Ben şimdiden korktumm
Büyük kapışma var desene yarınnn
Ayakkabıları içeri almak da nasıl fikirdir yaa, sonra bebeler kıyafetlere tutunup kayıyorlar diyorsunn, önce bir annedeki fikirlere baksanaa sana çekmişler iştee
kız bir gün orucum işten çıktın eve gidiyorum, kaldırımın arasında ot çıkmış canım onu istedi hiç unutmuyorum yok böyle bir pis boğazlık yaa
Yeminle sesli güldüm hem de yanımda kardeşim uyuyor
Valla kaptanım hiç pis boğazlık diyemicem öyle yenmeyecek şeyleri benim de canım çekerbizi neyle besleyip büyütmüşler merak ettim şimdii
yüce mevlamm yiyip yiyip kilo almayanlardan etsin biziii
Canlarım, en güzel savaşcılarımm bu sabah adım+mekik te yarışıyoruzz...
tiffany20 Dahlia_ O Ollalla Harpy @CheGuevera hawar @seyhan77 Mavibocuk abesle_istigal
@sevimlicadi0gogo2405 edsofi
hodri meydannHadi bakalım, iyi olan kazansınn
hodri meydann
bu kadar ip atlamaya yarın kalkabilecekmiyiz yataktan oda muamma, yarın sevdiceğim muhtemelen böle kaldırcak beni
Hadi uyuyalım artıkKalkarsınızzzz :))
Eniştenin yarın ilk işi seni kaldırmak olucak desene :))
Hadi uyuyalım artık
ne oluyor bana boyle Mervem :)Oyy güzel özgem sulu gözlü tatlı annişimiz kıyamam sana :)
tebrikler guzellerPazartesi Günü Adım Yarışması Sonuçları
Bugünün adım birincisi @CheGuevera tebrikler canım
Bugünün Adım ikincisi @sevimlicadi0 tebrikler canım
Bugünün Adım üçüncüsüDahlia_ tebrikler canım
Bugün listede yeni isimler görmek beni çok çok mutlu etti canlarım, hepinizin emeğine sağlık…
oy yesinler seniÇabuk ol daha halkı selamlayıp uyuyacağım
egzersizlerin cok guzel canim ,hemen motive oldun supersin:)Herkese iyi aksamlar yorgun oldugum icin yazip cikicam.
Kahvalti - 2 adet sahanda yumurta + 1 dilim kepekli ekmek.
Öğle - 1 tabak sebze çorbası
Ara - 1 kase yogurt
Aksam - 2 adet haslanmis tavuk gögsü
İlaveten
2 litre su
3 bardak yesil cay (1 tane azaltdim dahada azaltamam)
Jillian Michaels 30 day shred level 2 10 gun bitirdim
Aksam ustuye kadar 15000 adim ve 600 ipsiz atlama yapmisdim.
Birden aklima oglen yaptigim kacamak geldi ve kendimi cezalandirayim dedim.
15000 adimi 20100 ye ulastirdim
600 atlamayida 2100 atlama yaptim
bu gunluk bu kadar
Asyaca
Kizcen insallah biran evvel iyilesir.Ayy Canlarım yaa ne güzel debelendiniz öyle Can'ım çok çekti akşam bi yüriyim mi dedim ama korktum saatin 10unda yeminlenhepinizi tek tek tebrik ediyorum asyaca ' nın dediği kadar varsınız. Ben de sabırla squat gününü bekliyorum.. :)
Can'ım kaç kere sormuşsun nasılsın diye alıntıların sonuna gelene kadar unutuyorum alıntı yapmayı bunadım galibaben iyiyim annem de toparladı oğlumda iyi çok şükür ama kızımın midesi hala hassas biraz bazen kaşığı uzatıyorum daha ağzına değmeden kokusuna kusuveriyor ne biçim hastalıksa 1 haftadır hala kendine gelemedi..
Can'ım geçmiş olsun sevindim daha iyi olduğuna..
Günüm her zamanki gibi koşturmakta geçti rutinin dışına bir adım çıksam bütün program tepetaklak oluyor kızım da huysuz biraz uğraşıp duruyorum.. Senin işler ne durumda? İnşallah kendini Çok yormuyorsundur..
Can'ım Allah sağlıklı sihatli kavuşmayı nasip etsin.
Ben çok severim spor yaparken ter atmayı kalori yaktığımı hissediyorum..
Canım çok fazla spor yapıp çok çok az besleniyorsun vücut Kaş'ları çalıştırırken yakacak enerji bulamazsa kastan yakıp enerji yapar. Sen sobaya kömür atmadan ısınmayı bekliyorsun ama malesef böyle bir dünya yok.. Beslenmene dikkat etmen lazım sen artık sporcu sayılırsın.
