hımmmHaklısın hayatım da çok hamlamışım ne zamandır spor yapmıyordum et kesti her yanım o mekiği bilem zor çektim yaa
Ben ki su için kalkmaya üşenen bir insanımdır bak
Seni etiketlemek bir şeref yavru ceylanımArkadaşlar adım ve mekiklerde lütfenAsyaca etiketini unutmayın...
göbekten vurduğum iğne yerlerim çok acıyor gülüm eşofmanın göbek kısmına gelen yeri aşağı kadar indiriyorum çok fena bir ağrı yapıyor ama mecbur vurucam yapacak bişey yok.sen napıyosun nasılsınnasilsin asyam :)
Ben perşembe günü adım atmayacam vuracağım maydonoz suyunun belineCanm persembe hic bisi yapma bence
notella deme lütfenEn sevmediğim öğün desek şuna :))) Severim de 3-4 dilim ekmek ve nutella kavanozuyla
Bir kaç gündür yeşilçay hurma falan yiyordum gece kötü geçince öğlen kalktım yataktan, öğleni bile zor yedim..
Sen öpersinde geçmez mi gülüm yorgunluğum:))hg canımaramıza ben nena istanbuldan 28 yasındayım 1 kızım var en iyi takımdasn bunu şimdiden sölimmmm
valla cok para özgem ama actırdım az önce dayanamadm daha arayan ulasamıo bana rezıl oldum ama peşlerini bırakmıcam
süper menü
ayyykızz aglatcaksn benideee amanınnn
süpersn cnm tebriks
dereceye girenleri tebrik ediyorummm
ay kıyamam sana mavişim yaaa öperim gecer yorgnlugun amannn
çegirge
döndüm döndüm deryameksilerimle sizi mesut edeceğum
ayy allah korusun yaaaa
Senin hamilelik takvimini sevsinlerkızlar bu hamilelik takvimini nasıl kullanıyoruz bilen varmı ne yapmak lazım
notella deme lütfen
Adını unutalı aylar oldu
Bi kere kaşıklamayacan parmakla dalacan daha dehşet oluyor
Ben bugün çikilata yedim
Kaptanım egzersiz yaptıktan sonra ne kadar süre sonra eksi çıkarız
Bu Nasıl soru oldu şimdi neyse işte anladın sen onu
Menüm
Kahvaltı sahanda yumurta bir tane
Tulum peyniri iki dilim ekmek
Ara nescafe
Öğlen ızgara tavuk 250 gram kemikli
Üç dilim ekmek Ayran
Akşam bir bardak sütlü kahve
Türk kahvesi
2 litre kadar su
Egzersiz de bitmedi şimdilik
14 bin adımdayım
Ha birde öğlen çikolatalı gofret bir tane napim kan şekerim düştü Cezamı yaparım biraz sonra
Hipoglsemi var bende insülin direnci var bazen böyle oluyo şekerim 30 a kadar düşüyor mecburen yiyiroum yoksa komaya girersin dedi doktorAferin
Tutulma geçince ödem gider ama kaslanmadan bahsediyorsanne hızda kaslandığına bağlı belki hiç eksi çıkmazsınkafam seninkinden daha karışık şuan...
Şekerin neden düştü ki? Yoksa ekmekler beyazmıydı?
Ben bugün meydanı size bıraktım yapamıyorum çünküYürüyüşten geldim adımları arttırayım diye :) Her yerim tutuldu
Bende bıraktım mekiği ve yürüyüşü:) Yeşil çay yaptım.Bir yandan içiyorum bir yandan kitabımı okuyorumBen bugün meydanı size bıraktım yapamıyorum çünkü
tesekkurlerhg canımaramıza ben nena istanbuldan 28 yasındayım 1 kızım var en iyi takımdasn bunu şimdiden sölimmmm
valla cok para özgem ama actırdım az önce dayanamadm daha arayan ulasamıo bana rezıl oldum ama peşlerini bırakmıcam
süper menü
ayyykızz aglatcaksn benideee amanınnn
süpersn cnm tebriks
dereceye girenleri tebrik ediyorummm
ay kıyamam sana mavişim yaaa öperim gecer yorgnlugun amannn
çegirge
döndüm döndüm deryameksilerimle sizi mesut edeceğum
ayy allah korusun yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?