Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırlı pazarlar canlar ❤ ❤ ❤

Çok şükür canım, bugün iyiyim biraz :)

sabahın 7 sinde kalktım gülüm dinlene dinlene hazırlık yapıyorum.

Canım yaa kolay gelsinn..

Canlarimm yesilcaylarimizi unutmayalimm..
Adimsayarlarr calissinnn, adimsayarlarda rakamlar yukselsinn. Bakalim bugun kim birinci olacak seviyorum hepinizi

Tamamdır kaptanımmm, 1. belli de biz kendimize yürüyoruz

Cok sukur kaptanim ev toparlamaya calisiyorum, cildircam artik bir insanin evi nasil indirim magazasina donusur anlayamiyorummm
Bu bebeler valla bitirdi beni, ne enerjim kaliyo ne moralim ikiside kostebek gibi her yeri kaziyolar.
Birde sabah 800 gram fazla ciktim cinlerim tepemde ya

Bu bebelerle sen nasıl fazla çıkarsınn ? hep eksi olman lazımm

Ben hic boyle birsey yasamadim kuzum bilemiyorum..

sabahın 7 sinde kalktım gülüm dinlene dinlene hazırlık yapıyorum.
Ne hazirligi guzelim, cok yoruyorsun kendini...

sorma buyuk hasret cekiorum
Kiyamam canim, Allah kavustursun :)

Şükür Özgem biraz uykusuzum ama iyiyim. Sen nasılsın? İlk doktor kontrolün ne zamsn? Belirtilerin var mı?

İyi uykular kuşum :*
Daha randevu falan almadim Ebrum..
8-9 haftalikken giderim heralde canim:)

Bende yillar once benzer bir ruya gormustum yillardir ara ara aklima gelir.
Allahim kimseyi evinden, vatanindan etmesin, yardimcilari olsun...

Ohh ne guzel olmus guzelim :)

Ssbah menemen az peynir 2dilim tbe 4 5 zeytin
Aksam mercimek corba
Gece cacik
Su 2 litre
Simdilik 1 kupa yesilcay
Agrin var mi canim?

Hayırlı pazarlar canlar ❤ ❤ ❤

Çok şükür canım, bugün iyiyim biraz :)

Canım yaa kolay gelsinn..

Tamamdır kaptanımmm, 1. belli de biz kendimize yürüyoruz
Iyi cok sukur, sevindim canim :)

Ben gündeyim bugün cezaları hazırlayın kızlar
Sen hic merak etme ablacim ama fazla kacirma bakkk :)

Cumaya kadar coktan gider o arti Deryam..
Cocuklarinda hepsi ayni be guzelim.
Sabahtan aksama kadar ben ev topluyorum o da yikiyor :)

Özgem nasılsın ya ben kaçırdım mı yoksa akın paşaya kardeş mi geliyor

Selam herkese çok giremedim kaç gündür.. Annem geldi hastayız diye o hasta oldu tansiyonu fırladı sabah elim ayağımıza karıştı 21 tansiyon gördüm ben şok oldum.. Fenalaştı falan tekrar olursa hemen hastaneye götüreceğiz..
Onun dışında diyet formatına bugün döndüm sonunda.. Bu akşam menüm bomba gibi geliyor. Asyaca dün 2 yeşil çay içtim. Listeyi görmedim eksik kalmayayım. Adım yarışmasına gelince ilk fırsatta katılcam kısmetse. İşte o gün @CheGuevera bile korksun benden

Belki de yenmesi gereken en uygun meyve elma, onu da ben sevmiyorum iyi mi zorla yiyorumm

Evet Can'ım elma yağ yakmaya yardımcı oluyor..

Canım çok sağol sorduğun için yeminle kocam beni bu kadar merak etmiyor.. Ben iyileştim çok şükür. Kızım ishaldi kaç gündür. İsal bitti ertesi gün kabız oldu ağlaya ağlaya yaptı az önce Nasıl bir bünyedir anlayamıyorum ki...

Sen nasılsın? Kolaylayabildin mi? Ufaklık alışkımı yeni odasına :)

Ayy Can'ım hayırlara vesile olsun..tersi çıksın inşalla.. Çok korkunç bir rüyaymış . Dişin Nasıl oldu? Çok az besleniyorsun hala..

Peki bu tempoda kilonu Nasıl koruyorsun hayatım sana tavsiyem Çekmece kilitlerinden al çok kullanmadığın Çekmece'leri şeffaf bantla bantla.. (Maliyeti düşürmek için..) çok kullanmafığn odaların kapılarını kapalı tut. Başka türlü baş edilmez bu küçük canavarlarla.. Bi tane de bende var ondan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…