Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Üzülme canım hayırlısı böyleymiş başka işlerde çıkar bu olmadıysa daha iyisi olacaktır.

Vardir gülüm bunda da bir hayir, üzme kendini.

merhaba arkadaşlar

kayın validemin sonuçları iyi çıktı kızlar, tümör iyi huyluymuş , alınması lazım tabi onun için hoca gün verecek ve bir ameliyat geçirecek fakat daha hocadan randevu alamamışlar, umarım sorunsuz atlatırız bu sürecide

bu gün okuldayım o yüzden mekik falan yok kızlar

Hepinizi çok seviyorum 4. Takım hatta size bayılıyorum iyi geceler tatlı rüyalar öptüm
Bizde sana bayiliyoruz canim :)
Bilmemm, değilim galiba
Canim cok takiyorsun. Kendinide hasta edeceksin. Allah büyük. Hayirlisi neyse o olsun.
Yeni okuldan ciktim asil savas simdi basliyorr
Canim ben persembe günüde fitnese gitcektim ama
HER KES SOYLUYORMU ACABA KACAMAKLARI ?????? ))))))
Tabiki canim
Onun karsiligindada ceza aliyoruz sen cezani yapmissin zaten kaptanlarimiza anlat o sana ne yapman gerektigini söyler
Sakin inanmiyim bizi kandiriyor aksama 20.000 adim 1000 mekikle gelir
Nerdesin kizlar suan hayel ediyorum hepiniz kosarken mekik cekiosunuz tahminim dogrumu
mükemmel fantazin var. Ben tam onu yapiyodum

Demekki hayirlisi buymus canim hem sanada uzak düsüyordu zaten
@sevimlicadi0 canım napıyosun nasıl durumlar, mekik çekebildin mi ?
bugün adımda deryayı geçecekmisin ?
benim favorim sensin bugün seni tutuyorum
Vallaha yeni geldim eve direk fitnesse gitcem bugün senin yüzü kara cikarmicam kaptanim

Asyaca canım konu komşu yada güvendiğin bir yok mu 3 günlük bakıcı tutsan
yada bağımsız ana okulları oluyor onlarda alıyor yarım gün
bakıcııyla alakalı kötü anımız var veremem kimseye onun için canım.
kreş dediğim zaten anaokul demek istedim canım. ama ben yetişemem çıkış saatlerine ilçe çok uzak buraya. şimdi başladığım da da çocukları babaları alıp akşamları babaanneye bırakıcaktı kapanana kadar sonra da okul kapanınca 3 gün gidiceklerdi babaannelerine. eğitim kurumu olmayan bir yere bir kişiyede maalesef kötü tecrübemizden dolayı ne eşim ne ben güvenemeyiz..

Kaptanlarim benim bugün okulda 1 bucuk saat beden egitimi dersi vardi simdi orda bay bi spor yaptim ama telefon olmadigi icin adim sayarda yoktu. Ben orasi icin 2000 adim versem olurmu? 2000 den az degildir o kesin
eminsen sorun yok, ama böle durumlarda adımsayarını tak beline canım

hay yaşaaaa bol bol eksilerrin olsun papatyam..
perşembe gitme canımm otur aşşa. bu perşembe kim en çok oturuyor yayılıyor yarışması yapcezz

Allaha sükür ablacim iyi cikmasina sevindim. Insallah ameliyati da basariyla gecer. Rabbim acil sifalar versin.

Vardir gülüm bunda da bir hayir, üzme kendini.
Ya çok sıkıldım evde, çalışınca çok mutlu oluyorum çok iyi geliyor bana, haftada 3 gün olması cazipti benim için hem yorulmuycak hem canlarımı ihmal etmemiş olacaktım. bi yandan da eksi yönü çok uzak olmasıydı kışın da yollar kapanabilir çünkü baya uzak bi ilçe. nasip ya demekki bölesi daha hayırlı.

eminsen sorun yok, ama böle durumlarda adımsayarını tak beline canım
Fazlasi var eksigi yok dün alcaktim
Burda bi baktim
Hepsi marka 150€ asagi yok ucuz bitane ariyorum bulursam alcam
hay yaşaaaa bol bol eksilerrin olsun papatyam..
perşembe gitme canımm otur aşşa. bu perşembe kim en çok oturuyor yayılıyor yarışması yapcezz
Ben sonunculuga ragziyim gitsem sadece 1 saat 30 yürüyüp 30 dakka bisiklet sürswm yinemi olmaz

Gözünüz aydin canim. Cok sevindim insaallah ameliyatida problemsiz gecer

anladım canım, yakın olsa iyi olurmuş
neyse sıkma canını umarım başka zamana olur işin

benim kardeşimin kayınvalideside böyle yaptı sontra parasıyla baktı çocuğuna yani bakıcıya vereceğine kaynanasına verdi parayı oda baktı

Allaha sükür ablacim iyi cikmasina sevindim. Insallah ameliyati da basariyla gecer. Rabbim acil sifalar versin.
teşekkür ederim canım umarım her şey iyi olur

canım hayırlısı olsun boşver.. kayınvalidenin yaptığı hiç hoş değil ama 3 günde olsa senin için çok yorucu olurdu..bugünlerin tadını çıkart bence.. ben evde olmayı seviyorum mesela 2. çocuk olursa 2 yıl ücretsiz almayı düşünüyorum...

zaten zaman zaman işim olunca yılda 2-3 kez en fazla oda. baktığı zaman bende gönlü hoş olsun die küçük jestler yapıyorum. ama ona da hak vermiyor değilim kadın yetiştirmiş büyütmüş çocuklarını şimdi dinlenme zamanı birde evi 3 katlı kayınvalidemin çocukların arkasından yetişemiyor. kendisi evde olunca bi odada oturuyor akşama kadar ama çocuklar olunca 3 katında hakkından geliyorlar =) sanırım ondan korkuyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…