Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar yoğundu gelemedim.. işyerinden çıkmadan bi bakayım dedim.. dünün menüsünü yazayım önce
9: 1 haşlanmış yumurta, domates,salatalık, 2 dilim tam buğday
14: 100 gr kadar döner, yeşil salata,1 dilim tam buğday, yarım kase mercimek çorbası
15: 1 parça tahin helvası
19: mantarlı makarna 1 tabak, yoğurt
spor leslie 3 mile, su 3 lt kadar

Tesekkur ederim gulum

Tesekkurler canimin ici:)

Nub teorisine bir bak yeniden:)

kızlar kızlar saatim doldu eve geçiyorum ben... bugün hiç uğrayamadım ya..dün akşamda boyun ağrım tuttu yemeği alan eşim hazırladı.. ardından da uyuyup kalmışım.. bugün biraz daha iyi gibi ama leslie yi bile yapmaya korktum.. akşamda spor var gidebilirsem..ben eve geçeyim görüşürüz yine..

Ablam gelmis:) Hem de yarisiyormus

Selam kızlar sabah kızı doktora götürdük viral bir enfeksiyon geçiriyormuş.. Keyfi yerinde tekrar kusma da olmadı ama iştahsızlık be ishal tam gaz devam. Ama yine de alerji olmadığına sevindim desem :) işte çocuklar insanı böyle ters köşeye yatırıyorlar "oley enfeksiyonmuş "
Squatlara yeni başladım ama iddialıyım bilesiniz :)

Yumurta yeni mi yemeğe başladı canm anlamadım daha miniminnacıkmış yaa

Evet Can'ım alerjisi olduğu için yeni denedik bakalım şimdi ara verdik bu enfeksiyon geçsin sonra bi şans daha vereceğim..

1 dilim karpuzla, birazcik peynir yiyebilirsiniz yarin :)
ama karpuz cikmadiki daha yaaaa benide sasirttiniz:)

Evet arada Yawrukush kaptanımızı böyle şaşırtmak lazım yoksa kilo verme yavaşlayabilir

Ve bugün doğum günü kızımın

Can'ım çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır. çaktırmayın iyileşince aaa doğumgünün bugündü diye kandırırsınız. Tabi tarihi bilecek kadar büyükse zor biraz.. ;(

Allah razı olsun gülüm bak sabahta yaptım dünkü resimde var atıyorum resmi Eki Görüntüle 1804534

Ayyy anılarım depreşti :) sakla kız bunları bebişin büyüyünce ona gösterirsin hayırlısı olsun canım inşallah bebişin tutunur sana.
Kalp atışı 6. Haftada vajinal 7-8 hafta gibi katından ultrasondan görünür.

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…