Nerdesin kizlar suan hayel ediyorum hepiniz kosarken mekik cekiosunuztahminim dogrumu
Kaptanim nasilsin digerkaptanlarimiz da muhtesem ama sende atamizda olaydin iyidi . eksiklik var takimimizdaHamileligin basindasin daha canisi. Omur boyu guzel bir sorumluluk nasip etti yaradan sana. Sen sakin, kararli ve planli ol ki kuzun da guzel bir ortamda huzurla buyusun canimin ici:)
Is biter mi gulum. Firsat buldukca okumaya&takip etmeye calisiyorum sizi
Hadi hayirlisi ablacim, insallah tasinma isleri de bir cirpida hallolur cabucak yerlesirsin yeni yuvana ♥Haftasonu tasiniyoruz kismetse gulum. Guzel dileklerin icin tesekkurler, Allah isteyen herkese guzel bir yuva nasip etsin insallah.
Yemen icmen nasil oldu, is yerinde duzen saglayabildin mi gulum?:)
Canlarım ya siz olduğunuz sürece ben çok mutlu olacağım:)Bende destekliyorum canm :)
yooo oturuyorum kahve elimdeNerdesin kizlar suan hayel ediyorum hepiniz kosarken mekik cekiosunuztahminim dogrumu
okurken yoruldum canım ya kolay gelsin.. bende kendimi yoğun zannediyorum..Gunaydinnnn
Enkaz gibiyim
Gece yarisina kadar kosturdummm
Herkese manti yaptim kolalar tatlilar lokumlarrrr
Yedimmi hayirrrr
Pismismi diye tadina bile bakmadimmm
Kahvemle minicik lokum bile yemedim
Yarin yerim dedimmm
Irademle herkesi sasirttim
Deli gibi hazirladim ama yemedim:)
Cok gec yattimmm
Bugunde doktorum var okulum varrr
Evimi silip supurmem lazim
Yarin sinavim varrrr
Benim spor yapamadigim icin cezalarimi kesin
Hepsini oderimmmm
Ama gercekten spor yok diye casiri dikkatliyim ve cok adimim varrr
Halbuki bu hafta neler hayal etmistim
@Asyaca
En kotusu 4 gundur yesil cay icemedim
Hemen kalkip kahvaltidan once demliyorummmm
bu gidişle yaza böyle kalıcam ben.. popoyu kıvırtmam büyük ihtimalle amaGünaydin kizlaaar
canım hoşgeldin bu arada.. keyifli kilo vermeleraman Tanrim
bu ne BOYLEEE?))))
Kaptanim nasilsin digerkaptanlarimiz da muhtesem ama sende atamizda olaydin iyidi . eksiklik var takimimizda
Kivir kiz kivir erisinbu gidişle yaza böyle kalıcam ben.. popoyu kıvırtmam büyük ihtimalle ama
Hadi hayirlisi ablacim, insallah tasinma isleri de bir cirpida hallolur cabucak yerlesirsin yeni yuvana ♥
Mide bulantilarim henüz gecmedigi icin genelde simit yiyorum ablacim bastirsin diye.
Böyle devam edecek galiba :/
Canlarım ya siz olduğunuz sürece ben çok mutlu olacağım:)
Allah razi olsun ablacimYaramaz ben buradayim diyor simdiden:) Allah kolaylik versin gulum. Insallah gecer, hamileligi daha kolay tamamlarsin. Enistemizde heyecan durumlari nasil?:)
Allah razi olsun ablacimHeyecanli abla ama ikimizde tam olarak algilayamiyoruz, zaman zaman unutuyoruz Göbegim büyüyünce belki olayin ciddiyetinin farkina variriz Rüya gibi bir sey
Allahim isteyen herkese yasatsin hayirlisiyla
Allahim hayatimizda ki o mutluluk dolu essiz anlari daim etsin ♥Amin insallah:) Dogana kadar oyun gibi geliyor canim. Biz anne oldugumuzu hep hissediyoruz da eslerin baba olduklarini anladiklari o an essiz:)
Tamam gülüm elimden gelenin fazlasıyla çabalıyorum ve çabalamaya devam edeceğim:)Liste heyecani da var sende simdi. Hadi guzel bir giris yap bu cuma gulum:)
Günaydin kizlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?