@ddanes nerelerdesin guzelim? Takima hic ugramiyorsun, esinin sinavida bitti diye hatirliyorum.Takimdan uzak kaldikca kilo vermek zorlasiyor.Takima ugramadigindan menu ve egzersizlerini de goremiyoruz.
Cuma bildirimine arti ile geldigimizde de tum takimimizin sonucu etkileniyor.Yoksa diyetten vaz mi gectin canim?
@haeshin Busem misafirlerini yolculadin mi, ozledik amazonum :)
Harpy senide merak ettim canim, iyi misin?
@abesle_istigal canim iyi yolculuklar:)
edsofi sen nasil oldun canim?
@asya_01 dinlenebildin mi gulum?
@CheGuevera sen attin mi yorgunlugunu guzelim?
@melinda23 nerelerdesin kuzum, gozlerimiz forumda:)
@zey zey nasilsin canim?
gogo2405 gonca ablam orgun bitti mi, bir resim atsanda gozumuz gonlumuz acilsa:)
@sevimlicadi0 dinlendin mi guzelim,dugunde iltifatlar gelmistir:)
@tiffany20 sagligin keyfin nasil canim?
Dahlia_ ve @Ollalla azeri guzellerimiz iyi misiniz?
@betusi canim gelecektin takima bekliyoruz:)
D3S1R3 Mavibocuk Asyaca ve @E-brulim kaptanlarim nasilsiniz guzeller:)
@kitabi nasilsin , diyet nasil gidiyor canim?
sabahın 7 sinde kalktım gülüm dinlene dinlene hazırlık yapıyorum.
Canlarimm yesilcaylarimizi unutmayalimm..
Adimsayarlarr calissinnn, adimsayarlarda rakamlar yukselsinn. Bakalim bugun kim birinci olacak seviyorum hepinizi
Ben gündeyim bugün cezaları hazırlayın kızlar
Yok hayatim hic belli olmaz oHayırlı pazarlar canlar ❤ ❤ ❤
Çok şükür canım, bugün iyiyim biraz :)
Canım yaa kolay gelsinn..
Tamamdır kaptanımmm, 1. belli de biz kendimize yürüyoruz
Canim nolur fazla yemee, bu hafta bizim icin cok kritik. Aksama yesilcayini tuket canim mutlakaBen gündeyim bugün cezaları hazırlayın kızlar
Cok sukur kaptanim ev toparlamaya calisiyorum, cildircam artik bir insanin evi nasil indirim magazasina donusur anlayamiyorummm@ddanes nerelerdesin guzelim? Takima hic ugramiyorsun, esinin sinavida bitti diye hatirliyorum.Takimdan uzak kaldikca kilo vermek zorlasiyor.Takima ugramadigindan menu ve egzersizlerini de goremiyoruz.
Cuma bildirimine arti ile geldigimizde de tum takimimizin sonucu etkileniyor.Yoksa diyetten vaz mi gectin canim?
@zey zey nasilsin canim?
gogo2405 gonca ablam orgun bitti mi, bir resim atsanda gozumuz gonlumuz acilsa:)
Cok sukur kaptanim ev toparlamaya calisiyorum, cildircam artik bir insanin evi nasil indirim magazasina donusur anlayamiyorummm
Bu bebeler valla bitirdi beni, ne enerjim kaliyo ne moralim ikiside kostebek gibi her yeri kaziyolar.
Birde sabah 800 gram fazla ciktim cinlerim tepemde ya
Ben hic boyle birsey yasamadim kuzum bilemiyorum..Yaaa ben bazı yazılanları sonradan görüyorum kızlar yaa bu göz ardı edilen içeriği göster diye bişi çıkmış telde her seferinde ona tıklamam gerekiyor yaa anlamadım fazla yaaa sizdede var mı böle bişi
Ne hazirligi guzelim, cok yoruyorsun kendini...sabahın 7 sinde kalktım gülüm dinlene dinlene hazırlık yapıyorum.
Kiyamam canim, Allah kavustursun :)sorma buyuk hasret cekiorum
Daha randevu falan almadim Ebrum..Şükür Özgem biraz uykusuzum ama iyiyim. Sen nasılsın? İlk doktor kontrolün ne zamsn? Belirtilerin var mı?
