O pes edermi hic simdi Allah bilir 20.000 adim yapmistir
canim yarin agir egzersiz yapma, persembede dinlen...Canim biliyorum haklisin ama elimda degil bugün inada bindim birkere 1. ben olcam
Nerde? Nezaman?
Normalde zaten 1 1bucuk saat sma bugün olagin üstü hal ilan ettim 1. ben olcam
SU-PER-SIN :)15 bin:)
Yarin 1 1bucuk saat yapmayi düsünüyorum ama persembe 40 dakika felanevet belli olmaz kuzum cekirgemiz o bizim:)
canim yarin agir egzersiz yapma, persembede dinlen...
canim yarim 40dk yap, persembede dinlen bence..Yarin 1 1bucuk saat yapmayi düsünüyorum ama persembe 40 dakika felan
Allah iyiligini versin neyle neyi bagdastirmissinSenin korkmadığını tahmin ediyorum zaten KDV'den bahsetmiştim sonuçta o da anne.. Acaba benim oğlan yemediği için mi benim karnım hiç doymuyor
Canm persembe hic bisi yapma benceYarin 1 1bucuk saat yapmayi düsünüyorum ama persembe 40 dakika felan
Katiliyorummmm canm :)canim asiri spor yapman iyi degil gunde 30-45 dk suren bir egzersiz gayet yeterli olur.
cok spor yaparak kilo veririm dusuncesinde olabilirsin ama asil metabolizmanin hizli calismasini saglayarak oturdugun,uyudugun yerden bile kalori harcarsin.
bu kadar cok spor yapip birde uzerine dinlenemezsen yeterince kaslar bunu tehlike olarak algilar guzelim.
sporu bu kadar cok yapma...
selam kızlar ben geldim..mugehatun canım hoşgeldin.. ben ortalık boş kalmışken hemen leslie 2 mile yapayım gelirim
Esim olmasa lesliede yapardim ama erken gelioorrr :) bugun vakit bulamadimSU-PER-SIN :)
Kahvalti nerde sekerim :) en onemli ogunİyi akşamlarrrrrr
Menüm
Öğlen
Balık
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
et patates yemeği (sadece et yedim)
2.5 dilim cavdar ekmeği, dilimler çok inceydi ama
Açlıktan çıkmış gibi ekmeğe saldırdımbütün günüm berbat geçti diyebilirim, akşamüstü haberler iyi olunca toparlandım, yemek de yemeğince ölüyordum açlıktannn
Su 2 lt
2 fincan yeşilçay
Spor henüz belli değil. :)
Kahvalti nerde sekerim :) en onemli ogun
belki de öyledir harpycimDiyetime destek olduğu için selam söylüyorsan diyetin mantığını hiç çakmadığını söyliyim.. Motivasyon düşürmekten Başka işe yaramıyor şuan
Yok yaw halim olsa kaçırmam da heryerim tutuk..
Senin korkmadığını tahmin ediyorum zaten KDV'den bahsetmiştim sonuçta o da anne.. Acaba benim oğlan yemediği için mi benim karnım hiç doymuyor
Kız saat daha kaç kalk yürü biraz daha mekik çek hemen pes etmiş saat sekiz olmadanBende raporumu vereyim.
Bu gün kü tıkıntılarım :)
Sabah:
2 yumurta, bir dilim kaşar, üç zeytin, domates ,salatalık, sıkma portakal suyu
Öğlen:
1 muz, 1 bardak süt
ara öğün:
Türk kahvesi
Akşam:
4 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık haşlama et, bol salata.
2lt su, 1 fincan yeşil çay içicem daha
Spor: 5km yürüyüş, 50 mekik
CanımAsyaca 50 mekik çekebildim. Adımlarım da 8000 olmuş maalesef.
İkinci gün için iyi sayılırım dime :)
Kız saat daha kaç kalk yürü biraz daha mekik çek hemen pes etmiş saat sekiz olmadan
Kaptanım egzersiz yaptıktan sonra ne kadar süre sonra eksi çıkarızcanim yarim 40dk yap, persembede dinlen bence..
yoksa cuma gunu kilon arti cikacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?