yarın kadın doğumcuma gidicem gülüm aileler biliyor sadece zaten onlar bilsin ama etrafa söyletmedi eşimcanım hayırlı olsun kuzum.. ama daha çok erken aile hekimin haklı yani.. bence birkaç gün hiç ses etmeden sakince bekle.. eşin dışında kimseye birşey söyleme dayanabilirsen..
Asyam gözün aydın rabbim devamını da getirsin içini ferah tut ve Allaha emanet insallah üzülme sakin yavrun tutunur sana inşallahyarın kadın doğumcuma gidicem gülüm aileler biliyor sadece zaten onlar bilsin ama etrafa söyletmedi eşim
yarın kadın doğumcuma gidicem gülüm aileler biliyor sadece zaten onlar bilsin ama etrafa söyletmedi eşim
Ayy ikizlerin mi var canım? Kaç yaşında oldular. Hayırlı yaşlar diliyorum, sağlıklı Mutlu daha nice senelere..Tesekkurler guzelim
Baktim ama anlamiyorum ablacim :)Nub teorisine bir bak yeniden:)
Gülüm @Harpynin paylastigi tabloya baktim bhcg sonuclari diye arattirdin mi hep o tablolar cikiyor.nasıl baktın kuzum ya hangi siteden baktınsa bana da atarmısın bakaım
Allah aşkına hangi videosu doğru bunun :)burdan bak canım..
bugüne kadar durmadım hiç ama dinlenirim artık ablişTatlim is guc yapma bu ara. Senin ev indirip kaldirmalarin meshurYat/ayaklarini uzat otur. Tamam mi ablacigim
baktım da bişey anlamadım gülümBaktim ama anlamiyorum ablacim :)
Gülüm @Harpynin paylastigi tabloya baktim bhcg sonuclari diye arattirdin mi hep o tablolar cikiyor.
Asyam son adet tarihini söylermisin?baktım da bişey anlamadım gülüm
26 şubat canımAsyam son adet tarihini söylermisin?
4+4 hamilesin Allahin izniyle canim, yani 4 hafta 4 gün. 4 Haftalik gebeliklerde bhcg degerin 3 ila 426 arasinda olmasi gerekiyor, eee senin ki de 100 küsür yani gayet normal tatli anne :) Allahin izniyle iki gün sonrada katlanmis olacak degerin :)26 şubat canım
Bu senin aradığın Can'ım.Allah aşkına hangi videosu doğru bunun :)
4+4 hamilesin Allahin izniyle canim, yani 4 hafta 4 gün. 4 Haftalik gebeliklerde bhcg degerin 3 ila 426 arasinda olmasi gerekiyor, eee senin ki de 100 küsür yani gayet normal tatli anne :) Allahin izniyle iki gün sonrada katlanmis olacak degerin :)
Asyam stres yapma ne olur, stres senin icinde bebegin icinde iyi degil. Sakin olmaya calis.inşallah ebrummm Allahın izniyle içime su serptinn
yapacak bişey yok zaten gülüm benim dışımda gerçekleşen bişey yarını sabırla bekliyorum sadeceAsyam stres yapma ne olur, stres senin icinde bebegin icinde iyi degil. Sakin olmaya calis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?