Var canm olmayan bulursan bana atarmısın . lastik kumaş varya hani platestede var ondan işte o kumaş çekiosun esniyor kol hareketlerinde yapıo lesliede
Tesekkur ederim Demetim:)
Dun yazdim gormedin belki, pasamin dogum gunu kutlu olsun canim.
saglikli, mutlu, basarili omru olsun
gecmis olsun canim sanada.
cok iyi ettin aramiza gelmekle, ozlemistik cok
yaz guzelim 2 testinde pozitif cikmis, bu testler cogunlukla dogru oluyor gulum
cok heyecanlandim asyammmm, bebis geliyor takimimiza insallahhhhhh
4. takim ailesi olarak bebis varsa havalara ucacagiz haberin olsun gulum
asya_01 canım gözün aydın bencede hamilesin, güzel haberlerini bekliyoruz
D3S1R3 kaptanım korsanın doğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu nice nice yılları olsun, dün yazacaktım fırsatım olmadı
@CheGuevera canım geçmiş olsun kızına, onunda doüğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice nice yılları olsun
D3S1R3 oğluşun doğum günü kutlu olsun canım, sağlıklı hayırlı uzun ömür versin Rabbim
ay yok işyerine kahvaltı öğünü diye geliyor, sürekli kalıyor tabi dolapta vardı ondan yedim.. hiç taşırmıyım öyle bir şeyi..Canm yanında paket helvamı taşıon oda ilginçmiş :)
Bizde doktora gidicez canm gece hiç uyumadı ağır gecirio gribi ya
Ablacim iyiyiz cok sükürben henüz hic bir sey hissetmiyorum
Oglusunun dogum günü kutlu olsun ablam, nice saglikli, mutlu yillari olsun kivircik kuzumun
Kuzum iyiyim hamd olsun, bebis de iyimis cok sükür. Cinsiyet henüz belli degil, doktorcugum emin olamadiHayirlisi bakalim... Iyi gecmesine begendim kuzum. Son anda bir sey mi oldu hayirdir?
DM'i cok seviyorum, acayip al benisi var
Cuma ve pazartesi tatildi gülüm ondan istifade evde temizlige sivadik kollari
Sen nasilsin? Tasinma telasin ne durumda?
Cicegim doktorum emin olamadi, önce dedi kiz sonra dedi erkek
Agzina saglik ne güzel demissin öyle... is de hic bitmiyor
Hamismiymis benim asyamgülüm hic bir zaman umudunu kesme, hic ummadigin anda gelecek melegin demedik mi Hadi bakalim hayirlisi olsun, ne zaman kan vereceksin?
nasıl baktın kuzum ya hangi siteden baktınsa bana da atarmısın bakaımGülüm benimde degerler hakkinda pek bilgim yok ama internetten baktim degerin normal.
Asyam sakinan göze cöp batar demisler, sen sakinligini koru kendini strese sokma.
Yumurta yeni mi yemeğe başladı canm anlamadım daha miniminnacıkmış yaa
1 dilim karpuzla, birazcik peynir yiyebilirsiniz yarin :)
ama karpuz cikmadiki daha yaaaa benide sasirttiniz:)
Kızlar günaydın Kızım iyice ateşlendi çok derin uyuyor kıyamadım birazdan kaldıracağım hastaneye götüreceğim
Okulu arayıp iş için izin isteyeceğim
Öğlene kadar kuzum çok hasta ya
Neden böyle oldu anlamadım zaten çok ufak tefek geçen sınava girdiğinde herkesten ufaktı
O hasta olunca ben çok üzülüyorum ya
Ve bugün doğum günü kızımın
Allah razı olsun gülüm bak sabahta yaptım dünkü resimde var atıyorum resmi Eki Görüntüle 1804534
Amin kuzum :)Evet evde depom olduğu halde dokunmuyorum kuzum
@CheGuevera minişin doğum günü kutlu olsun tatlımm:)D3S1R3 ablişimmm paşamın doğum günü kutlu olsun
D3S1R3 demetimmmm seni alıntılamamısım pasamızın d.günü kutlu olsn ınsallah saglıkl,hzuurlu,basarılı ömrü olsn iyiki dogurmussun
kızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
@CheGuevera veD3S1R3 prensesin ve prensin doğum günleri kutlu olsun. Rabbim nice sağlıklı mutlu yaşları nasip etsin.
canım hayırlı olsun kuzum.. ama daha çok erken aile hekimin haklı yani.. bence birkaç gün hiç ses etmeden sakince bekle.. eşin dışında kimseye birşey söyleme dayanabilirsen..vallahi kursağımda kaldı sevinemedim bile gülüm
Kuzum paşanın doğum günü kutlu olsun inşallah beraber nice güzel ve sağlıklı yaşlarınz olsun ♡ öp yerime kocaman annesiAllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh
Kuzum paşanın doğum günü kutlu olsun inşallah beraber nice güzel ve sağlıklı yaşlarınz olsun ♡ öp yerime kocaman annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?