İyi uykular kuşum :*
Bende yillar once benzer bir ruya gormustum yillardir ara ara aklima gelir.Kizlar bugun bi ruya gordum allahimmm o savastan kacan insanlari yasadiklarini okdar iyu anladimki . istanbuldaydik ewde oturuoduk . birden ucak sesleri füze sesleri dedik aksam aksam ne ucagi ucuyo. Esime diyorum sen askerlik yaptin ne ucagi oldugunu anlarsin diye . nese hepimiz balkona ciktik anaaammm bi baktim vuZemidir nedir . parca parca atiyolar kucuk fuzeleri ben oglani kucagima aliorum tabi bi korku abooowww yanimiza bi fuze dustu ve bitti ruya . allahim ne kotu. İ his korku . o savastan kacan insanlar neler yasamis oyle . allahim yardim etsin onlara acta acikta birakmasinewlerinden uzak yari sokakta yari cadirda ooofff cok zor askerlerimizede yardim etsin rabbim nelerle savasiyorlar guc kuvvetversin rabbim
Ohh ne guzel olmus guzelim :)Bulmaya çalışırım ama söz veremem burda her çayı bulamıyorum malesef
Vallaha döktüm abla. Sözde sünnetdi ama düğünden farkı yoktu
Unutmuşum canım 1 litre felan su içtim 2 litrede mineral
Kendime geldim kaptanım. Kilo bakımından aslında kimse birşey demedi :) daha yolun başındayım
İyi geceler, tatlı rüyalar
Agrin var mi canim?Ssbah menemen az peynir 2dilim tbe 4 5 zeytin
Aksam mercimek corba
Gece cacik
Su 2 litre
Simdilik 1 kupa yesilcay
Iyi cok sukur, sevindim canim :)Hayırlı pazarlar canlar ❤ ❤ ❤
Çok şükür canım, bugün iyiyim biraz :)
Canım yaa kolay gelsinn..
Tamamdır kaptanımmm, 1. belli de biz kendimize yürüyoruz
Sen hic merak etme ablacim ama fazla kacirma bakkk :)Ben gündeyim bugün cezaları hazırlayın kızlar
Cumaya kadar coktan gider o arti Deryam..Cok sukur kaptanim ev toparlamaya calisiyorum, cildircam artik bir insanin evi nasil indirim magazasina donusur anlayamiyorummm
Bu bebeler valla bitirdi beni, ne enerjim kaliyo ne moralim ikiside kostebek gibi her yeri kaziyolar.
Özgem nasılsın ya ben kaçırdım mı yoksa akın paşaya kardeş mi geliyorBen hic boyle birsey yasamadim kuzum bilemiyorum..
Ne hazirligi guzelim, cok yoruyorsun kendini...
Kiyamam canim, Allah kavustursun :)
Daha randevu falan almadim Ebrum..
8-9 haftalikken giderim heralde canim:)
Bende yillar once benzer bir ruya gormustum yillardir ara ara aklima gelir.
Allahim kimseyi evinden, vatanindan etmesin, yardimcilari olsun...
Ohh ne guzel olmus guzelim :)
Agrin var mi canim?
Iyi cok sukur, sevindim canim :)
Sen hic merak etme ablacim ama fazla kacirma bakkk :)
Cumaya kadar coktan gider o arti Deryam..
Cocuklarinda hepsi ayni be guzelim.
Sabahtan aksama kadar ben ev topluyorum o da yikiyor :)
Belki de yenmesi gereken en uygun meyve elma, onu da ben sevmiyorum iyi mizorla yiyorumm
@ddanes nerelerdesin guzelim? Takima hic ugramiyorsun, esinin sinavida bitti diye hatirliyorum.Takimdan uzak kaldikca kilo vermek zorlasiyor.Takima ugramadigindan menu ve egzersizlerini de goremiyoruz.
@zey zey nasilsin canim?
Kizlar bugun bi ruya gordum allahimmm o savastan kacan insanlari yasadiklarini okdar iyu anladimki . istanbuldaydik ewde oturuoduk . birden ucak sesleri füze sesleri dedik aksam aksam ne ucagi ucuyo. Esime diyorum sen askerlik yaptin ne ucagi oldugunu anlarsin diye . nese hepimiz balkona ciktik anaaammm bi baktim vuZemidir nedir . parca parca atiyolar kucuk fuzeleri ben oglani kucagima aliorum tabi bi korku abooowww yanimiza bi fuze dustu ve bitti ruya . allahim ne kotu. İ his korku . o savastan kacan insanlar neler yasamis oyle . allahim yardim etsin onlara acta acikta birakmasinewlerinden uzak yari sokakta yari cadirda ooofff cok zor askerlerimizede yardim etsin rabbim nelerle savasiyorlar guc kuvvetversin rabbim
Cok sukur kaptanim ev toparlamaya calisiyorum, cildircam artik bir insanin evi nasil indirim magazasina donusur anlayamiyorummm
Özgem nasılsın ya ben kaçırdım mı yoksa akın paşaya kardeş mi geliyor
Vallahi bu hafta ve diger haftalar artik cok dikkat etmemiz lazim yoksa diskaliflye olcaz aamaannn arkadaslar kacak macak yapmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?