Canım açtım müziği deli gibi dans ettim kilo vermişim diye:) Tartıda eksileri görünce bu kadar sevinmemiştim. Ama elbise çok güzel ispatladı zayıflamış olduğuma:)Ne sevinmesi kuzum bence göbek atmalısındaha güzelini alırsın daha güzel görünürsün kilo verdikçe canım
Süpersin:))Gümbür gümbür geliyorum depreme hazir olun kücük bir tiyo simdiden 8000 adim daha yeni fitnese girdim üc sast burdayim haberiniz olsunm mekiklerde aksama süpriz
eşimle akşamları öyle yapıyoruz abla zaten yaa şu düğün derneğe gülmekten kırılıyorumAc komedi film izle gulum:)
Anneye selamlarr :))
Deme öyle
Atturacan takımdan
Ayy yemeyen cocukta cok zor diyolar, kolay gelsin canim. Yemekten korkmam zaten teyzesi yeterki yesinlerr. Onlar yedikce benim karnim doyuyor
O degilde arkadaslar ben bu kadar spor yapiyorum menülerim düzgün ama yinede bu hafta 66 yi göremicem galiba2 saatir fitnessdeyim daha 1 saat daha burdayim bide 11 bucuk saat okulda spor yaptim yani toplamda 4 bucuk saat eskiden 1 aylik sporlarimin toplami ama ben yine 68 cikiyorum acaba kendimi camdan asagi mi atsam
Hah aynıyız işte gel beraber atlayalım belki iyi bir yere düşerizO degilde arkadaslar ben bu kadar spor yapiyorum menülerim düzgün ama yinede bu hafta 66 yi göremicem galiba2 saatir fitnessdeyim daha 1 saat daha burdayim bide 11 bucuk saat okulda spor yaptim yani toplamda 4 bucuk saat eskiden 1 aylik sporlarimin toplami ama ben yine 68 cikiyorum acaba kendimi camdan asagi mi atsam
olur guzelim:)Yawrukush kaptanim benim 100 jj cezam var onun yerine 100 i0 atlayabilirmiyim
canim asiri spor yapman iyi degil gunde 30-45 dk suren bir egzersiz gayet yeterli olur.O degilde arkadaslar ben bu kadar spor yapiyorum menülerim düzgün ama yinede bu hafta 66 yi göremicem galiba2 saatir fitnessdeyim daha 1 saat daha burdayim bide 11 bucuk saat okulda spor yaptim yani toplamda 4 bucuk saat eskiden 1 aylik sporlarimin toplami ama ben yine 68 cikiyorum acaba kendimi camdan asagi mi atsam
canim senin problemin de az yemeeeeeeen..Hah aynıyız işte gel beraber atlayalım belki iyi bir yere düşeriz
nasilsin asyam :)eşimle akşamları öyle yapıyoruz abla zaten yaa şu düğün derneğe gülmekten kırılıyorum
Can'ım kaptanım geçmişi okuyup geliyorum dedin bekliyordum kesinin ciğer beklediği gibi bana ne Zaman yazacak diyecanim senin problemin de az yemeeeeeeen..
gunde 1300 kalorinin altinda gida tuketirsen vucut kitlik moduna giriyor ne kadar az yesende, demekki olaganustu bir durum var deyip depoluyor..Ve kilo veremiyorsun..
Hadi azicik arttir yediklerini...
Sporu da bu kadar canini cikaracak kadar yapma be guzelimm...
gulum sana her zaman vakit ayiririm:)Can'ım kaptanım geçmişi okuyup geliyorum dedin bekliyordum kesinin ciğer beklediği gibi bana ne Zaman yazacak diye
Karataya başlayacağım kitabı aldım okuyayım da 66 olduktan sonra yavaş yavaş olsun
Haklısın az yiyorum farkındayım
Ama bugün yedim tavuk ızgara bile yedim
Hayrsizmis canm ole dusun bosver arkadsinin nasibiymis belkideYa çok sıkıldım evde, çalışınca çok mutlu oluyorum çok iyi geliyor bana, haftada 3 gün olması cazipti benim için hem yorulmuycak hem canlarımı ihmal etmemiş olacaktım. bi yandan da eksi yönü çok uzak olmasıydı kışın da yollar kapanabilir çünkü baya uzak bi ilçe. nasip ya demekki bölesi daha hayırlı.
O pes edermi hic simdi Allah bilir 20.000 adim yapmistir
Canim biliyorum haklisin ama elimda degil bugün inada bindim birkere 1. ben olcamKendine yazık ediyorsun Canım yanlış anladığın birşey var esas kaloriyi spor yaparken değil metabolizmanı hızlandırarak yakarsın. Eğer günde1 saatten fazla spor yaparsan vücut strese girer. Stres de yağ takımının karşısındaki en büyük engeldir. Lütfen sözüme güvenmiyor olabilirsin biraz araştırma yap..
Hah aynıyız işte gel beraber atlayalım belki iyi bir yere düşeriz
Normalde zaten 1 1bucuk saat sma bugün olagin üstü hal ilan ettim 1. ben olcamcanim asiri spor yapman iyi degil gunde 30-45 dk suren bir egzersiz gayet yeterli olur.
cok spor yaparak kilo veririm dusuncesinde olabilirsin ama asil metabolizmanin hizli calismasini saglayarak oturdugun,uyudugun yerden bile kalori harcarsin.
bu kadar cok spor yapip birde uzerine dinlenemezsen yeterince kaslar bunu tehlike olarak algilar guzelim.
sporu bu kadar cok yapma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?