yapma . hatta temzliğe kaynananın cagr çok biliolar ya temzliğinide yapsınlar :) hamilesin ümitsizliğe kapılma. Sen eşine süprizini yap . zaten sonuç öle çıkıcak bi anormallik yok yani :) rabbm ne isterse o olur104.5 çıktı dün kanı verdiğimde 3. günüydü adetim geçeli ya normal mi sen dr arkadaşlarından falan bilgi alabilirmisin yarın dr uma gidiyorum zaten
vallahi kursağımda kaldı sevinemedim bile gülümAyyyy doktor da felaket tellalı cıktı ilk defa böle bişi duyuyorum hamilesin ama düşük yapabilir sin demek istiyo saçma ... Sen hamilesin şekerim yat dinlen 7/24 yat ilk 3 ay cnkü ilk düşüğün var dikkat et hiçbisey yapma . hatta temzliğe kaynananın cagr çok biliolar ya temzliğinide yapsınlar :) hamilesin ümitsizliğe kapılma. Sen eşine süprizini yap . zaten sonuç öle çıkıcak bi anormallik yok yani :) rabbm ne isterse o olur
Gülüm benimde degerler hakkinda pek bilgim yok ama internetten baktim degerin normal.amin ebruş ya normalmi sence 104
Gözünaydın kuzum, lüzumsuz işte sen bolca dua et inşallah bi sorun olmaz, ben adet olmadığım ilk gün yapmıştım seninki gibi silik çizgiler çıktı, 3 hafta sonra doktora gittim kalp atışları yok canlanmamış ölü dedi doktor, sonra araştırdım yanlış hatırlamıyorsam 8 haftaya kadar kalp atışları duyulamayabiliyormuş. Anında doktoru değiştirdim. Çok şükür kızım sapasağlam doğdu. Doktoru dinlesem kendimi yer bitirirdim heralde. Rabbim en hayırlısını bilendir.İnşallah beklediğin mucizen geldi canım.Moralini çok yüksek tut.kızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?