evet abla çok haklısın bebeğimi sağlıkla kucağıma aldıktan sonrası sorumluluk ben tüm kalbimle hazırım o sorumluluğa,ama hamilelik çok uzun bir süreç haklısın daha sakin ve sabırlı olmam lazım ama sanırım o 1 kaybımız varya ondan dolayı abla.dün eşim 1 buket çiçek yaptırmış gelirken ağzım kulaklarıma vardıHamileligin basindasin daha canisi. Omur boyu guzel bir sorumluluk nasip etti yaradan sana. Sen sakin, kararli ve planli ol ki kuzun da guzel bir ortamda huzurla buyusun canimin ici:)
Is biter mi gulum. Firsat buldukca okumaya&takip etmeye calisiyorum sizi
ebrum senin bulantı kaç haftalıkken başladıAllah razi olsun ablacimHeyecanli abla ama ikimizde tam olarak algilayamiyoruz, zaman zaman unutuyoruz Göbegim büyüyünce belki olayin ciddiyetinin farkina variriz Rüya gibi bir sey
Allahim isteyen herkese yasatsin hayirlisiyla
6,5-7 de basladi gülüm hala da devam ediyor. Senin ki de baya erken basladiebrum senin bulantı kaç haftalıkken başladı
5_7 ne kız ebru6,5-7 de basladi gülüm hala da devam ediyor. Senin ki de baya erken basladi
6,5 ila 7 haftalikken basladi5_7 ne kız ebru
amin canım darısı başımaAllah razi olsun ablacimHeyecanli abla ama ikimizde tam olarak algilayamiyoruz, zaman zaman unutuyoruz Göbegim büyüyünce belki olayin ciddiyetinin farkina variriz Rüya gibi bir sey
Allahim isteyen herkese yasatsin hayirlisiyla
ne oluyor bana boyle Mervem :)
tebrikler guzeller
oy yesinler seni
egzersizlerin cok guzel canim ,hemen motive oldun supersin:)
cumaya kadarda kacamak yapma guzelim olur mu:)
Kizcen insallah biran evvel iyilesir.
yakin arkadasimin kizi benzer bir rahatsizlik gecirmisti bu sene.1 hafta - 10gun kuzucuk ayni kizin gibiydi..
amaninnn ne guzel dereceler bunlar tabrikler canlar :)
iyi dinlenmeler Mervem
ablacim egzersizin super olmus:)
kayinvalidenizden haber var mi?
hep duamdasin gulum..
bugun guzel bir sporla acigi kapatirsin Busem :)
bizde seni sekerim
haziriz hazirizz ben dinlerim canim
Aman Allahim
Allah kavustursun canim...
Canim Allah size bagislasin abini, esirgesin...
sagol ablacim guzel bilgiler icin
canim nasil bir agri kas agrisi mi pilates esnasinda hissettigin?
kaslarin gelismesi esnasinda yani egzersiz suresince ve egzersiz sonrasinda agri olur ama kas agrisi mi yoksa baska bir agri mi iyi ayirt etmek lazim guzelim.
eger kas agrisiysa her egzersizde bir miktar agri esigini arttirirsin, kaslarda gelisir.
agrin eve geldikten sonra dinlendiginde geciyor mu?
Günaydın güzeller
Ben şimdiden bildirim yapsam iyi olacak 10 adım 2,5 mekik
Bugün beni Gönüllerin birincisi ilan edin olur mu Nasıl kalkacağım bu yataktan bilmiyorum
Öyle bir ağrıyor ki bacaklarım
Yazıyı neden bu kadar büyük yazdım Onuda bilmiyorum
Dahlia_ gülüm hani dün ipsiz atlayanlar daha yüksek atlamali diye konusmustuk ya... Iple de hile yapiliyormus
Nerdesin kizlar suan hayel ediyorum hepiniz kosarken mekik cekiosunuztahminim dogrumu
Amin insallah canim sana ve isteyen herkese Rabbim hayirli vakitte nasip etsin insallah ♥amin canım darısı başımaben kızımı okuldan almaya çıkıyorum kızlar, opüldünüz görüşürüz..
