Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet abla çok haklısın bebeğimi sağlıkla kucağıma aldıktan sonrası sorumluluk ben tüm kalbimle hazırım o sorumluluğa,ama hamilelik çok uzun bir süreç haklısın daha sakin ve sabırlı olmam lazım ama sanırım o 1 kaybımız varya ondan dolayı abla.dün eşim 1 buket çiçek yaptırmış gelirken ağzım kulaklarıma vardı sonra keyfim yerinde eşim birden durdu dedi asya ya buda öteki gibi kalbi atmazsa dedim eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme istersen güldü oda diyor sürekli aklımda Allah korusun ya öyle olursa ama Allaha emanet tabi olanla ölene çare yok demişler

Allah razi olsun ablacim Heyecanli abla ama ikimizde tam olarak algilayamiyoruz, zaman zaman unutuyoruz Göbegim büyüyünce belki olayin ciddiyetinin farkina variriz Rüya gibi bir sey
Allahim isteyen herkese yasatsin hayirlisiyla
ebrum senin bulantı kaç haftalıkken başladı

Allah razi olsun ablacim Heyecanli abla ama ikimizde tam olarak algilayamiyoruz, zaman zaman unutuyoruz Göbegim büyüyünce belki olayin ciddiyetinin farkina variriz Rüya gibi bir sey
Allahim isteyen herkese yasatsin hayirlisiyla
amin canım darısı başıma ben kızımı okuldan almaya çıkıyorum kızlar, opüldünüz görüşürüz..

Merhaba :)
Bol sporlu bir gün olsun inşaAllah :)
Ben hala dökülüyorum maalesef iştahım da yok zorla yemek yicem bugün mecbur

Allah razı olsun bitanem, sen bir de hamişsin şimdii duaların kabul olur inşaAllah

Sabah böyle diyonn akşam bilmem kaç binlerle geleceksinn

Dahlia_ gülüm hani dün ipsiz atlayanlar daha yüksek atlamali diye konusmustuk ya... Iple de hile yapiliyormus

benim gibi atlıyor ya bu ablammBu ip atlamıyor ip fil atlıyor

Nerdesin kizlar suan hayel ediyorum hepiniz kosarken mekik cekiosunuz tahminim dogrumu

bize diyene bakk sen napıyorsun pekiii

amin canım darısı başıma ben kızımı okuldan almaya çıkıyorum kızlar, opüldünüz görüşürüz..
Amin insallah canim sana ve isteyen herkese Rabbim hayirli vakitte nasip etsin insallah ♥
Kizini ve seni öpüyorum :***
benim gibi atlıyor ya bu ablammBu ip atlamıyor ip fil atlıyor
ipin fil atladigini da gördük sonunda

eve gelince bazı hareketler yaptğımda ağrıyor sadece. dinlenince agrımıyor yok ama başımı sağa sola çevirinci eğilince filan ben burdayım diyor

Hoşbulduk canımm

ayy kek harcına da parmak karışmazsa tadı olurmu be yaa
bugün benimde alt bacak arkalarım ve kollarım çok ağrıyorr

mugehatun tatliim gruba sık dahil olmaya caliski azminden vazgecme hadi bkliyoryz senin de sohbete....menulerinide gorelim bakalim :)

Haklısın hayatım akşamdan akşama menü yazıcaz diye anladım ben gün ortasında da yazsam olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…