Vallahi bu hafta ve diger haftalar artik cok dikkat etmemiz lazim yoksa diskaliflye olcaz aamaannn arkadaslar kacak macak yapmayalim
Selam herkese çok giremedim kaç gündür.. Annem geldi hastayız diye o hasta oldutansiyonu fırladı sabah elim ayağımıza karıştı 21 tansiyon gördüm ben şok oldum.. Fenalaştı falan tekrar olursa hemen hastaneye götüreceğiz..
Onun dışında diyet formatına bugün döndüm sonunda.. Bu akşam menüm bomba gibi geliyor.Asyaca dün 2 yeşil çay içtim. Listeyi görmedim eksik kalmayayım. Adım yarışmasına gelince ilk fırsatta katılcam kısmetse. İşte o gün @CheGuevera bile korksun benden
Evet Can'ım elma yağ yakmaya yardımcı oluyor..
Canım çok sağol sorduğun içinyeminle kocam beni bu kadar merak etmiyor.. Ben iyileştim çok şükür. Kızım ishaldi kaç gündür. İsal bitti ertesi gün kabız oldu ağlaya ağlaya yaptı az önce Nasıl bir bünyedir anlayamıyorum ki...
Sen nasılsın? Kolaylayabildin mi? Ufaklık alışkımı yeni odasına :)
Ayy Can'ım hayırlara vesile olsun..tersi çıksın inşalla.. Çok korkunç bir rüyaymış . Dişin Nasıl oldu? Çok az besleniyorsun hala..
Peki bu tempoda kilonu Nasıl koruyorsun hayatımsana tavsiyem Çekmece kilitlerinden al çok kullanmadığın Çekmece'leri şeffaf bantla bantla.. (Maliyeti düşürmek için..) çok kullanmafığn odaların kapılarını kapalı tut. Başka türlü baş edilmez bu küçük canavarlarla.. Bi tane de bende var ondan biliyorum.
2 hafta üst üste sona kaldık diye mi böyle oldu ya ben anlamadım. Bir de bi kere diskalifiye olduk mu geri dönüşü yok mu?Yawrukush kaptanım?
Ay ne güzelmiş kaptanım ben niye kaçırdım anlamadım oysa hep okuyorum mesajlarıEvet guzelim
Kaptanim ben artiydim smdi artidan mi dusuceksiniz yoksa eski rakamdan mi ? Onu hic anlamafim. Ben o takamdan dusersem yani ortalama puana dahilmidir ?Ortalama 0.3 alti olunca uyari aliyoruz canim. Dereceye girersek siliniyor bu uyarimiz. Kaptanimizin dedigi gibi bu hafta bizim icin cok onemli. Derece icin mucadele ediyoruz. Lutfen herkes menusune ve egzersizine azami dikkat etsin. Gecen hafta arti ile bildirim yapan guzeller, insallah o artilari bu hafta sonu yollamissinizdir. Cumaya kadar da biraz daha vermis olarak bildirim yaparsiniz. Suyunuzu yesil cayinizi ihmal etmeyin. Aksam yemeklerini erken kapatin. Hadi canlar goreyim sizi
Kaptanim ben artiydim smdi artidan mi dusuceksiniz yoksa eski rakamdan mi ? Onu hic anlamafim. Ben o takamdan dusersem yani ortalama puana dahilmidir ?
Selam herkese çok giremedim kaç gündür.. Annem geldi hastayız diye o hasta oldutansiyonu fırladı sabah elim ayağımıza karıştı 21 tansiyon gördüm ben şok oldum.. Fenalaştı falan tekrar olursa hemen hastaneye götüreceğiz..
Onun dışında diyet formatına bugün döndüm sonunda.. Bu akşam menüm bomba gibi geliyor.Asyaca dün 2 yeşil çay içtim. Listeyi görmedim eksik kalmayayım. Adım yarışmasına gelince ilk fırsatta katılcam kısmetse. İşte o gün @CheGuevera bile korksun benden
Canım çok sağol sorduğun içinyeminle kocam beni bu kadar merak etmiyor.. Ben iyileştim çok şükür. Kızım ishaldi kaç gündür. İsal bitti ertesi gün kabız oldu ağlaya ağlaya yaptı az önce Nasıl bir bünyedir anlayamıyorum ki...
Ayy Can'ım hayırlara vesile olsun..tersi çıksın inşalla.. Çok korkunç bir rüyaymış . Dişin Nasıl oldu? Çok az besleniyorsun hala..
Peki bu tempoda kilonu Nasıl koruyorsun hayatımsana tavsiyem Çekmece kilitlerinden al çok kullanmadığın Çekmece'leri şeffaf bantla bantla.. (Maliyeti düşürmek için..) çok kullanmafığn odaların kapılarını kapalı tut. Başka türlü baş edilmez bu küçük canavarlarla.. Bi tane de bende var ondan biliyorum.
