Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kız bir gün orucum işten çıktın eve gidiyorum, kaldırımın arasında ot çıkmış canım onu istedi hiç unutmuyorum yok böyle bir pis boğazlık yaa

Yeminle sesli güldüm hem de yanımda kardeşim uyuyor
Valla kaptanım hiç pis boğazlık diyemicem öyle yenmeyecek şeyleri benim de canım çeker bizi neyle besleyip büyütmüşler merak ettim şimdii

Yeminle sesli güldüm hem de yanımda kardeşim uyuyor
Valla kaptanım hiç pis boğazlık diyemicem öyle yenmeyecek şeyleri benim de canım çeker bizi neyle besleyip büyütmüşler merak ettim şimdii
yüce mevlamm yiyip yiyip kilo almayanlardan etsin biziii

Yawrukush kaptanım boynum ağrıyor benim,pilateste boynum ağrıyınca top alıyorum boynumun altına ama hoca da biraz zorlamam gerektiğini yoksa boyun kaslarımın güçlenmeyeceğini söyledi. şimdi ağrımaya başladı ne dersin ? güçleniyormudur ? zorlamakla doğrumu yapıyorum ?

Arkadaşlar cuma gününe kadar ara ara bir hatırlatma yapacağım sizlere..
BU HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ HİÇ BİR ŞEKİLDE EGZERSİZ YAPMIYORUZ, PERŞEMBE GÜNÜ BOL BOL DİNLENİP YEŞİLÇAYIMIZI YUDUMLAYIP SAKİN BİR GÜN GEÇİRİYORUZ. BİR DE VÜCUDUMUZDAN ÖDEMLERİ ATMAK ADINA MAYDONOZ SUYU KAYNATIP İÇERSENİZ TARTIDA FARKI GÖRÜRÜZ...

Oyy güzel özgem sulu gözlü tatlı annişimiz kıyamam sana :)
ne oluyor bana boyle Mervem :)

tebrikler guzeller

Çabuk ol daha halkı selamlayıp uyuyacağım
oy yesinler seni

egzersizlerin cok guzel canim ,hemen motive oldun supersin:)
cumaya kadarda kacamak yapma guzelim olur mu:)

Kizcen insallah biran evvel iyilesir.
yakin arkadasimin kizi benzer bir rahatsizlik gecirmisti bu sene.1 hafta - 10gun kuzucuk ayni kizin gibiydi..

amaninnn ne guzel dereceler bunlar tabrikler canlar :)

Canlarım ben yatar iyi geceler sizleri seviyorum bugün kalçama kadar acı hissediyorum karnımda ağrıyor zaten ah çok yordu beni bugün airobik durmak yok ama
iyi dinlenmeler Mervem

kızlar özür dilerim kızı uyuturken uyuya kalmışım sonuçlar açıklanmış ama ben yazayım

adım 21170
ip atlama 1800

herkese iyi geceler geçmişi yarın okurum
ablacim egzersizin super olmus:)
kayinvalidenizden haber var mi?

İyi geceler canlar.. ❤
Aklınıza gelirse dua edin bize, bana.. Çok ihtiyacımız var..
hep duamdasin gulum..

Tartiyi bu hafta hic bilmiyorum ozgem ve spor yalan oldu simdi yatti millet ben de serildim yataga resmen
bugun guzel bir sporla acigi kapatirsin Busem :)

Hepinizi çok seviyorum 4. Takım hatta size bayılıyorum iyi geceler tatlı rüyalar öptüm
bizde seni sekerim
Hımm mekik geçen sefer 3 gün göbüşümü dinlemiştiniz.. Tekrar hazır mısınız gerçekten?
haziriz hazirizz ben dinlerim canim

Ben yarın okulda mescitte çekeceğim birde zikirmatik alıp sayacağım Allahım affetsin
Aman Allahim

Amin ama o donmek istemiyor sehit olmaya gidiyorum dedi giderken
Allah kavustursun canim...

aman beee bende abi cok biri azalsa ne olurki zaten azala azala gidiyoruz hepimiz olmeyecekmiyiz bir gun ?????
birakalimda sehit olsun
Canim Allah size bagislasin abini, esirgesin...

bende 4 gunde baya incelme var
sagol ablacim guzel bilgiler icin

canim nasil bir agri kas agrisi mi pilates esnasinda hissettigin?
kaslarin gelismesi esnasinda yani egzersiz suresince ve egzersiz sonrasinda agri olur ama kas agrisi mi yoksa baska bir agri mi iyi ayirt etmek lazim guzelim.
eger kas agrisiysa her egzersizde bir miktar agri esigini arttirirsin, kaslarda gelisir.
agrin eve geldikten sonra dinlendiginde geciyor mu?

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy - 150 DK ---
CheGueveraODUL ODUL ---
melinda23- 100 JJ100 IA ----
kitabi ------
abesle_istigal ODUL - ---
sevimlicadi0 ---
Tombikminyon-------
edsofiODUL MUAF MUAF ---
ddanes-------
AKovser ODUL ---
zey zey-------
Asyaca 100 JJ ---
tiffany20 ---
Ollalla 100 JJ ---
gogo2405 150 IAODUL 150 JJ 50 M ---
MavibocukODUL ---
haeshinODUL 150 JJ100 DK 50M 100JJ 100IA---

TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]

detayli bilgi verirmisin? sadece persembe gunumu icelim? kac bardak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…