Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlarimm yesilcaylarimizi unutmayalimm..
Adimsayarlarr calissinnn, adimsayarlarda rakamlar yukselsinn. Bakalim bugun kim birinci olacak seviyorum hepinizi
Canım yeşil çay derken bardak sayısına göre mi yazacağız:) Bi de perşembe cuma ve cumartesi bildirim yapacak mıyız?

Canım yeşil çay derken bardak sayısına göre mi yazacağız:) Bi de perşembe cuma ve cumartesi bildirim yapacak mıyız?
Canım çok içmek önemli değil abartmamalıyız en fazla 2 bardak içmeliyiz önemli olan içmiş olmak günlük bildirim yapıyoruz Asyaca etiketliyoruz:)

Sabah yarim avuc badem
Öglen sucuklu peynirli omlet
Ara: 2 dilim portakal
Ara: 2-3 dilim kek (normal kek degil yagsiz, sekersiz unsuz kek)
Aksam: yayla corbasi

Kekin tarifi bu ben bunun yarisini yaptim

3 adet iri yumurta
2 yemek kaşığı pekmez
1 su bardağından biraz az süt
1 tatlı kaşığı tarçın
10 adet kuru incir
Yarım su bardağı iri kırılmış ceviz ya da fındık
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1,5 su bardağı robotta un haline getirilmiş fındık
1,5 su bardağı robotta un haline getirilmiş ceviz

Tabiki normal kek kadar güzel değil ama tadıda fena değil yani sadece çok şekersiz
Su: 3 litre
Spor 1 buçuk saat fitness
7000 adım

Çok sevindim özgem akın paşayla bol bol yaramazlık yapsınlar inşallah sağlıkla gelir ♥

Egzersiz ve adim icin carsamba aksamindan itibaren bildirim yaomiyoruz. Yesilcay da ictigimizi belirtmek amaciyla yaziyoruz. 2 kupadan fazla da icme canim yesilcayi

Cok gecmis olsun annemize canim. Var miydi sikayeti daha once, anlik mi oldu? Yinelemez insallah.

Vardı Can'ım tansiyon hastası bol su içmesi lazım gel gelelim cuma bize gelirken yolda tuvalete gelmesinmiş diye su içmeden çıkmış buraya gelince düzeni bozuldu tabi, 3 günü öyle az suyla geçirince birden fırladı.. Yatıyor hala.. Suyunu da içti bol bol ama yine de çok hareket edince yükselmeye başlıyor inşallah yarına düzelir Tamamen.

Kızım bu insanlar neden hergün sana geliyor Allah aşkına? Eşine söyle özellikle ailesine söylesin Asya misafir ağırlayacak durumda değil diye.. Benim görümcem de yemek konusunda çok cinstir bize ne Zaman gelse hiç bişey yemezdi, es kaza bişey beğenirse de kayınvalidem beğenmemiştir o öyle şeyler yemez kesin aç kalmıştır ondan yemiştir der hepsi başka deli yaa 5 çeşit yemek yapsam 2sini anca yer diğerlerini yemediğini de tekrar tekrar söyler neden yaptın der gibi sanki ondan başka yemek yiyen yok, sanki herkes sadece karbonhidratla beslenmek zorundaymış gibi.. Ayy damarıma bastın galiba asyacığım sen bakma onlara hepsini aynı kalıpta dökmüşler. Herkesin başına en az 1 tane düşecek kadar.

Onu bırak bakem başladı mı bulantılar ne Zaman doktor randevusu? Kaç gün var?

Menüm

Sabah
Peynirli omlet
1 kk peynir
1 dlm ekmek
5 zeytin

Öğlen
Tonbalıklı salata (içinde Mısır vardı ondan ekmeksiz yedim)

Ara 1 avuç çerez

Akşam
Fırında pişmiş et yemeği
Salata
Ayran
Çorba 1 kase

Yeşilçay 2 kupa
Su bol
Spor yapacak hiç vakit olmadı ama hareketli bir gündü genel olarak..

Can'ım fitnesde tam olarak ne yapıyorsun bilmiyorum ama 1 saatin üzerinde vücut kas yakmaya başlıyor günlük 1 saatten fazla spor yapmak çok doğru değil. İstersen bir araştır..

Kaptanım beni ne zaman cuma yarışmasına alacaksınız? Bende o heyecanı yaşamak istiyorum...
canim her gun duzenli menu ve egzersiz paylasiyorsun, katilimimi da arttiracagim, sizi yari yolda birakmayacagim diyorsan liste heyecanimiza ortak ol guzelim..
ama katilimini arttiracagina ve takimi yari yolda birakmayacagina dair soz istiyoruz..

Şükür canım:) Allah kolaylık versin:)
sagol canim:)

ne guzel tarifler buluyorsun canim:)

Çok sevindim özgem akın paşayla bol bol yaramazlık yapsınlar inşallah sağlıkla gelir ♥
sagol kuzum amin hepimizin ki..
ama yaramazliklar yapmasinlar insallah Saadetim 2 bebeyle nice olur halim...

edsofi guzelim gecen hafta 73.3 kiloymussun.
Bu cuma da kilom sabit dedin canim oyuzden 73.3 olarak kaldi listede kilon canim.
74.3 kilo muydun cuma gunu, yoksa 73.3 mu?
Eger yanlislik yaptiysak bu durumu ana listede duzeltmem gerek, diger takim kaptanlarini haberdar etmem gerek.
Cevap bekliyorum canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…