6,5 ila 7 haftalikken basladi
alti bucuk - yedi
canım birincilik açısından değil, cuma günü dinlenmiş olarak tartıya çıkmamız egzersizin vücudumuzda oluşturduğu ödemlerden kurtulabilmemiz açısından perşembe dinlenicez. hem kas yapımı için haftada bir gün dinlenmek çok daha iyi bizler açısından. biliyorsan bu hafta derece almamız lazım takım olarak aldığımız cezayı sildirebilmek için.Fazlasi var eksigi yok dün alcaktim
Burda bi baktim
Hepsi marka 150€ asagi yok ucuz bitane ariyorum bulursam alcam
Ben sonunculuga ragziyim gitsem sadece 1 saat 30 yürüyüp 30 dakka bisiklet sürswm yinemi olmaz
Cok haklisin ama vardir bunda da mutlaka bir hayir, belki calissaydin senin icin iyi olmayacakti? Allah bilir :)Ya çok sıkıldım evde, çalışınca çok mutlu oluyorum çok iyi geliyor bana, haftada 3 gün olması cazipti benim için hem yorulmuycak hem canlarımı ihmal etmemiş olacaktım. bi yandan da eksi yönü çok uzak olmasıydı kışın da yollar kapanabilir çünkü baya uzak bi ilçe. nasip ya demekki bölesi daha hayırlı.
Gülüm bende bilmiyorum zamanla ögrenecegiz, aklini kurcalayan bir sey olursa sor burada ki tatli annelerin engin tecrübelerinden faydalaniriz.ayy tamam ebrum kız ben bir çok şeyi bilmiyom daha öğrenmem lazım
Gülüm bende bilmiyorum zamanla ögrenecegiz, aklini kurcalayan bir sey olursa sor burada ki tatli annelerin engin tecrübelerinden faydalaniriz.
Kullanıcı Adı : Mügehatun
İsim (İsteğe Bağlı ): Müge
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 160
Kilonuz:79
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : yedim yedim şiştim valla :) Tamamen keyfi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?:
Çünkü çok mutsuzum ve sağlığım elden gidiyor. Artık sağlıklı yaşamak, rahatça fotoğraf çektirmek ve alışveriş yapmak istiyorum. Pskolojim bozuluyor bundan kurtulmak istiyorum. Hayatım diyetlerle geçti artık diyet yapmak değilde sağlıklı yaşamayı öğrenmek istiyorum. Umarım hepimiz başarırız
sag salim varmissiniz canim, kolay gelsin simdi camasir, ev yerlestirme vs islerinde..
insallah canim, kismet:)
korkutma biz hamisleri kuzum:)
canim bosver artik asya bosverrr..
bir sey yoktur canim gonca ablanin dedigi gibi, hcg degerine bakmak istemistir doktor..
kolay gelsin ablacim..
prensesin nasil oldu bugun?
hos dondun canim, ne var ne yok, hani menuler kizzzz:)
yakindir o gunler canim, nasilsin bugun?
4.cocuktan sonrasi yururken mi cikiyormus:)
zor yerden geldi sana bu sefer egzersiz:)
nasilsin canim?
ooo ne guzel haber, gozunaydin fistigim:)
anaaaam ne cok para ya o oyle..
protesto etmekle iyi yapmissin Nenam:)
Prensesin nasil?
insallah canim, onuda duyacaksiniz...
odulun afiyet olsun guzelim, cok bisey yememissin :)
canim hepimizin kosturmasi oluyor, dert etme, ben inaniyorum bu hafta sen her firsatta takima ugrayacaksin.
biz seni kaymetmek istemeyiz canim:)
Nereleri gezdiniz hafta sonu:)
haydi bakalim telden girmeni bekiyoruz guzelim:)
evet canim bak bebis her seyi hissediyor...
superiz sen nasilsin guzelim?
enerjine kurban canim:)
o zaman kim tutar seni derece bekliyoruz:)
teskkur ederiz Zeynebim:)
nasil gecti yildonumu kutlamaniz?
bu hafta derece gelmeli Nenam, guzelim...
