Çok sevdiğim elbisem vardı. O şimdi biraz bol geliyo... Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
İyiyim bomba gibi geliyorum
mügecim hoşgeldin tatlım
tatlım sabah gelemedim paylaştım menümü
işe başladım malum ilk günler oldugundan cok dikkat cekmemeye calısıyorum
internet serbest ancak malum her dk burayada öyle gelemiyorum
yaa asyammm nasıl sevindim anlatamamammmm inan içim bir sey oldu gözlerim doldu
Allahım hayırlısıyla saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
kızzz nasıl oldun yavrum
bu ip atlamalar ipsiz mi ipli mi yahu ?
vallahi helal olsun tatlım azmine bayıldım bu yarısmada sende benim gönlümün birincisisin
@sevimlicadi0Derya_idil Dahlia_ kılar tebrik ederimmm
tebrikler kızlarrrrrr
cok ayıp cokkkkk
ben özledim sizi deryacım cok sağol iş güç toparlanma derken zaman geçti gitti gelemedim
ne güzel canım tebrik ederim seni
inan daha güzel motiveler kazanacaksın yeterki azimli istekli ol
kız nasıl güldüm anlatamammm
canım yaa kendisiniz böyle seylere sokmayın lütfen anın tadını cıkarın hissedin Allahım hayırlısını nasip edecek insallah
ay sorma yavrum nasıl yürüdüm bende bilmiyorum mecburi bir yürüyüşte olsa yürüdüm vallahi bir daha olsa yapmam o ayrı
ah canım yaa cok üzüldüm gerçekten
canım geçmiş olsun insallahh
Canim benim tum ailem Ankara da yasiyor. Burda tek im ben. Ne yapayim nasip boyleymis demekten baska birsey gelmiyor elimdenAyni durumdayiz, seni cok iyi anliyorum canim. Ben careyi tasinmakta buldum. Annen uzak mi yasiyor size?
Ben korkuyom ayol benimkilerden kadin napsinAnladım Can'ım çok zor tabi yaşlı bi insanın yeniden çocuk bakması.. Senin çocukların da maşallahı var anladığım kadarıyla :) kadının gözü korkmuş olabilir..
Ben mekik çekecek durumda değilim Can'ım yaa zaten bu 200ü görünce hepten vazgeçtim oturup kalkamıyorum resmen..
Gömdün kuzum kendiniBen korkuyom ayol benimkilerden kadin napsin
Aslinda yaramaz degiller( her anne gibi gireyim konuya)
Cok meraklilar koltuk tepelerinde gezeyim, sunu kirayim bunu atayim yok ama. Asiri meraklilar ve bogazlari hic durmuyor. Kiz kime cektiler acaba ? Halbu ki analarii hic yemezz hiiccc
BendeDerya_idil adlı arkadaşı tutuyorum
Ben korkuyom ayol benimkilerden kadin napsin
Cok meraklilar koltuk tepelerinde gezeyim, sunu kirayim bunu atayim yok ama. Asiri meraklilar ve bogazlari hic durmuyor. Kiz kime cektiler acaba ? Halbu ki analarii hic yemezz hiiccc
Anneye selamlarr :))Ayyyyyyyyy biri annemi başımdan alabilir mi? Sabahtan beri yediğim herşeye karışıyor. Yemekten sonra Ağzıma 3 tane fıstık attım karnını tuta tuta güldü şimdi de aramı yapıyorum yeşil elma be yoğurt yulaf yiyorum o da yarım kase, habire yiyormuşum Nasıl kilo verecekmişim..Bi de spor yaparken onlar şöyle yapıyor sen yapmıyorsun senden hızlı yapıyor daha çok eğiliyor vs habire müdehale ediyor yaaa çıldıriciğim... Varlığı dert yokluğu dert ayol
WuuuuuGümbür gümbür geliyorum depreme hazir olun kücük bir tiyo simdiden 8000 adim daha yeni fitnese girdim üc sast burdayim haberiniz olsunm mekiklerde aksama süpriz
Deme öyleBen de seni tutuyorum Can'ım hatta o kadar ki sana yenilmemek için oynamıyorum.
