Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herşeyi oluruna bıraktım gülüm Allaha emanetiz nasıl ki yoktan var ediyor bizden rahmetini de esirgemez.şükürler olsun yaşattığı herşeye
Evet canım binlerce şükürler olsun bugünlerimize ♥ en güzeli kendimizi ona bırakmak

Güzel başlayıp hastalıkla bozguna uğrayan menüm.. Yazayım çünkü başka bişey daha yemeye niyetim yok

Sabah
Ceviz suyu
Yarın greyfurt
Yumurta
Kk peynir
1 dlm ekmek
5 zeytin

Ara yine dayak yemiş gibi uyandığım için duble kahveli duble sütlü 3ü 1 arada

Öğlen
Çorba
Bamya

Ara 1-2 lokma muz
1-2 lokma patates haşlanmış

Akşam
2 parça Ekmek başka bişey yiyecek de yapacak da görecek de halim yok.

Spor body project starter hiç halim yoktu kendimi çok zorlayamadım uykusuzluktan sandım ama hastalıkmış.. 50 tane de squat yaptım spordan sonra manyak gibi, bi de kızdım kendime az yaptım diye..
Su sabah içtiklerim..
Yeşilçay da sabah içtiğim, bi de nane çayı içtim saylanır mı?

Ayy haberleri duydunuz mu?
Baska ulke de yasayamam artik eminim:))
Bir Insaat firmasi agaclari sokup baska yere dikiyor, agaclar orda tutmayinca kuruyor ve bunlar da tepki cekmeyelim diye agac dallarini sprey boyayla yesile boyuyorlar:))

Son düzenleme:
Tuhh ya gecmis olsun. Canim usutme mi grip mi ? Ne oldu sana yavrulr nasil oldu?

Tuhh ya gecmis olsun. Canim usutme mi grip mi ? Ne oldu sana yavrulr nasil oldu?

Canım kızım nispeten daha iyi ama gecesinden hala korkuyorum.. Oğlum öğlen kötüydü akşam bayağı toparladı. Benim de midem kötü ve halsizlik var kızım uyur uyumaz yatacağım.. Teşekkürler sorduğun için..

Cok gecmis olsun canim. Umarim veceyi rahat gecirirsiniz, eger oyle olursa en azindan yarin bi tık daha iyi gecer sizin icin.

Geçmiş olsun canım. Kendinede miniklerede dikkat et
Çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder İnşaallah. Herşey gönlünce olsun.
Çok temkinli ve dikkatli davran. Gerekirse bütün hamilelik boyunca yan gelip yat.
Yeme o pastayı bak 2 gün sonra tatrtılvaz bide sporda yapmamışsın bak sonra + çıkarsın. Bizim buzdolaptada bir tepsi tiramisu var ben ona bakıyorum o bana bakıyor ama yemiyorum. Sende öyle yap ailene ver onlar yesin olmadı kolu konşuya dağıt.

Kusura bakmayın kızlar bugün giremedim yine okul başladı yüne işlence başladı okuldan geldip biseyler atistirip hemen spora ciktim. Yarin fitnesde birgünlük deneme yapacagim memnun kalirsa kayit ettircem kendimi. Bugünün menüsü
Sabah: 6-7 ceviz 2 kücük mandalina
Ara: ev yapimi müsli
Öglen: ev yapimi müslü (okulda olunca mecbur) ve bir adet muz
Aksam: 3-4 ceviz peynirli sucuklu omlet
Su sucuk hic uymuyor menüme biliyorum ama vazgecemiyorum bir türlü
Spor: 2 saat yürüyüs
Su: 2 litre olmustur ama daha fazla icmeye caliscam
Kizlar buarda sabah tartildim dayanamyip +1 cikiyorum bide okadar dikkat edip spor yapmama ragmen ben nerde yanlis yapiyorum biri bana söylesin ya

Ben simdi dersin basina geciyorum sonra yine ugrarim

Yok canım onu anlatmaya çalışıyorum kanda bazı tahliller yapılırken farklı kit ve solüsyon kullanılıyor malzemelerim adını tam bilemiycem tabiki. Yani sen şimdi iki farklı laboratuvarda yaptırdım ya testi o yüzden farklı çıktı birde gün aşırı yaptırmadın ilki dün Ikinci bugün yapıldı. Yani 104 çıkan yerde perşembe günü 200 ün üstünde çıkacak 371 çıkan yerde cuma günü yaptırırsan 700 ün üzerinde çıkacak. Ama sen yaptırmak istemezsen yaptırma ilaçları falan verdi diyoaun kullan dinlenmene bak.

