Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Fazlasi var eksigi yok dün alcaktim
Burda bi baktim
Hepsi marka 150€ asagi yok ucuz bitane ariyorum bulursam alcam

Ben sonunculuga ragziyim gitsem sadece 1 saat 30 yürüyüp 30 dakka bisiklet sürswm yinemi olmaz
canım birincilik açısından değil, cuma günü dinlenmiş olarak tartıya çıkmamız egzersizin vücudumuzda oluşturduğu ödemlerden kurtulabilmemiz açısından perşembe dinlenicez. hem kas yapımı için haftada bir gün dinlenmek çok daha iyi bizler açısından. biliyorsan bu hafta derece almamız lazım takım olarak aldığımız cezayı sildirebilmek için.

Cok haklisin ama vardir bunda da mutlaka bir hayir, belki calissaydin senin icin iyi olmayacakti? Allah bilir :)
Belkide yakinlarda bir is cikacakti ama sen uzaktaki isini birakip yakin olanini kabul edemeyecektin? :)
Insallah gönlüne göre bir is cikar karsina.

mügecim hoşgeldin tatlım

tatlım sabah gelemedim paylaştım menümü
işe başladım malum ilk günler oldugundan cok dikkat cekmemeye calısıyorum
internet serbest ancak malum her dk burayada öyle gelemiyorum

eveeetttt gülümmm

yaa asyammm nasıl sevindim anlatamamammmm inan içim bir sey oldu gözlerim doldu
Allahım hayırlısıyla saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin

Sanırım sabah işe tekerlekli sandalye ile gideceğim dizimden aşağıyı hissetmiyorum çünkü
Kahvelerini ve ağrı kesici krem sürdüm ama bakalım sabaha

kızzz nasıl oldun yavrum

Asyaca balım 2502 ipatlama 19840 adım 200 mekik

bu ip atlamalar ipsiz mi ipli mi yahu ?

20 dakkada anca 3.500 adim oldu yani gecemedim 18000 adim oldu oda 20 dakika boyunca kostum ama yetmedi ben normalde 40 dakkada anca 5000 adin atiyorum 20 dakkada anca bu oldu

vallahi helal olsun tatlım azmine bayıldım bu yarısmada sende benim gönlümün birincisisin

@sevimlicadi0 Derya_idil @AKovser kılar tebrik ederimmm

tebrikler kızlarrrrrr

Ben yarın okulda mescitte çekeceğim birde zikirmatik alıp sayacağım Allahım affetsin

cok ayıp cokkkkk

canım hoşgeldin özledik valla iyiki geldinn

ben özledim sizi deryacım cok sağol iş güç toparlanma derken zaman geçti gitti gelemedim

Bu hafta cok fazla kisi uzun zamandan beri beni gormuyorrr
Cok guzel tepkiler aldim gorunusumle ilgiliiii"))))
Bunu tabiki sizlerin morivastonunuza borcluyum kizlarr hepinize cok tesekkur ederim

ne güzel canım tebrik ederim seni
inan daha güzel motiveler kazanacaksın yeterki azimli istekli ol

kız nasıl güldüm anlatamammm

canım yaa kendisiniz böyle seylere sokmayın lütfen anın tadını cıkarın hissedin Allahım hayırlısını nasip edecek insallah

ay nasıl yürüdün topuklu ayakkabıyla yaav maşallah

ay sorma yavrum nasıl yürüdüm bende bilmiyorum mecburi bir yürüyüşte olsa yürüdüm vallahi bir daha olsa yapmam o ayrı

ah canım yaa cok üzüldüm gerçekten

canım geçmiş olsun insallahh

Allah razı olsun gülümbu aralar ağlak oldum zaten paylaştığım kişiler kv tarafı hariç hep mutluluk gözyaşı döktürabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Anladım Can'ım çok zor tabi yaşlı bi insanın yeniden çocuk bakması.. Senin çocukların da maşallahı var anladığım kadarıyla :) kadının gözü korkmuş olabilir..

200 mekik yapıp geldimm ne durumdasınız

Ben mekik çekecek durumda değilim Can'ım yaa zaten bu 200ü görünce hepten vazgeçtim oturup kalkamıyorum resmen..

Cok sukur:) Gozunuz aydin canim:)

Ayni durumdayiz, seni cok iyi anliyorum canim. Ben careyi tasinmakta buldum. Annen uzak mi yasiyor size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…