Ben sebebini buldum :))Ben hic boyle birsey yasamadim kuzum bilemiyorum..
Ne hazirligi guzelim, cok yoruyorsun kendini...
Kiyamam canim, Allah kavustursun :)
Daha randevu falan almadim Ebrum..
8-9 haftalikken giderim heralde canim:)
Bende yillar once benzer bir ruya gormustum yillardir ara ara aklima gelir.
Allahim kimseyi evinden, vatanindan etmesin, yardimcilari olsun...
Ohh ne guzel olmus guzelim :)
Agrin var mi canim?
Iyi cok sukur, sevindim canim :)
Sen hic merak etme ablacim ama fazla kacirma bakkk :)
Cumaya kadar coktan gider o arti Deryam..
Cocuklarinda hepsi ayni be guzelim.
Sabahtan aksama kadar ben ev topluyorum o da yikiyor :)
başımın belaları geldi ya gülüm bugün sinirimi tepeme çıkardılar yaa,düşük tehlikesi olan birisiyim bu halimle sarma dolma yaptım mercimekli köftesi aparatif şeyler çay yanına kek poaça görümcem görgüsüz terbiyesiz sofrayı beğenmedi,hanıma altın takmadık çocuğuna diye elbise takım aldım kızına takımı tuttu koltuğun kenarına fırlatır gibi attı evden kovmamak için zor tuttum kendimi.Allahım ben nasıl bir aileye düşmüşüm dedim ya bu halimle uğraştığım şeylere bak ya beyin yoksunu kız yaaBen hic boyle birsey yasamadim kuzum bilemiyorum..
Ne hazirligi guzelim, cok yoruyorsun kendini...
Kiyamam canim, Allah kavustursun :)
Daha randevu falan almadim Ebrum..
8-9 haftalikken giderim heralde canim:)
Bende yillar once benzer bir ruya gormustum yillardir ara ara aklima gelir.
Allahim kimseyi evinden, vatanindan etmesin, yardimcilari olsun...
Ohh ne guzel olmus guzelim :)
Agrin var mi canim?
Iyi cok sukur, sevindim canim :)
Sen hic merak etme ablacim ama fazla kacirma bakkk :)
Cumaya kadar coktan gider o arti Deryam..
Cocuklarinda hepsi ayni be guzelim.
Sabahtan aksama kadar ben ev topluyorum o da yikiyor :)
Cok saol tatlim iyi disim kapanmak uzere yarin daha iyi olur artik canm . :) waaayyyyy @CheGuevera ya meydan okuyan ilk arkadasimiz bu bi sikandalllll :)Selam herkese çok giremedim kaç gündür.. Annem geldi hastayız diye o hasta oldutansiyonu fırladı sabah elim ayağımıza karıştı 21 tansiyon gördüm ben şok oldum.. Fenalaştı falan tekrar olursa hemen hastaneye götüreceğiz..
Sakin ol tatlim herkesin aile icinde bole puruz insanlar var bunlarda bizim sinavimiz sabir canm . yani gorumce bu atilmioda esinin kardesi malsef . az daha dayan canm gidecekmis nasil olsa . benmde vardi basimda biz bosanioduk remen iftiralarindan . ewimi mesken etmisti kendine. Ama gun oldu devran dondü . benden izin almafan ewe gelemez . abiside benden izinsiz cagiramaz . ben cok sabrettim sende sabret coxugun oldumu daha cok borun otecek emin ol :) sabir :)başımın belaları geldi ya gülüm bugün sinirimi tepeme çıkardılar yaa,düşük tehlikesi olan birisiyim bu halimle sarma dolma yaptım mercimekli köftesi aparatif şeyler çay yanına kek poaça görümcem görgüsüz terbiyesiz sofrayı beğenmedi,hanıma altın takmadık çocuğuna diye elbise takım aldım kızına takımı tuttu koltuğun kenarına fırlatır gibi attı evden kovmamak için zor tuttum kendimi.Allahım ben nasıl bir aileye düşmüşüm dedim ya bu halimle uğraştığım şeylere bak ya beyin yoksunu kız yaa
İyiyim tatlım sen nasılsın:)@ddanes nerelerdesin guzelim? Takima hic ugramiyorsun, esinin sinavida bitti diye hatirliyorum.Takimdan uzak kaldikca kilo vermek zorlasiyor.Takima ugramadigindan menu ve egzersizlerini de goremiyoruz.
Cuma bildirimine arti ile geldigimizde de tum takimimizin sonucu etkileniyor.Yoksa diyetten vaz mi gectin canim?