ipin fil atladigini da gördük sonundabenim gibi atlıyor ya bu ablamm Bu ip atlamıyor ip fil atlıyor
Amin insallah canim sana ve isteyen herkese Rabbim hayirli vakitte nasip etsin insallah ♥
Kizini ve seni öpüyorum :***
ipin fil atladigini da gördük sonunda
eve gelince bazı hareketler yaptğımda ağrıyor sadece. dinlenince agrımıyor yok ama başımı sağa sola çevirinci eğilince filan ben burdayım diyorne oluyor bana boyle Mervem :)
tebrikler guzeller
oy yesinler seni
egzersizlerin cok guzel canim ,hemen motive oldun supersin:)
cumaya kadarda kacamak yapma guzelim olur mu:)
Kizcen insallah biran evvel iyilesir.
yakin arkadasimin kizi benzer bir rahatsizlik gecirmisti bu sene.1 hafta - 10gun kuzucuk ayni kizin gibiydi..
amaninnn ne guzel dereceler bunlar tabrikler canlar :)
iyi dinlenmeler Mervem
ablacim egzersizin super olmus:)
kayinvalidenizden haber var mi?
hep duamdasin gulum..
bugun guzel bir sporla acigi kapatirsin Busem :)
bizde seni sekerim
haziriz hazirizz ben dinlerim canim
Aman Allahim
Allah kavustursun canim...
Canim Allah size bagislasin abini, esirgesin...
sagol ablacim guzel bilgiler icin
canim nasil bir agri kas agrisi mi pilates esnasinda hissettigin?
kaslarin gelismesi esnasinda yani egzersiz suresince ve egzersiz sonrasinda agri olur ama kas agrisi mi yoksa baska bir agri mi iyi ayirt etmek lazim guzelim.
eger kas agrisiysa her egzersizde bir miktar agri esigini arttirirsin, kaslarda gelisir.
agrin eve geldikten sonra dinlendiginde geciyor mu?
2 bardak yeter canım, istersen çarşamba da içebilirsin.detayli bilgi verirmisin? sadece persembe gunumu icelim? kac bardak?
Deli kiz
Bir de mekik çekerken görsek filiaynı bennn düşünebiliyorumm
Aman canm yeme yawww
hosgeldin canm
Canim inaki ben adetliyken daha cok kilo veriorum yaklasti zaten . ama bol su ve yesil cayda dusuo . inan 74.3 ken bu sabah 75.5 ciktim . bol su ictim 74 e indim coksukur bol su iciyorum birazdan yesil cayimi icicem :) sporumuda tam yapamiorum yogunluktan. Lesliemi yapamiom bayadr .
Hos geldiiiinn
ayy kek harcına da parmak karışmazsa tadı olurmu be yaaGünaydın kızlar iki dakka boş bırakmaya gelmiyorsunuz hemen yazışmışsınız bir sürü, laf yetiştireyim hemen
Bu total body workout benim total bodymi çalıştırmış çaktırmadan bütün akşam ip atlamış gibi her tarafım ağrıyor
Süper bişeymiş bu yaaben de kek yaparken kek harcını kaşık kaşık yememek için kendimi çok zor tutarım.. Bi gün sözde diyetteyim kek yapıyorum ve kendi kendime kek yetmeyeceğime dair telkinde bulunuyorum bu arada kek harcını parmaklayıp duruyorum sanki o kek değil hattaa bir de üzerine konsantre kek :)
Yaa ben bu sabah artı çıktım inşallah cumaya kadar değişir bu durum
E derdin büyük tabi ondan
Bence bi ağrı kesici ve kahve seni mekik gününe hazırlar
Hoş geldin canım:)
Canım hoşgeldin çok güzel bir karar vermişsin :) azmin be motivasyonun daim olsun..
mugehatun tatliim gruba sık dahil olmaya caliski azminden vazgecme hadi bkliyoryz senin de sohbete....menulerinide gorelim bakalim :)
ip atlarken ben konulu çalışmaDahlia_ gülüm hani dün ipsiz atlayanlar daha yüksek atlamali diye konusmustuk ya... Iple de hile yapiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?