Üzülme canım hayırlısı böyleymiş başka işlerde çıkar bu olmadıysa daha iyisi olacaktır.bugün başıma ne işler açıldı ne işler
şimdi ben işe başlıcaktım ya kayınvalidem bakarım dedi gittiğin günler çocuklara çünkü yaz döneminde okul yok. neyse bu sabah sevdiceğimi aramış ben hastayım ben şuraya buraya gidiorm bakamam demiş. bu bana yarı yolda bıraktığı 2 oldu. hani bakmasada zaten hakkıdır zorunda da değil canımı sıkan yaparım diyip, sonra yarı yolda bırakması. gittim kreşle görüştüm haftada 3 gün die konuştuk alcağım paranın yarısı nerdeyse oraya gitcekti onada olur dedim kendi kendime sora saatlarde anlaşamadık çünkü ilçeden merkeze mesafe baya var o zaman da kreş kapanıyor eşim de o saatte daha işten çıkmamış oluyor. her hafta 3 gün bırakamam ben işimi dedi oda. Başlayacağım işi elimle arkadaşa teslim ettim o gitti bugün görüşcek,ben mahcup oldum insanlara. valla hiç şansım yok benim maşaAllah dediğim 3 gün yaşıyo
Vardir gülüm bunda da bir hayir, üzme kendini.bugün başıma ne işler açıldı ne işler
şimdi ben işe başlıcaktım ya kayınvalidem bakarım dedi gittiğin günler çocuklara çünkü yaz döneminde okul yok. neyse bu sabah sevdiceğimi aramış ben hastayım ben şuraya buraya gidiorm bakamam demiş. bu bana yarı yolda bıraktığı 2 oldu. hani bakmasada zaten hakkıdır zorunda da değil canımı sıkan yaparım diyip, sonra yarı yolda bırakması. gittim kreşle görüştüm haftada 3 gün die konuştuk alcağım paranın yarısı nerdeyse oraya gitcekti onada olur dedim kendi kendime sora saatlarde anlaşamadık çünkü ilçeden merkeze mesafe baya var o zaman da kreş kapanıyor eşim de o saatte daha işten çıkmamış oluyor. her hafta 3 gün bırakamam ben işimi dedi oda. Başlayacağım işi elimle arkadaşa teslim ettim o gitti bugün görüşcek,ben mahcup oldum insanlara. valla hiç şansım yok benim maşaAllah dediğim 3 gün yaşıyo
Olmaz onlar bende yokHoşbulduk canımAy ben eliptik bisikletimle plates topumla gelsem
Bizde sana bayiliyoruz canim :)Hepinizi çok seviyorum 4. Takım hatta size bayılıyorum iyi geceler tatlı rüyalar öptüm
Canim cok takiyorsun. Kendinide hasta edeceksin. Allah büyük. Hayirlisi neyse o olsun.Bilmemm, değilim galiba
Yeni okuldan ciktim asil savas simdi basliyorrCanlarım, en güzel savaşcılarımm bugün adım+mekik te yarışıyoruzz...
@tiffany20 @AKovser @Ollalla @HarpyDerya_idil hawar @seyhan77 @Mavibocuk @abesle_istigal
@sevimlicadi0gogo2405 @edsofi
Canim ben persembe günüde fitnese gitcektim amaArkadaşlar cuma gününe kadar ara ara bir hatırlatma yapacağım sizlere..
BU HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ HİÇ BİR ŞEKİLDE EGZERSİZ YAPMIYORUZ, PERŞEMBE GÜNÜ BOL BOL DİNLENİP YEŞİLÇAYIMIZI YUDUMLAYIP SAKİN BİR GÜN GEÇİRİYORUZ. BİR DE VÜCUDUMUZDAN ÖDEMLERİ ATMAK ADINA MAYDONOZ SUYU KAYNATIP İÇERSENİZ TARTIDA FARKI GÖRÜRÜZ...
Tabiki canimHER KES SOYLUYORMU ACABA KACAMAKLARI ?????? ))))))
Sakin inanmiyim bizi kandiriyor aksama 20.000 adim 1000 mekikle gelirGünaydın güzeller
Ben şimdiden bildirim yapsam iyi olacak 10 adım 2,5 mekik
Bugün beni Gönüllerin birincisi ilan edin olur mu Nasıl kalkacağım bu yataktan bilmiyorum
Öyle bir ağrıyor ki bacaklarım
Yazıyı neden bu kadar büyük yazdım Onuda bilmiyorum
mükemmel fantazin var. Ben tam onu yapiyodumNerdesin kizlar suan hayel ediyorum hepiniz kosarken mekik cekiosunuztahminim dogrumu
Demekki hayirlisi buymus canim hem sanada uzak düsüyordu zatenbugün başıma ne işler açıldı ne işler
Vallaha yeni geldim eve direk fitnesse gitcem bugün senin yüzü kara cikarmicam kaptanim@sevimlicadi0 canım napıyosun nasıl durumlar, mekik çekebildin mi ?
bugün adımda deryayı geçecekmisin ?
benim favorim sensin bugün seni tutuyorum
bakıcııyla alakalı kötü anımız var veremem kimseye onun için canım.Asyaca canım konu komşu yada güvendiğin bir yok mu 3 günlük bakıcı tutsan
yada bağımsız ana okulları oluyor onlarda alıyor yarım gün
eminsen sorun yok, ama böle durumlarda adımsayarını tak beline canımKaptanlarim benim bugün okulda 1 bucuk saat beden egitimi dersi vardi simdi orda bay bi spor yaptim ama telefon olmadigi icin adim sayarda yoktu. Ben orasi icin 2000 adim versem olurmu? 2000 den az degildir o kesin
hay yaşaaaa bol bol eksilerrin olsun papatyam..Bizde sana bayiliyoruz canim :)
Canim cok takiyorsun. Kendinide hasta edeceksin. Allah büyük. Hayirlisi neyse o olsun.
