Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.

CUMA - CUMARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy -- - ---
CheGueveraODUL ODUL - ----
melinda23-------
kitabi ------
abesle_istigal ODUL -----
sevimlicadi0 -----
Tombikminyon-------
edsofiODUL MUAF -----
ddanes-------
AKovser ODUL -----
zey zey-------
Asyaca 100 JJ- ----
tiffany20 -----
Ollalla -----
gogo2405 150 IAODUL -----
MavibocukODUL -----
haeshinODUL 150 JJ------

TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]

D ddanes nerelerdesin guzelim? Takima hic ugramiyorsun, esinin sinavida bitti diye hatirliyorum.Takimdan uzak kaldikca kilo vermek zorlasiyor.Takima ugramadigindan menu ve egzersizlerini de goremiyoruz.
Cuma bildirimine arti ile geldigimizde de tum takimimizin sonucu etkileniyor.Yoksa diyetten vaz mi gectin canim?

haeshin Busem misafirlerini yolculadin mi, ozledik amazonum :)

Harpy senide merak ettim canim, iyi misin?

abesle_istigal canim iyi yolculuklar:)

edsofi sen nasil oldun canim?

asya_01 dinlenebildin mi gulum?

@CheGuevera sen attin mi yorgunlugunu guzelim?

@melinda23 nerelerdesin kuzum, gozlerimiz forumda:)

zey zey nasilsin canim?

gogo2405 gonca ablam orgun bitti mi, bir resim atsanda gozumuz gonlumuz acilsa:)

@sevimlicadi0 dinlendin mi guzelim,dugunde iltifatlar gelmistir:)

tiffany20 sagligin keyfin nasil canim?

@AKovser ve O Ollalla azeri guzellerimiz iyi misiniz?

B betusi canim gelecektin takima bekliyoruz:)

D3S1R3 Mavibocuk Asyaca ve E-brulim kaptanlarim nasilsiniz guzeller:)

@kitabi nasilsin , diyet nasil gidiyor canim?

sabahın 7 sinde kalktım gülüm dinlene dinlene hazırlık yapıyorum.

Şükür Özgem biraz uykusuzum ama iyiyim. Sen nasılsın? İlk doktor kontrolün ne zamsn? Belirtilerin var mı?
Canlarim benim icin uyku vakti yarin gorusmek uzere, hepinizi opuyorum:)
İyi uykular kuşum :*

Kizlar bugun bi ruya gordum allahimmm o savastan kacan insanlari yasadiklarini okdar iyu anladimki . istanbuldaydik ewde oturuoduk . birden ucak sesleri füze sesleri dedik aksam aksam ne ucagi ucuyo. Esime diyorum sen askerlik yaptin ne ucagi oldugunu anlarsin diye . nese hepimiz balkona ciktik anaaammm bi baktim vuZemidir nedir . parca parca atiyolar kucuk fuzeleri ben oglani kucagima aliorum tabi bi korku abooowww yanimiza bi fuze dustu ve bitti ruya . allahim ne kotu. İ his korku . o savastan kacan insanlar neler yasamis oyle . allahim yardim etsin onlara acta acikta birakmasin ewlerinden uzak yari sokakta yari cadirda ooofff cok zor askerlerimizede yardim etsin rabbim nelerle savasiyorlar guc kuvvetversin rabbim

Saol canm benm insallah

Hayır olsun inşallah canım, baya etkisinde kalmışsın. Allah zorluk çekenlerin yardımcısı olsun

İyiyim xanm saol allah razi olsun :)

Hayır olsun inşallah canım, baya etkisinde kalmışsın. Allah zorluk çekenlerin yardımcısı olsun
Oyle canm ya vallahi cok etkilendim . yasadim resmen . aynen canm allah her zorlukta olana yardim etsin . ondan gayrı kmse yok. Ondan medet umariz ona siginiriz . cok sukur

sorma buyuk hasret cekiorum
En kısa zamanda hasretin biter gülüm:)
sabahın 7 sinde kalktım gülüm dinlene dinlene hazırlık yapıyorum.
Aman kendini yorma gülüm yavaş yavaş sakin sakin yap :)
Gününüz aydın, pazarınız keyifli olsun :)
Ebrulimmm nasılsın kuzum :)
Ayy kuzum amin Rabbim savaşların bitmesini nasip etsin yaa savaş her yerde her zaman kötü birşey

Yesil cay icemiyorsan hibiskus al ondan tuket tatlim. Tadi cok guzel onun
Bulmaya çalışırım ama söz veremem burda her çayı bulamıyorum malesef

Vallaha döktüm abla. Sözde sünnetdi ama düğünden farkı yoktu

Günaydın kızlar:))

Ahh deryamm vallaha yaaa karpuz dondurma üzüm yaz :)) aşırı aşırısından seviyorum yani:)

Suyunu yazmamışsın kuzuş:)
Unutmuşum canım 1 litre felan su içtim 2 litrede mineral
Kendime geldim kaptanım. Kilo bakımından aslında kimse birşey demedi :) daha yolun başındayım
Canlarim benim icin uyku vakti yarin gorusmek uzere, hepinizi opuyorum:)
İyi geceler, tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…