Evet canım binlerce şükürler olsun bugünlerimize ♥ en güzeli kendimizi ona bırakmakherşeyi oluruna bıraktım gülüm Allaha emanetiz nasıl ki yoktan var ediyor bizden rahmetini de esirgemez.şükürler olsun yaşattığı herşeye
Tuhh ya gecmis olsun. Canim usutme mi grip mi ? Ne oldu sana yavrulr nasil oldu?Güzel başlayıp hastalıkla bozguna uğrayan menüm.. Yazayım çünkü başka bişey daha yemeye niyetim yok
Sabah
Ceviz suyu
Yarın greyfurt
Yumurta
Kk peynir
1 dlm ekmek
5 zeytin
Ara yine dayak yemiş gibi uyandığım için duble kahveli duble sütlü 3ü 1 arada
Öğlen
Çorba
Bamya
Ara 1-2 lokma muz
1-2 lokma patates haşlanmış
Akşam
2 parça Ekmekbaşka bişey yiyecek de yapacak da görecek de halim yok.
Spor body project starter hiç halim yoktu kendimi çok zorlayamadım uykusuzluktan sandım ama hastalıkmış..50 tane de squat yaptım spordan sonra manyak gibi, bi de kızdım kendime az yaptım diye..
Su sabah içtiklerim..
Yeşilçay da sabah içtiğim, bi de nane çayı içtim saylanır mı?
Tuhh ya gecmis olsun. Canim usutme mi grip mi ? Ne oldu sana yavrulr nasil oldu?
Cok gecmis olsun canim. Umarim veceyi rahat gecirirsiniz, eger oyle olursa en azindan yarin bi tık daha iyi gecer sizin icin.Canım kızım nispeten daha iyi ama gecesinden hala korkuyorum.. Oğlum öğlen kötüydü akşam bayağı toparladı. Benim de midem kötü ve halsizlik var kızım uyur uyumaz yatacağım.. Teşekkürler sorduğun için..
Geçmiş olsun canım. Kendinede miniklerede dikkat etHasta bir çocuktan kötü ne olabilir?
Hasta iki çocuk
Peki hasta iki çocuktan daha kötü ne olabilir?
Hasta iki çocuk bir de anne
Anneden emin değilim ama midem bi garip bugün menümde gerip çetele görürseniz şaşırmayın..
Çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder İnşaallah. Herşey gönlünce olsun.geldimmmmmm kızlar yükselmiş çok şükürr değer 371 olmuş dr gebelik başladı dedi.ama keseyi göremedik ayın 8 inde gel dedi sanırım kese için.yalnız iğneler verdi hergün karından yapacakmışım düşük rikine karşı sanırım
Yeme o pastayı bak 2 gün sonra tatrtılvaz bide sporda yapmamışsın bak sonra + çıkarsın. Bizim buzdolaptada bir tepsi tiramisu var ben ona bakıyorum o bana bakıyor ama yemiyorum. Sende öyle yap ailene ver onlar yesin olmadı kolu konşuya dağıt.Kizlar menumu vereyim
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 yumurta peynirli omlet
8 zeytin
Zeytinyagi
Roka
Cokelek
Ceviz
Tereyagli kayisi
Ogle
Sade kahve
Ara
Goji berry
Aksam
Ebegumeci kavurmasi
Sarimsakli yogurt
Ceviz
Aci pul biber
Su 2 lt anca oldu simdi hemen icecegim yatana kadar 5 i tamamlayacagim
Sporu yapmadim henuz yapinca yazacagim
Kizlar evde kocaman ev yapimi cilekli pasta var ya aslinda canim istemiyor ama yemem.gerekiyormus gibi geliyor ama bi yandan yedigimde cok pisman olacagim degmezmis bu ne böyle diyecegim fekat sorular sorular cevapsiz sorular o zaman dans!!!Derya_idil :)))
Junior 4. Takim olusturuyoruzz, opcez,kokluycazzz sevcezz..Hamileden gecilmeio yaaa massalllajhhh
Teşekkür ederim canım:)menün cok guzel bravo
Yok canım onu anlatmaya çalışıyorum kanda bazı tahliller yapılırken farklı kit ve solüsyon kullanılıyor malzemelerim adını tam bilemiycem tabiki. Yani sen şimdi iki farklı laboratuvarda yaptırdım ya testi o yüzden farklı çıktı birde gün aşırı yaptırmadın ilki dün Ikinci bugün yapıldı. Yani 104 çıkan yerde perşembe günü 200 ün üstünde çıkacak 371 çıkan yerde cuma günü yaptırırsan 700 ün üzerinde çıkacak. Ama sen yaptırmak istemezsen yaptırma ilaçları falan verdi diyoaun kullan dinlenmene bak.eşim geldi usulunce anlatmaya çalıştım da baktım surat ifadesi değişiyor yani ailesine söylemek istiyor bende söyleriz o zaman sen bilirsin dedim gülüm.kız bide bişey dicem gülüm 2 günde 104 ten 371 e çıktı 2 ye katlamış olmuyormu gülüm
Ay çok güzel ya . Sizin bu yaptığınız sporları görünce çok imreniyorum.masallah size
Doğuma gitmeden önceki gün bile yürüyüş yapmıştım ben . Ama şimdi oğlum 5 dakika bile müsade etmiyor.
Sabahtan beri daha yeni uyudu. Ben de bu saatten sonra ancak ev toparlamaya yemek yapmaya koyuluyorum.
Bu durumdan çok sıkıldım ama sadece sabırla bekliyorum.
Ciddi olarak enerji düşüklüğü yaşıyorum.
geldimmmmmm kızlar yükselmiş çok şükürr değer 371 olmuş dr gebelik başladı dedi.ama keseyi göremedik ayın 8 inde gel dedi sanırım kese için.yalnız iğneler verdi hergün karından yapacakmışım düşük rikine karşı sanırım
Ağız tadıyla oturun yeni evinizde özgem. Yavaş yavaş dizersin artık gönlünce.Canlarim gece 3e kadar koli yaptik eve sonunda tasinabildik.
Hala eski evde kalan seylerimiz var
Bunca koliyi nasil yerlestircem bilmiyorum.
Internetimiz haftasonu baglancak.
Telle idare edecegim.
Sarj aletimde obur evde kalmis
Telin sarji bitti bitecekm.
Hepinizi cok ozledim bugunluk beni affedin guzeller.
Yarin gumbur gumbur geliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?