İste o kotu tatlim cikti o cikti sen gormuosun gömulu icinde bende zannediom disim cikacak ha cikti ha cikacak diom aaaa rontgwnde bi baktim cikmis icerde kalmis gömulu . bu sefer yan dise yuruo yan disi kopariyor curutuyorAnladım canım, yok çok şükür öyle sorunlarım yok, ama tamamen çıkmaması tedirgin ediyor beni..
İnşaAllah ağrısız, acısız atlatırsın..
tamam bekliyorum :)
Link nasil atiliyorDahlia_
Link nasil atiliyorDahlia_
Slm kizlar nasilsiniz. Ben simdi oluldan ciktim hemen eve gidiyprum biseyler yiyip cikacagim fitnesse gitcem daha bide eve gelip bir ton ders yapmam lazim. Hem kilo veremiyorum hem bisürü ders bu ay delirmezsem iyidir
Neyse ben kaciyorum aksama ugrarim yine
Allah yardimcin olsun canim, insallah bir cirpida atlatirsin.Selam kizlar disimin rongenini cektirdim bi disim yamuk cikmis yan taraftaki dise baski yapio gozukuyor . digeride icine gömülü yan yatmis. Megersem cikmis ama etin altinda kalmis görunurde gozukmuomus ... Nese dua edin bana c.tesi icin kardeslerim cektiricem birini . ama 3 tanesi alincak baska cagresi yok . zaman araliklariyla aldircam
Saol canımAleyküm selam
Kolay gelsin canım :)
Canim ozelde yaptiricam gayet itinali ve temiz biyer rabbm koruaun insallah :)Saol canım
edsofi canım buarada geçmiş olsun. Benimde arkadaşımda oldu ilki çok kolaydı biraz ağrısı oldu ama normal ama ikincisinde iltihap kaptı baya ağrısı çekti o bakımdan sende dikkat et iltihap felan kapmasın. İnşallah ağrısız sızısız atlatırsın
Cok yakin akrabalar kesin
Canlarim selamlarr sonunda sahalara donebildim:))
Ne var ne yok guzellerr?
Hasta bidiklar nasil oldular? @CheGueveraedsofi Harpy
asya_01 asyammm doktorun hamilesin demissss Allaaaah beee cok sevindim guzelimmm
Hemen gecmisi okuyorum acigi kapatmam lazim:)
Yok bu onlarin ust mahallede ki elit gillerden l. Baksana yavrum bu sekilli mekilli gayet afilli
Leslie 3 4800 kusurlerdeydi hesaplamistimAdımsayarım yok, telefonda düz yürürken zor sayıyor spor adımı falan iyice kafası karışır sonraLeslie-ye başlamak istiyorum ben de, belli bir adım sayısı olsaydı Leslinin süper olurdu ona göre hesaplardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?