Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyiyim bomba gibi geliyorum

Ben korkuyom ayol benimkilerden kadin napsin
Aslinda yaramaz degiller( her anne gibi gireyim konuya)
Cok meraklilar koltuk tepelerinde gezeyim, sunu kirayim bunu atayim yok ama. Asiri meraklilar ve bogazlari hic durmuyor. Kiz kime cektiler acaba ? Halbu ki analarii hic yemezz hiiccc

Gömdün kuzum kendini

Bende Derya_idil adlı arkadaşı tutuyorum

Ben de seni tutuyorum Can'ım hatta o kadar ki sana yenilmemek için oynamıyorum.

Anne dediğin yemekten Korkmaz ah benim büyük kuzum da yese keşke fotosentezle besleniyor mübarek...

Ayyyyyyyyy biri annemi başımdan alabilir mi? Sabahtan beri yediğim herşeye karışıyor. Yemekten sonra Ağzıma 3 tane fıstık attım karnını tuta tuta güldü şimdi de aramı yapıyorum yeşil elma be yoğurt yulaf yiyorum o da yarım kase, habire yiyormuşum Nasıl kilo verecekmişim.. Bi de spor yaparken onlar şöyle yapıyor sen yapmıyorsun senden hızlı yapıyor daha çok eğiliyor vs habire müdehale ediyor yaaa çıldıriciğim... Varlığı dert yokluğu dert ayol

Anneye selamlarr :))

Ben de seni tutuyorum Can'ım hatta o kadar ki sana yenilmemek için oynamıyorum.

Anne dediğin yemekten Korkmaz ah benim büyük kuzum da yese keşke fotosentezle besleniyor mübarek...
Ayy yemeyen cocukta cok zor diyolar, kolay gelsin canim. Yemekten korkmam zaten teyzesi yeterki yesinlerr. Onlar yedikce benim karnim doyuyor

Hayırlısı olsun diyelim canım.. Daha iyisi gelecek belki işin

Çok şükür canımm, inşaAllah sorunsuz atlatırsınız..

200 mekik yapıp geldimm ne durumdasınız

Daha da yapmaa, 200-e yetişemem benn

Tabi canımm, anaları yemediği için kilo vermeye çalışıyor zatennn Yese tığ gibi olucakk
Hakikaten Ebrunun dediği kadar varr, gömdün kendinii

Şaka yapıyorum hiç dermanım yok bugün benim iddiam yok

Kusura bakma da canım hiç inandırıcı değilsinnn

Kızlar beni de alın aranıza bende diyete başladım bu gün :)

hg canımaramıza ben nena istanbuldan 28 yasındayım 1 kızım var en iyi takımdasn bunu şimdiden sölimmmm

valla cok para özgem ama actırdım az önce dayanamadm daha arayan ulasamıo bana rezıl oldum ama peşlerini bırakmıcam

süper menü

ayyy kızz aglatcaksn benideee amanınnn

süpersn cnm tebriks

dereceye girenleri tebrik ediyorummm

Canlarım ben yatar iyi geceler sizleri seviyorum bugün kalçama kadar acı hissediyorum karnımda ağrıyor zaten ah çok yordu beni bugün airobik durmak yok ama

ay kıyamam sana mavişim yaaa öperim gecer yorgnlugun amannn

Kizlar yarismada dereceye giren cekirgeleri kutlarim iyi geceler :)))

çegirge

döndüm döndüm deryam eksilerimle sizi mesut edeceğum

Amin ama o donmek istemiyor sehit olmaya gidiyorum dedi giderken

ayy allah korusun yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…