Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canımm çok tşk ederim. Dün akşam tam incelemeyemeden çıkmak zorunda kaldım. Bundan sonra bol bol bende aktif olacağım inşallah. Sizlerle beraber bende yılllaaardır taşıdığım şu kilolardan kurtulmak istiyorum artık.
Maşşalah sana genç annesin ne güzel <3

Haftasonu tasiniyoruz kismetse gulum. Guzel dileklerin icin tesekkurler, Allah isteyen herkese guzel bir yuva nasip etsin insallah.

Yemen icmen nasil oldu, is yerinde duzen saglayabildin mi gulum?:)
kaptanım bu ara en çok kullandığınız materyal koli bandı olsa gerek, her odadan carttt cırtttt gıgııırttt sesleri yükseliyordur evde =) çok çok kolaylar gelsinnn

kızlar bir geçmişe bakım dedim anamm 400 küsür mesajj
ben en iyisi menümü yazayımda yavaş yavaş arkadan geleyişm

Dünkü Menüm
Sabah
Peynir domates salatalık maruldan olusan sandvic sekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Tavuk salata
Ara
Türk kahvesi 1 küçük kek ( yeni iş tebriği için geldi kızlar yedim bi tane )
Akşam
Köfte salata

Su : 1.5 lt
Spor :topuklu ayakkabı ile 4km yürüyüş

Özgecim çok memnun oldum tşk ederim bilgiler için. Maşşalah sana inş bebişinde sağlıklıca ve kolayca gelir annesini üzmeden zorlamadan :) Bende evlendikten sonra bir türlü çalışamamış dolayısıyla evhanımı olup yiyip yiyip kilo almış bir hatunum :) Benim evde tartım yok henüz almayı düşünüyorum ama alasıya kadar diyetisyene gittikçe kilomu yazsam olur mu acaba?

Canım geç gördüm yaaa ay katılırdım yoksa bugün beş km yürüdüm çünküüü
olsun akşam 23:00 de yapıyoruz bildirimi mekikte çekersin toplam adımını da yazarsınn bakarsın derece alırsınnn. haydiii hızlı bir girişşle listeleri alt üst ett. ben seni tutuyorummm

ayy çok heyecanlandımm gencim dimi

canım olmaz her cuma sabah kilo bildirimi yapmak zorundayız... almak için uygun değilsen cuma sabahları yakın bi eczaneye filan gidip tartılamazmısın ?

ay nasıl yürüdün topuklu ayakkabıyla yaav maşallah

bugün başıma ne işler açıldı ne işler
şimdi ben işe başlıcaktım ya kayınvalidem bakarım dedi gittiğin günler çocuklara çünkü yaz döneminde okul yok. neyse bu sabah sevdiceğimi aramış ben hastayım ben şuraya buraya gidiorm bakamam demiş. bu bana yarı yolda bıraktığı 2 oldu. hani bakmasada zaten hakkıdır zorunda da değil canımı sıkan yaparım diyip, sonra yarı yolda bırakması. gittim kreşle görüştüm haftada 3 gün die konuştuk alcağım paranın yarısı nerdeyse oraya gitcekti onada olur dedim kendi kendime sora saatlarde anlaşamadık çünkü ilçeden merkeze mesafe baya var o zaman da kreş kapanıyor eşim de o saatte daha işten çıkmamış oluyor. her hafta 3 gün bırakamam ben işimi dedi oda. Başlayacağım işi elimle arkadaşa teslim ettim o gitti bugün görüşcek,ben mahcup oldum insanlara. valla hiç şansım yok benim maşaAllah dediğim 3 gün yaşıyo

canım olmaz her cuma sabah kilo bildirimi yapmak zorundayız... almak için uygun değilsen cuma sabahları yakın bi eczaneye filan gidip tartılamazmısın ?

Evet evet gençsin tabikii 30 yaşda ne varr hemde iki çocukk var yani daha nolsunn..
O zaman cumaya kadar alayım bir tane.
Tamam akşam 23 e kadar mekiklerimi çekip bildiricem yarışmada bende arım o halde :)

Ben hpslanmiyorum hayvanlara bu sekilde muamele tapilmasi hele kopek hastasiyim ben kopekleri bu tur goruntulerden gormekten zevk almiyorum canm ya

Can'ım köpekler çok çok akıllı hayvanlar. Ve bazıları gerçekten eğitilmek için yaratılmış. Bazı köpeklerin eğitilmediğindw mutsuz olduklarını biliyormuydun?

Yaaa logar kapaklari degisio borulari kullanmak yasak suda icemiorum cunku lavaboya gidemiosun

Can'ım yapıver leğene grubumuz tehlikede o suyu içmelisin ya da komşuya felan gidersin başka apratmanda yok mu tanıdık?

ayy kek harcına da parmak karışmazsa tadı olurmu be yaa
bugün benimde alt bacak arkalarım ve kollarım çok ağrıyorr

Alt bacaklarım çalışınca çok sinir oluyorum çok lazımdı diyesim geliyor.

Aman canım yaa Allah bir kapıyı kapattıysa daha iyisini açacağındandır lütfen üzülme. Hayin kaynana

ya sanırım kırmamak için hayır demiyor, sonrada başedemeyeceğini düşünüyor. birde çocukların annesiz vakit geçirmesine kıyamıyor ama tamam diyip sonradan katekulle çevirince ben bi çok insana dert anlatmak zorunda kalıyorum

Evet evet gençsin tabikii 30 yaşda ne varr hemde iki çocukk var yani daha nolsunn..
O zaman cumaya kadar alayım bir tane.
Tamam akşam 23 e kadar mekiklerimi çekip bildiricem yarışmada bende arım o halde :)
23:00 den sonra ki bildirimler kabul edilmiyor canım geç kalma sakın, adımların da sayılıysa aynen devam et akşam adımlarınıda bildirirsin. bu arada çok sevindim katılmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…