Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanim nasilsin digerkaptanlarimiz da muhtesem ama sende atamizda olaydin iyidi . eksiklik var takimimizda

Haftasonu tasiniyoruz kismetse gulum. Guzel dileklerin icin tesekkurler, Allah isteyen herkese guzel bir yuva nasip etsin insallah.

Yemen icmen nasil oldu, is yerinde duzen saglayabildin mi gulum?:)
Hadi hayirlisi ablacim, insallah tasinma isleri de bir cirpida hallolur cabucak yerlesirsin yeni yuvana ♥
Mide bulantilarim henüz gecmedigi icin genelde simit yiyorum ablacim bastirsin diye.
Böyle devam edecek galiba :/

selam kızlar sabah sabah güldürdünüz beni, köpeklere ayrıca bittim yani, iyi kilo vermişler atlarken bu arada dünün menüsünü yazayım.. akşamları giremeyince ertesi gün yazıyorum böyle. dün için kendimi de tebrik ediyorum akşam zorda olsa dayandım atıştırmadım

sabah: 4 kaşık yulaf ezmesi sütle
13: 1 yağı süzülmüş ton balığı, 1 dilim ekmek
17: 1 bardak süt
19: yarım kase tarhana çorbası,1 tb kabak yemeği, yoğurt
21: 1 parça peynir, 1 bardak süt
su 2 lt kadar spor leslie 3 mile+ 50 yarım mekik, 200 twister,100 jj( parça parça yaptım)
yeşil çay 2 kupa, 3 kahve

okurken yoruldum canım ya kolay gelsin.. bende kendimi yoğun zannediyorum..

Kaptanim nasilsin digerkaptanlarimiz da muhtesem ama sende atamizda olaydin iyidi . eksiklik var takimimizda

Yogunum kuzum. Dersim yok bu donem ama projeler tum vaktimi aliyor. Firsat buldukca takip ediyorum sizi. Cumalari ayni heyecani tasiyorum sizlerle

Hadi hayirlisi ablacim, insallah tasinma isleri de bir cirpida hallolur cabucak yerlesirsin yeni yuvana ♥
Mide bulantilarim henüz gecmedigi icin genelde simit yiyorum ablacim bastirsin diye.
Böyle devam edecek galiba :/

Yaramaz ben buradayim diyor simdiden:) Allah kolaylik versin gulum. Insallah gecer, hamileligi daha kolay tamamlarsin. Enistemizde heyecan durumlari nasil?:)

Yaramaz ben buradayim diyor simdiden:) Allah kolaylik versin gulum. Insallah gecer, hamileligi daha kolay tamamlarsin. Enistemizde heyecan durumlari nasil?:)
Allah razi olsun ablacim Heyecanli abla ama ikimizde tam olarak algilayamiyoruz, zaman zaman unutuyoruz Göbegim büyüyünce belki olayin ciddiyetinin farkina variriz Rüya gibi bir sey
Allahim isteyen herkese yasatsin hayirlisiyla

Allah razi olsun ablacim Heyecanli abla ama ikimizde tam olarak algilayamiyoruz, zaman zaman unutuyoruz Göbegim büyüyünce belki olayin ciddiyetinin farkina variriz Rüya gibi bir sey
Allahim isteyen herkese yasatsin hayirlisiyla

Amin insallah:) Dogana kadar oyun gibi geliyor canim. Biz anne oldugumuzu hep hissediyoruz da eslerin baba olduklarini anladiklari o an essiz:)

Amin insallah:) Dogana kadar oyun gibi geliyor canim. Biz anne oldugumuzu hep hissediyoruz da eslerin baba olduklarini anladiklari o an essiz:)
Allahim hayatimizda ki o mutluluk dolu essiz anlari daim etsin ♥
Sen böyle deyince daha da heyecanlandim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…