@haeshin Busem misafirlerini yolculadin mi, ozledik amazonum :)
Harpy senide merak ettim canim, iyi misin?
@abesle_istigal canim iyi yolculuklar:)
edsofi sen nasil oldun canim?
asya_01 dinlenebildin mi gulum?
@CheGuevera sen attin mi yorgunlugunu guzelim?
@melinda23 nerelerdesin kuzum, gozlerimiz forumda:)
@zey zey nasilsin canim?
@gogo2405 gonca ablam orgun bitti mi, bir resim atsanda gozumuz gonlumuz acilsa:)
@sevimlicadi0 dinlendin mi guzelim,dugunde iltifatlar gelmistir:)
tiffany20 sagligin keyfin nasil canim?
Dahlia_ ve @Ollalla azeri guzellerimiz iyi misiniz?
@betusi canim gelecektin takima bekliyoruz:)
D3S1R3 Mavibocuk Asyaca ve @E-brulim kaptanlarim nasilsiniz guzeller:)
@kitabi nasilsin , diyet nasil gidiyor canim?
Evet canim insallah kardess geliyor Akinima :)Özgem nasılsın ya ben kaçırdım mı yoksa akın paşaya kardeş mi geliyor
Allah Allah canim ya miniginin bunyesi de zayiflamistir.Selam herkese çok giremedim kaç gündür.. Annem geldi hastayız diye o hasta oldutansiyonu fırladı sabah elim ayağımıza karıştı 21 tansiyon gördüm ben şok oldum.. Fenalaştı falan tekrar olursa hemen hastaneye götüreceğiz..
Canim Demet kaptanimiz da yazmis ortalamamiz 0.3un altinda olunca nota (uyari) aliyoruz.2 hafta üst üste sona kaldık diye mi böyle oldu ya ben anlamadım. Bir de bi kere diskalifiye olduk mu geri dönüşü yok mu?Yawrukush kaptanım?
Hay agzin bal yesin Demetim..Ortalama 0.3 alti olunca uyari aliyoruz canim. Dereceye girersek siliniyor bu uyarimiz. Kaptanimizin dedigi gibi bu hafta bizim icin cok onemli. Derece icin mucadele ediyoruz. Lutfen herkes menusune ve egzersizine azami dikkat etsin. Gecen hafta arti ile bildirim yapan guzeller, insallah o artilari bu hafta sonu yollamissinizdir. Cumaya kadar da biraz daha vermis olarak bildirim yaparsiniz. Suyunuzu yesil cayinizi ihmal etmeyin. Aksam yemeklerini erken kapatin. Hadi canlar goreyim sizi
Cok sukur canim:)Yawrukush az var canm buyutulxek bi agri degil sukur :)
Amin gulum Allah razi olsun..Ay ne güzelmiş kaptanım ben niye kaçırdım anlamadım oysa hep okuyorum mesajlarıYawrukush gülüm rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh çook sevindim
Ya asyam bana kizma ama suc biraz da sende be guzelim.başımın belaları geldi ya gülüm bugün sinirimi tepeme çıkardılar yaa,düşük tehlikesi olan birisiyim bu halimle sarma dolma yaptım mercimekli köftesi aparatif şeyler çay yanına kek poaça görümcem görgüsüz terbiyesiz sofrayı beğenmedi,hanıma altın takmadık çocuğuna diye elbise takım aldım kızına takımı tuttu koltuğun kenarına fırlatır gibi attı evden kovmamak için zor tuttum kendimi.Allahım ben nasıl bir aileye düşmüşüm dedim ya bu halimle uğraştığım şeylere bak ya beyin yoksunu kız yaa
Bende iyiym canim?İyiyim tatlım sen nasılsın:)
Bugün başlayayım o zaman güzelim:)Tabiki canim cok sevinirim.
Pazar adim yarismasi
Pazartesi Adim+ip atlama
Sali adim+mekik
Carsamba adim+squat
Her aksam en gec 23:00 de sonuclariAsyaca etiketiyle paylasiyoruz canim
Yok canm gitmedi az su ictim ondan oldu buyuk ihtimal . iciyorum smdi 2litre bitti 3 e baslicam :)Bu cuma kac kilo isen o rakamdan dusecegiz canim. Tartildin mi sen, gitti mi artilar?
Her şey yolunca canım:) Okul da iyi gidiyo:) Sen nasılsın neler yapıyosun?Bende iyiym canim?
Nasil gidiyor okul?
Her sey yolunda mi?
Perşembe,cuma,cumartesi bildirim yapılacak mı?Bugün başlayayım o zaman güzelim:)
Oh cok guzel canim, bende yavas yavas evi yerlestiriyorum.Her şey yolunca canım:) Okul da iyi gidiyo:) Sen nasılsın neler yapıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?