Yeni okuldan ciktim asil savas simdi basliyorr
Canim ben persembe günüde fitnese gitcektim ama
Tabiki canim
Onun karsiligindada ceza aliyoruz sen cezani yapmissin zaten kaptanlarimiza anlat o sana ne yapman gerektigini söyler
Sakin inanmiyim bizi kandiriyor aksama 20.000 adim 1000 mekikle gelir
mükemmel fantazin var. Ben tam onu yapiyodum
Demekki hayirlisi buymus canim hem sanada uzak düsüyordu zaten
Vallaha yeni geldim eve direk fitnesse gitcem bugün senin yüzü kara cikarmicam kaptanim
Allaha sükür ablacim iyi cikmasina sevindim. Insallah ameliyati da basariyla gecer. Rabbim acil sifalar versin.merhaba arkadaşlar
kayın validemin sonuçları iyi çıktı kızlar, tümör iyi huyluymuş , alınması lazım tabi onun için hoca gün verecek ve bir ameliyat geçirecek fakat daha hocadan randevu alamamışlar, umarım sorunsuz atlatırız bu sürecide
bu gün okuldayım o yüzden mekik falan yok kızlar
Ya çok sıkıldım evde, çalışınca çok mutlu oluyorum çok iyi geliyor bana, haftada 3 gün olması cazipti benim için hem yorulmuycak hem canlarımı ihmal etmemiş olacaktım. bi yandan da eksi yönü çok uzak olmasıydı kışın da yollar kapanabilir çünkü baya uzak bi ilçe. nasip ya demekki bölesi daha hayırlı.Vardir gülüm bunda da bir hayir, üzme kendini.
Fazlasi var eksigi yok dün alcaktimeminsen sorun yok, ama böle durumlarda adımsayarını tak beline canım
Ben sonunculuga ragziyim gitsem sadece 1 saat 30 yürüyüp 30 dakka bisiklet sürswm yinemi olmazhay yaşaaaa bol bol eksilerrin olsun papatyam..
perşembe gitme canımm otur aşşa. bu perşembe kim en çok oturuyor yayılıyor yarışması yapcezz
Gözünüz aydin canim. Cok sevindim insaallah ameliyatida problemsiz gecermerhaba arkadaşlar
kayın validemin sonuçları iyi çıktı kızlar, tümör iyi huyluymuş , alınması lazım tabi onun için hoca gün verecek ve bir ameliyat geçirecek fakat daha hocadan randevu alamamışlar, umarım sorunsuz atlatırız bu sürecide
bu gün okuldayım o yüzden mekik falan yok kızlar
bakıcııyla alakalı kötü anımız var veremem kimseye onun için canım.
kreş dediğim zaten anaokul demek istedim canım. ama ben yetişemem çıkış saatlerine ilçe çok uzak buraya. şimdi başladığım da da çocukları babaları alıp akşamları babaanneye bırakıcaktı kapanana kadar sonra da okul kapanınca 3 gün gidiceklerdi babaannelerine. eğitim kurumu olmayan bir yere bir kişiyede maalesef kötü tecrübemizden dolayı ne eşim ne ben güvenemeyiz..
teşekkür ederim canım umarım her şey iyi olurAllaha sükür ablacim iyi cikmasina sevindim. Insallah ameliyati da basariyla gecer. Rabbim acil sifalar versin.
canım hayırlısı olsun boşver.. kayınvalidenin yaptığı hiç hoş değil ama 3 günde olsa senin için çok yorucu olurdu..bugünlerin tadını çıkart bence.. ben evde olmayı seviyorum mesela 2. çocuk olursa 2 yıl ücretsiz almayı düşünüyorum...Ya çok sıkıldım evde, çalışınca çok mutlu oluyorum çok iyi geliyor bana, haftada 3 gün olması cazipti benim için hem yorulmuycak hem canlarımı ihmal etmemiş olacaktım. bi yandan da eksi yönü çok uzak olmasıydı kışın da yollar kapanabilir çünkü baya uzak bi ilçe. nasip ya demekki bölesi daha hayırlı.
zaten zaman zaman işim olunca yılda 2-3 kez en fazla oda. baktığı zaman bende gönlü hoş olsun die küçük jestler yapıyorum. ama ona da hak vermiyor değilim kadın yetiştirmiş büyütmüş çocuklarını şimdi dinlenme zamanı birde evi 3 katlı kayınvalidemin çocukların arkasından yetişemiyor. kendisi evde olunca bi odada oturuyor akşama kadar ama çocuklar olunca 3 katında hakkından geliyorlar =) sanırım ondan korkuyor birazanladım canım, yakın olsa iyi olurmuş
neyse sıkma canını umarım başka zamana olur işin
benim kardeşimin kayınvalideside böyle yaptı sontra parasıyla baktı çocuğuna yani bakıcıya vereceğine kaynanasına verdi parayı oda baktı
teşekkür ederim canım umarım her şey iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?