Nasil gecti haftasonun?
iyiyiz mavisim, sende ne var ne yok?
ohh cok sukur canim, insallah yakinda kalp atisini da duyarsiniz..
yaz canim menunu ki ona gore ceza yazalim:)))
bizde optuk canim:)
oyy masallah kuzuya:)
bende bugun tam 4 haftalik olmusum:)
iyiyiz canim, hos sohbetini ozledik, seni ozledik..
misafirler gitsin diye bekliyoruz :)
eveeetttt gülümmm
Sanırım sabah işe tekerlekli sandalye ile gideceğim dizimden aşağıyı hissetmiyorum çünkü
Kahvelerini ve ağrı kesici krem sürdüm ama bakalım sabaha
Asyaca balım 2502 ipatlama 19840 adım 200 mekik
20 dakkada anca 3.500 adim oldu yani gecemedim 18000 adim oldu oda 20 dakika boyunca kostum ama yetmedi ben normalde 40 dakkada anca 5000 adin atiyorum 20 dakkada anca bu oldu
Pazartesi Günü Adım Yarışması Sonuçları
Bugünün adım birincisiDerya_idil tebrikler canım
Bugünün Adım ikincisi @sevimlicadi0 tebrikler canım
Bugünün Adım üçüncüsü @AKovser tebrikler canım
Bugün listede yeni isimler görmek beni çok çok mutlu etti canlarım, hepinizin emeğine sağlık…
Pazartesi Günü İp Atlama Yarışması Sonuçları
Birincimiz çekirgemizDerya_idil tebrikler tatlım
İkinciAsyaca tebrikler kendisine =)
Üçüncümüz @hawar tebriklerrrr canımm
Ben yarın okulda mescitte çekeceğim birde zikirmatik alıp sayacağım Allahım affetsin
canım hoşgeldin özledik valla iyiki geldinn
Bu hafta cok fazla kisi uzun zamandan beri beni gormuyorrr
Cok guzel tepkiler aldim gorunusumle ilgiliiii"))))
Bunu tabiki sizlerin morivastonunuza borcluyum kizlarr hepinize cok tesekkur ederim
Ahaaaaaaa bizim grubun videosu Facebook'a düşmüş
https://www.facebook.com/baattinofficial/posts/1450672878388511
evet abla çok haklısın bebeğimi sağlıkla kucağıma aldıktan sonrası sorumluluk ben tüm kalbimle hazırım o sorumluluğa,ama hamilelik çok uzun bir süreç haklısın daha sakin ve sabırlı olmam lazım ama sanırım o 1 kaybımız varya ondan dolayı abla.dün eşim 1 buket çiçek yaptırmış gelirken ağzım kulaklarıma vardısonra keyfim yerinde eşim birden durdu dedi asya ya buda öteki gibi kalbi atmazsa dedim eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme istersen güldü oda diyor sürekli aklımda Allah korusun ya öyle olursa ama Allaha emanet tabi olanla ölene çare yok demişler
ay nasıl yürüdün topuklu ayakkabıyla yaav maşallah
bugün başıma ne işler açıldı ne işler
şimdi ben işe başlıcaktım ya kayınvalidem bakarım dedi gittiğin günler çocuklara çünkü yaz döneminde okul yok. neyse bu sabah sevdiceğimi aramış ben hastayım ben şuraya buraya gidiorm bakamam demiş. bu bana yarı yolda bıraktığı 2 oldu. hani bakmasada zaten hakkıdır zorunda da değil canımı sıkan yaparım diyip, sonra yarı yolda bırakması. gittim kreşle görüştüm haftada 3 gün die konuştuk alcağım paranın yarısı nerdeyse oraya gitcekti onada olur dedim kendi kendime sora saatlarde anlaşamadık çünkü ilçeden merkeze mesafe baya var o zaman da kreş kapanıyor eşim de o saatte daha işten çıkmamış oluyor. her hafta 3 gün bırakamam ben işimi dedi oda. Başlayacağım işi elimle arkadaşa teslim ettim o gitti bugün görüşcek,ben mahcup oldum insanlara. valla hiç şansım yok benim maşaAllah dediğim 3 gün yaşıyo
merhaba arkadaşlar
kayın validemin sonuçları iyi çıktı kızlar, tümör iyi huyluymuş , alınması lazım tabi onun için hoca gün verecek ve bir ameliyat geçirecek fakat daha hocadan randevu alamamışlar, umarım sorunsuz atlatırız bu sürecide
bu gün okuldayım o yüzden mekik falan yok kızlar
mügecim hoşgeldin tatlım
tatlım sabah gelemedim paylaştım menümü
işe başladım malum ilk günler oldugundan cok dikkat cekmemeye calısıyorum
internet serbest ancak malum her dk burayada öyle gelemiyorum
yaa asyammm nasıl sevindim anlatamamammmm inan içim bir sey oldu gözlerim doldu
Allahım hayırlısıyla saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
kızzz nasıl oldun yavrum
bu ip atlamalar ipsiz mi ipli mi yahu ?
