kız bir gün orucum işten çıktın eve gidiyorum, kaldırımın arasında ot çıkmış canım onu istedi hiç unutmuyorum yok böyle bir pis boğazlık yaa
Arkadaşlar cuma gününe kadar ara ara bir hatırlatma yapacağım sizlere..
BU HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ HİÇ BİR ŞEKİLDE EGZERSİZ YAPMIYORUZ, PERŞEMBE GÜNÜ BOL BOL DİNLENİP YEŞİLÇAYIMIZI YUDUMLAYIP SAKİN BİR GÜN GEÇİRİYORUZ. BİR DE VÜCUDUMUZDAN ÖDEMLERİ ATMAK ADINA MAYDONOZ SUYU KAYNATIP İÇERSENİZ TARTIDA FARKI GÖRÜRÜZ...
Günaydın güzeller
Ben şimdiden bildirim yapsam iyi olacak 10 adım 2,5 mekik
Bugün beni Gönüllerin birincisi ilan edin olur mu Nasıl kalkacağım bu yataktan bilmiyorum
Öyle bir ağrıyor ki bacaklarım
Yazıyı neden bu kadar büyük yazdım Onuda bilmiyorum
Kas gevşetici içsem olur mu sizce
2.5 ne canm ? Gecmis olsun dinlen tatlim aaahhhh aahhhh nazarlara geldin aahhh :)Günaydın güzeller
Ben şimdiden bildirim yapsam iyi olacak 10 adım 2,5 mekik
Bugün beni Gönüllerin birincisi ilan edin olur mu Nasıl kalkacağım bu yataktan bilmiyorum
Öyle bir ağrıyor ki bacaklarım
Yazıyı neden bu kadar büyük yazdım Onuda bilmiyorum
Olur canm biraz rahatlarsinKas gevşetici içsem olur mu sizce
Hem kilom fazla hem emziriyorum canım.PARDON AMA 4 LITRE SU FAZLA DEGILMI?
Teşekkür ederim fıstık:)Ne guzel menu, ne guzel spor :)
Ahaaaaaaa bizim grubun videosu Facebook'a düşmüş
https://www.facebook.com/baattinofficial/posts/1450672878388511
Düzeldim 4000 adım attım gelsin Melikler adımlar2.5 ne canm ? Gecmis olsun dinlen tatlim aaahhhh aahhhh nazarlara geldin aahhh :)
Ayy Teşekkür ederim bitanem:) Bugün çok çok adım atacağım. Bu arada beni desteklediğin için ayrıca çok mutlu oldum:))benim yarın favorimtiffany20 yavrum kuzum 5 sayı farkla kaptırdı 3.lüğü =)
Ben hpslanmiyorum hayvanlara bu sekilde muamele tapilmasi hele kopek hastasiyim ben kopekleri bu tur goruntulerden gormekten zevk almiyorum canm yaAhaaaaaaa bizim grubun videosu Facebook'a düşmüş
https://www.facebook.com/baattinofficial/posts/1450672878388511
Ben ne diyeyim 369 mesaj
Güle güle kullan canim, eglenerek zayiflamak ne güzel
Aramiza hosgeldin canim, en kisa zamanda saglikla zayiflamani ve cok mutlu olmani dilerim
Hayirli olsun ablam, Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin. Darisi isteyen herkese :) insallah ilerde kendi eviniz de olur ♥ Ne zaman tasiniyorsunuz belli mi?
Bugünlerime sükür ablacim :) Sen nasilsin?
Helal kiz sana ♥
Elbette ki hepimiz bir gün ölecegiz ve sehit olarak ölmek en güzel ölüm ama bir insanin yokluguna alismak öyle cokta kolay bir sey degil. Belki bu sekilde söylemen askerde evladini, sevdigini, kardesini yada herhangi bir aile ferdini kaybetmis birini üzebilir canim.
Hey Allahim
Hayirdir canim önemli bir sey yoktur insallah?
Yarin ki sinavinda Allah zihin acikligi versin ♥
Diyette insani en mutlu eden, en cok hirslandiran sey baskasinin sana ne kadar degistigini söylemesi
Bir adet fazlaca genislemis popo
Ama bak kadincagiz kivir kivir, o bile kilolarindan kurtulmak icin bir seyler yapiyor
Haklısın canım bugün hafiflettim menümü bakalım nasıl olur sonuç.gogo2405 canım iyi geceler. senden ricam cumaya kadar menülerini hafifletelim canım 2 gündür biraz cıs lar var menünde yüzümüz gülsün hayatım çok önemli bu cuma
Doğru dedin iyi olur perşembe dinlenmek ben maydanoz bugünde içeyim sporu artırınca şişlik var üstümde tartıda baya kötü bugün.Arkadaşlar cuma gününe kadar ara ara bir hatırlatma yapacağım sizlere..
BU HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ HİÇ BİR ŞEKİLDE EGZERSİZ YAPMIYORUZ, PERŞEMBE GÜNÜ BOL BOL DİNLENİP YEŞİLÇAYIMIZI YUDUMLAYIP SAKİN BİR GÜN GEÇİRİYORUZ. BİR DE VÜCUDUMUZDAN ÖDEMLERİ ATMAK ADINA MAYDONOZ SUYU KAYNATIP İÇERSENİZ TARTIDA FARKI GÖRÜRÜZ...
Allah razı olsun ablacımm pimpirikli oldum çıktımabla yalnız senle çok sık konuşamıyoruz ya şu işlerini hallettikten sonra bize zaman ayır biraz
Bende destekliyorum canm :)Ayy Teşekkür ederim bitanem:) Bugün çok çok adım atacağım. Bu arada beni desteklediğin için ayrıca çok mutlu oldum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?