Hepsinde şeker var canımmalesef.. Sen kendine yulaf ezmesi al kendi Müslini kendin yap bence..
amaninnn ne guzel dereceler bunlar tabrikler canlar :)Pazartesi Günü İp Atlama Yarışması Sonuçları
Birincimiz çekirgemiz @CheGuevera tebrikler tatlım
İkinciAsyaca tebrikler kendisine =)
Üçüncümüzhawar tebriklerrrr canımm
iyi dinlenmeler MervemCanlarım ben yatar iyi geceler sizleri seviyorumbugün kalçama kadar acı hissediyorum karnımda ağrıyor zaten ah çok yordu beni bugün airobik durmak yok ama
ablacim egzersizin super olmus:)kızlar özür dilerim kızı uyuturken uyuya kalmışım sonuçlar açıklanmış ama ben yazayım
adım 21170
ip atlama 1800
herkese iyi geceler geçmişi yarın okurum
hep duamdasin gulum..İyi geceler canlar.. ❤
Aklınıza gelirse dua edin bize, bana.. Çok ihtiyacımız var..
bugun guzel bir sporla acigi kapatirsin Busem :)Tartiyi bu hafta hic bilmiyorum ozgem ve spor yalan oldu simdi yatti millet ben de serildim yataga resmen
bizde seni sekerimHepinizi çok seviyorum 4. Takım hatta size bayılıyorum iyi geceler tatlı rüyalar öptüm
haziriz hazirizz ben dinlerim canimHımm mekikgeçen sefer 3 gün göbüşümü dinlemiştiniz.. Tekrar hazır mısınız gerçekten?
Aman AllahimBen yarın okulda mescitte çekeceğim birde zikirmatik alıp sayacağım Allahım affetsin
Allah kavustursun canim...Amin ama o donmek istemiyor sehit olmaya gidiyorum dedi giderken
Canim Allah size bagislasin abini, esirgesin...aman beee bende abi cok biri azalsa ne olurki zaten azala azala gidiyoruz hepimiz olmeyecekmiyiz bir gun ?????
birakalimda sehit olsun
Yemek berbattı börek falan bende arkadaşa uydum yedim pişmanmıyım emin değilim olabilirim.
Turşuya biiey demiyiö ama bitkiler zararlı olabilir ama emzirirken iyi oluyo bazıları rezene ısırgan falan süt yapıyo.
Tebrikler kızlar yine başaramadım dereceye girmeyi ama olsun bir sürü spor yaptık ne güzel.
Teşekkürler canım.
Yaa bunıda geçemedim mekikte zaten geçemem belkide geçerim herkesin karnı ağrır belki
sagol ablacim guzel bilgiler icinbende 4 gunde baya incelme var
canim nasil bir agri kas agrisi mi pilates esnasinda hissettigin?Yawrukush kaptanım boynum ağrıyor benim,pilateste boynum ağrıyınca top alıyorum boynumun altına ama hoca da biraz zorlamam gerektiğini yoksa boyun kaslarımın güçlenmeyeceğini söyledi. şimdi ağrımaya başladı ne dersin ? güçleniyormudur ? zorlamakla doğrumu yapıyorum ?
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | |||
CheGuevera | ODUL | ODUL | - | - | - | ||
melinda23 | - | 100 IA | - | - | - | - | |
kitabi | - | - | - | - | - | - | |
abesle_istigal | ODUL | - | - | - | - | ||
sevimlicadi0 | - | - | - | ||||
Tombikminyon | - | - | - | - | - | - | - |
edsofi | ODUL | MUAF | - | - | - | ||
ddanes | - | - | - | - | - | - | - |
AKovser | ODUL | - | - | - | |||
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
Asyaca | - | - | - | ||||
tiffany20 | - | - | - | ||||
Ollalla | 100 JJ | - | - | - | |||
gogo2405 | ODUL | 150 JJ 50 M | - | - | - | ||
Mavibocuk | ODUL | - | - | - | |||
haeshin | ODUL 150 JJ | 100 DK 50M | - | - | - |
detayli bilgi verirmisin? sadece persembe gunumu icelim? kac bardak?Arkadaşlar cuma gününe kadar ara ara bir hatırlatma yapacağım sizlere..
BU HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ HİÇ BİR ŞEKİLDE EGZERSİZ YAPMIYORUZ, PERŞEMBE GÜNÜ BOL BOL DİNLENİP YEŞİLÇAYIMIZI YUDUMLAYIP SAKİN BİR GÜN GEÇİRİYORUZ. BİR DE VÜCUDUMUZDAN ÖDEMLERİ ATMAK ADINA MAYDONOZ SUYU KAYNATIP İÇERSENİZ TARTIDA FARKI GÖRÜRÜZ...
iyi sabahlarCanlarim hepinize mutlu, saglikli, bol ter atmali, bol eksili bir sali gunu diliyorum
Gununuz aydin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?