vallahi helal olsun tatlım azmine bayıldım bu yarısmada sende benim gönlümün birincisisin
@sevimlicadi0Derya_idil @AKovser kılar tebrik ederimmm
tebrikler kızlarrrrrr
cok ayıp cokkkkk
ben özledim sizi deryacım cok sağol iş güç toparlanma derken zaman geçti gitti gelemedim
ne güzel canım tebrik ederim seni
inan daha güzel motiveler kazanacaksın yeterki azimli istekli ol
kız nasıl güldüm anlatamammm
canım yaa kendisiniz böyle seylere sokmayın lütfen anın tadını cıkarın hissedin Allahım hayırlısını nasip edecek insallah
ay sorma yavrum nasıl yürüdüm bende bilmiyorum mecburi bir yürüyüşte olsa yürüdüm vallahi bir daha olsa yapmam o ayrı
ah canım yaa cok üzüldüm gerçekten
canım geçmiş olsun insallahh
ya sanırım kırmamak için hayır demiyor, sonrada başedemeyeceğini düşünüyor. birde çocukların annesiz vakit geçirmesine kıyamıyor ama tamam diyip sonradan katekulle çevirince ben bi çok insana dert anlatmak zorunda kalıyorum
200 mekik yapıp geldimm ne durumdasınız
merhaba arkadaşlar
kayın validemin sonuçları iyi çıktı kızlar, tümör iyi huyluymuş , alınması lazım tabi onun için hoca gün verecek ve bir ameliyat geçirecek fakat daha hocadan randevu alamamışlar, umarım sorunsuz atlatırız bu sürecide
bu gün okuldayım o yüzden mekik falan yok kızlar
Tamam canım daha sık konuşuruz:)Hoşbulduk canım bundan sora burdayım :)
bugün başıma ne işler açıldı ne işler
şimdi ben işe başlıcaktım ya kayınvalidem bakarım dedi gittiğin günler çocuklara çünkü yaz döneminde okul yok. neyse bu sabah sevdiceğimi aramış ben hastayım ben şuraya buraya gidiorm bakamam demiş. bu bana yarı yolda bıraktığı 2 oldu. hani bakmasada zaten hakkıdır zorunda da değil canımı sıkan yaparım diyip, sonra yarı yolda bırakması. gittim kreşle görüştüm haftada 3 gün die konuştuk alcağım paranın yarısı nerdeyse oraya gitcekti onada olur dedim kendi kendime sora saatlarde anlaşamadık çünkü ilçeden merkeze mesafe baya var o zaman da kreş kapanıyor eşim de o saatte daha işten çıkmamış oluyor. her hafta 3 gün bırakamam ben işimi dedi oda. Başlayacağım işi elimle arkadaşa teslim ettim o gitti bugün görüşcek,ben mahcup oldum insanlara. valla hiç şansım yok benim maşaAllah dediğim 3 gün yaşıyo
Çok sevdiğim elbisem vardı. O şimdi biraz bol geliyo... Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Ac komedi film izle gulum:)Allah razı olsun gülüm bu aralar ağlak oldum zaten paylaştığım kişiler kv tarafı hariç hep mutluluk gözyaşı döktü rabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Süper:) Bende şimdi geldim okuldan başlycam mekiğe :)200 mekik yapıp geldimm ne durumdasınız
Ay ağzından bal damlıyor kuzum:) Yerim seni...Sevin guzellik:) Istedigin forma girince daha guzel elbiselerin olur:)
Sevin bence :))) hedefine ulasinca elbiseyi daralttirirsinÇok sevdiğim elbisem vardı. O şimdi biraz bol geliyo... Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Aynen çok haklısın:)Sevin bence :))) hedefine ulasinca elbiseyi daralttirirsin
Bende@sevimlicadi0 canım napıyosun nasıl durumlar, mekik çekebildin mi ?
bugün adımda deryayı geçecekmisin ?
benim favorim sensin bugün seni tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?