Anne dediğin yemekten Korkmaz ah benim büyük kuzum da yese keşkefotosentezle besleniyor mübarek...
Bebegim favorim sensinn. Ben seni tutuyorummŞaka yapıyorum hiç dermanım yok bugün benim iddiam yok
Ayy yemeyen cocukta cok zor diyolar, kolay gelsin canim. Yemekten korkmam zaten teyzesi yeterki yesinlerr. Onlar yedikce benim karnim doyuyorBen de seni tutuyorum Can'ım hatta o kadar ki sana yenilmemek için oynamıyorum.
Anne dediğin yemekten Korkmaz ah benim büyük kuzum da yese keşkefotosentezle besleniyor mübarek...
bugün başıma ne işler açıldı ne işler
şimdi ben işe başlıcaktım ya kayınvalidem bakarım dedi gittiğin günler çocuklara çünkü yaz döneminde okul yok. neyse bu sabah sevdiceğimi aramış ben hastayım ben şuraya buraya gidiorm bakamam demiş. bu bana yarı yolda bıraktığı 2 oldu. hani bakmasada zaten hakkıdır zorunda da değil canımı sıkan yaparım diyip, sonra yarı yolda bırakması. gittim kreşle görüştüm haftada 3 gün die konuştuk alcağım paranın yarısı nerdeyse oraya gitcekti onada olur dedim kendi kendime sora saatlarde anlaşamadık çünkü ilçeden merkeze mesafe baya var o zaman da kreş kapanıyor eşim de o saatte daha işten çıkmamış oluyor. her hafta 3 gün bırakamam ben işimi dedi oda. Başlayacağım işi elimle arkadaşa teslim ettim o gitti bugün görüşcek,ben mahcup oldum insanlara. valla hiç şansım yok benim maşaAllah dediğim 3 gün yaşıyo
merhaba arkadaşlar
kayın validemin sonuçları iyi çıktı kızlar, tümör iyi huyluymuş , alınması lazım tabi onun için hoca gün verecek ve bir ameliyat geçirecek fakat daha hocadan randevu alamamışlar, umarım sorunsuz atlatırız bu sürecide
bu gün okuldayım o yüzden mekik falan yok kızlar
200 mekik yapıp geldimm ne durumdasınız
Ben korkuyom ayol benimkilerden kadin napsin
Şaka yapıyorum hiç dermanım yok bugün benim iddiam yok
Kızlar beni de alın aranıza bende diyete başladım bu gün :)
sag salim varmissiniz canim, kolay gelsin simdi camasir, ev yerlestirme vs islerinde..
insallah canim, kismet:)
korkutma biz hamisleri kuzum:)
canim bosver artik asya bosverrr..
bir sey yoktur canim gonca ablanin dedigi gibi, hcg degerine bakmak istemistir doktor..
kolay gelsin ablacim..
prensesin nasil oldu bugun?
hos dondun canim, ne var ne yok, hani menuler kizzzz:)
yakindir o gunler canim, nasilsin bugun?
4.cocuktan sonrasi yururken mi cikiyormus:)
zor yerden geldi sana bu sefer egzersiz:)
nasilsin canim?
ooo ne guzel haber, gozunaydin fistigim:)
anaaaam ne cok para ya o oyle..
protesto etmekle iyi yapmissin Nenam:)
Prensesin nasil?
insallah canim, onuda duyacaksiniz...
odulun afiyet olsun guzelim, cok bisey yememissin :)
canim hepimizin kosturmasi oluyor, dert etme, ben inaniyorum bu hafta sen her firsatta takima ugrayacaksin.
biz seni kaymetmek istemeyiz canim:)
Nereleri gezdiniz hafta sonu:)
haydi bakalim telden girmeni bekiyoruz guzelim:)
evet canim bak bebis her seyi hissediyor...
superiz sen nasilsin guzelim?
enerjine kurban canim:)
o zaman kim tutar seni derece bekliyoruz:)
teskkur ederiz Zeynebim:)
nasil gecti yildonumu kutlamaniz?
bu hafta derece gelmeli Nenam, guzelim...