Menümü yazayım geç olmadan.
Sabah çerez domates peynir zeytin bitki çayı

Öğlen 2 kaşık kısır 1 kuru biber dolması salata

Ara sade kahve büyük fincan

Akşam az bişey kumpir ve ayran burası yanlış oldu cezamı yapıciim

Ara sade kahve bikaç çerez 1 hurma

Su 2.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş jj ve zıplama yapıcam yatmadan

Kızlar ben 3 gündür @AKovser in geçen verdiği sodalı yeşilçay lı karışımı içiyorum bakalım işe yarıyormu

Bugünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
biber
1 kk peynir
şekersiz çay
2 adet ceviz
2 dilim ekmek
Ara
2 adet kuru kayısı
6 adet badem
Öğlen yok
Ara
1 adet elma
Akşam
tavuk sote
ekmek yok
salata
ayran az tuzlu
Ara
yeşil çay
Su 1.5 litre
pilates
8655 adım
Bu aralar öğleleri yemek yiyemiyorum.

Saatlerin degismesi ve derslerimin uzun surmesinden dolayi minislerimin uykusu sasti...
Uyuduklarinda gecmise doncem ins
Sabah
1kuru kayisi
1yumurta
Biraz peynir
3 zeytin
Domates maydanoz
Yesilcay
Ogle
2islim kebabi
2etiform
1kurukayisi
Aksam
150 gr et
Salata yagsuz tuzsuz
3kasik yogurt
Su 3 lt
Sporu yazmistim

Canim soyle yapiyorum
Ya cocuklar uyurken kalkip yapiyorum
Yada buyuk okula gidiyor kucuk uyursa
Ama ikiside kalkarsa buyuk gidiyor okula
Minik kizimi doyuruyorum onla oynarken corbasini hazirliyorum evi topluyorum yada mutfagi iste bazen hic birini neye izin verirse
O uyur uyumaz giyiniyorum
Bebek telsizini henuz uyumakta olan anneme verip gidiyorum
Uyanirsa corbasi hazir oluyorrrr
Cogu zaman dusumj aksam aliyorum
Yani uyandigim andan geceye kadar asla oturdugum gorulmemistirrr
Her firsati degerlendiriyorum
Mesela cocugu omzuma alip basliyorum evde yurumeye
Dizime yatirip mekik cektigim cok oldu

Cok uzattim ama isteyince oluyor canim her firsati degerlendir

Canlarim gece 3e kadar koli yaptik eve sonunda tasinabildik.
Hala eski evde kalan seylerimiz var
Bunca koliyi nasil yerlestircem bilmiyorum.
Internetimiz haftasonu baglancak.
Telle idare edecegim.
Sarj aletimde obur evde kalmis
Telin sarji bitti bitecekm.
Hepinizi cok ozledim bugunluk beni affedin guzeller.
Yarin gumbur gumbur geliyorum:)

Asyacim şükürler olsun inşallah 8 inde keseyi gorursun kalp atışını duyarsınız tam için rahat olur. Catlasin o kaynanan orta yerinden :))) Bak gördün mu Rabbim sana da bir bebiş nasip etti. Simdi ona çok iyi bak annesi. Yemene icmene dikkat et. İlk 3 ay temizlikten biraz uzak kal. Öyle 1 kaşık yemekle sakin öğün geçiştirme.

Ağız tadıyla oturun yeni evinizde özgem. Yavaş yavaş dizersin artık gönlünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…