Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklısın hayatım da çok hamlamışım ne zamandır spor yapmıyordum et kesti her yanım o mekiği bilem zor çektim yaa
Ben ki su için kalkmaya üşenen bir insanımdır bak
hımmm

İşte hep bu yüzden ondan sonra da halk Derya neden birinci oluyor diye polemiğe giriyor popoma fişek takılmış gibi durmuyorum yerimde

nasilsin asyam :)
göbekten vurduğum iğne yerlerim çok acıyor gülüm eşofmanın göbek kısmına gelen yeri aşağı kadar indiriyorum çok fena bir ağrı yapıyor ama mecbur vurucam yapacak bişey yok.sen napıyosun nasılsın

sabah
mıhlama
zeytin
yeşillik
kaju,ceviz
öğlen
2 fincan yeşilçay
2 fincan türk kahvesi
akşam
1.5 tabak taze fasulye
salata
2 salam
su:2lt
spor: 100 ip atlama Yawrukush kaptanım cezamı yaptım. 4bin adım, mekiğe devam edicem gece bildiririm.
bacaklarım çok ağrımış maalesf yürüyemedim

En sevmediğim öğün desek şuna :))) Severim de 3-4 dilim ekmek ve nutella kavanozuyla
Bir kaç gündür yeşilçay hurma falan yiyordum gece kötü geçince öğlen kalktım yataktan, öğleni bile zor yedim..
notella deme lütfen
Adını unutalı aylar oldu
Bi kere kaşıklamayacan parmakla dalacan daha dehşet oluyor

Sen öpersinde geçmez mi gülüm yorgunluğum:))

Menüm
Kahvaltı sahanda yumurta bir tane
Tulum peyniri iki dilim ekmek
Ara nescafe
Öğlen ızgara tavuk 250 gram kemikli
Üç dilim ekmek Ayran
Akşam bir bardak sütlü kahve
Türk kahvesi
2 litre kadar su
Egzersiz de bitmedi şimdilik
14 bin adımdayım
Ha birde öğlen çikolatalı gofret bir tane napim kan şekerim düştü Cezamı yaparım biraz sonra

Ben bugün çikilata yedim

Aferin

Kaptanım egzersiz yaptıktan sonra ne kadar süre sonra eksi çıkarız
Bu Nasıl soru oldu şimdi neyse işte anladın sen onu

Tutulma geçince ödem gider ama kaslanmadan bahsediyorsanne hızda kaslandığına bağlı belki hiç eksi çıkmazsın kafam seninkinden daha karışık şuan...

Şekerin neden düştü ki? Yoksa ekmekler beyazmıydı?

Sabah 1 dilim peynirli patatesli kek.
Öğle bir kase yoğurt
Iki küçük dolma

Ara bir kase yoğurt
Küçük Boy greyfurt

Aksam Kıymalı ıspanak bir tabak
Yoğurt
3 hurma 1 kayısı

Ara 6 tane çilek

45 dk.yuruyus
5 dk. Bisiklet
30 mekik
50 kere kol çalıştırma

Sevgiler

Hipoglsemi var bende insülin direnci var bazen böyle oluyo şekerim 30 a kadar düşüyor mecburen yiyiroum yoksa komaya girersin dedi doktor

tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…