Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne sevinmesi kuzum bence göbek atmalısın daha güzelini alırsın daha güzel görünürsün kilo verdikçe canım
Canım açtım müziği deli gibi dans ettim kilo vermişim diye:) Tartıda eksileri görünce bu kadar sevinmemiştim. Ama elbise çok güzel ispatladı zayıflamış olduğuma:)

nese kızlar dünki menümü söylim de kalan 16 sayfaı eve gdnce oıkıcam söz

p.tesi menüsü

domates
salatalık
2 kk kadr peynir
4 zeytin

öglen
1 kase etli kuru fasulye
1 kase salata
1 bardak ayrean

aksam
2 bonfile
2 y.k z.yaglı kabak
biraz yogurt
salata

spor yok
2 lt su

bugunude söylim
sabah
domates
salatalık
2 kk peynır
zeytın

öglen
2 kase lahana yemeği
1 tabak salata
1 kase yogurt

aksam 2 etli biber dolması ve 1 kase yogurt yicem

zumbam var 1 saat
kardıom var yarım saat

su 1.5 lt civarı

Anneye selamlarr :))

Diyetime destek olduğu için selam söylüyorsan diyetin mantığını hiç çakmadığını söyliyim.. Motivasyon düşürmekten Başka işe yaramıyor şuan

Deme öyle
Atturacan takımdan

Yok yaw halim olsa kaçırmam da heryerim tutuk..

Ayy yemeyen cocukta cok zor diyolar, kolay gelsin canim. Yemekten korkmam zaten teyzesi yeterki yesinlerr. Onlar yedikce benim karnim doyuyor

Senin korkmadığını tahmin ediyorum zaten KDV'den bahsetmiştim sonuçta o da anne.. Acaba benim oğlan yemediği için mi benim karnım hiç doymuyor

O degilde arkadaslar ben bu kadar spor yapiyorum menülerim düzgün ama yinede bu hafta 66 yi göremicem galiba 2 saatir fitnessdeyim daha 1 saat daha burdayim bide 11 bucuk saat okulda spor yaptim yani toplamda 4 bucuk saat eskiden 1 aylik sporlarimin toplami ama ben yine 68 cikiyorum acaba kendimi camdan asagi mi atsam

Kendine yazık ediyorsun Canım yanlış anladığın birşey var esas kaloriyi spor yaparken değil metabolizmanı hızlandırarak yakarsın. Eğer günde1 saatten fazla spor yaparsan vücut strese girer. Stres de yağ takımının karşısındaki en büyük engeldir. Lütfen sözüme güvenmiyor olabilirsin biraz araştırma yap..

Hah aynıyız işte gel beraber atlayalım belki iyi bir yere düşeriz

canim asiri spor yapman iyi degil gunde 30-45 dk suren bir egzersiz gayet yeterli olur.
cok spor yaparak kilo veririm dusuncesinde olabilirsin ama asil metabolizmanin hizli calismasini saglayarak oturdugun,uyudugun yerden bile kalori harcarsin.
bu kadar cok spor yapip birde uzerine dinlenemezsen yeterince kaslar bunu tehlike olarak algilar guzelim.
sporu bu kadar cok yapma...

canim senin problemin de az yemeeeeeeen..
gunde 1300 kalorinin altinda gida tuketirsen vucut kitlik moduna giriyor ne kadar az yesende, demekki olaganustu bir durum var deyip depoluyor..Ve kilo veremiyorsun..
Hadi azicik arttir yediklerini...
Sporu da bu kadar canini cikaracak kadar yapma be guzelimm...

Can'ım kaptanım geçmişi okuyup geliyorum dedin bekliyordum kesinin ciğer beklediği gibi bana ne Zaman yazacak diye
Karataya başlayacağım kitabı aldım okuyayım da 66 olduktan sonra yavaş yavaş olsun
Haklısın az yiyorum farkındayım
Ama bugün yedim tavuk ızgara bile yedim

gulum sana her zaman vakit ayiririm:)
canim az yemek kilo verdirmez.
guzelce her besin grubundan yemelisin bir tanem.
sabah mis gibi kahvaltini yap..
oglen ye guzelce, aksamda keza..
2 sefer arani yap.
karatayi cok iyi dusunmussun guzel bir diyet:)

Hayrsizmis canm ole dusun bosver arkadsinin nasibiymis belkide

Canim biliyorum haklisin ama elimda degil bugün inada bindim birkere 1. ben olcam

Nerde? Nezaman?
Normalde zaten 1 1bucuk saat sma bugün olagin üstü hal ilan ettim 1. ben olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…