Nasil gecti haftasonun?
iyiyiz mavisim, sende ne var ne yok?
ohh cok sukur canim, insallah yakinda kalp atisini da duyarsiniz..
yaz canim menunu ki ona gore ceza yazalim:)))
bizde optuk canim:)
oyy masallah kuzuya:)
bende bugun tam 4 haftalik olmusum:)
iyiyiz canim, hos sohbetini ozledik, seni ozledik..
misafirler gitsin diye bekliyoruz :)
süper menüMenüm
Sabah
elma sirkeli su
1 fincan yeşilçay
1 fincan çay
5 hurma
Öğlen
sebze yemeği
yoğurt
Akşam
4 lahana sarma (küçük, neredeyse yağsız)
1 parça balık
2 lt su
spor 13896 adımlık yürüyüş
şimdi sonuçları hazırlıycam ama ondan önce yazmak istediklerim var...
hepinizin azmine, hırsına gerçekten hayran kaldım ne güzel rakamlar çıkmış ortaya emeğinize sağlık. aslında hepimiz kazandık bu hafta bu yarışın kazananı hepimiz olduk. sembolik olarak ilk 3 yazıyoruz ama gerçekten azmimizden ve birbirimize kenetlenip bişeyler yapmaya çalışmamızdan çok etkilendim. benim için en önemlisi sizleri kazanmak, birbirimizi kazanmak. bugün görüyorum ki biz gerçekten çok iyi bir takımız. zeyna larım benimm amazoncanlarımm. hepinizi güzel yüreğinizden öperimmm
Herkese iyi aksamlar yorgun oldugum icin yazip cikicam.
Kahvalti - 2 adet sahanda yumurta + 1 dilim kepekli ekmek.
Öğle - 1 tabak sebze çorbası
Ara - 1 kase yogurt
Aksam - 2 adet haslanmis tavuk gögsü
İlaveten
2 litre su
3 bardak yesil cay (1 tane azaltdim dahada azaltamam)
Jillian Michaels 30 day shred level 2 10 gun bitirdim
Aksam ustuye kadar 15000 adim ve 600 ipsiz atlama yapmisdim.
Birden aklima oglen yaptigim kacamak geldi ve kendimi cezalandirayim dedim.
15000 adimi 20100 ye ulastirdim
600 atlamayida 2100 atlama yaptim
bu gunluk bu kadar
Asyaca
Pazartesi Günü İp Atlama Yarışması Sonuçları
Birincimiz çekirgemizDerya_idil tebrikler tatlım
İkinciAsyaca tebrikler kendisine =)
Üçüncümüz @hawar tebriklerrrr canımm
Canlarım ben yatar iyi geceler sizleri seviyorumbugün kalçama kadar acı hissediyorum karnımda ağrıyor zaten ah çok yordu beni bugün airobik durmak yok ama
Kizlar yarismada dereceye giren cekirgeleri kutlarim iyi geceler :)))
cansınnn bu haftaa bomba gibi sahalara geri dön tatlım. kız tereyaglı mısır 10 numara oluyor, bu arada bana da bir kere vodafone 525 liralık fatura döşemişti geçen yıldı sanırım bebeler internetin dibine vurmuş meğer wifi kapatıp tabi =)
Amin ama o donmek istemiyor sehit olmaya gidiyorum dedi giderken
Hani beni tutuyordun kaptanimBebegim favorim sensinn. Ben seni tutuyorumm
Aslinda gonlum de ki sensinHani beni tutuyordun kaptanim
Bu böyle olmaz sen herkeSe seni tutuyorim doyprsun
kız bir gün orucum işten çıktın eve gidiyorum, kaldırımın arasında ot çıkmış canım onu istedi hiç unutmuyorum yok böyle bir pis boğazlık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?