Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar iki dakka boş bırakmaya gelmiyorsunuz hemen yazışmışsınız bir sürü, laf yetiştireyim hemen

Bu total body workout benim total bodymi çalıştırmış çaktırmadan bütün akşam ip atlamış gibi her tarafım ağrıyor

kız bir gün orucum işten çıktın eve gidiyorum, kaldırımın arasında ot çıkmış canım onu istedi hiç unutmuyorum yok böyle bir pis boğazlık yaa

Süper bişeymiş bu yaa ben de kek yaparken kek harcını kaşık kaşık yememek için kendimi çok zor tutarım.. Bi gün sözde diyetteyim kek yapıyorum ve kendi kendime kek yetmeyeceğime dair telkinde bulunuyorum bu arada kek harcını parmaklayıp duruyorum sanki o kek değil hattaa bir de üzerine konsantre kek :)

Yaa ben bu sabah artı çıktım inşallah cumaya kadar değişir bu durum

E derdin büyük tabi ondan

Kas gevşetici içsem olur mu sizce

Bence bi ağrı kesici ve kahve seni mekik gününe hazırlar

2.5 ne canm ? Gecmis olsun dinlen tatlim aaahhhh aahhhh nazarlara geldin aahhh :)

Haftasonu tasiniyoruz kismetse gulum. Guzel dileklerin icin tesekkurler, Allah isteyen herkese guzel bir yuva nasip etsin insallah.

Yemen icmen nasil oldu, is yerinde duzen saglayabildin mi gulum?:)

gogo2405 canım iyi geceler. senden ricam cumaya kadar menülerini hafifletelim canım 2 gündür biraz cıs lar var menünde yüzümüz gülsün hayatım çok önemli bu cuma
Haklısın canım bugün hafiflettim menümü bakalım nasıl olur sonuç.
Doğru dedin iyi olur perşembe dinlenmek ben maydanoz bugünde içeyim sporu artırınca şişlik var üstümde tartıda baya kötü bugün.

Allah razı olsun ablacımm pimpirikli oldum çıktımabla yalnız senle çok sık konuşamıyoruz ya şu işlerini hallettikten sonra bize zaman ayır biraz

Hamileligin basindasin daha canisi. Omur boyu guzel bir sorumluluk nasip etti yaradan sana. Sen sakin, kararli ve planli ol ki kuzun da guzel bir ortamda huzurla buyusun canimin ici:)

Is biter mi gulum. Firsat buldukca okumaya&takip etmeye calisiyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…