Şükür canım:) Allah kolaylık versin:)Oh cok guzel canim, bende yavas yavas evi yerlestiriyorum.
Esim bir yandan tamir islerini hallediyor.
Bir de oglan var tabi:)
Cok sukur her sey yolunda canim :)
Canım kaptanlarımızla konuşalım sana bilgi veririz :)Kaptanım beni ne zaman cuma yarışmasına alacaksınız? Bende o heyecanı yaşamak istiyorum...
Canım yeşil çay derken bardak sayısına göre mi yazacağız:) Bi de perşembe cuma ve cumartesi bildirim yapacak mıyız?Canlarimm yesilcaylarimizi unutmayalimm..
Adimsayarlarr calissinnn, adimsayarlarda rakamlar yukselsinn. Bakalim bugun kim birinci olacak seviyorum hepinizi
Canım çok içmek önemli değil abartmamalıyız en fazla 2 bardak içmeliyiz önemli olan içmiş olmak günlük bildirim yapıyoruzCanım yeşil çay derken bardak sayısına göre mi yazacağız:) Bi de perşembe cuma ve cumartesi bildirim yapacak mıyız?
Çok güzel ya:)))
Çok sevindim özgem akın paşayla bol bol yaramazlık yapsınlar inşallah sağlıkla gelir ♥Evet canim insallah kardess geliyor Akinima :)
Allah Allah canim ya miniginin bunyesi de zayiflamistir.
hastalik bir geldi mi cok zorluyor bidiklari..
Senin iyilesmenede cok sevindim canim:)
Annecigin nasil oldu??
Canim Demet kaptanimiz da yazmis ortalamamiz 0.3un altinda olunca nota (uyari) aliyoruz.
Eger derece alirsak notamiz silinecek o yuzden bu hafta bizim icin cok onemli...
Hay agzin bal yesin Demetim..
Cok sukur canim:)
Amin gulum Allah razi olsun..
Ya asyam bana kizma ama suc biraz da sende be guzelim.
Su hamile ve dusuk tehlikesi olma halinle kalkip boyle zor seylerle ugrasiyorsun ya ne diyeyim ben sana...
Kendine acimiyorsan bebegine aci..
Nasilsa ne yapsan begenmiyorlar, yapma o halde, sagligindan, bebeginden onemli mi?
Ne olur biraz degistir artik kendini vallahi ben hasta olacagim gulum...
Tamam canım haber bekliyorum:)Canım kaptanlarımızla konuşalım sana bilgi veririz :)
Egzersiz ve adim icin carsamba aksamindan itibaren bildirim yaomiyoruz. Yesilcay da ictigimizi belirtmek amaciyla yaziyoruz. 2 kupadan fazla da icme canim yesilcayiCanım yeşil çay derken bardak sayısına göre mi yazacağız:) Bi de perşembe cuma ve cumartesi bildirim yapacak mıyız?
Estf tatlim neden kizayim :)Asyaca biliyorum kızcaksın ama bugün yeşil çay yok
hibisküs çayımıydı neydi onada yarın bakcam bugün burda heryer kapalı
Cok gecmis olsun annemize canim. Var miydi sikayeti daha once, anlik mi oldu? Yinelemez insallah.
başımın belaları geldi ya gülüm bugün sinirimi tepeme çıkardılar yaa,düşük tehlikesi olan birisiyim bu halimle sarma dolma yaptım mercimekli köftesi aparatif şeyler çay yanına kek poaça görümcem görgüsüz terbiyesiz sofrayı beğenmedi,hanıma altın takmadık çocuğuna diye elbise takım aldım kızına takımı tuttu koltuğun kenarına fırlatır gibi attı evden kovmamak için zor tuttum kendimi.Allahım ben nasıl bir aileye düşmüşüm dedim ya bu halimle uğraştığım şeylere bak ya beyin yoksunu kız yaa
Sabah yarim avuc badem
Öglen sucuklu peynirli omlet
Ara: 2 dilim portakal
Ara: 2-3 dilim kek (normal kek degil yagsiz, sekersiz unsuz kek)
Aksam: yayla corbasi
Kekin tarifi bu ben bunun yarisini yaptim
3 adet iri yumurta
2 yemek kaşığı pekmez
1 su bardağından biraz az süt
1 tatlı kaşığı tarçın
10 adet kuru incir
Yarım su bardağı iri kırılmış ceviz ya da fındık
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1,5 su bardağı robotta un haline getirilmiş fındık
1,5 su bardağı robotta un haline getirilmiş ceviz
Tabiki normal kek kadar güzel değil ama tadıda fena değil yani sadece çok şekersiz
Su: 3 litre
Spor 1 buçuk saat fitness
7000 adım
canim her gun duzenli menu ve egzersiz paylasiyorsun, katilimimi da arttiracagim, sizi yari yolda birakmayacagim diyorsan liste heyecanimiza ortak ol guzelim..Kaptanım beni ne zaman cuma yarışmasına alacaksınız? Bende o heyecanı yaşamak istiyorum...
sagol canim:)Şükür canım:) Allah kolaylık versin:)
ne guzel tarifler buluyorsun canim:)Sabah yarim avuc badem
Öglen sucuklu peynirli omlet
Ara: 2 dilim portakal
Ara: 2-3 dilim kek (normal kek degil yagsiz, sekersiz unsuz kek)
Aksam: yayla corbasi
Kekin tarifi bu ben bunun yarisini yaptim
3 adet iri yumurta
2 yemek kaşığı pekmez
1 su bardağından biraz az süt
1 tatlı kaşığı tarçın
10 adet kuru incir
Yarım su bardağı iri kırılmış ceviz ya da fındık
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1,5 su bardağı robotta un haline getirilmiş fındık
1,5 su bardağı robotta un haline getirilmiş ceviz
Tabiki normal kek kadar güzel değil ama tadıda fena değil yani sadece çok şekersiz
Su: 3 litre
Spor 1 buçuk saat fitness
7000 adım
sagol kuzum amin hepimizin ki..Çok sevindim özgem akın paşayla bol bol yaramazlık yapsınlar inşallah sağlıkla gelir ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?