Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vallahi bu hafta ve diger haftalar artik cok dikkat etmemiz lazim yoksa diskaliflye olcaz aamaannn arkadaslar kacak macak yapmayalim

2 hafta üst üste sona kaldık diye mi böyle oldu ya ben anlamadım. Bir de bi kere diskalifiye olduk mu geri dönüşü yok mu? Yawrukush kaptanım?

Cok gecmis olsun annemize canim. Var miydi sikayeti daha once, anlik mi oldu? Yinelemez insallah.

2 hafta üst üste sona kaldık diye mi böyle oldu ya ben anlamadım. Bir de bi kere diskalifiye olduk mu geri dönüşü yok mu? Yawrukush kaptanım?

Ortalama 0.3 alti olunca uyari aliyoruz canim. Dereceye girersek siliniyor bu uyarimiz. Kaptanimizin dedigi gibi bu hafta bizim icin cok onemli. Derece icin mucadele ediyoruz. Lutfen herkes menusune ve egzersizine azami dikkat etsin. Gecen hafta arti ile bildirim yapan guzeller, insallah o artilari bu hafta sonu yollamissinizdir. Cumaya kadar da biraz daha vermis olarak bildirim yaparsiniz. Suyunuzu yesil cayinizi ihmal etmeyin. Aksam yemeklerini erken kapatin. Hadi canlar goreyim sizi

Kaptanim ben artiydim smdi artidan mi dusuceksiniz yoksa eski rakamdan mi ? Onu hic anlamafim. Ben o takamdan dusersem yani ortalama puana dahilmidir ?

Kaptanim ben artiydim smdi artidan mi dusuceksiniz yoksa eski rakamdan mi ? Onu hic anlamafim. Ben o takamdan dusersem yani ortalama puana dahilmidir ?

Bu cuma kac kilo isen o rakamdan dusecegiz canim. Tartildin mi sen, gitti mi artilar?

Çok geçmiş olsun canım, tekrarlamaz inşaAllah..

Ben sebebini buldum :)) Asyaca yı göz ardı etmişim resmine tıklamışım gözardı et demişm ayy vallaha hızlı yazayım derken deryamı göz ardı etmişim ama simdi hallettim :))

başımın belaları geldi ya gülüm bugün sinirimi tepeme çıkardılar yaa,düşük tehlikesi olan birisiyim bu halimle sarma dolma yaptım mercimekli köftesi aparatif şeyler çay yanına kek poaça görümcem görgüsüz terbiyesiz sofrayı beğenmedi,hanıma altın takmadık çocuğuna diye elbise takım aldım kızına takımı tuttu koltuğun kenarına fırlatır gibi attı evden kovmamak için zor tuttum kendimi.Allahım ben nasıl bir aileye düşmüşüm dedim ya bu halimle uğraştığım şeylere bak ya beyin yoksunu kız yaa

Cok saol tatlim iyi disim kapanmak uzere yarin daha iyi olur artik canm . :) waaayyyyy @CheGuevera ya meydan okuyan ilk arkadasimiz bu bi sikandalllll :) hadi vakalim :) beslenmem duzelcek insallah aci yemeyi oLedimmm vallahi . gecmis olsun herkese yaaa zincirleme olmus resmen kabizda ayri dert ishalde .

Sakin ol tatlim herkesin aile icinde bole puruz insanlar var bunlarda bizim sinavimiz sabir canm . yani gorumce bu atilmioda esinin kardesi malsef . az daha dayan canm gidecekmis nasil olsa . benmde vardi basimda biz bosanioduk remen iftiralarindan . ewimi mesken etmisti kendine. Ama gun oldu devran dondü . benden izin almafan ewe gelemez . abiside benden izinsiz cagiramaz . ben cok sabrettim sende sabret coxugun oldumu daha cok borun otecek emin ol :) sabir :)

İyiyim tatlım sen nasılsın:)

Özgem nasılsın ya ben kaçırdım mı yoksa akın paşaya kardeş mi geliyor
Evet canim insallah kardess geliyor Akinima :)

Allah Allah canim ya miniginin bunyesi de zayiflamistir.
hastalik bir geldi mi cok zorluyor bidiklari..
Senin iyilesmenede cok sevindim canim:)
Annecigin nasil oldu??

Canim Demet kaptanimiz da yazmis ortalamamiz 0.3un altinda olunca nota (uyari) aliyoruz.
Eger derece alirsak notamiz silinecek o yuzden bu hafta bizim icin cok onemli...

Hay agzin bal yesin Demetim..

Yawrukush az var canm buyutulxek bi agri degil sukur :)
Cok sukur canim:)

Ay ne güzelmiş kaptanım ben niye kaçırdım anlamadım oysa hep okuyorum mesajları Yawrukush gülüm rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh çook sevindim
Amin gulum Allah razi olsun..

Ya asyam bana kizma ama suc biraz da sende be guzelim.
Su hamile ve dusuk tehlikesi olma halinle kalkip boyle zor seylerle ugrasiyorsun ya ne diyeyim ben sana...
Kendine acimiyorsan bebegine aci..
Nasilsa ne yapsan begenmiyorlar, yapma o halde, sagligindan, bebeginden onemli mi?
Ne olur biraz degistir artik kendini vallahi ben hasta olacagim gulum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…